s_gün cüm cnm bende meyveye çok düştüm bu sıralar..abur cuburu biraz keseyim diyorum ama yapamıyorum.
pekmez bende içiyorum malum bu kansızlık başıma dert.
4 boyutlu ultrason çok zevkliydi..insanın hiç kalkası gelmıo yaaa...
artık 2 böcek bi çiçek kesinleşti Allah ın izniyle..
figenaycım verdiğim kilodan sonra aldım üzerine 4 ü 10 kilo daha hak tanıtım kendime...
o kadar daha alıp..daha almayım diorum..
pompa kullanılır bol bol..senin süt durumu nasıl emiyolar mı..
toparladı mı tomurcuklar...bayağı...
bende tane park yatak aldım...3.sonra alıcam inşallah şimdi sırada ana kucakları var...inş.
Bebişlerin sağlıklı olmasına sevindim canım gözünaydın..aaaa bu arada en önemli şeyi unuttum..çocuklar çok sağlıklıymış..
suyum yeterliymiş..biri diğerlerine göre biraz önden gidiyor..
2 erkek kızı ortada şıkıştırmış o biraz zayıfca..
hatta dr. birini babaya benzetti bile..:)
dr. bana nidilat başladı..
günde 6 kere alabilirsin dedi...kasılmalar olursa..hemen al bu doğum sürecini uzatacak dedi..
sizlerde kullandınız mı bole birşey kızlar aklım karıştı..ne yapsam diye...
Sağol canım benim, valla elden geldiği kadar dikkat ediyoruz işte inşallah onlar etkilenmez bu durumdan..Nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır..zeynep sgün ikinizede çok geçmiş olsun lütfen dikkat edin gebelikte diabet gözardı edilmeyecek bir konu dr unuz verdiği diyetleri uygulamaya çalışın...bebişlerin kıyafetleri hazırlıklarıda baya bir yapılmış güle güle iyi günler de kullansınlar inşallah...figencim umarım sende bebişlerde iyisinizdir ...esra bebişlerinin iyi olmalarına sevindim umarım sonuna kadar hep böyle sorunsuz devam edersin...ben nidilat falan kullanmadım ama proluton diye bir iğne yaptırıyorum 16.haftamdan bu yana her 15 günde bir buda senin bahsettiğin tarzda bir etki yaratıyormuş...beni sorarsanız gece uykusu nerdeyse hiç yok ağrı sızı falan oluyor öyle sabahı ediyoruz genelde yatıyorum çok fazla oturunca ağrılarım oluyor...yarın dr kontrolümüz var bakalım neler diyecek drumuz... bu hafta sonundada kayınvalidemler geliyorlar artık...benim için çok iyi olacak gelmeleri zaman onlarla daha çabuk geçecek umuyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın..
canım hiç deme yaa ben de ikide bir odalarına gidip gidip bakıyorum kıyafetlerine kocam gülüyo halime napıyosun sen ikide bir burda diye :))) napiyim bakmak hoşuma gidiyo içinde bebişleri hayal ediyorum :)S GÜNCÜM öncelikle tek tek AYRINTILI YAZMIŞSIN TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN ALAKAN İÇİN BENDE HEMEN HEMEN ALMIŞIM SENİN YAZDIKLARINI ama sanırım bi kaç tane daha zıbın takımı almalıyım sadece 1 tane hastane çıkışı almıştım(çocuk başına)ama çok tatlı ya bu eşşeklerin kıyafetleri oturma odamda biblo gb duruyor bi kaç tanesi onları kokluyorum sanki içindeler:))o an bi an evet anne olcam benim 3tane kuzum olcak diyorum... sonra tekrar hayal gb geliyo.gögüs pompası aldınmı ?ben dahaahallaetmedim o işi bakalım neolcak araştırıyorum uygun fiyata ..
heycanlı bekleyiş devam ediyor.. bugun 28 haftama başladım kaldı 8haftam allahın izniyle...yarın dr kontrolum var umarım herşey yolundadır...
