2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

darısı başına olsun canım, ben de daha önce hiç hamile kalamamıştım... amin bu arada
merakla bekliyoruz canımm
tamam triacım bekliyoruz resimlerini merakla

yaw kızlar liladan hiç haber yok farkettiniz mi?
doğurdu mu ki acaba?
ben de merak ettim yaf :26:
figenim neresi şişmiş kollarının maşallahın var canım

kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdi erkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
ben de son bir ayda 3 kilo almışım yaa nasıl oldu anlamadım

Aylinnn hayırlı olsun canım:) Ne güzel kızı da erkeği de tadacaksın Allah'ın izniyle :)
İnşallah benim sıkışığım da kızdır da ben de tadabilirim :)

Bu arada doktor kontrolünüz nasış geçti ölçümler biçimler herşey normal dimi.

Canıııımmm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haberler almışsın demek ki pipiler öyle bikaç gram ağırlık yapıyomuş yesinler onların pipilerini

Yok canım sen gayet iyisin fazla kilon yok bu resimden göründüğü kadarıyla. Dikkat etmeye devam edersen hedeflediğin kiloyla bitirirsin hamileliği..
canının acıması normal canım biz bile şimdiden zorlanıyoruz senin haftanda artık fazla ayakta kalmamak lazım çatlak yok demek süper yaa belki de olmaz ama sen yine de önlemleriniz arttır bundan sonra. Ben de bizim burda ünlü bi aktar var ordan karışım alıcam çatlak için yavaştan başlıcam..

Herkese merhaba keyifler yerindedir umarım...bende çok iyiyim .maşallah göbüş resimleri konmuş süpersiniz kızlar Allahım uzun uzun haftalar geçirmeyi nasip etsin inşallah...bizimde bugün dr kontrolümüz vardı amniyosentez sonucumuz çıktı gayet güzel hersey yolunda ...bebişlerin kilolarıda çok iyiymiş gelişimleride umarım sonuna kadar hep böyle gideriz..aylinciğim hayırlı olsun bebişlerinin cinsiyetleri aynıyız benimde iki kız bir erkek ya...valla isim konusunu bir karar veremedik daha ne zor şeylermiş bunlar...herkesi öpüyorum görüşmek üzere...

bendende iyi haberler 2kızım bi oglum olacak:)))ense ölçümleri yapıldı iyi gidiyo herşey ama cuma kontrolum var rahim ölçüsü yapılacak ona göre serklaj işlemi yapılacak dua edin inş gerek kalmaz 16haftamı bitirdim herşey iyi gidiyo sadece cuma günü korkutuyo allahım inş bişey çıkmazzz()))

maşallah aylincim
sonunda öğrenebildin cinsiyetlerini
artık herşey daha anlamlı olacak
daha güzel olacak
Allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsin

ne güzel ya kızlar çoğunlukta bu sene demekki
maşallah zeynepcim
cuma içinde korkma eğer bayıltıp yaparsa zaten bişey hissetmeyeceksin
içini ferah tut

Son düzenleme:

begümcüm merhaba
amniyo sonucuna çok sevindim
maşallah bebişlerine
valla isim işi zor iş gerçektende
biz hala netleşemedik

hehe saol canım
:82:
çatlak içinde başla artık fazla bekleme
ama içine mutlaka kayısılı bişeyler koydur bence

hayırlı olsunnnnnnnnn :)))) gözün aydın hepsinden tatmak ne güzel olacak. Rabbim sağlıkla kucağına- kucağımıza almayı nasip etsin.

benim de 15 bitiyor haftaya 16 da kontrol var, her 2 haftada bir gideceğiz, bebeklerden birinin gelişimi kalabilir yada açılma olabilir riskine karşın kontrol edeceklermiş, ve gerekirse serklaj yapılcak dediler. Hayırlısı inşallah.

arkadaşlar allah yardımcınız olsun inş bebişlerinizi saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagınıza almayı nasip eder çok merak ediyorum hamilelik belirtileri tekil bebeklerden farklımı nasıl belirtiler vardı yazarsanız çok sevinirim

günaydın güzel hamişler maşşalllah sizkewre haftalar gayet iyi ilerliyor cinsiyetler öğreniliyor bizim dönemde çogumuzun erkekti sizinkilerde çogunluk kız gibi gözüküyor ne güzelvalla hayırlısıyla gelsinler .
serklaj olacak hamişlerde korkmasın zaten genel anesteziyle yapılıyor genelde 10 dakkalık bi işlem doğum açılmasını engellemiyor ama az az olan açılmalarda tutması açısından beya işe yarıyor .
çatlaklarda genellikle genetik yapıyla alakalı olduğu için olacaksa zaten oluyor ne yaparsanız yapın tek yapmamanız gerekn tırnaklamamak elinizin içiyle kaşıntıları gşdermeye çalışın inşallah sizde bizim geldiğimiz haftalara gelirsiniz o zamanda hamilelik kaşıntısı başlıyore işte ona yapacak bişey yok doğurmadan geçmiyor :)))artık benim gibi beni şu kaşıntıdan kurtar bebekleri al demeye başlarsınız

merhaba arkadaşlım benim hiç farketmedi, kasıklarım regl olacak gibi ağrıdı bol bol. o kadar.

