2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Figen canım ya seni gerçekten çok merak etmiştim yolunda gitmeyen bişeyler var diye endişelenmiştim...gerçekten kötü günler geçirmişsin bu kadarla gelmiş geçmiş olsun diyelim...maşallah sana ve bebişlerebu kadar badereden sonra bişey olmadıysa Allahın izniyle dahada bişey olmaz...sen hiç moralini bozma bol bol dinlen kendine çok dikkat et öpüyorum...

figen canım neler yaşamışın öyle ya hala sen o strestende kurtulamamışın yazdıklarından belli oluyo
neyseki çok güzel bi haftdasın artık canım çok geçmiş olsun senin korkularını çok iyi anlıyorum
banada doğum başlamış dediklerinde çok korkmuştum sürekli çok küçükler diyodum
şimdi seninkilerin kilosu ne biliyo musun???

benden haberlerde şöyle kuzular çok kilo almıyolar kızlar kuş kadarlar gören bi korkuyo zaten:)))
iyide oluyo kimse odada çok durmadan hemen çıkıyolar:)))
şimdi tek sıkıntımız gözleri ve kiloları gözlerinde düzelme var ama çok yavaş kiloyuda takip etmeye başladık

lilacım inşallah çabucak toparlarlar ve tombik tombik olurlar..
yanyana mı yatırıyosun şimdi?

selamlar kızlaarr
nasılsınız nasıl gidiyor
ben toparlanıyorum büyük bir hızla
insan evine gelince bir anda iyileşmeye başlıyor
çok şükür Allahıma ağrılarımda azaldı sanki ama belli olmuyor tabi
hepinize teşekkür ederim,geçti bitti diyelim..

sizler ne yaptınız,aylincim başladın mı alışverişe?
doktorun başla demiş sanırım ama yinede erken olabilir herşeyi almak için
gerçekten doğuma kadar almasan yeriymiş ben bunu öğrendim
bizim durumumuzda her an her şey olabiliyormuş :)

begüm zeynep hulcem sizler nasılsınız? bayram nasıl geçti?
kaçar kilo oldu bebişleriniz?
yaw ben bir türlü tam öğrenemiyorum kilolarını
her ultrason başka bişey diyor
ortalama min 1800 gr civarında olduklarını biliyorum ama tam ne kadarlar bilmiyorum ama ben yatakta bile dönemiyorum artık :)

lilacım hayırlı olsun tekrardan
demek daha minicikler
kaç kilolar şimdi?
mama olarak milupa mı veriyorsun?
kızların eski yazılarında bir ammadan bahsediyorlardı yine milupanın çok iyi geldi falan diyorlardı
şimdi yanlış yazmayım adını da bidaha bi bak istersen eski yazılara
sma da iyi kilo aldırıyormuş ama zor mu bulunuyor ne piyasada diyorlar
Allah kolaylık versin canım,inşallah hemen kilo almaya başlarlar

canımm çok sevindim iyi olmana, şükür geçti.. savaşçı bebikler maşallah
kiloları da gayet güzel, biz de o haftaları görürüz inşallah.
yarın detaylı için gitcez figencim, ordan sonra da inşallah güzel sonuçlarla çıkarız, bi bakalım diyoruz bebek mağazası..
öyle çok gezemem ama bi yeri koydum kafama, herşey varmış, oraya gidelim diyorum.
şimdiden almayız herşeyi ama en azından eşime gösteririm, sonradan ben gitmesem de alabilir.

bu arada kızlar bişe sorcam benim gün içinde bazen karnım taş gibi oluyo, ve biraz yamuluyo bazen de, çevremde bebeği olan arkadaşlarıma sordum, normal dediler, size de sorayım dedim, sizde de oluyo mu?

Lilacanım sıkma canını kuzucuklar geldi ya yanına bundan sonra sen onlara çok güzel bakar tombik tombik yaparsın onları...meraklılardan birazda olsa kurtulmuş olursun hem boşver bakamasınlar nazar değdirirler...isimlerini koydunuzmu bebişlerin...Allaha emanet olsunlar...

