sağol canımmm... inşallah kızdır senin 3 numara da :)
ölçümler iyi, kiloları falan normal çok şükür.. kollarını bacaklarını falan daha net gördük bu kez :)
yaklaşık bir ay sonra kontrolümüz, bayram önü...
dr 20. haftadan sonra kendini hiç yormicaksın, 28 den sonra yatak istirahati öneriyorum dedi... bolca istirahat etmeni istiyorum dedi...
sana da mı dediler serklajı.. nasıl bakılıyomuş?
Aylincim bana da dediler ki:
şimdi ölçümler , bebeklerin gelişimleri vs iyi ya: bundan sonra 2 risk olabilirmiş 1 erken doğum 2 bebeklerden birini n gelişimi geride kalabilirmiş.
Bunun için her iiki haftada bir kontrole gitcez,, rahim kontrol edilecek açılma var mı diye ve bebeklerin gelişimleri takip edilecek. Tabii gerekirse bu arada serklaj yapılcak.
20 ile 25 arası riskli dedi 25 haftası erken doğum malesef kötü senaryo :30 dan sonra derin nefes alacağız.
Ben çalıştığım için doğum iznimi olabildiğinde erken başlatacağım ve öncesinde bir dönem evde rapor alcam.
Aramıza hoşgeldin betrem gitgide artıyo sayımız ne güzel yalnız değilizİnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza....
Aramıza hoşgeldin betrem gitgide artıyo sayımız ne güzel yalnız değilizİnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza....
Arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.hem sisteme hemde üçüz anne olmaya inşallah:)))benim merak ettiğim istanbul anadolu yakasındaki arkadaşlarım nerede muayene oluyorlar.pendik medicine tüp merkezinde yapılan aşılamam sonucu üçüz gebe olduğumu bugün öğrendim ve 7 haftamda bugün bitti.doktorum bana redüksiyon yapılması gerektiğini aksi takdirde zorlanacağımı söyledi.çoğu doktorun dediği sizinde başınıza gelenlerle aynısı yanii...tabi bende böyle bişey düşünmediğimi söyledim.şimdi bana hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz.siz hangi doktora gidiyorsunuz.üçüzlerimi bana sağlıklı bir şekilde sizce kim kavuşturabilir...şimdiden teşekkürler...bundan sonra sizin bilgilerinizden bol bol faydalanacağım inşallah:)))
Çok tebrik ederim betrem;
Çok geçmemiş olmasına rağmen ilk haftalar geldi aklıma da şaşkın ördek gibi sevinsem mi, saklasam mı, haykırsam mı, napsam bilemedim :)
Hayırlı olsun inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Benim doktor önerim "riskli gebelik uzmanı- yada çoğul gebelikte uzman bir doktora gitmen. Anadolu sağlık merkezi yada Ataşehir-Kadıköy şifada deneyimli doktorlar vardır diye düşünüyorum.
Teşekkürler Mavi_Mercan.hepimiz aynı duyguları yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz inşallah sonunda da hepimiz aynı duyguları yaşayarak bebeklerimize kavuşuruz.Önerilerin için saol,evim zaten Bostancıda o yüzden Ataşehire gidebilirim:)))
betremcim hoşgeldin aramızaaArkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.hem sisteme hemde üçüz anne olmaya inşallah:)))benim merak ettiğim istanbul anadolu yakasındaki arkadaşlarım nerede muayene oluyorlar.pendik medicine tüp merkezinde yapılan aşılamam sonucu üçüz gebe olduğumu bugün öğrendim ve 7 haftamda bugün bitti.doktorum bana redüksiyon yapılması gerektiğini aksi takdirde zorlanacağımı söyledi.çoğu doktorun dediği sizinde başınıza gelenlerle aynısı yanii...tabi bende böyle bişey düşünmediğimi söyledim.şimdi bana hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz.siz hangi doktora gidiyorsunuz.üçüzlerimi bana sağlıklı bir şekilde sizce kim kavuşturabilir...şimdiden teşekkürler...bundan sonra sizin bilgilerinizden bol bol faydalanacağım inşallah:)))
bulduğunuz isimler nee?Canım hayırlı uğurlu olsun sonucun güzel çıkmış artık bundan sonra için rahat geçirirsin hamileliğini inşallah..
