Kızlar, herkese selamlar...
Allah hepinizin yardımcısı olsun... Ben de yuvarlanıp gidiyordum. Bazen depresif bir hal alıyorum. Bugün bi ajansa gidip filipinli bir bakıcı için başvurdum. Yaklaşık iki ay içinde burda olucak. Bi de kız kardeşim kalıcak bi süre bizimle. Sabahtan akşama kadar kalacak bi de temizlikçı buldum. Ama bu benim ikinci dogum olduğu biraz fazla rahatım. Kasılmalar bende de var. 27. haftadayım ama daha hiç bi hazırlık yapmadım. Bu arada burun tıkanıklığı olanlara bi tavsiyem var. Breath'n Right diye bi bant var ya o ben de çok işe yaradı tavsiye ederim.
asuarcım yatılı birini bulman çok iyi olmuş.
ama niye iki ay sonra glecek?
daha önce gelse alışır daha kolay olmaz mıydı?
birde sorması ayıp ne kadara mal olacak?
ben hala karasızım,bin lirayı buluyormuş gürcüler
temizlikçimde var hergün gelen,bana biraz çok oldu fiyatı,az daha idare ediyoruz annemle işte
Çİzelge için bilgileri göndermeyen kızlar hadi yazın sizi de ekliyim tabloya,
SON ADET TARİHİ, HAMİLE KALMA ŞEKLİ, BEBEKLERİN CİNSİYETLERİ, YAŞ, ŞEHİR
Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok umarım herşey yolundadır herkes iyidir...okuyabildiğim kadarıyla sgüncüm biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hiç kafana takma Allahın izniyle herşey çok güzel olacak kuzucuklar daha uzun haftalar duracaklar inşallah...sen yapılması gerekenleri yap takdiri Allaha bırak moralini yüksek tut kesiinlikle olumlu düşün herşey yolunda gidecek..ben öyle kasılma falan pek yaşamadım ama kasık ve bel ağrısı zaman zaman bende de oluyor ama dinlenince geçiyor ...bol bol dinlen iş falan yapma...ben çok sık giremiyorum kayınvalidemler geldi onlarla zaman geçiriyorum birde temizlik falan yapıyorlar il dışından geldikleri için benim akarabalarımda onlara hoşgeldine falan geliyor öyle günler yoğun şekilde geçiyor...zaten iyice ağırlaştım evin içinde yürümek bile zorluyor artık günlerin hızlı hızlı geçmesini bekliyorum...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin görüşmek üzere...
s_gün cüm cnm ben normalde erzurum da yaşıyorum ama doğum için istanbul a gideceğim..
erzurum dada deprem bayağı hissedildi...
bu arada bu kasılmalar nasıl oluyor biraz tarif etsene ...karıştırmak istemiyorum çünkü mesala benim karnım gün içinde sık sık sertleşiyor
ikisini karıştırmak istemiyorum....
güzeller selam
şöle hızlıca göz attım, herşey yolunda sanırım
begümcüm seni de merak etmiştim,maşallah sana
topiimizin annelerinin kucağına kavuşmuş üçüzleri nasıl bakalım :)
sgüncüm kasılmalar bende de oluyo, hatta bi telaş yaptım nstye bağlattım kendimi, her kasılmanın sancı olmadığını öğrendim
doktorum tedbir olarak nidilat verdi bikaç gün önce, ona başladım
çok şükür yolunda herşey
ağırlaştım baya tabi
2 ya da 3 kasımda sonraki kontrolüm
ben hastane çantamı nerdeyse tamamladım, olmasın şimdiden tabi ama olur da lazım olursa diye..
