2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

erkeği 11de öğrendim ama kızlar 1ay sonra kesinleşti valla karınlar büyicek kaçınılmaz gerçek bu ama senin göbek erken çkmış benim 15te çıktı ama bilenler anlıyodu o kadara anlaşılmıyodu bile ya aynen yoksa şimdi bi tehlike olduğunu sanmıyorum ama korkarım ben ya

erkek olunca erken belli oluyomuş evet
göbeğim erken çıktı biraz evet, korkuyorum biraz ilerde nolcak diye ama Allah taşıyamayacağımız yük yüklemez diyorum da takmamaya çalışıyorum

ben en son 9 haftalıkken gittim klp atışlarını dinledim çok şükür gelişimleride iyiydi bir sıkıntı olmadı şimdi 3hafta sonra gel dedi 11inci haftamdayım şuan için bende istenmiş hiç birşey yok ne test nede başka birşey o yüzden çok merak ediyorum ilaç olarakta sadece folik asit kullanıyyorum ve bende akdeniz anemisi var taşıyıcıyım dr söylediğimde bişey yapmaya gerek yok dedi diş agrısı yaşıyorum birde süt içemiyorum reflü çıktı sütü içtigim zaman mahvoluyorum miğdemdenbirde balık hapı varmış malum mevsii degil kullananlar çok ))))merakediyorum

Selam Kızlaaaaarrr... Birkaç gündür girip bakamadım birikmiş yazdıklarınız. Yarın da memlekete gidiyorum annemlere, ama orda da fırssat buldukça girip yazarım...

Hoşgeldin lilaaaa.. En tecrübelimiz sensiz demek, Allah hepimizi bir ağrıda kurtarsın inşallah. Bilgi aışverişi yaparız artık senle...

Emirzeynep tayinin hayırlı olsun taşınmak zor ama bebeklerinin şansına inşallah gönlüne göre bir ev bulup kolaylıla yerleşirsin canım...

Evet o birügn çıksam ertesi gün enerjim olmuyo dediğin şey şimdiden bende bile var, bigün iş yapsam ertesi gün ağrım oluyo. Sen son haftalara yaklaşmışsın aryık fazla iş yapmayıp dinlenmeye bak ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi... Sen demir ilacına ne zaman başladın? Bana hiç bahsetmedi doktorum kansızlık şikayetim yok belki de ondandır. Şimdilik sadece folicplus ve multibionta kullanıyorum. Süt olayı da tamamen bir işggenceye dönüştü benim için. Hamileliğin ilk haftaları çok fena tiksindim şekilden şekile giriyorum bir batrdak sütü içebilmek için. Doktoruma sordum 1 bardak yeter dedi. Kızlar sizin doktorlarınız ne diyo süt konusunda kaç bardak içiyosunuz??? Bi de serklaj ne demek lila????
İlişkiyi doktor mu yasakladı aylin? Bizimki bişey demedi biz de soramadık otomatik olarak yasaklanmış oldu yani

Yaaa demek kızların tek yumurta ikizi ne güzel birbirlerne benzicekler bizimkilerin hepsi farklı farklı olur ayrı kesedeler.. Senin tedaviyle mi oldu yokda ailede mi vardı üçüz? Cinsiyetlerini biz ne zaman öğrencez bakalım merak ediyorum....

Süt konusunda ben de dertliyiö emirzeynep hem gaz yapıyo hem de tiksiniyorum sütten. Balık yağını da doktor vermedi diye kullanmadım birdahaki sefere sorucam bakalım ne dicek. Bu arada ense ölçümleri kaçıncı hafta yaplıyodu?? Eskişehire gidince 11.haftada (yani haftaya) gidicem doktora bakalım ordaki doktor ne dicek cinsiyet belli olur mu ki????:26:

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar nasılsınız ben bugün çok süperim tayinimiz ailem bulunduğu ilçeye yapılmış sonunda rahat bir nefes aldık üçüzlerimizin şansına diyoruz...birde taşınır yerleşirsek bizden iyisi olmayacak...kullanılan ilaçlardan bahsetmişsiniz ben ferrum forte ve elevit kullanıyorum..birde drum önlem olsun diye proluton 500 iğne başladı iki hafta bir yaptırmamı söyledi öyle kanamam falan olmadı ama çoğul gebeliklerde tedbir amaçlı yaptırdığını söyledi...bana bir diyet listesi verdi oda şöyle günlük 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak süt bol yeşil salata 2 kase kadar yoğurt 1 porsiyon mutlaka et yemem gerektiğini söyledi...meyveyi normal ye dedi çok yeme kilo aldırır dedi...ekmek tatlı gibi şeylerdende çok canın isterse tadımlık ye dedi...ben bulantılarımdan dolayı 7 kilo vermiştim bunun 3 kilosunu aldım daha...ama göbek birden fırladı...birde bol su iç dedi ...bol su içilirse ödemin falan daha az olur dedi...zaten çok ayakta kalamıyorum çok çabuk yoruluyorum ayakta fazla kalırsam elim ayağım yüzüm şişmeye başlıyor...inşallah sorunsuz bir şekilde hep birlikte uzun uzun haftalar dayanırız....

