2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

benden de bi üçüz hikayesi, doğru çünkü annem yaşadı,
küçükken köylerinde bi kadın hiç bilmeden üçüzlere hamileymiş, köyde ebe doğurtmuş, normal doğum düşünün..
üçünü de yan yana dizmişlerdi diyo annem, büyüdüklerini falan da biliyo annem :)

bizlerde telaşeden olelim....

eskıden dr mu varmıs ya tabıkı dogunca anluıyolarmıs kızlar .....sımdı her dakka drdayız valla ....herkese guzel bı bayrammmm ıns.................

ne güzel maşallah size biz de bayramdan sonra gidicez bakalım kaç kilo oldu bizim bıcırlar.. keşke bana da 36 yı görcez falan gibi umut verici şeyler söylese doktor ne rahatarım...
epidural ollmuyo derken, üçüzlerde mi olmuyomuş yani? ben de genel anestezi istiyorum ama daha konuşmadık doktorla..

niyazi beye diyarbakıra yeni geldiğim sene gitmiştim ilk gittiğim doktor oydu, normal bi kist için çikolota kisti demişti, ameliyat lazım demişti ne ağlamıştım ne ağlamıştım yaaa yeni evlenmişim zırt diye böyle bi şeyle karşılaşınca psikolojim bozuldu, sonra başka doktorlara gidince çikolota kisti değil pko olduğunu öğrendim. bu yüzden pek sevmiyorum ben o adamı..ama tabi herkese göre değişiyo doktor sana uğurlı gelmiş demek ki..

yaa esra ne güldük akşam akşam kadının içindeki bütün bebekleri boşalt demiş yaa keşke biz de fırt diye doğuruversek zamanı gelince şimdiki kadınlar (yani bizler) mi sorunluyuz acep? :))

listeye ekledim seni de canım merak etme..
işlerin yolunda olmasına çok sevindim inşallah böyle devam eder..
benim kasılmalarım çok arttığı için benim 28.haftada yapıldı ciğer geliştiricim. ben de nidilat kullanılyorum çok şükür çok azaldı kasılmalar. inşallah hepimiz en z 36yı görcez....

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Tedavi yöntemi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]s_gun
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]Puregon iğne+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Diyarbakır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra18
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]Tedavisiz
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirzeynep
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[TD]Çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Isparta
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begum0671
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asuar
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi_mercan
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]Tüp bebek
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylint
[/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hekese bebişleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum kızlar öpüldünüzzzzzzz................

gurbette bayram sıkıcı oluyomuşşş
annem babamdan ayrı ilk bayramım..
biraz yazılanları okudumda kızlar ya hepinizin sat ı
nisan ayında anlaştınız mı ne yaptınız allah aşkına..

Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar ...ailenizle sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...hayırlısıyla bizde 36. haftaya başladık bakalım daha ne kadar dayanır kuzucuklar bilemiyorum...inşallah hepiniz bu haftaları görürsünüz ...hepinizi öpüyorum

Allah kolaylik versinn bnde yurt disindayim cok zor

Ben de gurbetteyim bu halimle gidemedim memleketime. Zaten kapı dışarı bile çıkamıycak durumdayım, evde hasta kocamla birlikte birimiz bi kanepede birimiz diğer kanepede uzanmış akşama kadar tv izleyip, bi de şeker toplamaya gelen çocuklara kapı açmakla geçiriyoruz bayramı... çok sıkıcııııııııııı.........

anlaşsak bukadar tesadüf olmazdı:))) heralde... ve nisan ayındakiler 2erkek 1kız hep arka arkaya doguracaz inşş esra bayramda tatile gittim rahat geçti ama çok şiştim onun dışında sorun yok eşim gezerken yollarda doguracan dedi:)))30+0hadi hayırlısı ...

ayy hepinizin az kaldı yaa en çok benm var daha..herkes 30 lara başlıo biz hala 20lerdeyiz...neyse sizler o zamana tecrübelenin...bende sizin engin tecrübeleriniden faydalanayım....
ayyy herkes bana karnın büyük diyordu bende kendi kendime diyordumki bnmle haftası aynı olan birini görsemde karnına baksam..dün birini gördüm 26 haftalık ona bakınca bnm karın hakketten büyük benden önde gidiyo yaaaa...

ay canım maşallah bu haftalara geldin şükür herşeyin hazır dimi??? figen sana daha güzel yardımcı olur bu konuda çünkü ben hastaneye elimi kolumu sallayarak gittim doğuracağım aklıma bile gelmiyodu allahtan herşey hazırdı ama pişik kremi gibi gereksiz gördüğün şeyleri bile al bence evde bulunsun tırnak makasına kadar almıştım ben hele pişik kremi ıslak mendilden önce bitiyo bizde offf çok fenalar benimkiler

kızlar gerçekten nisan ayı üreme ayınızdı heralde ben daha öncede bi hamilelik geçirmiştim ondada aralıkta kalmıştım bundada öyle oldu ya benim bişey dikkatimi çekti hiç aldıklarınızın fotolarını falan koymuyosunuz bizim diğer topikte yapardık çok güzel oluyo hadi bakim foto bekliyorum bende eklerim:)))

benim karnımda çok küçüktü doğurmaya yakın şişti hatta 4 aya kadar kotlarımı bile giydim çok hamilelik almaya gerek kalmadı yani kaç kilo aldın??? albüme foto koyarım şimdi bak burda 6 aylıktım

kız begüm hadi beni de geçtin aferin sana
ama hp diyorum ben,şu salak ankara maceramız olmasaydı,o kadar üzülüp yorulmasaydım bende 36 dan fazlayı görürdüm
ama yok göremezdim ben son haftalar çok zorlanmaya başlamıştım çünkü,dra al ne olur falan diyordum :)
sen benden daha iyisin sankim,maşallah

biz pişik kremi olarak seba med kullanıyoruz
çok iyi bir krem ama çok çabuk bitiyor ve de pahalı oluyor böyle olunca da
biraz daha geçsin zeytinyağına terfi edecez bizde
ama bu zeytinyağı nasıl olacak,yağ var yağ var çeşit çeşit yani
asidi fazla olan saf zeytinyağı var düşüğü var
hangisi zarar vermez acaba,saf zeytinyağı dedikleri az asitli midir onları bir araştırmak lazım

birde benim sizin fotolardan haberim yok
lilacım sen bebeklerin fotosunu koydun mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…