Selam kızlar,
Dün kontrolümüz vardı gördük bizim minnoşları. Çok sevimliler yaa bakmaya doyamıyorum yüzüp duruyolar öyle içerde
Gelişimlerimiz herşeyimiz güzelmiş teyzeleri çok şükür Allahıma
Benim hamileliğe başlamamdan itibaren 1 kilo almama biraz kızdı gibi doktor amca(aslında 3 kilo aldım ama ilk 2 ayda verdiğim ve sonra geri aldığım 2 kiloyu saymıyolar) ama sonra bebişlerin gelişimlerinin iyi olduğunu görünce bişey demedi.
Sağda ve solda birer erkek kızımı ortalarına almışlar, doktor diyo bu kızın daha anne karnında iki tane koruması varCinsiyetler de kesinleşmiş oldu böylece..
Kan ve idrar tahlili aldı pazartesi alıcaz sonucu bakalım..
Kasılmalarımın ve ağrılarımın arttığını söyledim, rahim ağzı uzaklığını ölçtü, mesafe çok güzel erken doğum riski yok kasılma olsa da korkma dedi içim rahatladı...
Bizde gelişmeler böyle yani teyzoşları sizin minnoşlardan ne haber?
slm kızlar herkes iyidir umarım
cuma günü bebekleri görmeye gittim ve doktor oğlumu emzirebileceğimi söyledi
emzirdim çok şükür çok güzel bi duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah
veeeee bu sabah telefon geldi yarın oğlum eve geliyooooooo:)))
kızlar için tam bi tarih vermedi ama aman olsun yeterki sağlıklı olsunlar
dünde kırkımız çıktı darısı sizlere inşallah:)))
emrezeynep nerdesin ya çok merak ettim seni
muallim canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende diğer topiğe katılcam artık heralde
ordan size bol bol sorular sorucam
Selam kızlar,
Dün kontrolümüz vardı gördük bizim minnoşları. Çok sevimliler yaa bakmaya doyamıyorum yüzüp duruyolar öyle içerde
Gelişimlerimiz herşeyimiz güzelmiş teyzeleri çok şükür Allahıma
Benim hamileliğe başlamamdan itibaren 1 kilo almama biraz kızdı gibi doktor amca(aslında 3 kilo aldım ama ilk 2 ayda verdiğim ve sonra geri aldığım 2 kiloyu saymıyolar) ama sonra bebişlerin gelişimlerinin iyi olduğunu görünce bişey demedi.
Sağda ve solda birer erkek kızımı ortalarına almışlar, doktor diyo bu kızın daha anne karnında iki tane koruması varCinsiyetler de kesinleşmiş oldu böylece..
Kan ve idrar tahlili aldı pazartesi alıcaz sonucu bakalım..
Kasılmalarımın ve ağrılarımın arttığını söyledim, rahim ağzı uzaklığını ölçtü, mesafe çok güzel erken doğum riski yok kasılma olsa da korkma dedi içim rahatladı...
Bizde gelişmeler böyle yani teyzoşları sizin minnoşlardan ne haber?
Sgüncüm maşallah bebişlerineinşallah sonuna kadar hep böyle sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam edersin...ooo kızın şimdiden prensesler gibi desene kızının erkek kardeşlerden çekeceği var:))))hareketlerini hissetmeye başlamışsındır sanırım insan gerçekten hamile olduğunu o zaman anlıyor...valla benim yaramazlar hiç durmuyorlar ordan oraya gezinip duruyorlar...ultrasonda bile dr zor bakıyor bunlar hiç durmazlarmı diyor...sürekli hareket halindeler...bizim de yarın dr kontrolümüz var gelişmeleri yazarım...herkesi öpüyorum..
muallim canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende diğer topiğe katılcam artık heralde
daha anne olamadım ama hep ikizim olsun istemişimdir ..Allahın size vermiş olduğu bu değerler için çok şükredin inşallah alnınızın akıyla hayatınızın sonuna kadar evlatlarınızın yanında olursunuz vesselam:)
sizmi düşünmüyorsunuz olmadımı henüz?
selam kızlar masallah herkes ıyı ..ıns saglıkla gelsınler bebısler..kızlar fıgenle konustum agrıları olmus samsunda kuvezde yer bulamamıs uçunen sanırım ankaraya gıtmıs sımdı ankarada bı hastanede gozetım altındaymıs durumu ve bebeklerın durumu ıyıymıs...ıns ıyı bı haftada dogarlar haber vereyım dedım..ıyı bakın kendınıze mutlaka kuvezı olan hastane arastırın ve üç kuvez bos olmalı...
bayramda kimse uğramamış bakıyorumda
benim güzel haberlerim var size
bayramdan bigün önce oğlum geldi yanımıza
tek bırakmak istememiş bizi bayramda
çok güzel bişey yaaa hayırlısıyla sizde kucağınıza alın inşallah
yarında kızım geliyo hayırlısıyla sonraki haftada diğer kızım teşrif edecekler
hepinize iyi bayramlar biraz geç oldu ama...
bu arada oğlumdan haberler şöyle maalesef sütümle doymuyo ve çok iştahlı emmiyo
bende arada sağıyorum ööle veriyorum ama genelde mama alıyo
gece 2kere kaldırıyo bizi rahatız yani şimdilik bide çok kucağıma almıyorum
hiç sallamıyorum zaten altını değiştirip biraz elleri ayaklarıyla oynayınca hemen yorulup uyuyo
ayyy keşke böyle devam etse bayramda ufak tefek gelen oldu ama herkes anlayışlı
1dakika bakıp çıkıyolar kimse kucağına istemiyo zaten küçük kimse tutmaya cesaret edemiyo bence
figencim ya inşallah bi sorun çıkmaz kızcağız çok endişeliydi son zamanlarda
ama haftası güzel en azından beni geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?