2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

mercancım aldığın kıyafetlere biraz daha altüst takım ekle
çünkü feci üst baş değiştiriyoruz,özellikle üstün bol olsun
birde battaniyeyi ne kadar bol tutarsan o kadar iyi
birkaç tane daha alsan daha rahat edersin
bende de 7 tane var birde 3 tanede polar var ama yetmiyor bi 3 tane daha penye battaniyem olsa iyi olurdu
belki alırım yine bi çıabilirsem
ben biberonu avent aldım çok memnunum
emzik içinde silikon da aldım kauçukta
ilk başta kaucuğu tercik ettiler şimdi hepsini alıyorlar

göğüs ucunuz yara olmasın istiyorsanız lansinohun kremini alın mutlaka,bir ay öncesinden başlayın
pompa çok lazım oluyor onu da ihmal etmeyin
nevrsim takımı ve havluları da ekleyin

canım birde fotoğrafcı sormuşsun
imkanın olursa kesin yap bence
ben o detayı atladığıma çok pişmanım
haftana göre biriyle anlaş bence
33 den sonra doğum yaparsan küveze girmezler inşallah o zaman güzel olur

Nasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ...bende iyi olmaya çalışıyorum malum ufak tefek sıkıntılar oluyor...bugün itibariyle 35. haftamız başladı bakalım hayırlısıyla inşallah hepiniz bu haftaları görürsünüz...güzel dilekler de bulunmuşsunuz hepinize çok teşekkür ederim...kendinizi çok yormayın bol bol dinlenin ...bakalım yarın dr kontrolümüz var neler söyleyecek en son gittiğimizde yerleri daralmış hareket alanları kısıtlanmış diyordu belki sezeryan tarihi verebilirim falan demişti hayırlısı bakalım...bu arada hazırlıklarda başlamış hepiniz bebekleri sağlıklı hayırlı şekilde giysin cicilerini inşallah...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin...

ayy cnm bnm ne güzel 35 i gördün darısı bizlere..inş.
tombik tombik bebekler doğur bizlere....
hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Sgüncüm bu arada çizelge çok güzel olmuş ellerine sağlık...ya bir benim mi 2 kız 1 erkek hepinizin 2 erkek 1 kız oğlan bolluğu yaşanmış maşallah:))))

Esracım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Allahım inşallah hepinize bu haftaları görmeyi nasip eder...buralar çok sessiz kalmış kızlar nerelerdesiniz ya umaım herkes iyidir ...bugün dr kontrolümüz vardı güzel geçti Allahın izniyle herseyimiz yolundaymış kiloları ortalama 2300 civarı olmuş..geçen kontrolümüzde sezeryen günü vereceğim demişti ama vazgeçmiş bu iki hafta içinde doğum kendiliğinden başlarsa alırız yoksa 37.haftaya kadar bekleteceğim dedi ...inşallah hayırlısı ile kazasız belasız atlatırız bu haftaları...bizden haberler böyle ...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin...

ayy cnm ne demek iyi dileklerim her zaman sizlerle..
ne güzel olmuş kiloları maşallah...rekoru kır cnm 37 ye kadar tut içere...

sgün diyarbakır merkezdemisin orda hangi dr gidiyosun...kızlar benim şehir ısparta bu aradaa:)))
evet canım merkez, ömer yalınkaya'ya gidiyorum dünya doğum'dan. Daha önce uzunca bi süre uğur değer'e gitmiştim genesis'te, sonra ömer beye geçtim ilk ay hamile kaldım, eli uğurlu geldi :)))

s_gün cnm bnm hem kendi hem eşim tarafında ikiz var...
hımmm seninki kaçınılmaz sonmuş canım yaa :)))

Sgüncüm bu arada çizelge çok güzel olmuş ellerine sağlık...ya bir benim mi 2 kız 1 erkek hepinizin 2 erkek 1 kız oğlan bolluğu yaşanmış maşallah:))))
Sağol canımcım evet bi sen bozmuşsun sırayı :))))

ayy begümcüümmm kiloları çoook güzellll maşşşşşşaaaalllllaaaahhhh ne kadar güzel ya çok şanslısın hem bu haftaları hem bu kiloları gördün Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. bak o kadar 37 37 dedik durduk seninkiler 37 de gelmeye kararlı anlaşılan :))
son zamanlarda artan kasık ve bel ağrılarım yüzünden iyice paranoyak oldum ben her ağrıda Allahım şimdi olmaz lütfen daha çok erken diye dua edip ağlamaya başlıyorum :)) böyle güzel haberler duymaya çok ihtiyacım varmış moral ve umut oldu bana.. Doğum sırasında aklına gelirse bizler için de dua et begümcüm o anda kabul olurmuş ya... Allah kurtarsın hepimizi en hayırlısıyla.....