İsim konusu evet tam bir karmaşa bizim 2 isim hazır gibi ama 2.erkeğe isim bulamıyoruz bi türlü tabi doktorun dediği 2 erkek 1 kız doğruysa yanılma payı var çünkü. Neyse önümüzde daha çok zaman var buluruz. Bu arada internetteki isim sözlüklerinde ne kdar dandik isimler var öyle yaa baştan sona okumak tam anlamıyla vakit kaybı
tatlım benim dr yine 1 ay sonraya randevu verdi... :26: serklajı ilk haftalarda sormuştum, gerek görmezsem yapmam dedi ama şimdiden rahim ağzına bakıyo mu bilemiyorum bana bişey demedi.. sonraki kontrole sorayımAylincim bana da dediler ki:
şimdi ölçümler , bebeklerin gelişimleri vs iyi ya: bundan sonra 2 risk olabilirmiş 1 erken doğum 2 bebeklerden birini n gelişimi geride kalabilirmiş.
Bunun için her iiki haftada bir kontrole gitcez,, rahim kontrol edilecek açılma var mı diye ve bebeklerin gelişimleri takip edilecek. Tabii gerekirse bu arada serklaj yapılcak.
20 ile 25 arası riskli dedi 25 haftası erken doğum malesef kötü senaryo :30 dan sonra derin nefes alacağız.
Ben çalıştığım için doğum iznimi olabildiğinde erken başlatacağım ve öncesinde bir dönem evde rapor alcam.
kızlar yakaladın yakaladın da bugün yogurt makinası satılıyor 20 lira ilgilenen olursa bilginiz olsun . site güvenilir ama makineyi bilmiyorum tabi gezerken gördüm sadece
masallah hatunlar ..........bebeklerınızle beklıyoruz sızı ınş ..........betrem mavı mercan bende atasehırdeyım ben camlıca medıcanada tedavım oldu ve orda takıbe gıttım ..........drum omet faruk vanlıoğlu cok memnunum cok ıyı bır dr .........ıyı bakın kendınızde cok sıcak cok...
dr ve hastane kısmında sema hanım hakkında yazılar vardı cok kısı yazmıstı farklı fıkırler...oku ıstersen
Türkiyede üçüz çok fazla olmadığı için sanırım çok fazla üçüzlerimize göre eşya bulamıyorum.yabancı sitelerde çok güzel üçüz bebek arabaları görürken bizde sadece bir model var o da güzel değil.bu konuda siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar...
türkiyede hiç yok sanıyodum.. o yüzden bir tek, bir de ikiz arabası düşünmüştük.. nerde buldun canım?
evet üçüzlere göre bişey yok, esprili t-shirtlerde de ikiz var üçüz yok
Eki Görüntüle 232711
böyle bir bebek arabası var.550-600 tl arası fiyatı.ama yabancı sitelerde çok daha güzel modeller var.başka bebek kıyafet yada eşyası hakkında bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar.
Türkiyede üçüz çok fazla olmadığı için sanırım çok fazla üçüzlerimize göre eşya bulamıyorum.yabancı sitelerde çok güzel üçüz bebek arabaları görürken bizde sadece bir model var o da güzel değil.bu konuda siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar...
550-600 mü?? çok ucuzz ama
kızlar ben aynı giydirmek istemiyorum, değişik değişik giyinsinler, hatta isim de çok öyle kafiyeli olmasın diyorum ama aklıma hep kafiyeli geliyoo
bu arada isimler bulundu mu? bizim erkekimizin adı önceden belliydi, kerem olacak inşallah ama prenseslere isim bulamıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?