darısı başına olsun canım, ben de daha önce hiç hamile kalamamıştım... amin bu aradaKızlar çok heyecanlandım okurken yazdıklarınızı. İnşallah sağlıkla sıhatle hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. bence de çok mucize birşey ve çok şanslısınız. dua edin benim için de ne olur. ilk tüp bebek denemem negatif. 1 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz. ilkinde ikizim olsun çok istedim, ama olmadı. hiç olmadı. benim de sizin gibi ikizim, üçüzüm olsa. tekrar çok güzel ve özel bir şey bu, çok hoş. inşallah şanslı bebekler de olsunlar.
merakla bekliyoruz canımmfigencim yarın resimleri getirebilirsem koyayım buraya öncesi sonrası ne varsa eklerim ama beni baz almayın zaten dedimya ben olayın dibine vurmuştum . çok çok kilo aldım şimdi anca işte kilo falan fazlam kaldı ama verecek dermanım kalmadı :)))
lavin inşallah gönlüne göre olur canım herşey benim . denememde tuttu . moralini bozma
ben de merak ettim yaf :26:tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla
yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?
figenim neresi şişmiş kollarının maşallahın var canımsgüncüm aylincim saolun fazla şişmemiş bulmuşsunuz beni
valla bana da moral oldu
ama ah ben varya o ilk üç ay nasıl kilo aldım hala anlamıyorum
düşük tehlikesi var diye baya hareketsizdim heralde ondan oldu
şimdiki gibi dikkat etseydim o kollarım öyle şişmezdi
neyse artık zararın neresinden dönsek kardır
ama toplamda 15-16yı geçmicem sanırım,yani el birliğiylen uğraşıyoruz bakalım
ama sgüncüm en iyisini yapıyorsun,o abur cuburun hiçbir faydası yok
böyle gidersen belki başlangıç kilonun bile altında bitirebilirsin,çünkü inceciksin maşallah daha
aylincim sen de resmini koyda bakalım güzelim ama merak etme benimki kadar olmamıştır
yaw birde kızlar benim karnım daha çatlamadı mı yoksa çatladıda ben mi anlayamıyorum
henüz kaşıntım yok,öyle kırmızı kırmızı yol yol bişeyler de yok
bir anda mı çatlıcam ne olcak?
ama canım acımaya başladı,çok aşağıya çöküyorlar,yolda yürürken duruyorum resmen yürütmüyorlar
aşağıya vurdukça mesanemi acıtıyorlar hemen tuvalete koşuyorum
geçsin şu haftalar kızlar yaa
öpüyorum herkesi
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
ben de son bir ayda 3 kilo almışım yaanasıl oldu anlamadım
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
sgüncüm aylincim saolun fazla şişmemiş bulmuşsunuz beni
valla bana da moral oldu
ama ah ben varya o ilk üç ay nasıl kilo aldım hala anlamıyorum
düşük tehlikesi var diye baya hareketsizdim heralde ondan oldu
şimdiki gibi dikkat etseydim o kollarım öyle şişmezdi
neyse artık zararın neresinden dönsek kardır
ama toplamda 15-16yı geçmicem sanırım,yani el birliğiylen uğraşıyoruz bakalım
ama sgüncüm en iyisini yapıyorsun,o abur cuburun hiçbir faydası yok
böyle gidersen belki başlangıç kilonun bile altında bitirebilirsin,çünkü inceciksin maşallah daha
aylincim sen de resmini koyda bakalım güzelim ama merak etme benimki kadar olmamıştır
yaw birde kızlar benim karnım daha çatlamadı mı yoksa çatladıda ben mi anlayamıyorum
henüz kaşıntım yok,öyle kırmızı kırmızı yol yol bişeyler de yok
bir anda mı çatlıcam ne olcak?
ama canım acımaya başladı,çok aşağıya çöküyorlar,yolda yürürken duruyorum resmen yürütmüyorlar
aşağıya vurdukça mesanemi acıtıyorlar hemen tuvalete koşuyorum
geçsin şu haftalar kızlar yaa
öpüyorum herkesi
bendende iyi haberler 2kızım bi oglum olacak:)))ense ölçümleri yapıldı iyi gidiyo herşey ama cuma kontrolum var rahim ölçüsü yapılacak ona göre serklaj işlemi yapılacak dua edin inş gerek kalmaz 16haftamı bitirdim herşey iyi gidiyo sadece cuma günü korkutuyo allahım inş bişey çıkmazzz()))
Herkese merhaba keyifler yerindedir umarım...bende çok iyiyim .maşallah göbüş resimleri konmuş süpersiniz kızlar Allahım uzun uzun haftalar geçirmeyi nasip etsin inşallah...bizimde bugün dr kontrolümüz vardı amniyosentez sonucumuz çıktı gayet güzel hersey yolunda ...bebişlerin kilolarıda çok iyiymiş gelişimleride umarım sonuna kadar hep böyle gideriz..aylinciğim hayırlı olsun bebişlerinin cinsiyetleri aynıyız benimde iki kız bir erkek ya...valla isim konusunu bir karar veremedik daha ne zor şeylermiş bunlar...herkesi öpüyorum görüşmek üzere...
