2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

ya göbek dediiniz de 2 gündür öyle gerim gerim geriliyor ki karnım ağrı veriyor, sizlerin de öyle olmuşmuydu bu haftalarda. o kadar gergin ki derisi...

güle güle giydir
hepsi bebeklerinin üzerinde eskisin inşallahhh.
benim de için gidiyor :) Mothercaare indirimdeyken uzun kollu alttan çıtçıtlı 7li body aldım , bir de chicco dan hastane çıkışı ve battaniye o kadar
cinsiyetlerimiz de henüz biri netleştiğinden :) ve aslında biraz beklemem gerektiğinden daha alamadım

bu arada yarın sabah doktordayız kızlar, ölçümlerimiz tamamlanacak, geçen sefer bir tanesi sıkışmıştı tam ölçülememişti ona bakacağız. cinsiyetleri de öğrenippp gelirim inşallahhhh :)

ya göbek dediiniz de 2 gündür öyle gerim gerim geriliyor ki karnım ağrı veriyor, sizlerin de öyle olmuşmuydu bu haftalarda. o kadar gergin ki derisi...
canım sanırım ilk çıktığı zamanlar bi kaşınma hali olmuştu bende de tatlı tatlı.. ama kaşımamak gerekiyomuş, kaşımadım ama okşar gibi hafif hafif kaşımıştım arada :)) derisi mi ağrıyor?
ben de bişe alamadım pek, bu arada da indirimler var, kaçırmadan öğrensek cinsiyetleri...
hadi bakalım yarın hem güzel haberler al hem de cinsiyetleri de öğren gel inşallah, darısı da biz öğrenmeyenlere olsun sonra

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlı hamişler,birlikte donatalım inşallah bebişlerimizi..

aylincim buraya mı koyalım diyorsun göbüş resimlerini?
çıplak mı olacak karnımız?
herkes görür ya o zaman kız

daha dur şekerim bunlar gerilme mi?
internette üçüz hamile karnı diye yazın da bir görün görsellerde ne çıkıyor karşınıza
yaw hakkaten kızlar o resimler gerçek olabilir mi?

internette üçüz hamile karnı diye yazın da bir görün görsellerde ne çıkıyor karşınıza

ay bana onları deme, ilk öğrendiğim günlerde google san search ediyordum onları gördüm ne olduğumu şaşırdım, ya photosohoptur onlar gerçek olacaklarını sanmıyorum o kadar da olamaz yani o zaman 4üz beşiz annelerinin nasıl olması gerekitiğini düşün bir de.

:) biz geldik

ölçümlerimiz tamamlandı çok şükür tüm bebeklerimin değerleri normal.

ayrıcaaa 2. erkeğimizi de gördük :)))

3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)

ooh maşallah mercancım
sağlıkla kucana al inşallah

36+0 da doğum yaptım ve karnım kesinlikle o kadar değildi.. tabiki bünyeye göre değişir ama benimki en fazla 29.hafta da ki gibiydi sanırım..
paniklemeyin , orda 3 tane yumurcak var :)

Hay maşallah sana Topukluayakkabı :)))

Allah'ım bizim de başımıza olsun 35 leri görümek.

biraz gayret biraz da inanç... emin ol göreceksiniz... hedefiniz hep daha fazla olsun. 38 deyin mesela..benim hedefim 38 di.. doktorumda son kontrolümde istersen 2 hafta daha bekleyebilirsin,bebeklerin bekleyecekler dedi ama ben çok ağırlaşmıştım ve sabırsızlanıyordum. oyüzden 36 da doğum yaptım.yoksa hedefime ulaşıyordum az kalsın :))

sağlıcakla alın kucaklarınıza inşallah

Bu bekleyiş hem güzel hem stresli başımıza ne gelecek bizi neler bekliyor hiç bilmiyoruz geçen doktora gittiğimde "ikizlerin işi 2 kat zorsa senin 3 değil 9 kat zor bunu unutma buna göre davran" demişti doktor. 9 kat zorluklar bekliyo bizi umarım Allah sonunda yüzümüzü güldürür.
Valla canım, benim nasıl gitsin biraz ayakta kalayım, hatta bir süre oturma pozisyonunda fazla kalayım hemen ağrılar başlıyo yatış istiyo bizimkiler hep keyiflerine düşkülnler galiba Daha bu haftalarda böyleyse ileriki haftalardan korkmaya başladım:18:

