Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende isterdim annemle aynı şehirde olmayı yemek olmayınca yemeğe giderdim çaya giderdim ama malesef biz farklı şehirlerdeyiz..

evett denizim adet günüm 16 şubat ama testi 18 şubatta yaptırıcam...

inşallah olmazsınya benim hep test günlerinden sonra geldmişti adetim ama senin önce geliyordu inşallah gelmezde umutlanırız
sonrada güzel haberi alırız buna çok ihtiyacımız var bak seni değil kendimizi düşünüyoruz.:))
tabiki değil önce sen ve sevgili eşin için bizde de umut heves mücadele gücü için buna ihtiyacımız var..

bende isterdim annemle aynı şehirde olmayı yemek olmayınca yemeğe giderdim çaya giderdim ama malesef biz farklı şehirlerdeyiz..

ben en güzel günlerimi yaşıyorum 1 sene sonra bize de tayin var..giderken çok zor olacak birde ben abimle aynı apartmanda oturuyorum annem 200 mt aşağıda ama bugünlerinde sonu var malesef(

kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın tamam mı siz devam edin ben akşama giricem aranıza:)) görüşürüz

üzümlü kek istiyorum bende canım ya
ellerine sağlık
afiyeet olsun madem gideceksiniz bugunlerin kıymetini bilin.
ben cok sanslıyım memlekette yasıyorum annemler de yanımda
valla kıskandırmak gibi olmasın cok iyi oluyor ablam gurbette mesela o na zor oluyor kıskanmasın diye görüştügümüzü bile saklıyoruz

ay kızlar sonuçlara az kaldı değil mi? gamzem, nursimim inşallah güzel haberler vereceksiniz.......

mavişim karar ver gitte görün bakalım ... inşallah bir sorun çıkmaz... ay çıkmasın ya yeter artık....

tatlım arkadaşlık bir çırpıda silip ve gidip sonra bıraktığın gibi bulmak değildir..... paylaşmaktır senin buradaki arkadaşların hiçbirinden farkın yoktu ki sen kendin uzaklaştın ve gittin... eğer gerçek arkadaş olsaydın ara ara uğrar halimizi hatrımızı sorardın değil mi canım? bizim kapımız herkese her zaman açık sana da tabi ... bak kendini gör diye diyorum aşılama olana kadar uğramadın ama şimdi ihtiyaç hissettin ve döndün eee bu şimdi bizi kullanmak olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…