şimdi de bebişlerin hastane çıkışlarını falan attım makineye
benim gecelik pijamam falan kaldı ama onları da halletmem lazım
benden haberler böyle
öptüm hepinizi
[table="class: Grid"]
[tr]
[td][ı]isim[/ı]
[/td]
[td][ı]sat[/ı]
[/td]
[td][ı]tedavi yöntemi[/ı]
[/td]
[td][ı]cinsiyet[/ı]
[/td]
[td][ı]yaş[/ı]
[/td]
[td][ı]şehir[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]s_gun[/ı]
[/td]
[td][ı]14 nisan[/ı]
[/td]
[td][ı]puregon iğne+çatlatma iğnesi[/ı]
[/td]
[td][ı]2 erkek, 1 kız[/ı]
[/td]
[td][ı]27[/ı]
[/td]
[td][ı]diyarbakır[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]esra18[/ı]
[/td]
[td][ı]25 mayıs[/ı]
[/td]
[td][ı]tedavisiz[/ı]
[/td]
[/td]
[td][ı]23[/ı]
[/td]
[td][ı]istanbul[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]emirzeynep[/ı]
[/td]
[td][ı]12 nisan[/ı]
[/td]
[td][ı]çatlatma iğnesi[/ı]
[/td]
[/td]
[td][ı]25[/ı]
[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]begum0671[/ı]
[/td]
[td][ı]6 mart[/ı]
[/td]
[td][ı]klomen+çatlatma iğnesi[/ı]
[/td]
[td][ı]2 kız, 1 erkek[/ı]
[/td]
[td][ı]30[/ı]
[/td]
[td][ı]ankara[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]asuar[/ı]
[/td]
[td][ı]23 nisan[/ı]
[/td]
[td][ı]aşılama[/ı]
[/td]
[/td]
[td][ı]31[/ı]
[/td]
[td][ı]ankara[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]mavi_mercan[/ı]
[/td]
[td][ı]15 nisan[/ı]
[/td]
[td][ı]tüp bebek[/ı]
[/td]
[/td]
[td][ı]30[/ı]
[/td]
[td][ı]istanbul[/ı]
[/td]
[/tr]
[/table]
şu işe bakın herkeste 2 oğlan 1 kız :))) oğlan bolluğu var maşallah :)))
Rabbim hepinizi kurtarsın... Benimde üçüzdü ama birini kaybettik 8 haftaalıktı şimdi ikizlerim 13,5 aylık erkek
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Tedavi yöntemi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]s_gun
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]Puregon iğne+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Diyarbakır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra18
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]Tedavisiz
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirzeynep
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[TD]Çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begum0671
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asuar
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi_mercan
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]Tüp bebek
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu işe bakın herkeste 2 oğlan 1 kız :))) oğlan bolluğu var maşallah :)))
Kızlar hepinize selamlar;
Uzun zamandır yazamadım, aralarda okudum yazdıklarınızı ama yazamadım, son 1 ay öyle karışık geçti ki, bir sürü şey var kafamda...
Öncelikle:; Esracım yazdıklarım seni de ilgilendiriyor; SGK da kuvez ücreti alınmıayan ve Yeni doğan yoğun bakımı iyi olan ve Anadolu yakasında olanen iyi hatsanelerden biri MEdipol. Ben de orda Perinatoloji uzmanı, Riskli gebelik uzmanı Hakan Bey den randevu aldım ve gittikkkkkkkkk muayane olduk herşey çok güzel fakat Hakan Bey doğum takibi için bizi alamayacağını, evinin uzak olduğunu gece aniden su gelse gelemyeceğini söyledi, siz takibi yapın sezeryani başkası yapsın dedim yok olmadı diğer doktor arkadaşlardan birini seçin dediler. 3 hafta sonrasına Leyla Hanım'dan randevu aldık doktor iyi ama sistem kötü hasta başoına 15 dk veriyorlar, ama tabii yapcak bişey yok. Çok bekledik ama muayene olup çıktık. 10 Kasımda gideceğiz bir daha sonrada her hafta kontrol var. Yani Esracım bu hastaneden herhangi bir doktordan randevu alabilirsin.
Evi tadilata soktuk, geçtiğimiz hafta bitti, 3 hafta sürdü annemde kaldım bu sürede düzenimiz bozuldu ama deydi, en sonunda bitti. Şimdi bebek odasını kurmaya sıra geldi daha hiç bişey almadık alsak kokuları ancak gidecek.
Bu arada hastane çantamı hazırlıyım istiyorum: başta taze anne figen ve lilacım neler olmalı çantada daha öncede yazdınız ama yine yazar msıınız, bir de emzik ve biberon ne alayım. Bir de bebeklerin ilk yeni doğduğu zaman için ne almalıyım, 7 tane battaniye aldım, 7 hastane çıkışı, 21 adet alttan çıtçıtlı body, 4 tane penye tulumumuz var. Başka neler alalım bebeklere.
Bu arada benim karnım iyice büyüdü, toplamda 12 kg almışım şükür kendim çok ağırlaşmadım ama, artık yatmalar kalkmalar zor. Geceleri 3 saat uyku ile kalktığım oluyor. Ellerimde şişme ve uyuşma var, ama daha kötüsü sağ elimde sinir sıkışması oluyor geceleri ve çok önce bir ağrı ile uyanıyorumkalkıp soğuk suya tutuyorum biraz geçiyor yine yatıyorum 20 dk sonra aynı ağrı ile uyanıyorum uykuya hasret kaldım. Şİmdi atelli bileklik kullanmaya başladım, inşallah geçirir.
Bazen karnımda top olup kasılıyor bunlar karnım değişik değişik şekiller alıyor çok sert olunca organlarıma baskı yapıyor kalkıp dolanınca filan ancak düzeliyor. İlk başlarda korkuyordum artık alıştım.
Neyse benden bu kadar, hepinize iyi akşamlar.
Begüm bu arada ne güzel 34 olmuşsun maşallah maşallah :)
ayy maşallah bugün topik çok hareketli.
bazen çok sessiz oluyo..
s_gün çizelge çok güzel...en son ben varım galiba..
canlaar bu arada bugün dr. teyzemize gittik..kızımız bi hafta geriden geliyor..
abileri sıkıştırmış onu..ama olsun...
hepinizi öpüyorum hamişler..
