özlemcim yaa iyi bişimi sence ne biliiim anlamıyorum oradaki hatunlarda okadar çok yumurta okadar kısa sürede geliişiyorki aşılamalarda bende öyleydim anlamıyorum artık yani bir günüm daha olsaydı o küçüklerde işe yarar kıvama gelebilirlerdi şimdi birde bunların boş çıkma ve döllenmeme olasılıkları var morale gelincede iş yerimde okadar ollumsuz gelişmeler oluyorki ister istemez moralli olmak mümkün olmuyor
allah söyletti inşallah özlemcim inşallah
gelinliğe girmişsin işte allah allaaah birdaha niye gireceksin fantezimi yapaacaksınız allah allaaaah :))))
boşver o güzel kafanı sen kiloyla bozma zati yeterince problemimiz var bu kısırlıkla ilgili birde kendini dietlerle mutsuz etme canım yaa gerçekten fotolarda çok iyi görünüyorsun tabi seni yoldan çıkarmak istemem ama en azından takma
üzümlü kek istiyorum bende canım ya
ellerine sağlık
afiyeet olsun madem gideceksiniz bugunlerin kıymetini bilin.
ben cok sanslıyım memlekette yasıyorum annemler de yanımda
valla kıskandırmak gibi olmasın cok iyi oluyor ablam gurbette mesela o na zor oluyor kıskanmasın diye görüştügümüzü bile saklıyoruz
nasıl bir akıntı canım ?
yok aşkım ya niye vurayım alsanaalsanasmilesadece özeniyorum bende:)) güzel zaman geçirmen dileğiyle tatlım annenin ellerindende öperim selamlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
üzümü hiç sevmem heleki üzümlü keki hiç hiç:-((
ay ne güzelmiş ama dediğin gibi sonu var... nereye yolculuk kısmetse?
evet evet ben çıkıyorum ve accık uyuyup bomba gibi dönüyorum inşallahhhhh.....
bu arada benim meryem surem 23 oldu siz ne yaptınız tamam mı devam mı?
denizcim akıntın nasıl koyu kıvamlı şeffaf renkte ise yumurtan çatlamıştır 10.gün için erken ama olabilri boş geçirme değerlendirin:=))))))))))))
semracım valla onu bunu derken ne seviyorsun kuzum sen.bayagı zayıfmıssın zaten iyi olmuş keyfini cıkar vverirsin sonra bebişleyken.kaç kilo aldın simdi canım sen...
özlem veriyor sen alıyorsun çok komikkaydirigubbakcemile5
denizcim akıntın yumurtaya alamet ben bügün 13. günüm ya çatlar patlar kendi kendine die zaten akıntımda artmıştı doktoruma sordum akıntı çatlamayamı alamet diye bana yok alakası dedi demekki yumurtaya alametmiş yani tesadüfen senin soruna cevap oldu benim başıma gelen
bu sabah doktor yumurtalara baktığında e2 ye gööre karar veririz ama bir gün daha devam edelim dedi güzel gelişiyorar dedi bana moral vermek için muhtemelen çünkü orada konuştuğum hatunlar 8. günlerindedler benden büyük benden çok yum. sahipler sonra eşimin cumartesi boşalmasını söylemiştiniz dedim bayatlayacak dedim kan sonucun çıksın ona göre devam edersek eşin boşalsın bugün dedi sonra tam çıkarken hemşire arkamdan nefes nefese geldi gitmememi orada kalmamı kansonucumu beklememi ona göre doktorumun birkere daha kontrol etmek istediğini söyledi de bende nerde öyle lüks ben gideyim gelmem gerekirse gelirim dedim doğru karşıya geçtim işe gittim istanbulu hepiniz bilirsiniz bir anadolu yakasından avrupa yakasına geçtim işim kursum avrupa yakasında evim hastanem anadolu ykasında neyse işe gittim iştede bir çok problem var neyse oradan da kursa geçtim saat 14:30 gibi aradım hastaneyi meşguldü bir daha aramadım derse girdim sonra feryat figan aranmaya başladım eşimi aramışlar dört bir yandan bana ulaşmaya çalışıyorlar anaa bir anda pılımı pırtımı topladım nerede bir kırmızı ışık varsa geçerek eds lere yakalana yakalana hiç olmadığım kadar kısa sürede hastanede oldum e2 değerim 1600 olmuş yani bir gün daha beklesek 4-5 tane olgun yumurtam olacaktı şimdi birtane 16 bir tane 14 gerisi 12 bir kaç tanede 10 mm falan olmuş yani yavaş yavaş gelişiyorlar ama artık beklemeyi göze alamadılar akşam 12 de çatlatma iğnemi olacağım cuma günü opu var şimdi eve gelir gelmez bir alay incir kaynattım suyunu içtim bir tanede ananas yedim kusacaktım neredeyse şimdi 12 ye kadar nekadar büyüdü büyüdü allah ne verdiyse artık
ya neden boş çıkıyor bende bunu bir türlü kavrayamadım her ay düzenli adet görende bile oluyormuş bu durum çok ilginç yani... inşallah bu kez çkar ve döllenirler canım ne diyeyim... onu bunu boşver sen herşeyden daha önemli ve önceliklisin bunu asla unutma geriye dönüp baktığında belki hiçbiri seninle olmayacak ama bebişin hep seninle hemde ömür boyu... inşallahhhhhhhh:ecrin_bebek:
canım ben çok seçiciyim yemek konusunda,o yüzdende hep formumu koruyordum ama hamileliğimde herşey yedim halada yiyorum..şişko olmakda hoşuma gidiyor şuan ama malumm doğum zor oluyormuş..16 kilo aldım şimdiden)))
sırasıyla bandırma,kıbrıs,çannakkale,mersin
artık içlerinden nereye verirlerse..
benim 21 de bugünde yatmadan okurum allah kabul etsin hepimizinkini..
tatlım dündü yani 9. gün aynen anlattığın gibi..
dün çatlamışsa bugün boş geçirmesek olur mu:sm_cool:
ay çok ayıp oldu:))
canım doğru söylüyorsun benim doktorum en son gittiğimde dedi ki bu çıkan yumurtalardaki bozukluklar sorunu olmayan her ay adet gören kadınlarda da olur muş..yani arada olurmuş belkide senin şanssızlığın böyle bir aya denk gelmiş dedi..inşallah öyledir de kalıcı bir şey değildir..burpcum belkide senin geçen sefer tüpte öyle oldu bu sefer kaliteli aydır.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?