inşallah kendilerini de sevcez, oyunlar oynicaz... :)
ben de iyiyim çok şükür, göbişli göbişli geziyom
kıslar göbiş resimleri koysakkk, ben burda benden başka üçüz göbişi göremedim.. s_gun üm koycaktı o da unuttu
He heeeeyyt ne güzel muhabbet dönmüş burda
ben bi çarşıya çıkayım dedim kaynatmışsınız buraları
bugün resmen rekor kırdım tam 6 saat boyunca çarşılarda dolaştım durdum
nevresimler havlular battaniyeler havada uçuştu
çok şükür hallettik bir işi daha
ama eve bir geldik yaklaşık bir saat heralde 130 nabızla nefes alamadım
ama ne ayağım şişti ne bişey rahat rahat gezdim ama sonrasında biraz yorulmuşum heralde
aylincim ilişki için biz risk almaya korktuk,bekleriz dedik biraz.tabi zor oluyor kolay değil ama biz bunu tercih ettik.
doktorun bir tehlike görmüyorsa kasmayın kendinizi bence,ama dikkatli olun tabi.
ben çatlak için kayısı çekirdeği yağına gliserin karıştırttım 80 lira verdim ama güzel birşey yaptı.henüz bişey yok ama biliyorum çatlıcam,en azından doğal birşeyler kullanayım demiştim.maksat nemli tutmak,sabah akşam sürün bişeyler işte.
şu cinsiyet meseleside sıktı valla,aylincim seninkiler pek namuslu çıkmış göstermiyorlar heralde
değiştirmiş miydin sen doktorunu ne oldu o iş?
ben biraz bakındımda genelde 2 erkek bir kız oluyor üçüzlerde.
hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
lilacım kilo almadım deyip durma kıskanıyorum valla,burada rekor bende sanırım
benim hiç mide bulantım olmadı,o yüzden ilk üç ay neye uğradığımı şaşırdım hemen 10 kilo aldım.
sonrada doktorum canıma okudu tabi,son üç ayda da sadece 2 kilo aldım.
bundan sonra da 3 kilo hakkım var,ama zaten sıkı protein diyeti yaptırıyorlar bana istesem de ben almıyorum kiloları,bebişlerim alıyor artık.
ah o ilk aylarda da dikkat etseydim daha iyi olacaktı ama bulantının olmaması da iyi birşeydi benim için.
ama şu anda da toparladım 15,16 kiloyla bitiricem inşallah.
sıcaklarla aranız nasıl,valla ben geceleri çok uyanıyorum.
uykusuz gecelere alıştırıyorum kendimi sanırım
öptüm herkesi..
canım sanırım ilk çıktığı zamanlar bi kaşınma hali olmuştu bende de tatlı tatlı.. ama kaşımamak gerekiyomuş, kaşımadım ama okşar gibi hafif hafif kaşımıştım arada :)) derisi mi ağrıyor?ya göbek dediiniz de 2 gündür öyle gerim gerim geriliyor ki karnım ağrı veriyor, sizlerin de öyle olmuşmuydu bu haftalarda. o kadar gergin ki derisi...
ben de bişe alamadım pek, bu arada da indirimler var, kaçırmadan öğrensek cinsiyetleri...güle güle giydir
hepsi bebeklerinin üzerinde eskisin inşallahhh.
benim de için gidiyor :) Mothercaare indirimdeyken uzun kollu alttan çıtçıtlı 7li body aldım , bir de chicco dan hastane çıkışı ve battaniye o kadar
cinsiyetlerimiz de henüz biri netleştiğinden :) ve aslında biraz beklemem gerektiğinden daha alamadım
bu arada yarın sabah doktordayız kızlar, ölçümlerimiz tamamlanacak, geçen sefer bir tanesi sıkışmıştı tam ölçülememişti ona bakacağız. cinsiyetleri de öğrenippp gelirim inşallahhhh :)
ya göbek dediiniz de 2 gündür öyle gerim gerim geriliyor ki karnım ağrı veriyor, sizlerin de öyle olmuşmuydu bu haftalarda. o kadar gergin ki derisi...
daha dur şekerim bunlar gerilme mi?
internette üçüz hamile karnı diye yazın da bir görün görsellerde ne çıkıyor karşınıza
yaw hakkaten kızlar o resimler gerçek olabilir mi?
:) biz geldik
ölçümlerimiz tamamlandı çok şükür tüm bebeklerimin değerleri normal.
ayrıcaaa 2. erkeğimizi de gördük :)))
3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)
internette üçüz hamile karnı diye yazın da bir görün görsellerde ne çıkıyor karşınıza
36+0 da doğum yaptım ve karnım kesinlikle o kadar değildi.. tabiki bünyeye göre değişir ama benimki en fazla 29.hafta da ki gibiydi sanırım..
paniklemeyin , orda 3 tane yumurcak var :)
Hay maşallah sana Topukluayakkabı :)))
Allah'ım bizim de başımıza olsun 35 leri görümek.
canımm çok saolun Allahım sizede de nasip etsin inşallah.