Canıııımmm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haberler almışsın demek ki pipiler öyle bikaç gram ağırlık yapıyomuş yesinler onların pipilerini
Yok canım sen gayet iyisin fazla kilon yok bu resimden göründüğü kadarıyla. Dikkat etmeye devam edersen hedeflediğin kiloyla bitirirsin hamileliği..
canının acıması normal canım biz bile şimdiden zorlanıyoruz senin haftanda artık fazla ayakta kalmamak lazım çatlak yok demek süper yaa belki de olmaz ama sen yine de önlemleriniz arttır bundan sonra. Ben de bizim burda ünlü bi aktar var ordan karışım alıcam çatlak için yavaştan başlıcam..
bendende iyi haberler 2kızım bi oglum olacak:)))ense ölçümleri yapıldı iyi gidiyo herşey ama cuma kontrolum var rahim ölçüsü yapılacak ona göre serklaj işlemi yapılacak dua edin inş gerek kalmaz 16haftamı bitirdim herşey iyi gidiyo sadece cuma günü korkutuyo allahım inş bişey çıkmazzz()))
arkadaşlar allah yardımcınız olsun inş bebişlerinizi saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder çok merak ediyorum hamilelik belirtileri tekil bebeklerden farklımı nasıl belirtiler vardı yazarsanız çok sevinirim
sağol canımmm... inşallah kızdır senin 3 numara da :)Aylinnn hayırlı olsun canım:) Ne güzel kızı da erkeği de tadacaksın Allah'ın izniyle :)
İnşallah benim sıkışığım da kızdır da ben de tadabilirim :)
Bu arada doktor kontrolünüz nasış geçti ölçümler biçimler herşey normal dimi.
canımmm sağol :) kıs yok dr esprik yaptı :)) ama erkek bebişler biraz daha ağır olabiliyomuş diye duymuştum...Canıııımmm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haberler almışsın demek ki pipiler öyle bikaç gram ağırlık yapıyomuş yesinler onların pipilerini
begümcümm sevindim canım, maşallah onlara..Herkese merhaba keyifler yerindedir umarım...bende çok iyiyim .maşallah göbüş resimleri konmuş süpersiniz kızlar Allahım uzun uzun haftalar geçirmeyi nasip etsin inşallah...bizimde bugün dr kontrolümüz vardı amniyosentez sonucumuz çıktı gayet güzel hersey yolunda ...bebişlerin kilolarıda çok iyiymiş gelişimleride umarım sonuna kadar hep böyle gideriz..aylinciğim hayırlı olsun bebişlerinin cinsiyetleri aynıyız benimde iki kız bir erkek ya...valla isim konusunu bir karar veremedik daha ne zor şeylermiş bunlar...herkesi öpüyorum görüşmek üzere...
maşallah, çak o zamann :13:bendende iyi haberler 2kızım bi oglum olacak:)))ense ölçümleri yapıldı iyi gidiyo herşey ama cuma kontrolum var rahim ölçüsü yapılacak ona göre serklaj işlemi yapılacak dua edin inş gerek kalmaz 16haftamı bitirdim herşey iyi gidiyo sadece cuma günü korkutuyo allahım inş bişey çıkmazzz()))
aminnn :) hepimize inşallahmaşallah aylincim
sonunda öğrenebildin cinsiyetlerini
artık herşey daha anlamlı olacak
daha güzel olacak
Allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsin
aminn canım :)hayırlı olsunnnnnnnnn :)))) gözün aydın hepsinden tatmak ne güzel olacak. Rabbim sağlıkla kucağına- kucağımıza almayı nasip etsin.
benim de 15 bitiyor haftaya 16 da kontrol var, her 2 haftada bir gideceğiz, bebeklerden birinin gelişimi kalabilir yada açılma olabilir riskine karşın kontrol edeceklermiş, ve gerekirse serklaj yapılcak dediler. Hayırlısı inşallah.
tatlım bende pek belirti olmadı tam tersi adet olacakmış gibiydim...arkadaşlar allah yardımcınız olsun inş bebişlerinizi saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder çok merak ediyorum hamilelik belirtileri tekil bebeklerden farklımı nasıl belirtiler vardı yazarsanız çok sevinirim
sağol triacım amin :)günaydın güzel hamişler maşşalllah sizkewre haftalar gayet iyi ilerliyor cinsiyetler öğreniliyor bizim dönemde çogumuzun erkekti sizinkilerde çogunluk kız gibi gözüküyor ne güzelvalla hayırlısıyla gelsinler .
serklaj olacak hamişlerde korkmasın zaten genel anesteziyle yapılıyor genelde 10 dakkalık bi işlem doğum açılmasını engellemiyor ama az az olan açılmalarda tutması açısından beya işe yarıyor .
