kızlar size birşey anlatacağım;şimdi ben erzurum un ilçesinde çalışıyorum ve ara ara çalıştığım hastanenin doğumhanesine gidiyorum..ben üçüz olduğunu öğrendiğim zaman orda yaşı bayağı ileri olan bi ebe ben telaşeden ölürken bana yaşadığı bir olayı anlatmıştı..bende sizle paylaşmak istedim...
bundan ortalama 10 yıl önce ebe hanımın doğum kabini varmış bi gece zil çalmış bir aile kucağında çocukla beraber gelmişler demiş ki aile sana doğuma getiriyorduk ama yolda doğurdu...sen bi bak geri gideceğiz demişler ebe hnm çocuğa bakmış ve aile gitmişşş yarım saat sonra tekrar zil çalmış aynı aile yine kucağında çocuk demişlerki ebe hanım biz yolda köye gidiyorduk..bu kadın bi bebek daha doğirdi...yine sana geldik....ebe bunları tekrar göndermiş...vee biraz zaman geçince yine zil çalmış...ve bir bebek daha.. bu sefer kadının kocası demiş ki hele ebe hanım al bu kadını içindeki tüm bebeleri boşalt ole ver..meğer kadın üçüz hamileymiş ve haberi yokmuş..bizlerde telaşeden ölüp duruyoruz ne yapacağız diye milletteki rahatlığa bak yaaa...
inanın bunu yaşayan ebe bizzat bana anlatmasa inanamazdım...
benden de bi üçüz hikayesi, doğru çünkü annem yaşadı,
küçükken köylerinde bi kadın hiç bilmeden üçüzlere hamileymiş, köyde ebe doğurtmuş, normal doğum düşünün..
üçünü de yan yana dizmişlerdi diyo annem, büyüdüklerini falan da biliyo annem :)
SLM KIZLAR BU GÜN KONTROLUM VARDI MAŞALLAH HERŞE İYİ KİLOLAR 1450 OLMUŞ GELİŞİMLERİDE İYİ:))))36.37GÖRCEZ DEDİ RAHİM KAPALIYMIŞ DAHA....ŞEKERDE NORMAL ÇIKTI BU ŞEKİLDE DEVAM ET DEDİ .....29+1OLDUK AZ KALDI BU ARADA EPİDURAL OLMUYOMUŞ NORMAL SEZARYAN YAPCAKLAR 10 KASIMDA DA CİĞER GELİŞTİRİCİ YAPILACAK BENDEN BU KADARRRR SÜPERİZZZZ SÜPER....
S GÜN BENİMDE GENESİSTE OLDU BEBEİŞLERİM NİYAZİ HOCADA BANA UGURLU GELDİ ONDAN ÖNCEDE ÇAMLICADA İLHAMİ ATILGAN NA GİDİYODU ÇOK MEMNUNDUM AMA MALESEF TAYİN ÇIKINCA DEVAM EDEMEDİM ALLAH ONLARDAN RAGZI OLSUN MUTLU ETTİLER BİZİ:)))))
kızlar size birşey anlatacağım;şimdi ben erzurum un ilçesinde çalışıyorum ve ara ara çalıştığım hastanenin doğumhanesine gidiyorum..ben üçüz olduğunu öğrendiğim zaman orda yaşı bayağı ileri olan bi ebe ben telaşeden ölürken bana yaşadığı bir olayı anlatmıştı..bende sizle paylaşmak istedim...
bundan ortalama 10 yıl önce ebe hanımın doğum kabini varmış bi gece zil çalmış bir aile kucağında çocukla beraber gelmişler demiş ki aile sana doğuma getiriyorduk ama yolda doğurdu...sen bi bak geri gideceğiz demişler ebe hnm çocuğa bakmış ve aile gitmişşş yarım saat sonra tekrar zil çalmış aynı aile yine kucağında çocuk demişlerki ebe hanım biz yolda köye gidiyorduk..bu kadın bi bebek daha doğirdi...yine sana geldik....ebe bunları tekrar göndermiş...vee biraz zaman geçince yine zil çalmış...ve bir bebek daha.. bu sefer kadının kocası demiş ki hele ebe hanım al bu kadını içindeki tüm bebeleri boşalt ole ver..meğer kadın üçüz hamileymiş ve haberi yokmuş..bizlerde telaşeden ölüp duruyoruz ne yapacağız diye milletteki rahatlığa bak yaaa...
