2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

alın size 36+0 da doğuma giderken çekildiğim resmim :))
korkunç değil dimi :))
harikasın ya, hiç de öyle dehşet büyük falan da diil, biraz büyük bir hamile karnı iştee
bunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))
ben bunları yerimmmm maşallah üçüne de, çoooook tatlılar
harbi gaza geldik yaa
bana uyar, çok dağılmamış oluruz o zaman...

kerem ismini çok seviyorum, yeğenime isim aranırken de önermiştim ama çok sevdiğimi bildiklerinden sen koyarsın inşallah bebeğine diye başka isim koymuşlardı sağolsunlar :)))

Yok canım ayrı topik açmayalım buraya koyalım.
Bizde de ben başta olmak üzere herkesin içine 2 erkek 1 kız doğmuştu. Hatta ultrasonda biri arkası dönk çıkıyodu hep annem o kız diğerleri erkek diyodu. Nitekim doktor da öyle söyledi. Annelerin içine doğan çıkıyo genelde ben hep 2 erkek 1 kıza endekslemiştim kendimi inşallah bi yanılma yoktur inşallah senin de öyle olur aylincim

Eki Görüntüle 229461

alın size 36+0 da doğuma giderken çekildiğim resmim :))
korkunç değil dimi :))

Valla canımcım böyle olsak daha ne isteriz benim kaç tane arkadaşım tek bebek halleriyle bundan iriydiler valla. Ben daha beterinden korkuyorum senin karnın gayet güzel bence. Ama işte asıl sonrası nasıl? Sönmüş balon gibi mi oluyo karın buruşuk buruşuk tarla gibi? Benim o görüntülere çok canım sıkıldı

bunlarda 3 küçük sıpam... daha çok heyecanlanın ,daha çok sabırsızlanın diye koyuyorum :))

Eki Görüntüle 229467
Eki Görüntüle 229468
Eki Görüntüle 229469

Maaaaşşşşşaaaaalllllaaah maviş maviş ne kadar tatlı bebeklerin varmış canım Allahım sana bağışlasın acılarını göstermesin inşallahhhhh....

Ya ben artık böyle şeylere çok duygulanıyorum dün nat.geo. kanalında anne karnında diye bi belgesel vardı çoğul gebelikleri anlatıyodu. Anne karnında 2-3 ve 4 bebeğin gelişimini ve doğumunu falan gösterdi. Yaa o üçüzler nasıl da kuzu gibi doğuyolar yaa bacaklar çırpı çırpı allahımmmm o kadar tatlıydı ki tutamadım kendimi ağladım O günleri hepimize nasip etsin Allah sağlıcakla....:97:

:)))) çiğdem çok hoşsun valla en iyisini yaptın kızlara bundan daha iyi moral olmazdı . bebekler desen tam ısırmalık maşallah .

:)))) çiğdem çok hoşsun valla en iyisini yaptın kızlara bundan daha iyi moral olmazdı . bebekler desen tam ısırmalık maşallah .

ay napim arzucum yaa, merak ediyorlardı nasıl olcak diye bende gösterdim işte :)) morallerini bozmamak için o resmin ertesi günkü halini koymuyorum zaten :)))
hahahha kötüyüm ben kötüyümmmm

bebişlerim için de teşekkür ederim

:))))) valla bende hamile öncesi hamile sonrası diye bi albüm yapacaktım da kendi moralim bozuldu vazgeçe yazdım:)) oyy oyy eskiden neydikk beeee

nasssıll yani çiğdemcimm ne demek istedin yani?
bir çuval inciri yedik bizde bu sözlerinle

arzucum aslında ben seni de çok merak ediyorum
azcık şöyle moral vericilerden koysan ya