Hala doğum riski yok demek ki canı çok güzel yaaa inşallah bikaç hafta daha geçer ama tabi sıkıntılarla zor olur ama onlar için herşeye katlanıcaz artık.. Kiloları falan nasıl canım 2 kiloya ulaştılar mı? ayy biz de görcek miyiz o kiloları acaba....Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum valla bende uykusuzluk had safhada sabrediyorum geçecek bu günler...hep birlikte maşallah ilerletiyoruz haftaları...dün dr kontrolümüz vardı maşallahherşeyimiz yolundaymış bebeklerin kiloları suları plesantaların durumları iyiymiş serviks boyu da iyiymiş inşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz hep birlikte herkes kendine ve bebişlere çok iyi baksın öpüyorum hepinizi...
yaa kızlar, biz şu isim konusunda çok kararsısız...
Gülce ve Bertuğ isimleri kesinleşti, ama diğer oğlana bi isim bulamıyorum bi türlü hiçbişey içimize sinmiyo...
Mirza siye düşünüyoduk ama eşim vazgeçti o isimden. Şimdi yeni bi erkek ismi bulmak lazım uffff....
Yardım edin siz neler buldunuz??
benim not aldığım şu isimler var şimdilik halihazırda:
barış
kaan
utku
umut
özgün
egemen
fikir verin kızlar yaa eminim benimle aynı sorunu yaşayanlar vardır aranızda....
Benim Oğlum Olsa :44::44::44:
Yağız
Yiğit
Tuna ... Ki Kızımın adı tuana uygun olurdu sanırım
Egemen
Eymen
düşünürdüm .. sizin isimlerden Egemen Çok hoşuma gitti ..
Emre Zeynep; topigi sen açtın ya , ilk sayfaya tablomuzu yapsak ne güzel olur.
Son ADet tarihi
il
cinsiyetleri filan yazsak ne güzel olur.
yaa kızlar, biz şu isim konusunda çok kararsısız...
Gülce ve Bertuğ isimleri kesinleşti, ama diğer oğlana bi isim bulamıyorum bi türlü hiçbişey içimize sinmiyo...
Mirza siye düşünüyoduk ama eşim vazgeçti o isimden. Şimdi yeni bi erkek ismi bulmak lazım uffff....
Yardım edin siz neler buldunuz??
benim not aldığım şu isimler var şimdilik halihazırda:
barış
kaan
utku
umut
özgün
egemen
fikir verin kızlar yaa eminim benimle aynı sorunu yaşayanlar vardır aranızda....
Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum valla bende uykusuzluk had safhada sabrediyorum geçecek bu günler...hep birlikte maşallah ilerletiyoruz haftaları...dün dr kontrolümüz vardı maşallahherşeyimiz yolundaymış bebeklerin kiloları suları plesantaların durumları iyiymiş serviks boyu da iyiymiş inşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz hep birlikte herkes kendine ve bebişlere çok iyi baksın öpüyorum hepinizi...
Şeker sorunun olmadığına göre meyveyi de pekmezi de bol bol tüket canım bu haftalarda ben öyle yapmıştım iyi ki de yapmışım çocuklar alacaklarını almışlardır heralde..
Ben de az kilo aldım 27.haftamdayım 6-7 kilo falan aldım, tabi verip geri aldığım 2 kiloyu saymıyorum doktor saymıyo çünkü onu başlangıca göre bakıyo. Bebeklerin kiloları normal olduğu sürece kio almamak güzl...
Bebişlerin sağlıklı olmasına sevindim canım gözünaydın..
Bizim de 2 erkek bi kız, kız ortada doktor dalga geçiyo kız iki tane korumayla geliyo diye :)) Bizim kız seninkinin aksine diğerlerinden kilolu en rahat o valla yeri geniş uyanık kızım benim :)))
Benim de çok kasılmalarım oluyo ama bu tarz bi ilaç vermedi bizim doktor bu gidişimde tekrar sorucam çünkü gitgide artıyo kasılmaların şiddeti ve sayısı...
