Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dünde sevimle konuştuk,mercanın agucuk sesleri,arada ağlamaları falan geliyordu:nazar:Tam bir cadı ve inatçı diyor sevim,sevimide çok özledik,pc alınca dönecek inş aramıza:32:

Dünde sevimle konuştuk,mercanın agucuk sesleri,arada ağlamaları falan geliyordu:nazar:Tam bir cadı ve inatçı diyor sevim,sevimide çok özledik,pc alınca dönecek inş aramıza:32:

inş. canım ben tam tanımıyorum üyeleri çok uzun zamandır takip ediyorum ama fazla sohbet imkanım olmadı sanırım sevim arkadaşın bebeği var

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah kucağına almayı nasip etsin.Ben de tüp bebek tedavisine başladım.Bakalım inş güzel sonuçlanacak Rabbimin izniyle...

Teşekkür ederim rumeysacım,dualarınızı eksik etmeyin,dualar çok önemli,birbirimiz hakkında yaptığımız dualar daha da makbulmüş.Sen kaçıncı yılında kaldın,ilk aşılamamıydı???

Teşekkür ederim rumeysacım,dualarınızı eksik etmeyin,dualar çok önemli,birbirimiz hakkında yaptığımız dualar daha da makbulmüş.Sen kaçıncı yılında kaldın,ilk aşılamamıydı???

canım ben 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır tedav görüyordum 3. aşılamada hamile kaldım bir de bir dua var bilirsin 4444 kez okunuyor o duayı okudum ve hep dua ettim ve hani belirti vs. okuyoruz ya ben adet olmayı bekliyordum hiç umudum yoktu çünkü adet belirtisinden başka hiç bir belirti yoktu belirti okuyan arkadaşlara da söylüyorum adet belirtisinin aynısı ve hamileyim çok şükür

Rumeysacım,çıkmak zorundayım,tekrar hayırlı uğurlu olsun,seni topiğimize bekleriz,biz burada bir aile olduk,seni de aramızda görmek isteriz,Allaha emanet ol,görüşmek üzere cnm...:16:

Rumeysacım yılmamışsın,3. aşılamayı denemişsin,tebrikler,evet o duanın gücüne ben de inanıyorum tatlım.Burada bir arkadaşımızın aşılama,genelde tüp bebek hikayeleri var,ama kendiliğinden gelen bebişlerimizde var.Mucize bebekler,aslında hepsi Rabbimin mucizesi başlı başına...Sağlıkla ve hayırla gelsinler inşallah...Kaç yaaşındasın???

Canlarım,ben geldim.Herkes iyidir umarım.Az önce iğnelerimi oldum.Pazartesi ilk kontrolümüz var.Bakalım,inş herşey yolundadır.:49:
ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ki ben inanıyorum :nazar:
Burpumla konuştuk bugün.Sesi süper geliyordu,pazartesi günü yaptıracak testi inşallahhh,ve uzun bir aradan sonra ilk HOBAREYİMİZ :84: geliyor...Güzel bir kutlama yapalım,dansöz oynatalım yine diyorum,ne dersiniz???:66:
allahhhhhhhhhhh hadi bakalım ,oynasın bizim dansöz:64:
Öslemim,ben onun parmaklarını yiyen ağzını,dudaklarını,ellerini yirim,yirim valla...:nazar:Yanımda olsa da bir koklasam Batuyu,ayaklarını öpsem,çok ama çok tatlı paşam yaaa:nazar:

sağol canım benim çok tatlı valla ,rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.......

Mavicim,annenin yanında olmana o kadar çok seviniyorum ki,için rahat,efe rahat,daha ne olsun:nazar:Efe size çok uğurlu geldi,bakalım daha ne sürprizler hazırlayacak hayatınızda,kardeş falan,filannn:69:

yok aman tuanaycım ben almıym Allahım isteyen herkese versin
bizim en az 4 sene sonra ona da uğraşacak enerjim kalır mı bilmem

Back
X