Alın size 14. hafta. Bunu geçen hafta çekmiştim ancak fırsat buldum koymaya...
maşallah canımm yaa, çok güzel göbişin ama çok da çıkmamış maşallah senin
ahanda 27. hafta göbüşüüüü :)

oy maşallah sana da figenim senin de çok büyük diil ya maşallah

kıslar benim göbiş harbi iyi çıkmış, ben o nette dolaşan resimler gibi olmasam bari
bi ara ben de eşime çektirip koyayım da görün, figene yakın mı acepp

yarın dr kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve hayırlısıyla cinsiyetlerini de öğreniriz...
bugün epilasyonumu son kez kendim halledeyim dedim, göbişten bi yeri göremiyorummm neyseki ayna yardımıyla hallettim

Kızlar çok heyecanlandım okurken yazdıklarınızı. İnşallah sağlıkla sıhatle hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. bence de çok mucize birşey ve çok şanslısınız. dua edin benim için de ne olur. ilk tüp bebek denemem negatif. 1 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz. ilkinde ikizim olsun çok istedim, ama olmadı. hiç olmadı. benim de sizin gibi ikizim, üçüzüm olsa. tekrar çok güzel ve özel bir şey bu, çok hoş. inşallah şanslı bebekler de olsunlar.

figencim yarın resimleri getirebilirsem koyayım buraya öncesi sonrası ne varsa eklerim ama beni baz almayın zaten dedimya ben olayın dibine vurmuştum . çok çok kilo aldım şimdi anca işte kilo falan fazlam kaldı ama verecek dermanım kalmadı :)))

lavin inşallah gönlüne göre olur canım herşey benim . denememde tuttu . moralini bozma

tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla

yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?

Eki Görüntüle 229745

ahanda 27. hafta göbüşüüüü :)

Valla süper görünüyosun canım maşallah öyle çok çıkmamış ben ilerleyen aylardan çok korktuğum için yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum küçücük bir abur cubur yesem pişmanlıktan uyuyamıyorum acayip takmış durumdayım yani ama sen moral oldun yani

Evet şimdilik çok çıkmadı gibi canım ama tabi bu geçen haftanın resmiydi bu hafta bu resimden daha büyük. Artık bebişler büyüdükçe hafta hafta farkediyo göbüşler..

Doktor kontrolünü merakla bekliyoruz canım...

Canım hiç moralini bozma ilk denemede.. Çoğumuz defalarca kez tedavi gördük uzun yollardan geçtik. Biraz sabır gerekiyo. İnşallah Allah sana da ikiz üçüz bebişler nasip eder en kısa zamanda....

tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla

yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?

Evet kaç gündür ses yok ya annesine falan gitti giremiyo ya da dediğin gibi ama kaçıncı haftasıydı ki onun??

sgüncüm aylincim saolun fazla şişmemiş bulmuşsunuz beni
valla bana da moral oldu
ama ah ben varya o ilk üç ay nasıl kilo aldım hala anlamıyorum
düşük tehlikesi var diye baya hareketsizdim heralde ondan oldu
şimdiki gibi dikkat etseydim o kollarım öyle şişmezdi
neyse artık zararın neresinden dönsek kardır
ama toplamda 15-16yı geçmicem sanırım,yani el birliğiylen uğraşıyoruz bakalım

ama sgüncüm en iyisini yapıyorsun,o abur cuburun hiçbir faydası yok
böyle gidersen belki başlangıç kilonun bile altında bitirebilirsin,çünkü inceciksin maşallah daha

aylincim sen de resmini koyda bakalım güzelim ama merak etme benimki kadar olmamıştır

yaw birde kızlar benim karnım daha çatlamadı mı yoksa çatladıda ben mi anlayamıyorum
henüz kaşıntım yok,öyle kırmızı kırmızı yol yol bişeyler de yok
bir anda mı çatlıcam ne olcak?

ama canım acımaya başladı,çok aşağıya çöküyorlar,yolda yürürken duruyorum resmen yürütmüyorlar
aşağıya vurdukça mesanemi acıtıyorlar hemen tuvalete koşuyorum
geçsin şu haftalar kızlar yaa

öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…