2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

canım buraya geldiğinizde benim doktoruma bir git derim gidince anlayacaksın ne kadar iyi olduğunu ben özel şifa hastanesinde doğum yaptım .tıpı bende istemedim. doktorumda çok iyi cerrahiside süper ameliyatmdan bir sıkıntım yok. yenidoğanı vardır heralde ıspartanın en pahalı hastanesi bir git görüş.

ayrıca psikolojinide bozmaz oğuzhan bey benim ayaklarım öyle bir şiştiki annem ebe hemşire benim. o bile 30 senelik meslek hayatımda seninki gibi şişen 5.hastsındır dedi.ama doktorum ne var bunda diye oyaladıdurdu moralimi bozmadı. ayrıca bende gebeliğe bağlı tansiyon vardı erken doğum riski vardı. 2 güne bir takip etti.her an ulaşabileceğin bir doktor kendisi sen arayıp ulaşamasanda sana geri dönüyor.

EŞİN MEMUR OLDUĞU için muaynelerde 15 tl ek ödüyorsun ama tahlillerdede ek bir ödeme yapıyorsun normal doğum yatak masrafı hariç 250 sezeryan 400 tl

beğeniyorumki mesajlarını yazdığımı gör diye. ama gerçekten beğendiğim şeylerde var

:)))iyi yapıyosun aslında bende öle yapmaya çalışıyorum unutmadıklarım hariç iyimiş fiyatlar ben burda 3katını ödüyodum sezaryan içinde iyiymiş önemli olan dr güvenmek... halıkent diye biryer varmış orayı tavsiye ediyolar ama bilmiyorum netten baktım içime sinen ev göremedim inşş bulurum düzgün bir ev allahım hakkımızda hayırlısını versin çok şaşkınım yeni hayat yeni insanlar...

orası iyidir yeni evde çok ben anadolu mah.deyim çevre yolunda burası kipaya iyaş avm ye üniversiteye yakın burada biraz kiralar oraya göre pahalı ama ben sıkıldımmı oğlumla birlikte gidiyoruz oralara
nezih bir yer bana göre oturduğum yer zaten ıspartada kötü bir yer yoktur varoş falan yok hemen hemen heryer iyidir

ayrıca burda olay falan olmaz gelişmiş bir yer hastane anlamında özellikle . buraya gelip yerleşen çok. seveceğini umut ediyorum .üçüzlerin annesi. onlarda güzelce büyür. fiyatlara gelince uygun özel hastane özel doktor çok. belki ondandır.

evet çevre yolunuda duydum halı kentte güzel evler varmı sahiden:)))ya netten baktım orelim bozuldu zaten 2yıldır lojmana tıkışıp kaldım bide iyi komşularım olur. inşşş çok önemli ben bütün gün evde tıkılı kalamamkomşusuz yaşayamam işte izine çıkıp ev bakmaya gelcez inş bakalım hayırlısı...ama sen yine bana bilgi ver de hiç bilmeyen yaşamayana zor çevre yoluda olabilir bakalım eşim nerde çalışacak ısparta genelinde komşuluk nasıl antalyada hiç yoktu mesela

genelde iyidir bak çevreyoluda anadolu mahnin altındaki çevreyolu iyidir. bizim apartmanımızda herkes birbirine saygılıdır. iyidir ben sana yine bilgi veririm benim oğlan durmuyor şmdilik hoşçakal

bu arada tayiler açıklandı ısparta merkezdeyiz.... muayene ücreti nekada sezaryan dogum nekadar....

canım tayininiz hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş merkezde kalmışsınız ...rapor iş yaradı demekki bizimki daha belli olmadı inan bu konuda çok strese girdik bir açıklasalardı da kurtulsaydık...bebişlerinin şansına iyi olmuş...bizimde hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

hoşbulduk canım ya bu haftaya kadar diğer hamilelerle aynı şeyleri yaşadım sayılır 16haftaya kadar çokn fena mide bulantılarım oluyodu yani normalin 3katı falandı ama şimdi iyiyim şükür ama şimdi sanki ağırlaştığımı hissediyorum yani bigün dışarı çıkınca ertesi gün aynı enerjide olamıyorum dinleniyorum bide uzun süre sandalyede falan oturamıyorum kilolarıda 900 civarı belki bu hafta 1i bulmuşlardır inşallah kızlar demir ilacına başladınız mı bilmiyorum ama çoğul gebelikte kana çok ihtiyacınız var ilaçlarınızı sütünüzü hiç ihmal etmeyin doktorun sana hafta söyledimi şu haftaya kadar kalsa yeterli falan diye bide serklaj yaptırdınız mı bana gerek kalmadı ama üçüzlere genelde yapıyolarmış 27nin içindeyiz şimdi sen nasılsın rahatın nasıl doktorunun yasakladığı şeyler var mı bazılarına araba bile yasaklıyolar

gözün aydın, kuzuların kısmeti bence de
darısı başına canımm
maşallah..
benim kanım hafif düşüktü kan hapı 9. haftamda başlandı.. laparoskopi olmuştum şubatta o zaman kanım düştü toparlayamadan hamile kaldım işte..
ilişki yasak bize şimdilik, 12. haftaya kadar demişti son kontrolde ama lekelenmeden sonra ne der artık pzt belli olur...

hoşbulduuuuukkkk:)))
evet canım büyüdler darısı sizin başınıza lekelenmem olmadı canım çok şükür karnım o kadarda byük diil ama bundan sonra büyürmüş heralde bu hafta çatlak olmaya başladı bende ona canım sıkıldı biraz o kadar yağ falan sürmeme rağmen ama oluyo işte çatlayacağı varsa çatliyo bacaklarım kollarım incecik boyumda uzun nohut yutmuş solucan gibiyim karnım basket topu gibi yusyuvarlak yanlarda bişey yok yani:))) sonra resmimi ekler gösteririm size...
evet canım sürekli hareket halindeler dirsekleri itekliyolar beni hele kızımın ayakları kaburgamda tam ciğerlerime baskı yapıyo kaburgalarım tekmeliyo poposunu dayıyo göğsümün altına sanki bi göğüs varmış gibi duruyo:))) oğlumda sol tarafımda belini dayıyo hep arkası dönük çok fenalar şimdiden çıkınca naparım bilmiyorum ama bi yandan da müthiş bi duygu yani üçü aynı anda hareket edince çok acaip oluyo insan
bu arada 2kız bi erkek kızlar tek yumurtada sizinkilerin cinsiyeti belli mi???

ya bize hiç demediler ama yasağı biz zaten korkumuzdan kendimize koyduk

çok kilo almadın demekki ne güzel, resim eklersen çok sevinirizz, merak ediyoruz ne kadar büyücek karınlar falan.. benim şimdiden çıktı karnım
maşallah ne güzel kız-erkek ikisinden de var, hayırlısıyla bizim de öyle olsa :)) tabi başta hayırlı sağlıklı olsunlar da inşallah... bizim cinsiyet henüz belli diil.. kaçıncı haftada öğrenmiştin?
bu arada benimkilerin üçü de farklı kesede.. bakalım ne olacak cinsiyetleri
ya bize hiç demediler ama yasağı biz zaten korkumuzdan kendimize koyduk
bize de serbest bıraksa bile korkarım gibi geliyo.. :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…