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Tedavi yöntemi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]s_gun
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]Puregon iğne+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Diyarbakır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra18
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]Tedavisiz
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirzeynep
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[TD]Çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Isparta
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begum0671
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asuar
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi_mercan
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]Tüp bebek
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

biz bu kadar mıydık yahu sanki daha kalabalıktık?

aylin var mesela o vermedi daha bilgilerini...

Esracım canım inşallah hepiniz bugünlere gelirsiniz...sgüncüm sakın moralini bozma rahat olmaya çalış valla ben hep öyle yapıyorum ağrım sızım olduğunda kendi kendime telkinlerde bulunuyorum yok diyorum doğurmuyacağım şimdi geçecek birazdan geçecek diyerek bugünlere geldim ...açıkcası benim çok fazla kasılmam falan olmuyor kasık ve bel ağrısı oluyor oda dinlenince geçiyor...insan az çok yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu anlıyor diye düşünüyorum o yüzden rahat ol...önlemimizi alıp takdiri Allaha bırakmaktan başka çaremiz yok...inşallah doğum anında hepiniz aklıma gelirsinizde dua ederim çok panik olmazsam tabi...inşallah hep beraber sizlerde bu haftalara gelirsiniz öpüyorum hepinizi...

Canım ya dediğin gibi sanki biz bundan birazcık daha fazla gibiydi arada bir girip yazan arkadaşlar vardı onlar artık hiç girmiyor sanırım...

SLM KIZLAR BU GÜN KONTROLUM VARDI MAŞALLAH HERŞE İYİ KİLOLAR 1450 OLMUŞ GELİŞİMLERİDE İYİ:))))36.37GÖRCEZ DEDİ RAHİM KAPALIYMIŞ DAHA....ŞEKERDE NORMAL ÇIKTI BU ŞEKİLDE DEVAM ET DEDİ .....29+1OLDUK AZ KALDI BU ARADA EPİDURAL OLMUYOMUŞ NORMAL SEZARYAN YAPCAKLAR 10 KASIMDA DA CİĞER GELİŞTİRİCİ YAPILACAK BENDEN BU KADARRRR SÜPERİZZZZ SÜPER....

S GÜN BENİMDE GENESİSTE OLDU BEBEİŞLERİM NİYAZİ HOCADA BANA UGURLU GELDİ ONDAN ÖNCEDE ÇAMLICADA İLHAMİ ATILGAN NA GİDİYODU ÇOK MEMNUNDUM AMA MALESEF TAYİN ÇIKINCA DEVAM EDEMEDİM ALLAH ONLARDAN RAGZI OLSUN MUTLU ETTİLER BİZİ:)))))

slm kızlar kusura bakmayın ben pek uğrayamıyorum vakit buldukça doğum yapanlarla yazışıyorum biz büyüdük teyzeler adam olcaz inşallah darısı size valla kucağınıza alın kıyafet kilo falan hiç bişeyi gözünüz görmüyo sadece sağlık istiyorum allahtan... benimkiler zayıf ama napalım yakalarız bi gün elbet yaşıtlarımızı esra aynı yaştaymışız canım seninle bende 23 yaşındayım bide tek yumurta ikizini sormuşunuz benim kızlar tek yumurta ikizi

