Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim yaa iyi bişimi sence ne biliiim anlamıyorum oradaki hatunlarda okadar çok yumurta okadar kısa sürede geliişiyorki aşılamalarda bende öyleydim anlamıyorum artık yani bir günüm daha olsaydı o küçüklerde işe yarar kıvama gelebilirlerdi şimdi birde bunların boş çıkma ve döllenmeme olasılıkları var morale gelincede iş yerimde okadar ollumsuz gelişmeler oluyorki ister istemez moralli olmak mümkün olmuyor

allah söyletti inşallah özlemcim inşallah
gelinliğe girmişsin işte allah allaaah birdaha niye gireceksin fantezimi yapaacaksınız allah allaaaah :))))
boşver o güzel kafanı sen kiloyla bozma zati yeterince problemimiz var bu kısırlıkla ilgili birde kendini dietlerle mutsuz etme canım yaa gerçekten fotolarda çok iyi görünüyorsun tabi seni yoldan çıkarmak istemem ama en azından takma

ya neden boş çıkıyor bende bunu bir türlü kavrayamadım her ay düzenli adet görende bile oluyormuş bu durum çok ilginç yani... inşallah bu kez çkar ve döllenirler canım ne diyeyim... onu bunu boşver sen herşeyden daha önemli ve önceliklisin bunu asla unutma geriye dönüp baktığında belki hiçbiri seninle olmayacak ama bebişin hep seninle hemde ömür boyu... inşallahhhhhhhh:ecrin_bebek:

valla fantezi değil gerçekleşmesini önce kendim için istiyorum mutsuzum ben bu halimden hiç memnun değilim( bende kafayı bebişe takmayıp kiloya takıyorum işte ne yapayım... ben istediğim kiloya indiğimde ve şimdiki kilomu açıkladığımda şok olacaksınız... resimde öyle evet ama onlar yazdan kalma:)) birde benim etim sıkıdır o nedenle zati kimse kilomdan şikayetçi olmadı böylede güzelsin diye diye aldırdılar valla ben safıda yedim içtim şimdi pişmanım.... :roflol:

en şanslı sensin o zaman .))
ah bir araya gelsek yapmaz mıyım canım ya semra görmesin canı çekecek.))

denizcim akıntın nasıl koyu kıvamlı şeffaf renkte ise yumurtan çatlamıştır 10.gün için erken ama olabilri boş geçirme değerlendirin:=))))))))))))

tatlım dündü yani 9. gün aynen anlattığın gibi..
dün çatlamışsa bugün boş geçirmesek olur mu:sm_cool:

ay çok ayıp oldu:))

canım ben çok seçiciyim yemek konusunda,o yüzdende hep formumu koruyordum ama hamileliğimde herşey yedim halada yiyorum..şişko olmakda hoşuma gidiyor şuan ama malumm doğum zor oluyormuş..16 kilo aldım şimdiden)))

canım inşallah sonu iyi olur bu stres zaten bizi öldürecek millet anlamaz çatlamadan patlamadan yumurta gününden biz manyak olduk artık allah kolaylık versin canım bu kadar telaş ve koşuşturmaca içinden güzel bir bebiş çıksın..
face de yazdığın yazıyı okudum o bebeişe ithafen miydi?ben öyle anladım allahım bu sefer sıkıntılarını bitirsin yüzünü güldürsün inşallah..

inşallah yumurta dır benimki 5 gündür sabah akşam midem kalktı incir suyundan...

canım doğru söylüyorsun benim doktorum en son gittiğimde dedi ki bu çıkan yumurtalardaki bozukluklar sorunu olmayan her ay adet gören kadınlarda da olur muş..yani arada olurmuş belkide senin şanssızlığın böyle bir aya denk gelmiş dedi..inşallah öyledir de kalıcı bir şey değildir..burpcum belkide senin geçen sefer tüpte öyle oldu bu sefer kaliteli aydır.))

oh maşallah 16 kilo hamile kaldığın ay kaç kiloydun tatlım?
sen yine doktoruna uyda elinden geldiğince sonra sen sıkıntı çekersin doğumda inşallah sıkıntısız ağrısız doğuversin ada'mız..

tatlım dündü yani 9. gün aynen anlattığın gibi..
dün çatlamışsa bugün boş geçirmesek olur mu:sm_cool:

ay çok ayıp oldu:))

canım benim adetten birkaç gün sonra akıntı olur zaten senin bu akıntıyı kontrol etmen gerek sümüksü birşeyse gebelik şansın yok, krem kıvamındaysa gebelik şansın var ilişki olabilir , şayet yumurta akı gibi ise ve 10-15 cm uzuyorsa yumurtlama kesin olmuş boş geçme demek oluyor:))) aslında bunun açıklaması e gebelik diye bir site var bazen takılıyorum oraya bak istersen... servikal mukus takibi gibi bir şey giriş başlığı gebeliğe hazırlık olması lazım bayağı bir zamandır girmedim çünkü... sen kontrolleri yap bakalım:kedi:

evet canım ya inşallah bu kez kaliteli yumurtlarız... valla tavuk olsak sahibimiz kesin keserdi bizi:))

denizcim artık ayıp mayıp kalmadı aramızda sen boş geçme bu geceyi:)))
benim de boş geçmemem lazım bugün 12.gün ama hiiiç halim yok valla akıntı makıntı da yok ben de neler oluyo anlamadım ?????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…