yaa esracım senin nasıl tedavisiz oldu bu iş yahu çok şaşırdım, ailede falan mı vardı sizin çoğul gebelik?
Kızlar hepinize selamlar;
Uzun zamandır yazamadım, aralarda okudum yazdıklarınızı ama yazamadım, son 1 ay öyle karışık geçti ki, bir sürü şey var kafamda...
Öncelikle:; Esracım yazdıklarım seni de ilgilendiriyor; SGK da kuvez ücreti alınmıayan ve Yeni doğan yoğun bakımı iyi olan ve Anadolu yakasında olanen iyi hatsanelerden biri MEdipol. Ben de orda Perinatoloji uzmanı, Riskli gebelik uzmanı Hakan Bey den randevu aldım ve gittikkkkkkkkk muayane olduk herşey çok güzel fakat Hakan Bey doğum takibi için bizi alamayacağını, evinin uzak olduğunu gece aniden su gelse gelemyeceğini söyledi, siz takibi yapın sezeryani başkası yapsın dedim yok olmadı diğer doktor arkadaşlardan birini seçin dediler. 3 hafta sonrasına Leyla Hanım'dan randevu aldık doktor iyi ama sistem kötü hasta başoına 15 dk veriyorlar, ama tabii yapcak bişey yok. Çok bekledik ama muayene olup çıktık. 10 Kasımda gideceğiz bir daha sonrada her hafta kontrol var. Yani Esracım bu hastaneden herhangi bir doktordan randevu alabilirsin.
Evi tadilata soktuk, geçtiğimiz hafta bitti, 3 hafta sürdü annemde kaldım bu sürede düzenimiz bozuldu ama deydi, en sonunda bitti. Şimdi bebek odasını kurmaya sıra geldi daha hiç bişey almadık alsak kokuları ancak gidecek.
Bu arada hastane çantamı hazırlıyım istiyorum: başta taze anne figen ve lilacım neler olmalı çantada daha öncede yazdınız ama yine yazar msıınız, bir de emzik ve biberon ne alayım. Bir de bebeklerin ilk yeni doğduğu zaman için ne almalıyım, 7 tane battaniye aldım, 7 hastane çıkışı, 21 adet alttan çıtçıtlı body, 4 tane penye tulumumuz var. Başka neler alalım bebeklere.
Bu arada benim karnım iyice büyüdü, toplamda 12 kg almışım şükür kendim çok ağırlaşmadım ama, artık yatmalar kalkmalar zor. Geceleri 3 saat uyku ile kalktığım oluyor. Ellerimde şişme ve uyuşma var, ama daha kötüsü sağ elimde sinir sıkışması oluyor geceleri ve çok önce bir ağrı ile uyanıyorumkalkıp soğuk suya tutuyorum biraz geçiyor yine yatıyorum 20 dk sonra aynı ağrı ile uyanıyorum uykuya hasret kaldım. Şİmdi atelli bileklik kullanmaya başladım, inşallah geçirir.
Bazen karnımda top olup kasılıyor bunlar karnım değişik değişik şekiller alıyor çok sert olunca organlarıma baskı yapıyor kalkıp dolanınca filan ancak düzeliyor. İlk başlarda korkuyordum artık alıştım.
Neyse benden bu kadar, hepinize iyi akşamlar.
Begüm bu arada ne güzel 34 olmuşsun maşallah maşallah :)
Nasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ...bende iyi olmaya çalışıyorum malum ufak tefek sıkıntılar oluyor...bugün itibariyle 35. haftamız başladı bakalım hayırlısıyla inşallah hepiniz bu haftaları görürsünüz...güzel dilekler de bulunmuşsunuz hepinize çok teşekkür ederim...kendinizi çok yormayın bol bol dinlenin ...bakalım yarın dr kontrolümüz var neler söyleyecek en son gittiğimizde yerleri daralmış hareket alanları kısıtlanmış diyordu belki sezeryan tarihi verebilirim falan demişti hayırlısı bakalım...bu arada hazırlıklarda başlamış hepiniz bebekleri sağlıklı hayırlı şekilde giysin cicilerini inşallah...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin...
ayy cnm ne demek iyi dileklerim her zaman sizlerle..Esracım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Allahım inşallah hepinize bu haftaları görmeyi nasip eder...buralar çok sessiz kalmış kızlar nerelerdesiniz ya umaım herkes iyidir ...bugün dr kontrolümüz vardı güzel geçti Allahın izniyle herseyimiz yolundaymış kiloları ortalama 2300 civarı olmuş..geçen kontrolümüzde sezeryen günü vereceğim demişti ama vazgeçmiş bu iki hafta içinde doğum kendiliğinden başlarsa alırız yoksa 37.haftaya kadar bekleteceğim dedi ...inşallah hayırlısı ile kazasız belasız atlatırız bu haftaları...bizden haberler böyle ...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin...
