2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Aramıza hoşgeldin betrem gitgide artıyo sayımız ne güzel yalnız değiliz İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza....

Hoşbulduk s_gun.İnşallah dualarımız hep aynı yönde:)ama benim acil bi doktora ihtiyacım var yardımcı olabilecek varsa çok sevinicem...

Aramıza hoşgeldin betrem gitgide artıyo sayımız ne güzel yalnız değiliz İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza....

Hoşbulduk s_gun.İnşallah dualarımız hep aynı yönde:)ama benim acil bi doktora ihtiyacım var yardımcı olabilecek varsa çok sevinicem...

Çok tebrik ederim betrem;
Çok geçmemiş olmasına rağmen ilk haftalar geldi aklıma da şaşkın ördek gibi sevinsem mi, saklasam mı, haykırsam mı, napsam bilemedim :)
Hayırlı olsun inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Benim doktor önerim "riskli gebelik uzmanı- yada çoğul gebelikte uzman bir doktora gitmen. Anadolu sağlık merkezi yada Ataşehir-Kadıköy şifada deneyimli doktorlar vardır diye düşünüyorum.

Teşekkürler Mavi_Mercan.hepimiz aynı duyguları yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz inşallah sonunda da hepimiz aynı duyguları yaşayarak bebeklerimize kavuşuruz.Önerilerin için saol,evim zaten Bostancıda o yüzden Ataşehire gidebilirim:)))

Ataşehirde sgk yokmuş bu yüzden başka bir yer bulacağım inşallah...

betremcim hoşgeldin aramızaa hayırlı olsun, sağlıkla kucaklamak da nasip olsun..
ben ankaradayım o yüzden yardımcı olamam dr konusunda, istte olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
bulduğunuz isimler nee? kız ismi zorlicak gibi beni
tatlım benim dr yine 1 ay sonraya randevu verdi... :26: serklajı ilk haftalarda sormuştum, gerek görmezsem yapmam dedi ama şimdiden rahim ağzına bakıyo mu bilemiyorum bana bişey demedi.. sonraki kontrole sorayım

Son düzenleme:
kızlar yakaladın yakaladın da bugün yogurt makinası satılıyor 20 lira ilgilenen olursa bilginiz olsun . site güvenilir ama makineyi bilmiyorum tabi gezerken gördüm sadece

kızlar yakaladın yakaladın da bugün yogurt makinası satılıyor 20 lira ilgilenen olursa bilginiz olsun . site güvenilir ama makineyi bilmiyorum tabi gezerken gördüm sadece

sağol canım böyle bişey düşünüyodum ben de bakiyim hemen...

masallah hatunlar ..........bebeklerınızle beklıyoruz sızı ınş ..........betrem mavı mercan bende atasehırdeyım ben camlıca medıcanada tedavım oldu ve orda takıbe gıttım ..........drum omet faruk vanlıoğlu cok memnunum cok ıyı bır dr .........ıyı bakın kendınızde cok sıcak cok...

bende medipolü araştırmaya başladım sanırım oraya gideceğim.sema hanım ve leyla hanım için 15 gün sonrasına randevu verdiler.diğer doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?cevahir hanıma iyi diyorlar...

sema hanım cok ılgınc bır dr ben semvmedım arkadasımda gıttı bı daha asla dedı ne bılım degısık leyla hanımı bılemıcem ..arkadasımı hıc gerek yokken hastaneye yat tehlıkedesın demıstı ı..arkasadım tup bebekle kaldı hamıle sonra baska dr gıttı hıcbıseyı yoktu .....ıstersen bı gıt herkese gore degısıyo dr..

dr ve hastane kısmında sema hanım hakkında yazılar vardı cok kısı yazmıstı farklı fıkırler...oku ıstersen

dr ve hastane kısmında sema hanım hakkında yazılar vardı cok kısı yazmıstı farklı fıkırler...oku ıstersen

Sema hanımın başı çok kalabalık o yüzden herkesle çok fazla ilgilenemiyormuş.zaten ondan randevu alamadım 15 gün bekleyemem.cevahir hanımdan aldım salı gününe randevu bakalım nasıl olacak.durumu bildiririm mutlaka.bu arada tavsiyelerin için saol:)

Türkiyede üçüz çok fazla olmadığı için sanırım çok fazla üçüzlerimize göre eşya bulamıyorum.yabancı sitelerde çok güzel üçüz bebek arabaları görürken bizde sadece bir model var o da güzel değil.bu konuda siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar...

türkiyede hiç yok sanıyodum.. o yüzden bir tek, bir de ikiz arabası düşünmüştük.. nerde buldun canım?
evet üçüzlere göre bişey yok, esprili t-shirtlerde de ikiz var üçüz yok

türkiyede hiç yok sanıyodum.. o yüzden bir tek, bir de ikiz arabası düşünmüştük.. nerde buldun canım?
evet üçüzlere göre bişey yok, esprili t-shirtlerde de ikiz var üçüz yok

böyle bir bebek arabası var.550-600 tl arası fiyatı.ama yabancı sitelerde çok daha güzel modeller var.başka bebek kıyafet yada eşyası hakkında bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar.

550-600 mü?? çok ucuzz ama
kızlar ben aynı giydirmek istemiyorum, değişik değişik giyinsinler, hatta isim de çok öyle kafiyeli olmasın diyorum ama aklıma hep kafiyeli geliyoo
bu arada isimler bulundu mu? bizim erkekimizin adı önceden belliydi, kerem olacak inşallah ama prenseslere isim bulamıyoruz ya

Ben hiç araştırmadım bile çünkü üçüz arabası almayı düşünmüyoruz biz çok kullanışlı olmaz bence tek başına yürütmek zor olur hem yolda çok yer kaplar. Zaten bi düşünün üç tane bebekle tek başına dışarı çıkmak imkansız gibi bişey. O yüzden bir ikiz bir de tek arabası almak çok daha mantıklı benim fikrim tabi ki...

İsmi bilmem ama kıyafet konusunda uzmanlar aynı giydirilmemesini tavsiye ediyor zaten birbirinin kişilik özelliklerinden etkileneceği için. Model aynı olsa bile renk farklı olmalıymış. Ben bebekliklerinde aynı model farklı renkler giydirmeyi düşünüyorum ama büyüyünce onların zevklerine bırakıcam (inşallah o günleri görürsek)
Bizim iki ismimiz belli (son anda bi değişiklik olmazsa) kızımız Gülce, oğlumuz Bertuğ ama diğer oğlana bi isim bulamadık bi türlü. Onu da babamız bulcakmış bakalım ne bulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…