Ben hiç araştırmadım bile çünkü üçüz arabası almayı düşünmüyoruz biz çok kullanışlı olmaz bence tek başına yürütmek zor olur hem yolda çok yer kaplar. Zaten bi düşünün üç tane bebekle tek başına dışarı çıkmak imkansız gibi bişey. O yüzden bir ikiz bir de tek arabası almak çok daha mantıklı benim fikrim tabi ki...
İsmi bilmem ama kıyafet konusunda uzmanlar aynı giydirilmemesini tavsiye ediyor zaten birbirinin kişilik özelliklerinden etkileneceği için. Model aynı olsa bile renk farklı olmalıymış. Ben bebekliklerinde aynı model farklı renkler giydirmeyi düşünüyorum ama büyüyünce onların zevklerine bırakıcam (inşallah o günleri görürsek)
Bizim iki ismimiz belli (son anda bi değişiklik olmazsa) kızımız Gülce, oğlumuz Bertuğ ama diğer oğlana bi isim bulamadık bi türlü. Onu da babamız bulcakmış bakalım ne bulcak
inşallah görürüz tatlımm o günleri de
kuzu unutmuşum bak, senin de iki erkek bi kız mıydı maşallah
isimler güzelmiş, isimleriyle sağlıklı mutlu uzun birer ömür yaşasınlar...
Amin canım inşallah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin Allahım....
amin canım, hepimize hayırlı ramazanlar..Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun mübarek olsun kızlar, her ne kadar oruç tutamasak da Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı bu mübarek ayın yüzü suyu şerefine kabul etsin inşallah...
En yakın arkadaşlarımdan birinin eşi bugün vefat etti, henüz 1 aylık evlilerdi çok çok çok üzgünüm sizlerden de dua ve birer Fatiha rica ediyorum kızlar......
Eki Görüntüle 232711
böyle bir bebek arabası var.550-600 tl arası fiyatı.ama yabancı sitelerde çok daha güzel modeller var.başka bebek kıyafet yada eşyası hakkında bilgisi olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar.
Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun mübarek olsun kızlar, her ne kadar oruç tutamasak da Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı bu mübarek ayın yüzü suyu şerefine kabul etsin inşallah...
En yakın arkadaşlarımdan birinin eşi bugün vefat etti, henüz 1 aylık evlilerdi çok çok çok üzgünüm sizlerden de dua ve birer Fatiha rica ediyorum kızlar......
Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun mübarek olsun kızlar, her ne kadar oruç tutamasak da Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı bu mübarek ayın yüzü suyu şerefine kabul etsin inşallah...
aylint sgun sisin bebekler oynadı mı ben hala hissedemiyorum. ama hissetmek istiyorum :) ne kadar daha bekleyeceğiz acaba.
aylint sgun sisin bebekler oynadı mı ben hala hissedemiyorum. ama hissetmek istiyorum :) ne kadar daha bekleyeceğiz acaba.
Allah rahmet etsin canım,çok üzüldüm.
mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah..
herkese hayırlı ramazanlar kızlar,nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
doğumu özelde mi yapsam devlette mi karar veremiyorum sadece bu günlerde
doktorum özel hastanenin doktoru vede çok memnunum
sizden araştıran var mı acaba bulunduğunuz yerlerde özelde doğum yapmak neye mal oluyor?
bu arada bebişlerimiz birer kiloyu aşmış teyzeleri
gelişimleri bir iki hafta önden gidiyormuş
sıcakları da atlatırsak tamamdır bu iş
öpüyorum herkesi..
Allah rahmet etsin canım,çok üzüldüm.
mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah..
herkese hayırlı ramazanlar kızlar,nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
doğumu özelde mi yapsam devlette mi karar veremiyorum sadece bu günlerde
doktorum özel hastanenin doktoru vede çok memnunum
sizden araştıran var mı acaba bulunduğunuz yerlerde özelde doğum yapmak neye mal oluyor?
bu arada bebişlerimiz birer kiloyu aşmış teyzeleri
gelişimleri bir iki hafta önden gidiyormuş
sıcakları da atlatırsak tamamdır bu iş
öpüyorum herkesi..
Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar önceleri bende ayırt edemiyordum hatta arkadaşlara sormuştum burdan nasıl hissediliyor falan diye ama hissediliyormuş ben son bir iki haftadır daha net hissediyorum kaburgalarıma falan ayaklarımı artık nereleriyse resmen dayıyorlar böyle dönüyorlar içerde bişeyler yapıyorlar o hareketleri ayırt edebiliyorsunuz...öpüyorum herkesi
bende görebilecek miyim acaba o günleri.bulantıdan gözümü açamıyorum şu an.daha 8. haftadayım şimdi acaba kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
bende görebilecek miyim acaba o günleri.bulantıdan gözümü açamıyorum şu an.daha 8. haftadayım şimdi acaba kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar önceleri bende ayırt edemiyordum hatta arkadaşlara sormuştum burdan nasıl hissediliyor falan diye ama hissediliyormuş ben son bir iki haftadır daha net hissediyorum kaburgalarıma falan ayaklarımı artık nereleriyse resmen dayıyorlar böyle dönüyorlar içerde bişeyler yapıyorlar o hareketleri ayırt edebiliyorsunuz...öpüyorum herkesi
saolun kızlar
sizlerin haftası daha geride tabi hastane konuşmak için erken
ama yinde de teşekkürler
bizimde maşallah iyi masrafımız oldu
hastane masrafları da galiba herşey yolunda olursa o da,bi 4 bin lirayı falan bulacak
hadi parayı geçtik,ama fakülte hastanesinde falan yapmak istiyordum doğumu
e doktora da çok alıştık,nasıl denir bu saatten sonra ben başka yerde yapacam diye
ama adam babamın oğlu da değil yani profesyonel bakmak lazım birazda
amaaaaaannnn aman!
yüz bilinmeyenli denkleme dönüştü bu iş
bebişlerin hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzel
biraz bekleyin bol bol hissedeceksiniz nasılsa
Allahım herkese nasip etsin
isimler de bulunmaya başlanmış valla aferin size
çok da güzel gülce bertuğ kerem nefis isimler
bizde bulduk gibi ama eşim doğumdan önce kesinleştirmek yok diyor
biraz daha geçsin izin çıkınca hemen söylicem size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?