2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Canım Allahım inşallah bir hale yola koymuştur inşallah gerçekten bu hastane dr işi çok zor ...bu saatten sonra dr değiştirecekte değiliz dediğin gibi özelde yaptırcağım doğumu derse yapacak bişey yok mecbur katlanacağız...sağ salim kucağımıza alalım bebişleride olacak masraflarada katlanacağız artık ne yapalım...isim konusunda bizimde erkeğin belli eşim eskiden beri hep metehan ismini çok severdi erkeğe onu koyacağız ama kızlara hala bişey bulamadık neyse zaman var daha buluruz ....bir deben bişey merak ettim burda lila vardı değilmi haftası en önde olan oydu artık hiç yazmıyor burda doğum falanmı yaptı bir bilgisi olan var mı acaba...

valla iyi dedin onu canım
liladan hiç haber yok
birde nalanın dördüzleri ne alemde haberi olan var mı
çok merak ediyorum

bende artık oturamıyorum kızlar yaa
ya yatacam ya da ayakta duracam
oturunca yerleri darlıyor hemen çıkarıyorlar popoları kafaları yatırıyorlar beni

yaw benim bugüne kadar işte çocuğum olsa adını bu koyarım dediğim olmamış onu farketmiştim
tüm isimleri sonradan bulduk
zor oldu bizim için eşiminde öyle pek yoktu
halbuki ikimizde çocuk isteyen tipleriz
sizin iyi yani önceden bişeyleri hazır etmeniz

hastane içinde galiba özelde olacak
dere geçerken at değiştirilmezmiş ya o hesap

öpüyorum herkesi
iyi geceler..

selamlar kızlar;
umarım herkes iyidir.
biz yarın kontrole gitcez bakalım üçüncü bebişin cinsiyeti de belli olur inşallah.

kızlar anne-bebek kitapları okumaya başladınız mı; üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilrti için kitaplar bulmak istiyorum. Doğum yapmış üçüz annelerine de soracağım. Sizde bu kitaplardan olan yada gören var mı?

http://www.vipdükkan /Magaza/KANZ-9fd4b/1977/index.

kanzın oto koltuklarında indirim varmış bakarsanız vip dükkanda

triacım ya bişey sorayım sana
şimdi biz araba olarak bi doblo falan almayı düşünüyoruz
üç tane oto koltuğu alsam ben önden onlrara nasıl yetişicem?
iki tane alsam biri de kucağımda olur bende arkaya oturup daha mı iyi ilgilenirim?
üçüncü sorumda,şimdi bu oto koltuklarını falan ilk etapta 0-1 yaş olanlardan mı alıcaz
yani 1 yaşına gelince de şu işte 9-10 yaşlarına kadar kullanılacaklardan mı alıncak
nasıl olcak bu iş?

ooo fıgen baslamıs sorular bızde cok sey sorduk burda bırbırımıze ama yasanınca anlıyo ınsan eksıklerı ve gerekenleerı..........benım arabaya su an ıkı arkada bırı oncde oto koltujlarının bırını fızık tedavıye goturuyorum sık sık o yuzeden yanıma monte ettım ıkısı arkada bı kısılık yer var yanında oda bakıcı kız gelıyo bazen bazende oğlum ben doblo arastırdım ama cok fark goremedım ılk uç dort yıl böle arabalar yetsede ılerde mutlaka mınbus tarzı araba alıcam ıns mercedes vıyano gıbı .........cok genıs ve koltukları fazla veya yedı koltuklu olandan dobloda bes koltuklu ama sadece ıcı genıs bagaj sıkıntısı yok benım bagaja cıftlı arabaları ancak sıgıyo....bı ıkız bı teklı araba ıyı oluyo...oto koltuklarını yenı aldım sayılır ıkı ay oldu yaslarına gırınce gerekıyo dogunca elde tasınan ve arabaya monte edılen pusetler var onlardan al hem dr ve ya gezmeye tasırken rahat hemde arabaya mıontesı kolay ama yaslarından sonra arabaya monte edılıyo............üçüz bebek arabaları yurtdısında var ama pahalı ve kullanıslı degıl abım arastıurmıstı hatta onların dıreksıyonu fılan varmıs ıdare etmek ıçın yolda fılan en ıyısı cıftlı ve teklıye karar verdım seneye yaza ıns daha pratık olan puset tarzı cıftlı ve teklı araba alıcam ıns......ındırımlerden bol bol badı alın kıs ıcın kıloytlıu corap alın sıcak tutuyo yelek hırka vs ..kımler ıstanbulda fıgen sen nerdesın canım.ıyı bakın bbıslere saglıkla gelsınler.