Figen canım iyi olmana sevindim maşallah bebişlerin kilolar iyi inşallah dahada gelmezlerde tombik tombik olurlar sen moralini yüksek tut yaşadıklarını takma kafana yaşanması gerekiyormuş...ben en son arife günü kontrole gitmiştim yani 26.haftamdaydı bebişler 800 gramı geçmişlerdi drumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi...bende genel olarak iyiyim yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım eskisi kadar hareket edemiyorum artık...bayramdada evde değildim annemlerdeydim dışarda zaman sanki daha çabuk geçiyor...evde yalnız olunca insan saçma sapan fikirlere kapılıyor o yüzden çok yalnız kalmak bana yaramıyor...kendine dikkat et görüşürüz..

Aylin canım inşallah ayrıntılı ultrasondan hayırlı haberlerle dönersin...alışveriş konusundada şöyle bir bak fikrin olsun çok geçe de bırakmamak lazım diye düşünüyorum çünkü haftalar geçtikçe hareket kabiliyetimizde azalıyor...senin bahsettiğin karnının taş gibi olması bendede oluyor sanırım bebişler karnımızda bir yerlerde toplanıyor bişeyler yapıyor normal sanırım böyle olması...

:)))ay bende diyorum nasıl alcam kucagıma diye bugün hast.bi çocuk gördüm 7aylık dogmuş şu anda 7aylıkmış bebek 1.5kg premitura dogmuş 2 aylık bebek kadar yoktu bile tam kadını aldım meraklılar gb sıkıştırıyodum başıma gelcek ya ögreneyim diye sırası geldi agzımın açıklıgıyla kalakaldım:))))ay dedim allahım sabrını gücünü ver nasıl geçecek bilmiyorum allahım hepizi kurtarsın sen sıranı savdın allahın izniyle saglıklarıda düzelecek seninlelerle gerisi boş koklaa benim yerime bol bol)annnesssiiiii

saol canım,evet dediğin gibi yaşanması gerekiyormuş sanırım
daha o işin hayrını çözemedim ama mutlaka anlaşılır zamanla

bebişlerinede maşallah begümcüm
aman dediğim gibi evde durmayın çıkın dışarı :)
benim miladım 30.hafta oldu
ondan sonra da hareket falan kalmadı
benim gözlerim kan çanağı gibi çünkü biraz canım yanıyor ne yalan söyliyim
bu günümüze de şükür

aylincim saol
bebek mağazası da gez tabi ayaktayken
iyice tespit et 30.haftalara doğru da yine gidip kendin alırsın
karnın taş gibi olur canım daha dur sen taşı kayayı sonra görürsün :)

kız niye başına gelsin sus
şimdi anlamadım bebek 7 aylık ve 1.5 kilo muymuş hala?
allahım hepimizin bebişlerine güç kuvvet versin

lilacım saol yavaş yavaş toparlıyorum kendimi
ama gerçekten çok korktum
senin haftanı geçtim belki ama 35 i görmeden küvez riski geçmiyor
hiç duyanınız var mı 33 34 te doğum yapıp kveze girmeyen?
ben daha duymadım,1-2 haftada olsa giriyorlar
önemli olan küveze girmek değil,küvez bulabilmek
yoksa 3 günde bir 3 ayda bir yeterki canı saolsun
burda biraz sıkıntı var küvezde de hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz

ziyarete gelenlerinde anlayışlı olmaları çok güzel
inşallah gözleride cin cin bakacak ilerde :)

Figenay canım iyi olmana sevindim .Ben de iyiyim çok şükür bayram da güzel geçti evdeydim ama gurbette bayram biraz hüzünlü geçiyor.geçen pazartesi kontrolüm vardı bebişlerin kiloları 800 gr civarındaydı bu arada 26. haftadayım nice haftalara inşallah ...

Herkese selamlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ben bayramı memlekette geçirdiğim için yazamadım. Figencim çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Resmen kabus gibi. Ben de oğlumun doğumunda zorla günüm gelmediği halda hastaneye yatırılmak istendim sancım varmış diye. Halbuki yoktu. Ben ve eşim izin vermedik ve ben tam iki hafta sonra o da yine doktorun ısrarıyla yattım. Kendimize güvenmeliyiz.

