figenim ayrı göbüş topiği mi açsak acaba ne dersiniz??
çıplak koymayalım yaf
oy oy maşallah, hayırlısıylan 3. de kız olur inşallah
yavrum senin ağzından bal damlıyordarısı bizlere inşallah
ben göbeğimden korkuyorummm :18:
amin...
amin...
buraya da bi üçüz anneleri göbiş topiği açalım diyorum ama isterseniz buraya da koyabiliriz..
bizim erkek için bi tane mevcut, kerem.. eşim de ben de çok seviyoruz bu ismi.. ama başka yok aklımızda yaa
bennn daha çokkkkama herkesin içine doğan 2 erkek 1 kız, bakalım tutacak mı hayırlısıyla inşallah
:18::18::18:
yok canım ayrı göbüş şeysi açmayalım,fırsat bulanlar koysun resimlerini bence
birde kerem ismini bende çok severim bir ara çok düşündüm ama sanırım vazgeçtik
ama çok hoş isim gerçektende
harikasın ya, hiç de öyle dehşet büyük falan da diil, biraz büyük bir hamile karnı işteealın size 36+0 da doğuma giderken çekildiğim resmim :))
korkunç değil dimi :))
ben bunları yerimmmm maşallah üçüne de, çoooook tatlılarbunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))
bana uyar, çok dağılmamış oluruz o zaman...yok canım ayrı göbüş şeysi açmayalım,fırsat bulanlar koysun resimlerini bence
birde kerem ismini bende çok severim bir ara çok düşündüm ama sanırım vazgeçtik
ama çok hoş isim gerçektende
figenim ayrı göbüş topiği mi açsak acaba ne dersiniz??
çıplak koymayalım yaf
buraya da bi üçüz anneleri göbiş topiği açalım diyorum ama isterseniz buraya da koyabiliriz..
bennn daha çokkkkama herkesin içine doğan 2 erkek 1 kız, bakalım tutacak mı hayırlısıyla inşallah
:18::18::18:
bunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))
Eki Görüntüle 229467
Eki Görüntüle 229468
Eki Görüntüle 229469
bunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))
Eki Görüntüle 229467
Eki Görüntüle 229468
Eki Görüntüle 229469
:)))) çiğdem çok hoşsun valla en iyisini yaptın kızlara bundan daha iyi moral olmazdı . bebekler desen tam ısırmalık maşallah .
ay napim arzucum yaa, merak ediyorlardı nasıl olcak diye bende gösterdim işte :)) morallerini bozmamak için o resmin ertesi günkü halini koymuyorum zaten :)))
hahahha kötüyüm ben kötüyümmmm
bebişlerim için de teşekkür ederim
:))))) valla bende hamile öncesi hamile sonrası diye bi albüm yapacaktım da kendi moralim bozuldu vazgeçe yazdım:)) oyy oyy eskiden neydikk beeee
maşallah canımm yaa, çok güzel göbişinAlın size 14. hafta. Bunu geçen hafta çekmiştim ancak fırsat buldum koymaya...
ahanda 27. hafta göbüşüüüü :)
maşallah canımm yaa, çok güzel göbişinama çok da çıkmamış maşallah senin
oy maşallah sana da figenimsenin de çok büyük diil ya maşallah
kıslar benim göbiş harbi iyi çıkmış, ben o nette dolaşan resimler gibi olmasam bari
bi ara ben de eşime çektirip koyayım da görün, figene yakın mı acepp
yarın dr kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve hayırlısıyla cinsiyetlerini de öğreniriz...
bugün epilasyonumu son kez kendim halledeyim dedim, göbişten bi yeri göremiyorummmneyseki ayna yardımıyla hallettim
Kızlar çok heyecanlandım okurken yazdıklarınızı. İnşallah sağlıkla sıhatle hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. bence de çok mucize birşey ve çok şanslısınız. dua edin benim için de ne olur. ilk tüp bebek denemem negatif. 1 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz. ilkinde ikizim olsun çok istedim, ama olmadı. hiç olmadı. benim de sizin gibi ikizim, üçüzüm olsa. tekrar çok güzel ve özel bir şey bu, çok hoş. inşallah şanslı bebekler de olsunlar.
tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla
yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?
tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla
yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?