2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

ben nivea nınknini kullanıyorum doktor hametan verdi hiç faydasını görmedim
ben arada saf zeytinyağıda kullanıyorum bişey olmadı
canım hamilelik fotolarımı koydum albümde daha çocuklarınkine fırsat gelmdi
hep telefonda kalıyo bi türlü bilgisayara yüklemeye fırstaım olmadı koyunca söylerim

kızlarrrr valla sayfa çok ihmal ediliyo esrayla ben olmasam ne olcak halimiz ben bugün dr gittim artık haftada 1kontrolum var.. 4tane iğnem var ciğer geliştirici 2sini vuruldum 2side yarın plansente kapalı hala :))))bebişler 1.700 olmuşş teyzeleri bizdeb bukadar 38 olursam şaşırmayın:)))))ee gelişmeler sizden...

yaşasın sayfaya gelinde sayyfa şenlensin biraz kızlar yaa..
bugün yavrularıma ciciler aldım kendi kendime nasıl mutlu oldum anlatamam..
3 tane 10 lu hastane çıkışı..
7 tane alt üst pijama
6 tane çıtçıtlı badi
3 tane yelekli takım
4 tane ayakkabı
3 tane tulum
2 tane şirinler pijaması..
açılışı bunlarla yaptık darısı devamına inş. kızlar aldıklarınızı sayılarla yazında bizede fikie olsun....

ay canımgüle güle kullansınlar inşallah artık zamanınız gelmişti yavaş yavaş başla hazırlıklara sen ancak valla ben o kadar kıyafet aldım bazen yetişmiyo bile ağız bezini unutma bizde 40 50 tane var heralde 2günde bitiryoruz benimkiler çok döküyo mama yerken ve çok kusuyolar hastane çıkışında neler var 10lu demişin bazen çok gereksiz şeyler çıkıyoda onun için sordum külotlu ve normal çorap almayıda unutma çıtçıtlı badi fazla al ama yeni doğan çok alma ben bide çıtçıtlının üstüne zıbın giydiriyorum ondanda alabilirsin hırka çok gerek oluyo bizde çok var hep kullandık evler kaloriferli olmasına rağmen

cnm bnm ağız bezlerini annem hazırlıo elinde ben aslında burdan bişi almayacaktım ama bi tane bebek dükkanı kapanıyormuş herşeyde indirim yapmış hiçbişi almam diye gittim bir sürü şey aldım bunları ist. nasıl götürcem bılmıyorum..cnm hastane çıkışında 1 tane penye battaniye,atlet, külot ,şapka, zıbın ,alt üst pijama mama önlüğü.ellik ağız bezi var bnm bunlar şimdilik başlangıç cnm asıl alışveriş 2 hafta sonra...külotlu çorap bnmde aklımda bencede çok gerekli birşey...insan oyle mutlu oluyorki o ufacık şeylere bakarken....:) rabbim giydikleri günleri görmeyide nasip etsin inşallah....

esracım hayırlı olsun aldıklarn
kızlar komple tulum almayın çok kullanışsız ben nefret ettim resmen
alt üst alın bolca
çıkçıtlı da alın mutlaka
çorapta çok ucuza kaçmayın çok önemliymiş iyi olması
lilacım ne zamandır giydiriyorsun külotlu çorabı,oğlana da giydirdin mi?
ağız bezi evet çok önemli bana da yetişmiyor

kızlar ya begüm 11.11 de doğurabilirim falan diyordu ne yaptı acaba bilen var mı?

maşallah maşallah zeynepcim
inşallah 38 i görürsün hayırlısıyla

o zaman annene söyle ağız bezini çok yapsın benim annemde havlu gibi olanlardan almış 15 tane falan gerisi penye bir top beyaz penye kumaş aldım terziye götürdüm oda ikiye katlayıp dikti öylede yapabilirsin benimkiler büyüklü küçüklü büyükleride ter bezi yaptık ben hala seviyorum minicik kıyafetlerini bide çok kısmetli oluyolar maşallah allahım yardım ediyo herşeyleri eksiksiz olur inşallah

ya bizimde tulumlarımız var ama küçük olanlar olmuyo çok enliler benimkilerinde boyları uzun mudur nedir alttaki çıtçıt kapanmıyo ama karın bölgelerinde daha yer var doldurmadılar yani çok giydiremeden küçülüverdi canım ben külotlu çorap giydireli 2ay oldu heralde oğlanada giydiriyorum tabi sen giydirmiyo musun yoksa canım o kadar rahatki bak dene çok memnun kalırsın altlarını değiştirirken bile çıkarmama gerek kalmıyo üşütmüyolar yani ayaklarına bide patik yada minik çorap giydiriyorum bide benimkiler ara ara yeşil kaka yapıyolar gazlı olduklarında yada üşüttüklerinde olurmuş doğru mu sizde oluyo mu