selamm canım..iyi yolculuklar öncelikle...
canım bana dr günde yarım litre süt ya da yoğurt tüket dedi ama yapamıyorum pek... arada işte...
serklaj rahim ağzına dikiş atılması, bazı doktorlar gerek gördüğünde bazıları da tedbir olarak üçüzlerde atıyomuş.. benim dr gerek görmezsem yapmam dedi, inşallah hiçbirimizin gerek olmaz...
ilişkiyi dr ohss zamanında yasaklamıştı canım, son kontrolde ben sordum, 12. haftaya kadar yasak dedi. ama sanırım 12.haftada da izin çıkmaz lekelenme yüzünden...
ense ölçümü sanırım 11-14 haftalar arası yapılıyor, ben 12. haftamı doldurduktan sona yaptırcam, yani dr o zamana çağırdı.. erkek bebişlerin belli olabiliyomuş canım cinsiyet :)

s_gün canım benim ölçümlerim 13. haftada yapılmıştı...Allaha şükürler olsunki hepsinin normal çıktı...cinsiyet konusundada bana 11.haftada drum 2 erkek bir kız gibi demişti...ama sonraki gittiğimizde 2 kız bir erkek demişti bunuda yine net olmadığını söyledi...inşallah bir daha gittiğimizde net olarak öğrenebiliriz...sanada bu gittiğinde cinsiyetleri ile ilgili bişeyler söyler sanırım...ama net olmaz daha küçük oldukları için...serklajda uterusa daha doğrusu servikse dikiş atıyorlar orayı bir torba gibi büzerek bir nevi erken doğum açısından önlem alınmış oluyor..benim doktorum gerek olmadığını söyledi...genelde kanaması olan yada servikste açılması falan olanlara yapıyorlar sanırım...süt konusuna gelincede bende içemiyorum ölüm geliyor inan bende şekersiz soğuk olarak su içer gibi bir dikişte içmeye çalışıyorum ....yoksa içemiyorum.

çok sevindimmm :) kolay gelsin, yorma kendini taşınırken...
ferrum fort kan hapı, ben de elevit kullanıyorum.. folik asitten de iki gün sonra kurtuluyorummmmm benim de kanama olmadı ama çok az lekelenme oldu açık pembemsi gibi, endişe edilecek bişe yok dedi ama bana da tedbir olarak proluton depot 500 iğne verdi, haftada bir olmak üzere 16.haftaya kadar.. biraz acıtan bi iğne...
amin canım, rahat hamilelikler yaşarız inşallah ve bebişlerimiz gelişimlerini tamamlamış şekilde sağlıkla doğarlar...

ayyy biz de bi hayırlı haberlerini alsak, pzt kontrolüm, ense kalınlığı ölçümleri yapılcak...
hayırlısı olsun tabi ama iki erkek bi kız olsa güsel olurdu diyorum ben minişlerime :)

canım bidahaki gittiğinde 2li testini yapar yani bebeklerin ense ölçümlerini yapar normalde kanda vermemiz gerekiyo ama üçüzde yapamıyolar karışıyomuş ense ölçümleride çocuğun sağlığı yerinde mi bi rahatsızlığı var mı diye yapılıyo ilaçlarınıda değiştirecektir balık yağı hapı ben balık yiyemediğim hafta 2 3 tane içiyorum ama daha erken galiba sizin için yani ben toplamda 10tane falan içmişimdir sadece folik asit kullanıyodum sonra elevite başladım sonra demir hapına şimdide magnezyuma yeni başladım şişlikleri ve erken doğumu engelliyomuş bide tansiyon sorununuz yoksa günde 1tane soda için ama meyveli falan diil onun içindede magnezyum kalsiyum var doktorum çok ilaç içmemi sevmiyo onun için kalsiyum vermedi bana günde yarım litre süt içiyorum allahtan sütü severim zaten hiç zorlanmıyorum yani

merhaba güzel anneler

tayinleri çıkanlara hayırlı olsun diyorum inşallah kolay ve çabuk bir taşınma olur . gittiğiniz yerler size ve çocuklara hayırlı olur .

haftaların sorunsuz ilermesine sevindim yavaş yavaş cinsiyet öğrenme dönemleri inşallah ilk önce hayırlısı sonra gönlünüzdeki olsun . herşey yolunda gitsin sizde çıldırık anneler grubuna katılın :)))

zeynepcim taşıyıcı talasemi bendede varmış hamileliğimde öğrendim 7 kanla dolaştım bütün hamileleiğim boyunca en sonunda talasemi testi yapıldıda öyle çıktı malesef sende biliyosun ilaçla kanın yükselme şansı yok ben kendimi iyi hissetmeme ragmen 20. haftalarda doktorum kal almamı önermişti 3 ünite kanla 10a yükseltebildik işte . ama halsiz falan değilsen bence almana gerek yok ben bilmiyordum ne olur ne olmaz diye aldım .

canım tüp bebek benimki serklaj rahim ağzına dikiş atılması canım çoğul gebelikte yaptırıyolar bazen riskli olanlarda falan yukarda yazdım ilaç konusunu
2li test 12.haftada yapıldı benim

sade sodayla hiç aram yok ya.. meyveli zararlı mı? bi de soda midemi yakıyo benim

sağol canım amin :)

sade sodayla hiç aram yok ya.. meyveli zararlı mı? bi de soda midemi yakıyo benim

ya meyvelinin içindeki kimyasal işte onun için bide sadelerin besin değeri daha yüksek içmeyebilrisin canım ama faydalı diye iç dedim yoksa doktorun dediği bişey diil ben içtim doktorumda iyi olur krampların için falan dedi acaip kramp giryodu bacaklarıma ve 2gün ağrıyodu ona iyi geldi azaldı

ben de çok duyuyorum iyi olduğunu içmek istiyorum ama hoff öyle işte :))

Arkadaşlar benım de ıkız ve bugun öğrendiğime göre tek plesenta ıkı kese bunun yararı zararı nedır kı ya kafama takıldı bu konu doktoroda ıkı hafta sonra gıtcem ozamana kadar bılen varsa sorayım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…