mrb ufocan aynı benimde öyle özelden atamıyorum ama olsun ben sürekli günlük takip ediyorum evet ısparta çıktı annemler antalyada oraya gidip gelirim diodum ama geçenlerde sizin yazıştıklarınızı okudum oyüzden birazda olsa rahatladım ısparta merkez olması için ugraşıyorum ama hayırlısı artık ben zaten çok korkuyorum hast. fobim var ama bu dogum mecbur olacak:)))o yüzden iyi dr istiyorum ama fakülte hast. istemiyorum oradaki stajerlerle ugraşamam. bide 3üz oldugu için aslına bakarsan kusursuz dr. istiyorum :)))))bebeklerim için benim eşim memur ben özel sektördeyim ama mardine çıkınca çalımayı bıraktım çocuk yaptım:)))neyse çenem açıldı iyi ilgili bi dr istiyorum cerahisi iyi olsun bide yenidogan ünitesi mutlaka olmalı her annne gb pimpirikleniyorum ama napıyım diyorum ya çok korkuyorum benide rahatlatmalı psikolojimi bozmamalı :)))
mrb ufocan aynı benimde öyle özelden atamıyorum ama olsun ben sürekli günlük takip ediyorum evet ısparta çıktı annemler antalyada oraya gidip gelirim diodum ama geçenlerde sizin yazıştıklarınızı okudum oyüzden birazda olsa rahatladım ısparta merkez olması için ugraşıyorum ama hayırlısı artık ben zaten çok korkuyorum hast. fobim var ama bu dogum mecbur olacak:)))o yüzden iyi dr istiyorum ama fakülte hast. istemiyorum oradaki stajerlerle ugraşamam. bide 3üz oldugu için aslına bakarsan kusursuz dr. istiyorum :)))))bebeklerim için benim eşim memur ben özel sektördeyim ama mardine çıkınca çalımayı bıraktım çocuk yaptım:)))neyse çenem açıldı iyi ilgili bi dr istiyorum cerahisi iyi olsun bide yenidogan ünitesi mutlaka olmalı her annne gb pimpirikleniyorum ama napıyım diyorum ya çok korkuyorum benide rahatlatmalı psikolojimi bozmamalı :)))
özel ısparta şifa hastanesi diye gir kadın doğumdanda oğuzhan beye bak . araştır
mezun olduğu okul falan yazıyor
beğeniyorumki mesajlarını yazdığımı gör diye. ama gerçekten beğendiğim şeylerde var
orası iyidir yeni evde çok ben anadolu mah.deyim çevre yolunda burası kipaya iyaş avm ye üniversiteye yakın burada biraz kiralar oraya göre pahalı ama ben sıkıldımmı oğlumla birlikte gidiyoruz oralara
nezih bir yer bana göre oturduğum yer zaten ıspartada kötü bir yer yoktur varoş falan yok hemen hemen heryer iyidir
bu arada tayiler açıklandı ısparta merkezdeyiz.... muayene ücreti nekada sezaryan dogum nekadar....
hayırlı olsun canım tayin..
genelde iyidir bak çevreyoluda anadolu mahnin altındaki çevreyolu iyidir. bizim apartmanımızda herkes birbirine saygılıdır. iyidir ben sana yine bilgi veririm benim oğlan durmuyor şmdilik hoşçakalevet çevre yolunuda duydum halı kentte güzel evler varmı sahiden:)))ya netten baktım orelim bozuldu zaten 2yıldır lojmana tıkışıp kaldım bide iyi komşularım olur. inşşş çok önemli ben bütün gün evde tıkılı kalamamkomşusuz yaşayamam işte izine çıkıp ev bakmaya gelcez inş bakalım hayırlısı...ama sen yine bana bilgi ver de hiç bilmeyen yaşamayana zor çevre yoluda olabilir bakalım eşim nerde çalışacak ısparta genelinde komşuluk nasıl antalyada hiç yoktu mesela
bu arada tayiler açıklandı ısparta merkezdeyiz.... muayene ücreti nekada sezaryan dogum nekadar....