sağol canımmm... inşallah kızdır senin 3 numara da :)
ölçümler iyi, kiloları falan normal çok şükür.. kollarını bacaklarını falan daha net gördük bu kez :)
yaklaşık bir ay sonra kontrolümüz, bayram önü...
dr 20. haftadan sonra kendini hiç yormicaksın, 28 den sonra yatak istirahati öneriyorum dedi... bolca istirahat etmeni istiyorum dedi...
Canıııımmm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haberler almışsın demek ki pipiler öyle bikaç gram ağırlık yapıyomuş yesinler onların pipilerini
canımmm sağol :) kıs yok dr esprik yaptı :)) ama erkek bebişler biraz daha ağır olabiliyomuş diye duymuştum...
begümcümm sevindim canım, maşallah onlara..
aa sen de 2 kız bi erkekti demekk :13: isim konusu bizim sadece hep beğendiğimiz bi erkek ismi vardı, oğluşunki hazır yani, kerem.. ama kızlara bulmamız lazımm
maşallah, çak o zamann :13:
canım bana serklajdan bahsetmedi ya, hiçbişe demedi... neden acaba
inşallah hiçbirimize gerek kalmaz, dururlar uslu uslu
maşallah aylincim
sonunda öğrenebildin cinsiyetlerini
artık herşey daha anlamlı olacak
daha güzel olacak
Allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsin
aminnn :) hepimize inşallah
aminn canım :)
sana da mı dediler serklajı.. nasıl bakılıyomuş?
tatlım bende pek belirti olmadı tam tersi adet olacakmış gibiydim...
sağol triacım amin :)
kızlar bir tablo mu oluştursak ilk safyalara SAT larımızı cinsiyetlerimizi yazsak karışmasalar.
ne dersiniz
süper olurdu aslında, bu iş konu sahibimiz emrzeynepe düşüyo sanırım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.hem sisteme hemde üçüz anne olmaya inşallah:)))benim merak ettiğim istanbul anadolu yakasındaki arkadaşlarım nerede muayene oluyorlar.pendik medicine tüp merkezinde yapılan aşılamam sonucu üçüz gebe olduğumu bugün öğrendim ve 7 haftamda bugün bitti.doktorum bana redüksiyon yapılması gerektiğini aksi takdirde zorlanacağımı söyledi.çoğu doktorun dediği sizinde başınıza gelenlerle aynısı yanii...tabi bende böyle bişey düşünmediğimi söyledim.şimdi bana hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz.siz hangi doktora gidiyorsunuz.üçüzlerimi bana sağlıklı bir şekilde sizce kim kavuşturabilir...şimdiden teşekkürler...bundan sonra sizin bilgilerinizden bol bol faydalanacağım inşallah:)))

Canım hayırlı uğurlu olsun sonucun güzel çıkmış artık bundan sonra için rahat geçirirsin hamileliğini inşallah..
İsim konusu evet tam bir karmaşa bizim 2 isim hazır gibi ama 2.erkeğe isim bulamıyoruz bi türlü tabi doktorun dediği 2 erkek 1 kız doğruysa yanılma payı var çünkü. Neyse önümüzde daha çok zaman var buluruz. Bu arada internetteki isim sözlüklerinde ne kdar dandik isimler var öyle yaa baştan sona okumak tam anlamıyla vakit kaybı

Hadi bakalım canım hayırlsı olsun Allah yardımcın olsun inşaallah gerek kalmakz kalırsa da üzülme biçok üçüz hamilesi yaptırmış zaten başımıza ne gelirse çekecez arkadaşım bizim işimiz normal hamilelerden kat kat zor....

Benim adet günüm gelmeden inanılmaz derecede kasık ağrılarım vardı evet adet ağrısı gibi ama katbekat fazlası öne eğildiğim an sanki kramp girmiş gibi kalakalıyodum öylece bikaç saniye. Bi de göğüslerimde inanılllllmazzz ağrı şişkinlik ve kaşınma oldu. Hatta daha adetime bikaçgün vardı göğsümün ağrısı ve kaşıntısı canıma yettiği için aradım eşimi akşam gelirken test getir ben dayanamıyorum bu ağrıya varsa da yoksa da görelim artık dedim, akşam testi yaptım ve varmış gördük :))) Adetime daha bikaçgün olduğu için ve test net çıktığı için o an şüphelenmiştim çoğul gebelikten...

Aramıza hoşgeldin betrem gitgide artıyo sayımız ne güzel yalnız değiliz İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…