slm kızlar beni merak edenler olmuş sorduğunuz için teşekkürler
kızlar ben 30 2 de doğum yaptım zaten diyodum sizede sancım oluyo
sonlara yaklaştım diye doğruymuş en son gece saat 11de yine sancım başladı dayanılmicak gibi diildi
ama yinede doktorumu ariim dedim iyiki aramışım
hemen hastaneye gel bende geliyorum doğumhanede buluşalım dedi
nstye bağladım çok ufak sancılar çktı önemli diil dedi
bide alttan muayene edelim dedi bi baktıki kızın başı geliyo
1saate kadar normal doğumun başlar hemen alalım dedi
tabi biz şok geçiriyoruz annem hastaneye yakın oturuyo hemen geldi
ve ssat 1e doğru geldi minnoşlar doğum yapalı 17gün oldu
ancak size yazabiliyorum kusura bakmayın zaten ilk hafta çok zor geçti
şimdide 2 güne 1 bebeklerin yanına gidiyorum aklıma şimdilik başka bişey gelmiyo siz sordukça anlatırım
daha uzun bi süre hastanede kalacaklarmış
bende epey toparlandım ama hala çok çabuk yoruluyorum
bebeklerin kilosu iyi kızın biri 1400 diğeri 1450 oğlumda 1600
biraz kötü bi süreç geçirdiler yemek yemiyolardı ama şimdi normale girdiler
sütümü sağıp götürüyorum kesinlikle makine alın ama yinede çok yok günlük 100ml oluyo ancak
yetmediği yerde mama veriyolarmış
kusura bakmayın size iyi örnek olamadım:26:
ama hiç korkmayın sizde böyle olcakınız diye bişey yok

ah canımmm hayırlı olsun
biz baya merak ettik seni,doğurmuş olabileceğini tahmin ediyorduk
valla çok duygulandım lilacım
birde demişsin ya kusura bakmayın diye,gözlerim doldu
ne yaparsın güzelim erken doğum bizim başımıza gelebilecek en doğal şey
ortalama zaten 33 hafta,onun üstü güzel bir süpriz gibi
ama senin başına gelen her an hepimizin başına gelebilir

şükürki bebişlerin hayatta ve kiloları da çok güzel
biraz daha özleyeceksin sadece hepsi bu
süt için tahin ye,dut kurusunu kaynat iç çok iyi geliyormuş
birde malt içeceği var,o da gözlerimle gördüm acayip süt yapıyor

herşeyin hayırlısı canım
çok sevindim yinede
senden haber almak güzeldi
Allah hepimize hayırlı kilolar nasip etsin

sende kendine iyi bak
moralini yüksek tut

doktorun herhangi birşey dedi mi şu sebepten erken geldi falan diye?

Lilacım canım öncelikle hayırlı olsun ve sanada çok geçmiş olsun...evet seni buralarda göremeyince merak ettik ama az çokta tahmin ettik doğum yapmış olabileceğini çünkü bizleri bekleyen en doğal son bu erken doğum...bebişlerine maşallah canım kiloları iyi birazcık geç kucağına alırsın tek sorun bu oda olsun varsın ....inan çok duygulandım birlikte haftalarımızı takip ettiğimiz birinin doğum haberini almak insanı hem duygulandırıyor hem de heyecanlandırıyor...Allahım bebişlerini sağsalim evine yataklarına getirdiğin günleride görmeyi nasip etsin....tekrar hayırlı olsun canım dualarımız seninle öpüyorum....

hayırlı olsun inşallah rabbim böyle nasib etmiş üzülmek yok onlar ve sen sağlıklısınız ya tamam artık bundan sonrası kolay allahın izniyle bu günlerde geçicek ve bebişlerinle evinize dönüceksin kiloları da iyi keşke elimizde olan bişeyler olsada örneklik davranabilsek ama bizim ortak kaderimiz bu arkadaşların da dediği gibi herkese kısmet olmaz üçüz annesi olmak ama her güzelliğin bi dikeni va rmalesef bizim dikende erken doğum malesef yapıcak bişey yok nasibimizde ne varsa onu görücez allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok :)rabbim gönlünün güzelliğine göre versin herşey çok güzel olucak inan...

arkadaşım Allah tez zamanada bebeklerinin yanına gelmesini nasip etsin inşallah, belli olmaz bu işler, inşallah denilenden daha kısa sürede yanına gelirler.
Gözün aydın ve hayırı evlat olsunlar.
Size iyi örnek olmadım ne demek Allah aşkına, elimizde olan bişey mi , elimizden geleni, onlar için yapmıyor muyuz, nedeni kendinde arama zaten hepimiz erken doğum olasığılını bilerek çıkıyoruz bu yola kaldı ki 30. hafta gayet iyi, dün doktorum 28 i görelim oh ne ala dedi bize de. Bakalım bizlerin hikayesi nasıl olacak.
Bebişlerin en kısa sürece evlerine gelirler inşallah.