Sağol canım benim, valla elden geldiği kadar dikkat ediyoruz işte inşallah onlar etkilenmez bu durumdan..
senin haftanda uykusuzluk vs. çok normal canım ben bile şimdi gece kaç kere uyanıyorum sırtım çok ağrıyo o haftaları düşünemiyorum bile.. Ama bu haftaya kadar geldin ne güzel Allahım en hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin....
canım hiç deme yaa ben de ikide bir odalarına gidip gidip bakıyorum kıyafetlerine kocam gülüyo halime napıyosun sen ikide bir burda diye :))) napiyim bakmak hoşuma gidiyo içinde bebişleri hayal ediyorum :)
Valla canım göğüs pompası alcaktım listemde vardı, ama fiyatları gördükten sonra kesinlikle vazgeçtim. bikaç kezlik kullanım için o parayı veremem doğrusu onca ihtiyaç varken. Elle sağılan pompalardan alıcam napiyim..
İnşallah kontrolün güzel geçer biz aynı haftadayız da sen bi git gel bakalım ben de ctesi günü gitcem sana bi ilaç milaç bişey vercek mi bakalım ben de sorarım doktoruma..
Hala doğum riski yok demek ki canı çok güzel yaaa inşallah bikaç hafta daha geçer ama tabi sıkıntılarla zor olur ama onlar için herşeye katlanıcaz artık.. Kiloları falan nasıl canım 2 kiloya ulaştılar mı? ayy biz de görcek miyiz o kiloları acaba....
Emrezeynep sen bu mesajımı gördün mü canım.
Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok umarım herkes iyidir...yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum valla bende uykusuzluk had safhada sabrediyorum geçecek bu günler...hep birlikte maşallah ilerletiyoruz haftaları...dün dr kontrolümüz vardı maşallahherşeyimiz yolundaymış bebeklerin kiloları suları plesantaların durumları iyiymiş serviks boyu da iyiymiş inşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz hep birlikte herkes kendine ve bebişlere çok iyi baksın öpüyorum hepinizi...
evet cnm sanırım aramızda bi kaç gün var bende dün kontrolum vardı..herşey çok iyi bebeklerin kilosu 1geçmiş :))bende önce muane olan bayan vardı tek bebekli aynı 28 haftalıktı onunda bebegi 1kg dr kilosu normal dedi sonra ben muayene oldum 1er kilo degince ohhhh dedim ....demekki normal gidiyo...çok şükürrr hap falan vermedi şunu farkettim dün gece magnezyum içmedim 3kere kranp girdi bacagıma sakın ihmal etmeyinnnn inanın çok faydası var içmediğim zaman sabah olmuyo ama onu dışında benim kaburga bel agrım yok kızlar (normalmi)aminyon sıvısı kilosu gelişimleri çok iyi dedi korkma erken dogum riskin yok seninle 36yıda geçicez dedi:)))verdii gazzıııııııııı allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum...
zeynepcim sana da maşallah canım
şeker durumun ne alemde dikkat edebiliyor musun?
ben hiç magnezyum kullanmamıştım ama bu kadar krampda olmamıştı bende
ağrının olmaması da süper daha ne istiyosun şekerim
ama 30 dan sonra değişebilir çünkü yere ihtiyaçları olacak
inşallah 36 ları geçersiniz hepbirlikte
beni soracak olursanız biz habire bebek besliyoruz :)
bu cumartesi bir aylık olucaklar bile,nasıl geçti anlamadım
Sgün canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Allahın izniyle inşallah hep birlikte uzun haftalar geçiririz canım...bebişlerin kilosu 2 kilo olmuşhatta küsüratları var drum üçünün gelişimi de aynı dedi...yaptığı muayeneye göre erken doğum beklemiyorum dedi ekstra bişey olur doğum erken olursa o da Allahın takdiri yapacak bişey yok dedi...hatta 36. haftayı görürsek sezeryan için gün veririm daha fazla bekletmeyi düşünmüyorum dedi çünkü şimdiden hareket alanları kısıtlanmış 3 hafta sonra hareket edecek yerleri kalmaz dedi...bizde eşimle 36 . haftayı görürsek doğumu 11.11. 2011 de istiyoruz dedik oda tamam dedi o zaman 35+5 oluyoruz...tabi bu söylediklerim hayalimiz en iyisini en hayrlısı Allah bilir...canım kasılmalar için druna sor genelde herkese ilaç veriyorlar daha öncede demiştim ben 16. haftamdan beri 15 günde bir proluton iğne yaptırıyorum bu hafta sonuncuya yaptıracağım artık yaptırma dedi...umarım şekerin de bir düzene girer diyetini falan ihmal etme lütfen...bulduğunuz isimler de güzelmiş benim iki kız bir erkek biz de zor karar verdik ne koysak diye cemre ceren metehan koymaya karar verdik...ikisi erkek olsaydı umut koyacaktım oyüzden senin isimlerden favorim umut...tekrar görüşmek üzere öpüyorum...