Bu arada tüm diğer arkadaşlara selamlar. Kusura bakmayın ben bi çocukla daha fırsat bulup girip yazamıyorum. Diğerleri gelince napıcam Allah bilir. Ben de 20. haftaya girdim. Bebişleri dün gördük. İyiler. 350 gr civarılar. Ben aslında gayet iyi hissediyorum ama bende de burun tıkanıklığı var o yüzden geceleri iyi bir uyku çekemiyorum. Bi de bir çocuğunuzun daha olması baya yorucu oluyor. Haftaya kreşe başlayınca inşallah biraz rahatlıcam. Allah herkesin yardımcısı olsun... Bebişlerine kavuşan arkadaş da güle güle büyütsün inşallah...

çok şükür iyi haberlerle geldim kızlar :)
bebişler iyiymiş, sorun yok inşallah.
hastanede zaten yorulmuştum bi de üstüne hamile kıyafeti, ayakkabı aradım aldım
bebek mağazasına da baktık,
ama artık yürüyemez olmuştum belim falan çok ağrıdı
eve zor attım kendimi ama epeyce bişe hallettik.
karnım da yürürken falan yine arada sertleşti korkuttu beni
belki çok normal ama riskler yüzünden korkuyoruz işte...
sancın mı var figencim?
aylincim saol
bebek mağazası da gez tabi ayaktayken
iyice tespit et 30.haftalara doğru da yine gidip kendin alırsın
karnın taş gibi olur canım daha dur sen taşı kayayı sonra görürsün :)
:)) sizler böle diyince biraz rahatladım, korkutuyodu beni sertleşmeler
asuarcım gerçekten zor olmalı, bi tane daha evladın var, Allah hepsini bağışlasın
bebişlerine de maşallah, kiloları çok güzel, benim 20 hafta dolmuştu son kontrolde 320-330-340 hesapladı dr.
o burun tıkanıklığından ben de muzdaribim malesef, seni çok iyi anlıyorum, uyku çok bölünüyo nefes alamadıkça rahat
bende önceden de olurdu geceleri, alerjik sanırım ama hafifti, hamilelikte çok arttı
dualarına da amin canım..

Figen canım nasılsın umarım daha iyisindir...birazcık daha sabır çoğu gitti azı kaldı inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksın senden sonrada darısı bize inşallah...bende elimden geldiği kadar dışarı çıkmaya çalışıyorum dediğin gibi hareket etmek iyi geliyor ...bugün ğnemi yaptırmak için çıktım mesela ama iğneden sonra pek keyfim olmuyor...öyle böyle geçecek günler...kendine dikkat et görüşmek üzere..

Aylin canım ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin maşallah kuzucuklarınainşallah sonuna kadar hep böyle güzel geçer ...hep beraber uzun uzun haftalar görürüz...aldıklarınıda güle güle kullan canım...Asuar senin kuzucuklarınada maşallahsenin işin biraz daha zor tabi bir evladın daha olunca onunlada ilgilenmek zorundasın ama olsun tatlı telaşlar bunlar...arayı çok açma arasıra heberlendir bizi...bütün arkadaşlar iyidir umarım buralara pek uğramıyorlar kızlar habersiz bırakmayın arada bir yazın şuraya ....herkesi öpüyorum

selam kızlar, hayırlı cumalar
sağlık ocağındaki izlem günüme gitmemiştim, aramışlardı, uğradım az önce
demir ilacım çok ishal yapıyo beni, günde ikiye de çıkmıştı, onu değiştirdiler
ilk kezzz bebişlerimin kalp atışlarını dinledim :)) onlar da ilk kez üçüz dinletmişler, üçünü de buldular ama maşallah :)
dün gecem çok fenaydı kızlar, hem soğuk algınlığı ya da grip olmuşum, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, akması
hem ishal ve kıvrandıran karın ağrısı.... sabah bolca bal yedim
tetanoz ilk dozumu daha yapmadılar benim, hastayım diye haftaya erteledik üstüste gelmesin hepsi diye
tansiyonum çok düşük çıktı... kilom 63 olmuş, 9 kilo almışım
bende son haberler böle
begümcüm çok sağol tatlımm, amin, inşallah hepimizin sorunsuz sıkıntısız, kolaylıkla tamamına erer hamileliklerimiz çok güzel haftalarada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…