hastaneye bişeyler götürdüm ama hiç kullanmadık onun için bişey diyemem ama kesinlikle bez stoğu yapın ben hamileyken çok aldım 30paket falandı heralde daha bitiremedik şimdi 2numara kullanıyoruz evde daha 3numarada var artık 4numara almaya başladım acaip rahat ettik o konuda keşke hangi mamadan yiyeceğini bilsek mamada depolardım mama hiiiç dayanmıyo biberonda markaya hiç dikkat etmedim kızlar ya 2tane dr browns var 6tane cam 120lik bebedor ve chicco 2tane avent 260lık 1tane nuby yani her markadan var gördüğümü almışım ama 260lık olanları daha kullanmadık yeni doğan 9tane takım almıştım artık olmuyo sadece ufaklık bi kızıma oluyo ama bayramdan sonra onada olmaz ama bizim yeni doğanlar prematüreler için gibiydi acaip minikti çünkü daha benimkiler yeni doğmuş kilosunda olması gerek ama olmuyo daha 4kiloya bile ulaşmadık düşünün diğer 0 3 ay pijamaları tam oluyo ama artık çok şükür tulumlarımız hiç olmuyodu çok severek almıştım ama şimdi tamm oluyo üstünede yelek giydiriyorum offf ısırıyorum sonra:))) annemle arkadaşı var teyzem gibi saolsun onlar minicik yelekler işlemişler ancak onlar oluyo hatta 2 haftaya onlarda olmaz belki patik giydiriyodum ama ayaklarının ucunda sallanıyodu artık tam oturuyo bide külotlu çorap çok alın kızlar çok gerekliymiş o ben hiç almamıştım ama daha küçük oldukları için kendilerini ısıtamıyolar geçen ay bunlar sebepsiz ağlyo sürekli annemde bunlar üşüyo dedi gidip aldım rahatladık yani hiç çıkarmıyorum şimdi 03 ay aldım hala giyiyoruz hatta bu aralar tam oluyo sinir oluyodum ne giydirsem içinde kayboluyolardı canım sıkılıyodu bunlar hep böyle ufak kalıcak diye ama çok şükür şimdi çok yavaşta olsa büyüyoruz

doktora giderkende sadece 1tane pusetimiz var tek gideceğim zaman öne yanıma alıp kemerini bağlıyorum diğer zmanda bi arkadaşım yada annem geliyo oda arkada kucağında oluyo zaten rop muayenelerimiz vardı haftada 3gün git gel salak oluyodum sürekli dışarı çıkıyoduk polar fermuarlı battaniyeleri var hepsinin annem almıştı saolsun yazın ortasında nasıl kullanıcam diye kızmıştım ama şimdi cuk oluyo iyiyki almış valla ancak o koruyo çocukları mont falan olmuyo çünkü internettede satılıyo görmüştüm daha hiç hep beraber doktora gitmedik nazar olur diye çok korkuyorum 2kızı bigün erkeği diğer gün götürüyorum sadece 1kere aşı için üçünü çıkardım 2kişi çıktık evden saolsun hemşire gelip aldı diğerini arabadan:))) çocuk doktorunada ayda 1 götürüyodum ilk başta özele gidiyoduk ama doktor muayeneyi kapattı şimdi hastaneye gidiyoruz doktorda çok gerekmedikçe ayda bir getir önümüz kış çok hasta çocuk geliyo dedi hatta 1buçuk aya bile uzayabilrmiş bu arada yardımcım var saolsun onun sayesinde psikolojim bozulmuyo hep çık gez çocuklarr duryoken arkadaşına kahveye git diyo bende gidiyorum valla 2haftada 1de kendime çarşı izni veriyorum birini anneme bırakıyorum ikisi evde kaılyo

ve gelelim tek bakma konusuna evet tek bakabiliyorum amaaaaa 48saatin sonunda pililm bitiyo hastalanıyorum resmen innsan 2saatte olsa deliksiz uyumak istiyo eşim yardımcı olsa biraz daha iyi olur aslında oluyo ama gece çok derin uyuyo zaten akşam geç geliyo sabahta çok erken gidiyo bende kıyamıyorum aslında biraz... bu arada ilk günlerde tek bakılmıyo tabi daha fazla titizlik istiyo ağladığında hemen kucağına alamıyosun falan şimdi rahatım emzik emiyolar çokda beceremiyolar ama alıştılar en azından ondan süt gelmicek ama biz yinede çekelim diyolar herlade:))) yani bizim sakız çiğnememiz gibi düşünüyorum:))) bide bana 40ı çıkana kadar ışık kapatılmaz demişlerdi bizim 40mız hastanede çıktı ama ben hep kapattım uyuduklarında geceyi gündüzü öğrenmeleri gerek yani şimdiden çok huysuzluk yaparlarsa ışığı kapatıyorum yarım saatte dalacağına 20dkda dalıyo falan bide annem saolsun ayakta sallamaya alıştırdı ama hep istemiyolar emzik emerken uyuduklarıda oluyo mama içerken uyuduklarıda oluyo kucağımdaykende uyuyolar yani ay bide yataklarına koyduğumda hemen gözleri açılıyo hepsinin ona sinir oluyorum işte o kadar rezillikte uyumayı seviyolarki anlatamam ben yatağımı hep ararım babaya çekmişler o hep televizyonun karşısında uyuyakalır oda üstünde gömleğiyle...