çatlaklarda genellikle genetik yapıyla alakalı olduğu için olacaksa zaten oluyor ne yaparsanız yapın tek yapmamanız gerekn tırnaklamamak elinizin içiyle kaşıntıları gşdermeye çalışın inşallah sizde bizim geldiğimiz haftalara gelirsiniz o zamanda hamilelik kaşıntısı başlıyore işte ona yapacak bişey yok doğurmadan geçmiyor :)))artık benim gibi beni şu kaşıntıdan kurtar bebekleri al demeye başlarsınız
süper olurdu aslında, bu iş konu sahibimiz emrzeynepe düşüyo sanırım...kızlar bir tablo mu oluştursak ilk safyalara SAT larımızı cinsiyetlerimizi yazsak karışmasalar.
ne dersiniz
Herkese merhaba keyifler yerindedir umarım...bende çok iyiyim .maşallah göbüş resimleri konmuş süpersiniz kızlar Allahım uzun uzun haftalar geçirmeyi nasip etsin inşallah...bizimde bugün dr kontrolümüz vardı amniyosentez sonucumuz çıktı gayet güzel hersey yolunda ...bebişlerin kilolarıda çok iyiymiş gelişimleride umarım sonuna kadar hep böyle gideriz..aylinciğim hayırlı olsun bebişlerinin cinsiyetleri aynıyız benimde iki kız bir erkek ya...valla isim konusunu bir karar veremedik daha ne zor şeylermiş bunlar...herkesi öpüyorum görüşmek üzere...
Hadi bakalım canım hayırlsı olsun Allah yardımcın olsun inşaallah gerek kalmakz kalırsa da üzülme biçok üçüz hamilesi yaptırmış zaten başımıza ne gelirse çekecez arkadaşım bizim işimiz normal hamilelerden kat kat zor....bendende iyi haberler 2kızım bi oglum olacak:)))ense ölçümleri yapıldı iyi gidiyo herşey ama cuma kontrolum var rahim ölçüsü yapılacak ona göre serklaj işlemi yapılacak dua edin inş gerek kalmaz 16haftamı bitirdim herşey iyi gidiyo sadece cuma günü korkutuyo allahım inş bişey çıkmazzz()))
Benim adet günüm gelmeden inanılmaz derecede kasık ağrılarım vardı evet adet ağrısı gibi ama katbekat fazlası öne eğildiğim an sanki kramp girmiş gibi kalakalıyodum öylece bikaç saniye. Bi de göğüslerimde inanılllllmazzz ağrı şişkinlik ve kaşınma oldu. Hatta daha adetime bikaçgün vardı göğsümün ağrısı ve kaşıntısı canıma yettiği için aradım eşimi akşam gelirken test getir ben dayanamıyorum bu ağrıya varsa da yoksa da görelim artık dedim, akşam testi yaptım ve varmış gördük :))) Adetime daha bikaçgün olduğu için ve test net çıktığı için o an şüphelenmiştim çoğul gebelikten...arkadaşlar allah yardımcınız olsun inş bebişlerinizi saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder çok merak ediyorum hamilelik belirtileri tekil bebeklerden farklımı nasıl belirtiler vardı yazarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.hem sisteme hemde üçüz anne olmaya inşallah:)))benim merak ettiğim istanbul anadolu yakasındaki arkadaşlarım nerede muayene oluyorlar.pendik medicine tüp merkezinde yapılan aşılamam sonucu üçüz gebe olduğumu bugün öğrendim ve 7 haftamda bugün bitti.doktorum bana redüksiyon yapılması gerektiğini aksi takdirde zorlanacağımı söyledi.çoğu doktorun dediği sizinde başınıza gelenlerle aynısı yanii...tabi bende böyle bişey düşünmediğimi söyledim.şimdi bana hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz.siz hangi doktora gidiyorsunuz.üçüzlerimi bana sağlıklı bir şekilde sizce kim kavuşturabilir...şimdiden teşekkürler...bundan sonra sizin bilgilerinizden bol bol faydalanacağım inşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?