Herkese merabalar umarım herkes iyidir herşey yolundadır pek bakamadım geçmişe...artık günler benim için kabus olmaya başladı normalde çok dayanıklıyımdır ama inanın saatler geçmez oldu yatmak kalkmak hersey çok zor...dün dr kontrolümüz vardı valla bizim drun bebişleri almaya hiç niyeti yok suları iyiymiş plesantalar iyiymiş serviks uzunluğu iyiymiş hala kapalıymış bu durumda bekleyelim rekor kıralım diyor ...hocam dedim bu rekoru mümkünse ben kırmayayım siz başkasıyla deneyin dedim risk yok derseniz alın artık dedim o da annenin durumuda önemli tabi dedi salı günü için yani 15.11.2011 de sezeryan için sözleştik 36+2 oluyorum ama pazartesi tekrar haberleşelim belki fikrin değişir bekleyelim dersin diyor...bu arada annemlerda yarın Allah izin verirse hacdan dönüyorlar giderlerken çok üzülmüştüm doğumda annem yanımda olamayacak diye ama Allah izin verirse o da yanımda olacak inşallah tabi bu arada doğurmazsam...benden haberler bu kadar...kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum hepiizi...

ayy begüm kaç gündür hep seni merak ediyordum hatta eşime diyordum acaba begüm doğurdu mu felan diye iyiki yazdın buraya hepimizi rahatlattın....cnm ben şimdiden yatamıyorum onun için senin halini düşünmek bile istemiyorum çok zordur ama az kaldı yavrularını kucağına alınca rahatlarsın inş. gözün aydın annenlerde gelıo ne güzel..hayırlı haberlerle beklioruz seni....

evet cnm ya en çok kullanılacak olanlar alt üst ve çıtçıtlı badiler....çorap terletmemeli diye biliyorum ve yumuşak olmalı...

bol bol ağız bezi yeni slogan bu bnm annem kenarlarını tığlıyormuş onların şu an 15 tane yapmış daha da yapıcaz ben gidince....tulum konusunda haklısınız tulumun ömrü kısa oluyo..çok giydirilemıyo...

lila ve fiğenay sizde olmasan bizim kzlar da hayat yok.. dogurmadan yazmıyolar dogursak ne yaparsınız bilmiyom..size hayranım ..bi kaç gündür dogum yapmış annelerin bölümüne geçtim okumaya başladım... kıyafetlerini yıkıyorum bugün daha da eksik var kızlar hastane çıkışı çocuk başına 2takım aldım yetermi yetmezmi bilemedim agız silme beziii bak okadar lazım olacagını düşünmezdim iğnelerimi kendim vurdum ciğer geliştirici iyi olur inş..yumurta çatlma iğnrsinide ben vurmuştum bebeişleriminnn öle bakıyorum kimse yazmaış çıkıyorum tekrar valla siz dogurmadan önce ne keyifliydi şimdiii sıkıcı esra ve ben kaldık:))))

canım katılacaksın inşallah sende yakında doğum yapmşların yanına bak bu saat oldu sizleree bişey yazmadan uyumak olmaz dedim:))) ortak noktalarımız var iyi anlaşıyoruz ben çok zevk alıyorum şahsen sizlerle yazışmaktan 5dkda alsa fırsat bulmaya çalışıyorum
benim sana tavsiyem doğum yapmışları en başından okuman ben hamileyken okumaya başladım cidden çok faydasını gördüm en azından beni ne bekliyo onu biliyodum yaşamak çok başka bişey o ayrı her çocuk birbirini tutmuyo sonuçta benimkilerin bile hepsinin farklı huyu var orda anlatılanlarla az çok hayal edebiliyodum sadece halada ordakilrden 2 3 yaşlarında olanlar var benimkileri hayal ediyorum biz neler yaşicaz diye
hastane çıkışı yeter mi duruma göre değişir aslında beimkiler çok minikti 1haftadır hastane çıkışlarımız olmuyo düşün yani 3buçuk ay giymişler ama seninkilerin kilosu yerinde olursa alma çünkü hızlı büyüyolar bende 2şer takım aldım ama ayrıca sıkılıp diğer 0 3 ay olanlardanda yada tulumlarını giydiriyodum zaten hergün mutlaka 1 yada 2 defa çamaşır makinesi çalışıyo benim için yıkamak sermek kolayda ütü çok zor çok eriniyorum ya hiç sevmiyorum birikiyo... aslında kolay oluyo minik minik ama sıkılıyorum
canım sen bi türlü cetvel yapmadın gitti satını verde ben sana yapim çizelgene yapıştır kaç haftalıksın göremiyorum sonra çocuklarınkinide yaparız inşallah

canım benim maşallah sana ya kuzum biraz daha dayan napalım katlancaz ben sizin kadar dayanamadım bilmiyorum pek ama en azndan 3taneyi taşımanın zorluğunun farkındayım 37 ile rekor sende sağ salim doğurup gelirsin inşallah

e tabi tek hamile biriyle kıyaslama kendini canım benim ben de pek kilo almadım 31. haftadayım 8-9 kilo falan aldım arkadan bakınca hamile olduğum bile belli değil ama önde füze gibi karın var

Ben ördüğüm battaniyeleri falan koymuştum bişeyler daha ördüm onları da koyucam fırsat olunca...

