2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

inşallah görürüz tatlımm o günleri de
kuzu unutmuşum bak, senin de iki erkek bi kız mıydı maşallah
isimler güzelmiş, isimleriyle sağlıklı mutlu uzun birer ömür yaşasınlar...

inşallah görürüz tatlımm o günleri de
kuzu unutmuşum bak, senin de iki erkek bi kız mıydı maşallah
isimler güzelmiş, isimleriyle sağlıklı mutlu uzun birer ömür yaşasınlar...

Amin canım inşallah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin Allahım....

Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun mübarek olsun kızlar, her ne kadar oruç tutamasak da Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı bu mübarek ayın yüzü suyu şerefine kabul etsin inşallah...

En yakın arkadaşlarımdan birinin eşi bugün vefat etti, henüz 1 aylık evlilerdi çok çok çok üzgünüm sizlerden de dua ve birer Fatiha rica ediyorum kızlar......

amin canım, hepimize hayırlı ramazanlar..

ya çok kötü.. Allah sabır versin, ne kadar zor... mekanı cennet olsun eşinin de...

Çok üzüldüm Rabbim bu mübarek günlerde rahmet eylesin. Ben de oruç tutamıuyorum ama alışkınım her yıl tutardım özeniyor insan. İnşallah bundan sonraki senelerde tutarız Rabbim kabul etsin.
Hepimize hayırlı gelsin inşalllah bu Ramazan.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...her ne kadar oruç tutamasakta Rabbim bu güzel günlerde bizimde dualarımızı kabul eder inşallah ...hepinizi öpüyorum herkes kendine çok dikkat etsin malum havalar çok sıcak...

Allah rahmet etsin canım,çok üzüldüm.
mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah..

herkese hayırlı ramazanlar kızlar,nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
doğumu özelde mi yapsam devlette mi karar veremiyorum sadece bu günlerde
doktorum özel hastanenin doktoru vede çok memnunum
sizden araştıran var mı acaba bulunduğunuz yerlerde özelde doğum yapmak neye mal oluyor?
bu arada bebişlerimiz birer kiloyu aşmış teyzeleri
gelişimleri bir iki hafta önden gidiyormuş
sıcakları da atlatırsak tamamdır bu iş
öpüyorum herkesi..

aylint sgun sisin bebekler oynadı mı ben hala hissedemiyorum. ama hissetmek istiyorum :) ne kadar daha bekleyeceğiz acaba.

Oynama şeklinde değil ama varlıklarını bikaç kere hissettim bu son haftada. İlk başta kondurmamıştım kasık ağrısı ya da ayakta kaldığım için rahme baskı falan oluyo sanmıştım ama 2 kez daha oldu en sonuncusu ben yatarken oldu o zaman anladım bebiş olduğunu. Nasıl bişey olduğunu tam anlayamıyorum birden bire göbeğimin içinde bişey karnımı delip dışarı çıkıvermek istiyomuş gibi bişey oluyo orda bi sertlik oluyo aniden baskı oluyo 3-4 saniye sonra geçiyo(nasıl anlattım ama :))). sanırım sırtını veya poposunu falan dayadığı zaman oluyo diye tahmin ediyorum. Ama onun dışında bi hareket hissetme falan yok henüz...

Valla canım ben kontrollerime özel bi hastaneye gidiyorum. Ama en son gidişimde doktor son aylardaki durumuna göre seni doğumda yeni doğan ünitesi daha iyi olan bi yere gönderebiliriz demişti, eskişehire ailemin yanına gittiğimde kontrole gittiğim doktor da üniversite hastanesinde yapmanı tavsiye ederim oranın yeni doğanı çok iyi demişti. Benim de aklımı karıştırdılar açıkçası. Zaten doğuma da çok var ve benim için hiçbirşey belli değil....
Gelişimlerinin güzel olmasına çok sevindim canım darısı başımıza artık. Yani sen 1-2 hafta önce doğum yapsan da dert etmezsin bu durumda. En hayırlı zamanda gelirler inşallah...

Maşallah bebişlerine inşallah hep böyle devam ederler de şöyle birer tosuncuk şeklinde dünyaya gelirler...doğum konusunda bizimde öyle bir sıkıntımız var benim drum üniversitede hocaydı orayı bıraktı özel muayenesinde hasta bakıyor anlaşmalı olduğu özel bir hastane var doğumları orda yaptıtırıyor...bana söylediği şeyde eğer çok erken doğmazlarsa özelde yaptıracağım ama beklediğimden erken olursa üniversiteye yatıracağını söyledi...ama dediğin gibi maliyet konusu bizi biraz endişelendiriyor özel hastanenin masraflarını karşılayamazsak diye korkuyoruz açıkcası...neyse kuzularımız sağlıkla gelsinde katlanacağız artık herseye...ama fiyatlar nedir bende bilmiyorum hiç sormadık çünkü...

Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar önceleri bende ayırt edemiyordum hatta arkadaşlara sormuştum burdan nasıl hissediliyor falan diye ama hissediliyormuş ben son bir iki haftadır daha net hissediyorum kaburgalarıma falan ayaklarımı artık nereleriyse resmen dayıyorlar böyle dönüyorlar içerde bişeyler yapıyorlar o hareketleri ayırt edebiliyorsunuz...öpüyorum herkesi

bende görebilecek miyim acaba o günleri.bulantıdan gözümü açamıyorum şu an.daha 8. haftadayım şimdi acaba kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?

saolun kızlar
sizlerin haftası daha geride tabi hastane konuşmak için erken
ama yinde de teşekkürler

bizimde maşallah iyi masrafımız oldu
hastane masrafları da galiba herşey yolunda olursa o da,bi 4 bin lirayı falan bulacak
hadi parayı geçtik,ama fakülte hastanesinde falan yapmak istiyordum doğumu
e doktora da çok alıştık,nasıl denir bu saatten sonra ben başka yerde yapacam diye
ama adam babamın oğlu da değil yani profesyonel bakmak lazım birazda
amaaaaaannnn aman!
yüz bilinmeyenli denkleme dönüştü bu iş

bebişlerin hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzel
biraz bekleyin bol bol hissedeceksiniz nasılsa
Allahım herkese nasip etsin

isimler de bulunmaya başlanmış valla aferin size
çok da güzel gülce bertuğ kerem nefis isimler
bizde bulduk gibi ama eşim doğumdan önce kesinleştirmek yok diyor
biraz daha geçsin izin çıkınca hemen söylicem size de

bende görebilecek miyim acaba o günleri.bulantıdan gözümü açamıyorum şu an.daha 8. haftadayım şimdi acaba kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?

ah canım bulantı işi çok zor
hemen geçer haftaların inşallah da atlatırsın zor zamanları

ben ilk 15-16 gibi hissetmiştim ama çok belli belirsizdi
20.haftalara doğru iyice anlaşılır
sabır canım sabır

Canım 8 haftada daha benim karnım bile yoktu hiç kendileri zaten 4-5 cm bişeyler hareketleri anlaşılmaz ki ben şimdi 16.haftanın sonlarındayım böyle nadiren beliiiiiii beliirsiiizzzz bişeyler hissediyo gibiyim 18 de falan netleşir heralde. Bulantılar zor gerçekten benim de 7ve 8.haftam herşeyden ekmekten sudan bile tiksinmekle iştahsızlıkla geçmişti 3 kilo vermiştim ama 9.haftada birden bulantılar kayboldu ve 10.haftadan sonra iştahım yerine geldi inşallah senin de biranönce geçer bulantıların canım...

Ne güzel canım o günleri biz de görelim inşallah daha somut bit delil en azından varlıklarına...

Üni. hastanesi benim de aklıma yatıyo aslında benim içn çok erken gerçi ama bi dahaki kontrolümde doktoruma sormayı düşünüyorum.

Evet daha doğmalarına Allahın izniyle haftalar var ama ikisinin ismi hazır teyzesi Ben hep yıllardan beridir kızım olursa Gülce, oğlum olursa Bertuğ koyucam diyodum o yüzden o ikisi hazır ama üçüncü isim belirsiz henüz. Mirza ve Berşan isimlerini buldum bugün anlamları çok çok güzel. Heralde bu ikisinden birine karar veririz doğuma yakın. Allahım o günleri bi görelim hayırlısıyla sağ salim de, isim işi kolay...

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin bebişlerin hayırlı olsun...inan senin haftalarındayken bende aynı şeyleri diyordum çünkü benimde bulantı ve kusmam çok fazlaydı yaklaşık 8 kilo vermiştim ama merak etme eninde sonunda geçiyor benim 16. hafta civarında geçmişti birazcık sabır diyorum sadece...ben şu an 22. haftamdayım hareketleri son 2 haftadır falan daha net hissediyorum ama öncesindede belli belirsiz bişeyler hissediyordum...Allahım o günleri görmeyi sanada nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…