begümcüm ne kadar güzel..inşşalah boyle sorunsuz 35 i buldurursun..
neler yaptın işin püf noktalarını bizede anlat aynılarını yapalım.
darısı bizlere inş. zaten bu topiğin anneleri çok azimli...
hepimiz 36 yapacağız...Allah ın izniyle..
s_güncüm bu kansızlık beni öldürecek...onun için pekmeze yüklendim bende...
birde vazgeçilmez meyve tabiki...
isim konusunda bizde hiç kıpırdama yok...
daha doğrusu bende var eşimde yok....
inş. güzel bişiler buluruz....
sağol canım benim, siz de mi kayınbabanın adını koycaksınız? biz de ikinci isimleri olarak benim ve eşimin babasının adını koyucaz. benim babam vefat ettiği için düşünüyodum hep bi oğlum olursa ikinci adını koyarım diye, şimdi iki oğlan olunca ikisini de koyucaz Allah nasip ederse...cnm seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel gülce bertug farklı ve herkezde olmayan ben bendim...egemen bence bende çok begeniyodum ama kayın babamın ismi girince kaldı :)))))
evet cnm sanırım aramızda bi kaç gün var bende dün kontrolum vardı..herşey çok iyi bebeklerin kilosu 1geçmiş :))bende önce muane olan bayan vardı tek bebekli aynı 28 haftalıktı onunda bebegi 1kg dr kilosu normal dedi sonra ben muayene oldum 1er kilo degince ohhhh dedim ....demekki normal gidiyo...çok şükürrr hap falan vermedi şunu farkettim dün gece magnezyum içmedim 3kere kranp girdi bacagıma sakın ihmal etmeyinnnn inanın çok faydası var içmediğim zaman sabah olmuyo ama onu dışında benim kaburga bel agrım yok kızlar (normalmi)aminyon sıvısı kilosu gelişimleri çok iyi dedi korkma erken dogum riskin yok seninle 36yıda geçicez dedi:)))verdii gazzıııııııııı allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum...
tamam hadi herkes bana özelden mesaj olarak sat, hamile kalma şekli (yani tedavi türü), yaşı, şehri gibi bilgilerini yazsın ben yapmaya çalışayım çizelgeyi başka bilgiler aklınıza gelirse ekleyin benim bu kadar geldi..:)))))))))okudum hatta cvp yazdım diye hatırlıyorum kızlar çizelg yapmıştık daha önce ama isterseniz yine yapın ben pek anlamıyorum hala bir hamilelik çizelgem bile yok :))))))herkez satlarını yazar :)))
:))))ayy bende bende...cnmcım valla dün dr yine beni yakaladı şeker testi taptırdı yine yüksek ama bugün kesin diyete başladım bakalım bide böyle denicem bakalım ne farkedecek onun dışında herşey normal tabi 2gündür şehitlerimize aglamak dışında gözlerim şişti üzüntüden ....allahım mehmetçiklerimiz korusun...kranp oluyo ama benim bekarlıgımdada olurdu.. kansızlıktanmış..onun dışında çok şükür bir sıkıntı yok bide bebeklerimi rüyalarımda görüyorum her günn mavi gözlü yeşil gözlü.....
Kızlar bana,
son adet tarihi, hamile kalma şekli(tedavi yöntemi), cinsiyetler, bulunulan şehir, yaş
bilgilerinizi yazın, çizelge hazırlayayım...
(benim unuttuğum başka bilgi aklınıza gelirse ekleyin lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?