lıla masallah buyuyolar annesı....ınan zaman cabuk gecıyo ...bende aynıydım ve o mınıcık gıysılerı saklıyorum ılerde bebeklerıne oynarken gıydırsınler dıye .. buyudukce daha tatlı oluyorlar....ben dra gıderken hepsıyle gıttım uç arkadasım ve bebekler....her yere yanı beraber...havalar ısınıncada evde hıc durmadık valla koydum arabaya yardımcım kızla veya abımızle gezdık ....tabı herkes cok merak edıyo o baska ama alıstık artık arabaya koltuklarına baglarken bıle sıtedekıler balkonlara kosuyo aa ucuzler dıye garıp bıseymıs gıbı ama dedım ya bız alıstımk ve yazın hergun nerdeyse parka cıktık cok sevıyolar...ıns seneye sende cıkıcan..... bu arada hamıllere de masallah gelsın tatlı bebısler bakalım ...

kızlar size birşey anlatacağım;şimdi ben erzurum un ilçesinde çalışıyorum ve ara ara çalıştığım hastanenin doğumhanesine gidiyorum..ben üçüz olduğunu öğrendiğim zaman orda yaşı bayağı ileri olan bi ebe ben telaşeden ölürken bana yaşadığı bir olayı anlatmıştı..bende sizle paylaşmak istedim...
bundan ortalama 10 yıl önce ebe hanımın doğum kabini varmış bi gece zil çalmış bir aile kucağında çocukla beraber gelmişler demiş ki aile sana doğuma getiriyorduk ama yolda doğurdu...sen bi bak geri gideceğiz demişler ebe hnm çocuğa bakmış ve aile gitmişşş yarım saat sonra tekrar zil çalmış aynı aile yine kucağında çocuk demişlerki ebe hanım biz yolda köye gidiyorduk..bu kadın bi bebek daha doğirdi...yine sana geldik....ebe bunları tekrar göndermiş...vee biraz zaman geçince yine zil çalmış...ve bir bebek daha.. bu sefer kadının kocası demiş ki hele ebe hanım al bu kadını içindeki tüm bebeleri boşalt ole ver..meğer kadın üçüz hamileymiş ve haberi yokmuş..bizlerde telaşeden ölüp duruyoruz ne yapacağız diye milletteki rahatlığa bak yaaa...
inanın bunu yaşayan ebe bizzat bana anlatmasa inanamazdım...

ay ay ay maşallah barekallah ... ben bu topiği görmemiştim.. bayağı var bu sene üçüz...allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

bende saklamayı düşünüyorum versem bile normal doğan bebeğe olmaz çünkü canım ben üçüyle çıkmaya cesaret edemiyorum daha önümüzde kış zaten doktora babaneye ananeye gideriz sadece heralde anneme çok kızıyorum bi kız kardeş yapmamış bana diye arkadaşlarım var iyiki bacı gibi onlarda saolsunlar bende bitane puset var başka almayı düşünmüyorum diğerlerine araba koltuğu alcam direk seninde kendi araban var dimi valla benimde iyiki varmış yoksa napardım bilmiyorum eşimin işyeri çok uzak hayatta gelemez bizi biyerlere götürmeye allahım bütün üçüz annelerine araba versin inşallah yoksa zor valla hatta biz büyütmeyi düşünüyoruz 7koltuklu istiyorum ben eşimde sana transit alcam diyo düşünsene arkada 3tane araba koltuğu başka kimseye yer yok bende yazın iyice büyüdüklerinde sürekli dışarı çıkarmayı düşünüyorum anneminde kvalideminde yazlık bahçeli havuzlu evleri var hele annemlerde şimdi yavru köpüşler var orayada sık sık gideriz inşallah ben küçüklüğümden beri sokakta köpek görünce boyunlarına atlarmışım inşallah benimkilerde bana çeker

selam güzeller
nasılsınız
listede beni unutmuşunuz
sat 1 nisan, 2 kız 1 erkek, aşılama, yaş 32, ankaraa, arkadaşlara başarılar dilerim :)
bugün kontrolümüz vardı, şükür herşey yolunda, bebişler iyi, rahim ağzı kapalı..
ciğer geliştirici sordum, şu an için gerek görmüyorum, getirileri olduğu gibi götürüleri de var, ciddi bi doğum riski oluşursa yapıcaz dedi.
kasılmalarda ağrılarda artma olursa yaparız dedi...
nidilata devam..
öyle işte..
öptüm kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…