2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Figen canım nerelerdesin dün dr kontrolün vardı...bir daha girmemişsin buraya umarım herşey yolundadır...yoksa hastaneye falanmı yattın sakın doğum falan yapayım deme:))))

Selam kızlar,
Dün kontrolümüz vardı gördük bizim minnoşları. Çok sevimliler yaa bakmaya doyamıyorum yüzüp duruyolar öyle içerde
Gelişimlerimiz herşeyimiz güzelmiş teyzeleri çok şükür Allahıma
Benim hamileliğe başlamamdan itibaren 1 kilo almama biraz kızdı gibi doktor amca(aslında 3 kilo aldım ama ilk 2 ayda verdiğim ve sonra geri aldığım 2 kiloyu saymıyolar) ama sonra bebişlerin gelişimlerinin iyi olduğunu görünce bişey demedi.
Sağda ve solda birer erkek kızımı ortalarına almışlar, doktor diyo bu kızın daha anne karnında iki tane koruması var Cinsiyetler de kesinleşmiş oldu böylece..
Kan ve idrar tahlili aldı pazartesi alıcaz sonucu bakalım..
Kasılmalarımın ve ağrılarımın arttığını söyledim, rahim ağzı uzaklığını ölçtü, mesafe çok güzel erken doğum riski yok kasılma olsa da korkma dedi içim rahatladı...
Bizde gelişmeler böyle yani teyzoşları sizin minnoşlardan ne haber?

Son düzenleme:

Sgüncüm maşallah bebişlerineinşallah sonuna kadar hep böyle sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam edersin...ooo kızın şimdiden prensesler gibi desene kızının erkek kardeşlerden çekeceği var:))))hareketlerini hissetmeye başlamışsındır sanırım insan gerçekten hamile olduğunu o zaman anlıyor...valla benim yaramazlar hiç durmuyorlar ordan oraya gezinip duruyorlar...ultrasonda bile dr zor bakıyor bunlar hiç durmazlarmı diyor...sürekli hareket halindeler...bizim de yarın dr kontrolümüz var gelişmeleri yazarım...herkesi öpüyorum..

slm kızlar herkes iyidir umarım
cuma günü bebekleri görmeye gittim ve doktor oğlumu emzirebileceğimi söyledi
emzirdim çok şükür çok güzel bi duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah
veeeee bu sabah telefon geldi yarın oğlum eve geliyooooooo:)))
kızlar için tam bi tarih vermedi ama aman olsun yeterki sağlıklı olsunlar
dünde kırkımız çıktı darısı sizlere inşallah:)))
emrezeynep nerdesin ya çok merak ettim seni

muallim canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende diğer topiğe katılcam artık heralde
ordan size bol bol sorular sorucam

Lilacığım maşallah çok sevindim inşallah en kısa zamanda kızlarını da kucaklar emzirirsin ...

s_guncüm maşallah çok sevindim .Rabbim tamamına erdirsin .

TEşekkür ederim begümcüm evet hafiften hareketlerini hissediyorum artık dalgalanıp dalgalanıp duruluyolar. Bazen de karnımın belli bi yerinde bir anda bi sertlik oluyo artık yerlerini öğrendik ya babamız dalga geçiyo bak senin kızın yapıyo bunu çok yaramaz kızın var benim oğullarım çok uslu diye
Kontrolünün ayrıntıllarını yazarsın canım bekliyoruz öptüm....

Gözünaydın canım çok sevindim demek o güzel duyguyu yaşadın Oğlundan sonra inşallah en kısa zamanda kızlarına da kavuşursun canım sağlıcakla sabrın sonu selamettir inşallah bi daha hiiiç ayrılmazsınız :93:

çok güzel ya bir beklerken 2-3 hep merak etmişimdir emzirme falan nasıl?göğüsün teki birine teki birinemi ay çok şekerler

daha anne olamadım ama hep ikizim olsun istemişimdir ..Allahın size vermiş olduğu bu değerler için çok şükredin inşallah alnınızın akıyla hayatınızın sonuna kadar evlatlarınızın yanında olursunuz vesselam:)

sizmi düşünmüyorsunuz olmadımı henüz?

Lilacım çok sevindim ne güzel haberler bunlar maşallah diyelim bebişlereinşallah en kısa sürede kızlarında evinize gelir...bundan sonra daha yoğun ve koşturmacalı günler seni bekliyor...burayı terketme daha soracağımız seyler olabilir...kuzucuğunu bizim yerimizede öp...