inanın bunu yaşayan ebe bizzat bana anlatmasa inanamazdım...
selam güzeller
nasılsınız
listede beni unutmuşunuz
sat 1 nisan, 2 kız 1 erkek, aşılama, yaş 32, ankaraa, arkadaşlara başarılar dilerim :)
bugün kontrolümüz vardı, şükür herşey yolunda, bebişler iyi, rahim ağzı kapalı..
ciğer geliştirici sordum, şu an için gerek görmüyorum, getirileri olduğu gibi götürüleri de var, ciddi bi doğum riski oluşursa yapıcaz dedi.
kasılmalarda ağrılarda artma olursa yaparız dedi...
nidilata devam..
öyle işte..
öptüm kocamann
gurbette bayram sıkıcı oluyomuşşş
annem babamdan ayrı ilk bayramım..
biraz yazılanları okudumda kızlar ya hepinizin sat ı
nisan ayında anlaştınız mı ne yaptınız allah aşkına..
gurbette bayram sıkıcı oluyomuşşş
annem babamdan ayrı ilk bayramım..
biraz yazılanları okudumda kızlar ya hepinizin sat ı
nisan ayında anlaştınız mı ne yaptınız allah aşkına..
anlaşsak bukadar tesadüf olmazdı:))) heralde... ve nisan ayındakiler 2erkek 1kız hep arka arkaya doguracaz inşş esra bayramda tatile gittim rahat geçti ama çok şiştim onun dışında sorun yok eşim gezerken yollarda doguracan dedi:)))30+0hadi hayırlısı ...
Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar ...ailenizle sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...hayırlısıyla bizde 36. haftaya başladık bakalım daha ne kadar dayanır kuzucuklar bilemiyorum...inşallah hepiniz bu haftaları görürsünüz ...hepinizi öpüyorum
ayy hepinizin az kaldı yaa en çok benm var daha..herkes 30 lara başlıo biz hala 20lerdeyiz...neyse sizler o zamana tecrübelenin...bende sizin engin tecrübeleriniden faydalanayım....
ayyy herkes bana karnın büyük diyordu bende kendi kendime diyordumki bnmle haftası aynı olan birini görsemde karnına baksam..dün birini gördüm 26 haftalık ona bakınca bnm karın hakketten büyük benden önde gidiyo yaaaa...
benim karnımda çok küçüktü doğurmaya yakın şişti hatta 4 aya kadar kotlarımı bile giydim çok hamilelik almaya gerek kalmadı yani kaç kilo aldın??? albüme foto koyarım şimdi bak burda 6 aylıktım
ay canım maşallah bu haftalara geldin şükür herşeyin hazır dimi??? figen sana daha güzel yardımcı olur bu konuda çünkü ben hastaneye elimi kolumu sallayarak gittim doğuracağım aklıma bile gelmiyodu allahtan herşey hazırdı ama pişik kremi gibi gereksiz gördüğün şeyleri bile al bence evde bulunsun tırnak makasına kadar almıştım ben hele pişik kremi ıslak mendilden önce bitiyo bizde offf çok fenalar benimkiler
kızlar gerçekten nisan ayı üreme ayınızdı heralde ben daha öncede bi hamilelik geçirmiştim ondada aralıkta kalmıştım bundada öyle oldu ya benim bişey dikkatimi çekti hiç aldıklarınızın fotolarını falan koymuyosunuz bizim diğer topikte yapardık çok güzel oluyo hadi bakim foto bekliyorum bende eklerim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?