evet canım merkez, ömer yalınkaya'ya gidiyorum dünya doğum'dan. Daha önce uzunca bi süre uğur değer'e gitmiştim genesis'te, sonra ömer beye geçtim ilk ay hamile kaldım, eli uğurlu geldi :)))sgün diyarbakır merkezdemisin orda hangi dr gidiyosun...kızlar benim şehir ısparta bu aradaa:)))
hımmm seninki kaçınılmaz sonmuş canım yaa :)))s_gün cnm bnm hem kendi hem eşim tarafında ikiz var...
Sağol canımcım evet bi sen bozmuşsun sırayı :))))Sgüncüm bu arada çizelge çok güzel olmuş ellerine sağlık...ya bir benim mi 2 kız 1 erkek hepinizin 2 erkek 1 kız oğlan bolluğu yaşanmış maşallah:))))
Esracım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Allahım inşallah hepinize bu haftaları görmeyi nasip eder...buralar çok sessiz kalmış kızlar nerelerdesiniz ya umaım herkes iyidir ...bugün dr kontrolümüz vardı güzel geçti Allahın izniyle herseyimiz yolundaymış kiloları ortalama 2300 civarı olmuş..geçen kontrolümüzde sezeryen günü vereceğim demişti ama vazgeçmiş bu iki hafta içinde doğum kendiliğinden başlarsa alırız yoksa 37.haftaya kadar bekleteceğim dedi ...inşallah hayırlısı ile kazasız belasız atlatırız bu haftaları...bizden haberler böyle ...hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklara dikkat edin...
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Tedavi yöntemi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]s_gun
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]Puregon iğne+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Diyarbakır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra18
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]Tedavisiz
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirzeynep
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[TD]Çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Isparta
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begum0671
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asuar
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi_mercan
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]Tüp bebek
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
biz bu kadar mıydık yahu sanki daha kalabalıktık?
aylin var mesela o vermedi daha bilgilerini...
Canım ya dediğin gibi sanki biz bundan birazcık daha fazla gibiydi arada bir girip yazan arkadaşlar vardı onlar artık hiç girmiyor sanırım...
evet canım merkez, ömer yalınkaya'ya gidiyorum dünya doğum'dan. Daha önce uzunca bi süre uğur değer'e gitmiştim genesis'te, sonra ömer beye geçtim ilk ay hamile kaldım, eli uğurlu geldi :)))
hımmm seninki kaçınılmaz sonmuş canım yaa :)))
Sağol canımcım evet bi sen bozmuşsun sırayı :))))
ayy begümcüümmm kiloları çoook güzellllmaşşşşşşaaaalllllaaaahhhh ne kadar güzel ya çok şanslısın hem bu haftaları hem bu kiloları gördün Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. bak o kadar 37 37 dedik durduk seninkiler 37 de gelmeye kararlı anlaşılan :))
son zamanlarda artan kasık ve bel ağrılarım yüzünden iyice paranoyak oldum ben her ağrıda Allahım şimdi olmaz lütfen daha çok erken diye dua edip ağlamaya başlıyorum :)) böyle güzel haberler duymaya çok ihtiyacım varmış moral ve umut oldu bana.. Doğum sırasında aklına gelirse bizler için de dua et begümcüm o anda kabul olurmuş ya... Allah kurtarsın hepimizi en hayırlısıyla.....
lıla masallah buyuyolar annesı....ınan zaman cabuk gecıyo ...bende aynıydım ve o mınıcık gıysılerı saklıyorum ılerde bebeklerıne oynarken gıydırsınler dıye .. buyudukce daha tatlı oluyorlar....ben dra gıderken hepsıyle gıttım uç arkadasım ve bebekler....her yere yanı beraber...havalar ısınıncada evde hıc durmadık valla koydum arabaya yardımcım kızla veya abımızle gezdık ....tabı herkes cok merak edıyo o baska ama alıstık artık arabaya koltuklarına baglarken bıle sıtedekıler balkonlara kosuyo aa ucuzler dıye garıp bıseymıs gıbı ama dedım ya bız alıstımk ve yazın hergun nerdeyse parka cıktık cok sevıyolar...ıns seneye sende cıkıcan..... bu arada hamıllere de masallah gelsın tatlı bebısler bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?