Bugün dr kontrolümüz vardı herşey gayet yolunda gitti...bebişler büyümüş maşallah ortalama 800 gr civarı olmuşlar bütün gelişimleride gayet yerindeymiş...her gittiğimizde drmuz zaten ayrıntılı ultrason bakar gibi ultrason bakıyor hiçbir problem yokmuş yani...yalnız çok yaramazlar 1 dakika yerlerinde durmuyorlar dr hanım ölçümleri zor aldı...bebişlerimizin 4 boyutlu resimlerinide çekip verdi.kızları kimseye benzetemedik ama oğlan aynı babası kulak şekilleri bile aynı...ferrum forte elevit kullanıyordum onları kullanmaya devam dedi...15 günde bir proluton 500 yaptırıyorum onada devam dedi...kalsiyum magnezyum başlamaya gerek yok dedi...serviks ölçümü yaptı oda gayet iyimiş...böyle devam edersek daha uzun haftalar görürüz dedi...bundan sonra 2 haftada bir kontrole çağırıyor...birde özelde doğum meselemiz vardı sağolsun o konudada yardımcı olacak üniversiteye yatıracak beni kafamız baya bir rahatladı yani...çünkü özelde astronomik rakamlar istiyorlardı...şimdilik benden haberler bu kadar...hepinizinde şimdiden bayramı kutlu olsun bayramda evde olamayacağım çünkü hepinizi öpüyorum...

selam kızlar masallah herkes ıyı ..ıns saglıkla gelsınler bebısler..kızlar fıgenle konustum agrıları olmus samsunda kuvezde yer bulamamıs uçunen sanırım ankaraya gıtmıs sımdı ankarada bı hastanede gozetım altındaymıs durumu ve bebeklerın durumu ıyıymıs...ıns ıyı bı haftada dogarlar haber vereyım dedım..ıyı bakın kendınıze mutlaka kuvezı olan hastane arastırın ve üç kuvez bos olmalı...

inşallah muallim çok teşekkürler...senin kuzucuklarda iyidir inşallah maşallah büyüttünüz sizler..Rabbim inşallah o günleri bizede gösterir...figeni çok merak ediyordum haber verdiğin için çok teşekkür ederim...doğumun olmamasına çok sevindim inşallah daha fazla dayanır bebişler...bayramınızda şimdiden kutlu olsun..tekrar haber alır paylaşırsanız sevinirim..

bayramda kimse uğramamış bakıyorumda
benim güzel haberlerim var size
bayramdan bigün önce oğlum geldi yanımıza
tek bırakmak istememiş bizi bayramda
çok güzel bişey yaaa hayırlısıyla sizde kucağınıza alın inşallah
yarında kızım geliyo hayırlısıyla sonraki haftada diğer kızım teşrif edecekler
hepinize iyi bayramlar biraz geç oldu ama...
bu arada oğlumdan haberler şöyle maalesef sütümle doymuyo ve çok iştahlı emmiyo
bende arada sağıyorum ööle veriyorum ama genelde mama alıyo
gece 2kere kaldırıyo bizi rahatız yani şimdilik bide çok kucağıma almıyorum
hiç sallamıyorum zaten altını değiştirip biraz elleri ayaklarıyla oynayınca hemen yorulup uyuyo
ayyy keşke böyle devam etse bayramda ufak tefek gelen oldu ama herkes anlayışlı
1dakika bakıp çıkıyolar kimse kucağına istemiyo zaten küçük kimse tutmaya cesaret edemiyo bence

figencim ya inşallah bi sorun çıkmaz kızcağız çok endişeliydi son zamanlarda
ama haftası güzel en azından beni geçti

Lilacığım çok sevindim darısı başımıza inşallah.kucağa ve sallamaya alıştırmaman çok iyi olmuş kızlar da gelirse rahat etmiş olursun .Rabbim bebişlerine hayırlı uzun ömürler versin...

Kızlar selamlar, öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım , kutlarız :)))

Arefe günü kontrole gittik ama yazamadım kusura bakmayın. 5. ay detaylı ultrasonları yapıldı 3 bebeğe de tek tek bakıldı çok şükür herşey temiz çıktı.

Karnımda kırmızı kırmızı lekeler var onu gösterdim kaşıntı olmadığı için gözlemleyelim dedi.

Bir de üstüne mantar olmuşum, peynir çürüğü gibi bişeyler gelmişti, vajinal muayenede mantar çıktı ilaç verdi.

Sonra Amnisosure diye bir test yaptı, bu gelen suyun amino sıvısı olup olmadığının kesin sonucunu veriyormuş negatif çıktı. Alttan ultrasonla bakarken 5 dk filan izledi karnıma bastırdı hemşire bu arada rahim ağzı az da olsa açılıp, kapanıyor. bu sebepten istirahate devam dedi. 10 gün sonra kontrol yapcak tekrar ve gerekirse serklaj yapılcak, rapor verilcek. Evden çıkmadan uzanıyorum sürekli. 25-28 leri görseydik 30 lara varsaydık ne güzel oh dicem.

Bebeklerimin iyi olmasına çok şükür, artık onlar için ne gerekirse yapcaz zamanında sağlıkla doğsunlar da. Hepinizin bayramını kutluyorum, iyi ki varsınız, hepimizin meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…