Kızlar merhaba;

Dün cinsiyetlerimiz belli oldu :)

2 erkek belli idi, 2 prensimize 1 de prenses geliyor, birinin de kız olduğunu öğrendik çok şükür :)

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
evet erken doğum bizim için kaçınılmazdı
ama sağlıkları yerinde ya kalsınlar orda önemli diil birazdan gidicem görmeye
ama sadece görebiliyorum daha hiç dokunamadım
ilk günler vücutları şişti galiba korktuğum kadar küçük diillerdi
ama sonraki hafta şişleri indi şimdi çok şükür tekrar toparlandılar
süt içinde humana bide rezene içiyorum
bide ilk haftada pekmez için sıcak sıcak yaralar çabuk kavuşuyo aklınızda bulunsun
benim ameliyat yerim çok iyiydi ağrı vardı ama sadece
48 saatin sonundada banyo yaptım ondan sonrada 1gün durup 1gün banyo yaptım
sargıyı çıkarıp bişey olmadı dikişten korkmayın çok küçük oluyo
ama hala karnımın rengi değişmedi biraz esmer kaldı geçermiş sonra
malt içeceğini duymadım nerde satılır biliyo musunuz???
bide bez alın şimdiden en çok o gidiyo 4günde 1paketi bitiriyolar
hastaneyede bebekler için bi valiz yapmıştım ama geri getirdim
küvözde bişey giydirmiyolar çünkü hasta bezi koyun çantanıza hastanede çok rahat oluyo

:))lilacım hayırlı olsun tatlım gözün aydın bebekler erkende olsa sağlıkla gelmişler aslında çokda erken değil 28 hafta ilk doğum belirtileri diye düşünülünce 31 yapmışsın daha ne :)) inşallah en kısa zamanda bebelerde seni çıldırtmak için yanında olacaklar .
Kızlar sizlerinde gözü aydın teyze oldunuz :)))hepininz en az lila kadar heyecanlanmışsınızdır eminim ben bile heyecanlandım çünkü inşallah sizlerde sağlıklı doğumlar yaparsınız

Figencim valla bizdesatmadan önce doblo almıştık inanılmaz rahat her açıdan bagaj zaten en çok lazım olan herşeyi at içine alıyor . Koltuklarda geniş sıkışmıyorsun koltuk mesafeside öyle . Bence iyi bir seçim . 1 yaşına kadar bizde anakucağı pusetlerden kullandık ama araba koltuğuna geçeceğimiz dönmede arabayı sattık . O yüzden ilk 1 yıl için bulabilirsin ana kucaklarını bul derim sonrasında işe yaramıyor . Evet elinde çocukları taşıyabiliyorsun ama biraz zaman sonra zaten o kadar ağırlaşıyorki bunuda düşünmek lazım . 9-36 alsan çocuklara şimdiden çok büyük gelir .
Bence yapacağın en iyi şey burda kızlarada sormak ana kucağı veren yasa ucuz satan varsa al 1 yaşından sonra 9-36 al .

Hayırlı uğurlu olsun lilacım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkıp senin kucağına kavuşacaklar.. Sağlıkları iyi olduğu sürece hiç üzülme canım darısı başımıza bakalım bizi neler bekliyo benim daha bu haftamda bile beni ağlatan ağrılarım oluyo ben de erken doğumdan korkuyorum ama umarım bebeklerin sağlıklarına zarar gelecek bir zamanda olmaz doğum. Biraz daha toparlan ve evinize dönün, tecrübelerini bize anlatırsın canım öptüm...

selam lıla masallah canım............ıns toprlayıp evıne gelıcekler .......bol bol sut sag cok onemlı...........adlarını ne koydun annesı......hangı hastanedeler.........benden ılk bır ay bez almadılar sonra aldılar oda onbeste bır mama da kendılerındedı...hıcbı odeme yapmadan cıktılar kuvezden......ama bez stoklamak cok ıyı fıkır bende onları beklerken bez ıslak mendıl bırıktırdım sonra ıkı uç ay rahat ettım......mamalarıda cok almıstım ...saglıkla gelsınler bekleyenlerınde........trıa senınkıler kılo bakımından ıyı oldukları ıçın ana kucaklarını belkı cok kullanmadın ama benımkıler hep mınıktı onaltı aylarına dek kullandım sonra oto koltugu aldım ......mınık olunca farklı oluyo bbazen........pekı sımdı ne marka araba aldın dedıklerım cok kullanıslı ama pahalı ....ıns alabılırızde rahat olur.....bıze hem ıcı genıs yedı koltuklu hem bagajı genıs gerekk..

Hazırlık konusunda benim aklıma takılan bazı sorular var...alışveriş yapanlar yada tecrübeli anneler cevap verirseniz sevinirim...daha bişey almadık ama liste yapmaya başladım insan ne alıp ne almayacağını bilemiyor...mesela şu prematüre bebek kıyafetlerinden aldınız mı gerek var mı yoksa direkt normal tulumlardan falanmı alalım kaçar tane biberon aldınız...aklınıza gelen şeyler olursa paylaşırsanız sevinirim birde alışverişe ne zaman başladınız...kendiniz için neler aldınız çantanıza neler koydunuz...şimdiden teşekkürler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…