Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin rumeysa,iyiyiz sen nasılsın???
Dünde sevimle konuştuk,mercanın agucuk sesleri,arada ağlamaları falan geliyorduTam bir cadı ve inatçı diyor sevim,sevimide çok özledik,pc alınca dönecek inş aramıza
![]()
Biz seni tanıyor muyuz rumeysa,çıkartamadım???:26:
Buaradaki çoğu arkadaşımızın bebeği var çok şükür,senin durumun nedir,anlatsan biraz??
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah kucağına almayı nasip etsin.Ben de tüp bebek tedavisine başladım.Bakalım inş güzel sonuçlanacak Rabbimin izniyle...
Teşekkür ederim rumeysacım,dualarınızı eksik etmeyin,dualar çok önemli,birbirimiz hakkında yaptığımız dualar daha da makbulmüş.Sen kaçıncı yılında kaldın,ilk aşılamamıydı???
Rumeysacım,çıkmak zorundayım,tekrar hayırlı uğurlu olsun,seni topiğimize bekleriz,biz burada bir aile olduk,seni de aramızda görmek isteriz,Allaha emanet ol,görüşmek üzere cnm...![]()
ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ki ben inanıyorumCanlarım,ben geldim.Herkes iyidir umarım.Az önce iğnelerimi oldum.Pazartesi ilk kontrolümüz var.Bakalım,inş herşey yolundadır.![]()
allahhhhhhhhhhh hadi bakalım ,oynasın bizim dansözBurpumla konuştuk bugün.Sesi süper geliyordu,pazartesi günü yaptıracak testi inşallahhh,ve uzun bir aradan sonra ilk HOBAREYİMİZ :84: geliyor...Güzel bir kutlama yapalım,dansöz oynatalım yine diyorum,ne dersiniz???![]()
Öslemim,ben onun parmaklarını yiyen ağzını,dudaklarını,ellerini yirim,yirim valla...Yanımda olsa da bir koklasam Batuyu,ayaklarını öpsem,çok ama çok tatlı paşam yaaa
![]()
Mavicim,annenin yanında olmana o kadar çok seviniyorum ki,için rahat,efe rahat,daha ne olsunEfe size çok uğurlu geldi,bakalım daha ne sürprizler hazırlayacak hayatınızda,kardeş falan,filannn
![]()