bak hele yaa ben olmasam diyo aylarca haftalarca ortalarda olmayan sen değil miydin canikom bu aralar sık girer oldun kalkmış sitem ediyo bi de

ben ciğer geliştiricileri 28.haftada olmuştum doktorun korkusu yüzünden. doğuma yakın tekrar olucak galiba. bizim de bugün 1de randevumuz ayy çok heyecanlıyım yaa neden bilmiyorum hiç böyle olmazdım sanki doğum haftam bugün belli olacakmış gibi geliyo nedense.. 1700 olmuşlar demek ne güzel yaa inşallah bizimkiler de öyledir. zaten dün konuşuyorum onlarla, bana bakın 2 kilodan az doğmak yok 2den aşağı dopanı geri sokarım içeri ona göre diye

güle güle kullansınlar canım..
başlangıç içn güzel ama çıtçıtlı badi az biliyosundur.
ben de hamileliğin ortalarından beri azar azar parça parça birsürü şey aldım, şimdi her dışarı çıkışımda eşime "bak bebeklere bişey almak yok tamam mı" diyorum, hele ki kıza, çünkü en çok kızın eşyaları oldu, ama her çıkışımda da en az bi parça bişey alıyorum dayanamayıp :))

2 tane park beşik ve 2 uyu seti aldık daha kurmadık, kirli sepeti aldım odalarına,6 tane penye battaniyeleri var, 3 tane fermuarlı battaniye aldık dışarı flaan çıkarken çok kullanışlı oluyomuş.. çıtçıtlı badilerinin sayısını bilmiyorum bile. alt üst ayrı ayrı baya var. tulum için herkes kullanışsız kısa süreli kullanılır diyo ama ben tulumu bebeklere çok yakıştırdığım için 3 tane aldım en küçüklerinden. 2 takım hastane çıkışları var. 12 tane ağız mendili aldım annem de 6 lı havlu olanlardan almış yeter heralde. Şampuan olarak Johnsons babynin yeni doğan şampuanı var onu aldık ve bebe yağını. pişik kremi almadım henüz annem, kayınvalidem hep bebeklere zeytinyağı kullanıyo ben de öyle yaparım herlade. burun pompası, tırnak makası aldım. kapı süsü için malzeme aldım yapıcam, bitince resmini koyarım :) küvet aldık ayaklı olanlardan. bizim son aldıklarımız da bu kadar heralde bunların yanı sıra habire örgü örüyorum tabi resimlerini koyucam. özellikle yelek ve patik çok ördüm en çok onlar kullanılıyomuş...

kızlar kilotlu çorap için çevremdeki tecrübelilerden iyi şeyler duymadım. kan dolaşımını engellediği için daha çok üşütüyomuş ve gelişimini engelliyomuş ben almadım o yüzden şimdi. biraz daha büyüyünce belki. onun yerine patikli pijama alta giydirip üste de başka bi pijama daha giydirilmesini tavsiye ediyolar...

Valla hayatım, gönlümden durum iyiyse devam et begüm pes etme sakıııııınnnnnn! diye haykırmak geliyo amaa, ben 31. haftada bile yatarken kalkarken krizler geçiriyosam, uyku diye bişey kalmadıysa, nefes alamıyosam, senin haftanı düşnemiyorum hiç. bu yüzden sen sabrının yettiği yere kadar dayan diyorum içerde bigün bigündür sonuçta onlar için..inşallah hepiniz için en hayırlı zamanda olurlar canım...

Kızlar sağlık sorunları yüzünden bayramdan beri bilgisayar başına oturup yazamadım hiç ama bu bilgiyi sizinle paylaşamadım diye de içim içimi yedi hemen söyliyim, eczacı akrabamızdan aldığım bi habere göre balık yağının doğumu geciktirici özelliği varmış. ortalama 1-2 hafta uzatıyomuş. ben öğrendiğim andan itibaren her gün 1 tatlı kaşığı içiyorum yeter ki acele etmesin mnişlerim zaten 1 aydan sonra bebeklere de 2 yaşına kadar öneriliyo balık yağı kullananan çocukların beyin gelişimi diğerlerinr göre 8 kat daga hızlı oluyomuş eşimin tanıdığı bikaç kişi var öyle çocukluğunda balık yağı kulllanmış, zehir gibi zeki çocuklardı diye anlattı. bebişler doğsun inşallah ben de kullanıcam sizin de bilginiz olsun kızlar. öpüldünüz.....

s_gün cüm cnm bende 2 tane park beşik aldım..daha bakıyorumda alınacak bi sürü şey var ana kucağı çanta zıbın çıtçıtlı badi felan bir sürü şey işte rabbim yavrularımızı içinde görmei nasip etsin inş..bende çarşaf takımını diktirmek istiyorum beşiklerin renginde....beşik başına 2 takım...şampuan olarak sebamed de tavsiye ediliyor cnm ..bizde hep zeytinyağlarız bebeklerimizi çok ii oluyo çok rahatlıyo bebek..biberonları kaç cc aldınız kızlar yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…