Aman canım kasılmalar başlamasın şükret haline çok berbat bişey ve insanı erken doğum korkusuna sevkediyo...slmm kızlar görüşmeyeli sayfa hiç ilerlememiş:))))çok ihmal ediyoruz sanırım.......bizde iyiyiz çok şükür bi sıkıntı yok sizlerde de kasılmalar dışında bi sıkıntı yok çokşükür zaten bu kasılmalarda normal nette de yazıyoama bende başlamadı daha şimdilik....28+3 olduk bizde hafta ya çarşanmba konturolumuz
Nasılsınız arkadaşlar ...buralara pek kimsecikler uğramamış umarım herkes iyidir...bende pek giremiyorum ev kalabalık oluyor genelde bir de sürekli yatış halindeyim sadece yemek için kalkıyorum bazende yatmaktan çok sıkılırsam kısa kısa oturuyorum...bebekler sanırım iyice aşağıya indi o yüzden oturmak pek kolay olmuyor sanki kasıklarıma kemikleri batıyormuş gibi oluyor...bu arada uyku problemim var tabiki zombilere döndüm valla...zaman yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...salı dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek...hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...
Kızlar maşallah hepimizin bebeklerine, benim gibi embriyosu bölünen, tek yumurta ikizi va rmı? bana 2 transfer edildi, sonra 3 oldular :)
Kızlar hepinize selamlar;
Uzun zamandır yazamadım, aralarda okudum yazdıklarınızı ama yazamadım, son 1 ay öyle karışık geçti ki, bir sürü şey var kafamda...
Öncelikle:; Esracım yazdıklarım seni de ilgilendiriyor; SGK da kuvez ücreti alınmıayan ve Yeni doğan yoğun bakımı iyi olan ve Anadolu yakasında olanen iyi hatsanelerden biri MEdipol. Ben de orda Perinatoloji uzmanı, Riskli gebelik uzmanı Hakan Bey den randevu aldım ve gittikkkkkkkkk muayane olduk herşey çok güzel fakat Hakan Bey doğum takibi için bizi alamayacağını, evinin uzak olduğunu gece aniden su gelse gelemyeceğini söyledi, siz takibi yapın sezeryani başkası yapsın dedim yok olmadı diğer doktor arkadaşlardan birini seçin dediler. 3 hafta sonrasına Leyla Hanım'dan randevu aldık doktor iyi ama sistem kötü hasta başoına 15 dk veriyorlar, ama tabii yapcak bişey yok. Çok bekledik ama muayene olup çıktık. 10 Kasımda gideceğiz bir daha sonrada her hafta kontrol var. Yani Esracım bu hastaneden herhangi bir doktordan randevu alabilirsin.
Evi tadilata soktuk, geçtiğimiz hafta bitti, 3 hafta sürdü annemde kaldım bu sürede düzenimiz bozuldu ama deydi, en sonunda bitti. Şimdi bebek odasını kurmaya sıra geldi daha hiç bişey almadık alsak kokuları ancak gidecek.
Bu arada hastane çantamı hazırlıyım istiyorum: başta taze anne figen ve lilacım neler olmalı çantada daha öncede yazdınız ama yine yazar msıınız, bir de emzik ve biberon ne alayım. Bir de bebeklerin ilk yeni doğduğu zaman için ne almalıyım, 7 tane battaniye aldım, 7 hastane çıkışı, 21 adet alttan çıtçıtlı body, 4 tane penye tulumumuz var. Başka neler alalım bebeklere.
Bu arada benim karnım iyice büyüdü, toplamda 12 kg almışım şükür kendim çok ağırlaşmadım ama, artık yatmalar kalkmalar zor. Geceleri 3 saat uyku ile kalktığım oluyor. Ellerimde şişme ve uyuşma var, ama daha kötüsü sağ elimde sinir sıkışması oluyor geceleri ve çok önce bir ağrı ile uyanıyorumkalkıp soğuk suya tutuyorum biraz geçiyor yine yatıyorum 20 dk sonra aynı ağrı ile uyanıyorum uykuya hasret kaldım. Şİmdi atelli bileklik kullanmaya başladım, inşallah geçirir.
Bazen karnımda top olup kasılıyor bunlar karnım değişik değişik şekiller alıyor çok sert olunca organlarıma baskı yapıyor kalkıp dolanınca filan ancak düzeliyor. İlk başlarda korkuyordum artık alıştım.
Neyse benden bu kadar, hepinize iyi akşamlar.
Begüm bu arada ne güzel 34 olmuşsun maşallah maşallah :)
aaa cnm bu arada ben senin birinin tek yumurta olduğunu bilmıyordum ne güzel....yaa
yaa esracım senin nasıl tedavisiz oldu bu iş yahu çok şaşırdım, ailede falan mı vardı sizin çoğul gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?