Koycam kız unutmadım da fırsat olmuyo ya bi türlü. Göbüş topiğine mi koyalım buraya mı? Hadi açılışı sen yap biz de peşinden gelelim :))

Yok yaa onlar istisna bence o kadar olmaz gibi geliyo (yani inşallah) Belki de o 7iz falandır...

Hayırlı olsun canııımmm ne güzel için rahatlamıştır ölçümlerden sonra. Hadi bakalım 3. bebiş de kız olsun hayırlısıyla...

Kızlar bu arada yavaş yavaş isim düşünmeye başladınız mı? Son haftalarda olan arkadşlar figenay ve lila çoktan belirlemiştir gerçi. Yaa biz şimdiden kocişle isim tartışmalarına başladık Siz neler düşündünüz? Fikir alışverişi yapalım nasıl olsa ayrı yerlerdeler bebişlerimiz

Aylin hadi şu cinsiyetleri öğren gel artık ben senden çok merak ediyorum :))

Son düzenleme:

ayy o isim meselesini hiç açma
biz hala netleşemedik
bu arada liladan hiç ses yok
inşallah herşey yolundadır

benim yaramazlar organlarımı eziyorlar valla
hele mesanem heralde nakil gerektirecek
üstünde tepiniyorlar sanki valla sürekli tuvaletteyim
karnımda güzeelce büyüdü

ha bir de şu üçüz karın resmi varya diğer topikten üçüz anneleri diyorkiii,hazır olun
evet doğru karnınız öyle oluyor diyorlar
geçmiş olsun hamişler
öpüyorum herkesi

Meraba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir hersey yolundadır...ben annemlerdeydim o yüzden giremedim..bende iyiyim ufak tefek ağrılar dışında birde sıcak insanı mahvediyor...salı günü yeni yerimde çalışmaya başlayacağım ama çalışmayacağım drum yeniden heyet raporu verecek onun sıkıntısı başladı birazcık bende ...çünkü yeni bir yer yeni bir idare nasıl tepki verecekler bu rapor olayına bilmiyorum...neyse herşeyin hayırlısı diyelim...herkes kendine çok çok iyi baksın ...görüşmek üzere öpüyorum herkesi...

figenim ayrı göbüş topiği mi açsak acaba ne dersiniz??
çıplak koymayalım yaf
oy oy maşallah, hayırlısıylan 3. de kız olur inşallah
36+0 da doğum yaptım ve karnım kesinlikle o kadar değildi.. tabiki bünyeye göre değişir ama benimki en fazla 29.hafta da ki gibiydi sanırım..
paniklemeyin , orda 3 tane yumurcak var :)
yavrum senin ağzından bal damlıyor darısı bizlere inşallah
ben göbeğimden korkuyorummm :18:
Hay maşallah sana Topukluayakkabı :)))

Allah'ım bizim de başımıza olsun 35 leri görümek.
amin...
amin...
Koycam kız unutmadım da fırsat olmuyo ya bi türlü. Göbüş topiğine mi koyalım buraya mı? Hadi açılışı sen yap biz de peşinden gelelim :))
buraya da bi üçüz anneleri göbiş topiği açalım diyorum ama isterseniz buraya da koyabiliriz..
bizim erkek için bi tane mevcut, kerem.. eşim de ben de çok seviyoruz bu ismi.. ama başka yok aklımızda yaa
Aylin hadi şu cinsiyetleri öğren gel artık ben senden çok merak ediyorum :))
bennn daha çokkkk ama herkesin içine doğan 2 erkek 1 kız, bakalım tutacak mı hayırlısıyla inşallah
:18::18::18:
sen de kendine iyi bak begümcümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…