hoşgeldin arkadaşım aramza valla bende hamile oldugumu ögrenince açtım böle bi blok sonra arkaşlarımızla buluştuk hatta eşime diyorum benim ark. var orda bölemiş şölemiş konuşuyoruz gülüyo bizim burdan herşeyi konuşup bilgiler aldıgımıza şaşırıyo :))))seninkidemi 3çüz ve nasıl geçiyo hamileliğin bizi bilğilendir 26 haftaya kadar gelmişsin allahım tamamına erdirsin neler yaşadın anlattt :))))
gözün aydın, kuzuların kısmeti bence deteşekkür ederim aylint sonunda bugün güzel bir nefes aldım merkez olacakmı olmucakmı derken çok şükür bebişlerimin şansı diyoruz bakalım darısı isteyen herkese benim saglık raporu işe yardı...
darısı başına canımmcanım tayininiz hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş merkezde kalmışsınız ...rapor iş yaradı demekki bizimki daha belli olmadı inan bu konuda çok strese girdik bir açıklasalardı da kurtulsaydık...bebişlerinin şansına iyi olmuş...bizimde hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
maşallah..hoşbulduk canım ya bu haftaya kadar diğer hamilelerle aynı şeyleri yaşadım sayılır 16haftaya kadar çokn fena mide bulantılarım oluyodu yani normalin 3katı falandı ama şimdi iyiyim şükür ama şimdi sanki ağırlaştığımı hissediyorum yani bigün dışarı çıkınca ertesi gün aynı enerjide olamıyorum dinleniyorum bide uzun süre sandalyede falan oturamıyorum kilolarıda 900 civarı belki bu hafta 1i bulmuşlardır inşallah kızlar demir ilacına başladınız mı bilmiyorum ama çoğul gebelikte kana çok ihtiyacınız var ilaçlarınızı sütünüzü hiç ihmal etmeyin doktorun sana hafta söyledimi şu haftaya kadar kalsa yeterli falan diye bide serklaj yaptırdınız mı bana gerek kalmadı ama üçüzlere genelde yapıyolarmış 27nin içindeyiz şimdi sen nasılsın rahatın nasıl doktorunun yasakladığı şeyler var mı bazılarına araba bile yasaklıyolar
hoşgeldinn lilaaamaşallah büyütmüşsün bebişleri, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin.. biz daha başında sayılırız..
ben hemen sorayım, lekelenme yaşadın mı hiç? bi de bi de karnın çokk mu büyüdüü? :)) çok zorluyo mu bebişler?
bence dee
maşallah..
benim kanım hafif düşüktü kan hapı 9. haftamda başlandı.. laparoskopi olmuştum şubatta o zaman kanım düştü toparlayamadan hamile kaldım işte..
ilişki yasak bize şimdilik, 12. haftaya kadar demişti son kontrolde ama lekelenmeden sonra ne der artık pzt belli olur...
çok kilo almadın demekki ne güzel, resim eklersen çok sevinirizz, merak ediyoruz ne kadar büyücek karınlar falan.. benim şimdiden çıktı karnımhoşbulduuuuukkkk:)))
evet canım büyüdler darısı sizin başınıza lekelenmem olmadı canım çok şükür karnım o kadarda byük diil ama bundan sonra büyürmüş heralde bu hafta çatlak olmaya başladı bende ona canım sıkıldı biraz o kadar yağ falan sürmeme rağmen ama oluyo işte çatlayacağı varsa çatliyo bacaklarım kollarım incecik boyumda uzun nohut yutmuş solucan gibiyim karnım basket topu gibi yusyuvarlak yanlarda bişey yok yani:))) sonra resmimi ekler gösteririm size...
evet canım sürekli hareket halindeler dirsekleri itekliyolar beni hele kızımın ayakları kaburgamda tam ciğerlerime baskı yapıyo kaburgalarım tekmeliyo poposunu dayıyo göğsümün altına sanki bi göğüs varmış gibi duruyo:))) oğlumda sol tarafımda belini dayıyo hep arkası dönük çok fenalar şimdiden çıkınca naparım bilmiyorum ama bi yandan da müthiş bi duygu yani üçü aynı anda hareket edince çok acaip oluyo insan
bu arada 2kız bi erkek kızlar tek yumurtada sizinkilerin cinsiyeti belli mi???
bize de serbest bıraksa bile korkarım gibi geliyo.. :))ya bize hiç demediler ama yasağı biz zaten korkumuzdan kendimize koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?