inan bende çok sabrettim bir şu haftalar gelsinde alışveriş yapayım diye
daha önceden ne aldımsa içim içimi yiyordu
gerçi hala da erken belki ama Allah korusun erken merken gelmeye kalkarlar,dursun kenarda.
kendinizi çok yormayın,gelecek bugünlerde inşallah.
bende lilanın haftasına özeniyorum,o da benden 4 hafta ilerde,ama sanki aylar varmış gibi
çok özledim bebişlerimi,bi doğsalar da sağlıkla sevsem
ben bu gidişle nasıl kucağa falan alıştırmıcam bilmiyorum valla öpücük manyağı yapıcam onları
sen ne yaptın sgüncüm nasıl gidiyor?
aylincim sen nasılsın?
inşallah kendilerini de sevcez, oyunlar oynicaz... :)
ben de iyiyim çok şükür, göbişli göbişli geziyom
kıslar göbiş resimleri koysakkk, ben burda benden başka üçüz göbişi göremedim.. s_gun üm koycaktı o da unuttu
:) biz geldik
3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)
Kızlar bu arada yavaş yavaş isim düşünmeye başladınız mı? Son haftalarda olan arkadşlar figenay ve lila çoktan belirlemiştir gerçi. Yaa biz şimdiden kocişle isim tartışmalarına başladıkSiz neler düşündünüz? Fikir alışverişi yapalım nasıl olsa ayrı yerlerdeler bebişlerimiz
figenim ayrı göbüş topiği mi açsak acaba ne dersiniz??teşekkür ederim tatlı hamişler,birlikte donatalım inşallah bebişlerimizi..
aylincim buraya mı koyalım diyorsun göbüş resimlerini?
çıplak mı olacak karnımız?
herkes görür ya o zaman kız
oy oy maşallah, hayırlısıylan 3. de kız olur inşallah:) biz geldik
yavrum senin ağzından bal damlıyor36+0 da doğum yaptım ve karnım kesinlikle o kadar değildi.. tabiki bünyeye göre değişir ama benimki en fazla 29.hafta da ki gibiydi sanırım..
paniklemeyin , orda 3 tane yumurcak var :)
amin...Hay maşallah sana Topukluayakkabı :)))
Allah'ım bizim de başımıza olsun 35 leri görümek.
amin...biraz gayret biraz da inanç... emin ol göreceksiniz... hedefiniz hep daha fazla olsun. 38 deyin mesela..benim hedefim 38 di.. doktorumda son kontrolümde istersen 2 hafta daha bekleyebilirsin,bebeklerin bekleyecekler dedi ama ben çok ağırlaşmıştım ve sabırsızlanıyordum. oyüzden 36 da doğum yaptım.yoksa hedefime ulaşıyordum az kalsın :))
sağlıcakla alın kucaklarınıza inşallah
buraya da bi üçüz anneleri göbiş topiği açalım diyorum ama isterseniz buraya da koyabiliriz..Koycam kız unutmadım da fırsat olmuyo ya bi türlü. Göbüş topiğine mi koyalım buraya mı? Hadi açılışı sen yap biz de peşinden gelelim :))
bizim erkek için bi tane mevcut, kerem.. eşim de ben de çok seviyoruz bu ismi.. ama başka yok aklımızda yaaKızlar bu arada yavaş yavaş isim düşünmeye başladınız mı? Son haftalarda olan arkadşlar figenay ve lila çoktan belirlemiştir gerçi. Yaa biz şimdiden kocişle isim tartışmalarına başladıkSiz neler düşündünüz? Fikir alışverişi yapalım nasıl olsa ayrı yerlerdeler bebişlerimiz
bennn daha çokkkkAylin hadi şu cinsiyetleri öğren gel artık ben senden çok merak ediyorum :))
:18::18::18:ayy o isim meselesini hiç açma
biz hala netleşemedik
bu arada liladan hiç ses yok
inşallah herşey yolundadır
benim yaramazlar organlarımı eziyorlar valla
hele mesanem heralde nakil gerektirecek
üstünde tepiniyorlar sanki valla sürekli tuvaletteyim
karnımda güzeelce büyüdü
ha bir de şu üçüz karın resmi varya diğer topikten üçüz anneleri diyorkiii,hazır olun
evet doğru karnınız öyle oluyordiyorlar
geçmiş olsun hamişler
öpüyorum herkesi
sen de kendine iyi bak begümcümmMeraba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir hersey yolundadır...ben annemlerdeydim o yüzden giremedim..bende iyiyim ufak tefek ağrılar dışında birde sıcak insanı mahvediyor...salı günü yeni yerimde çalışmaya başlayacağım ama çalışmayacağım drum yeniden heyet raporu verecek onun sıkıntısı başladı birazcık bende ...çünkü yeni bir yer yeni bir idare nasıl tepki verecekler bu rapor olayına bilmiyorum...neyse herşeyin hayırlısı diyelim...herkes kendine çok çok iyi baksın ...görüşmek üzere öpüyorum herkesi...
bunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))
Eki Görüntüle 229467
Eki Görüntüle 229468
Eki Görüntüle 229469
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?