2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

amin amin canım inşallah içinde görürüz sağlıkla, önemli olan o zaten...
ben de nevresim takımını diktirsem mi diye düşünmüştüm araştırmıştım daha ucuza geliyo aslında ama o zaman kenar koruması olmuyo içinde. uyku setinde kenar korumalığı yastık yorgan falan da dahil. birer takım uyku seti alıp, yedek nevresimlerini diktirmeyi düşünüyorum ya da belki english home dan alırım orda da hem güzel hem uygun fiyatlı nevresimler var diktirmeyle ayın fiyata geliyo hemen hemen...
biberonu daha almadım ben, kaynım eczacı ondan isticem getircek en küçüklerinden alıcam birer takım birer takım da 260lık alırım heralde...

cnm sen ne çok şey örmüşsün oyle maşallah ya elimden gelse bende yapıcamda yapmayı bilmıyorum ben...örnek aldığın bi site felan varsa yazsana adını örneklerin süper çünkü...
ben genelde ya kendim uyduruyorum canım modelleri, ya da kitaptan falan çıkarıyorum bir sürü örgü dergim var evde. bikaç model de internetten gördüğüm şey var aralarında. bu ördüklerimin hepsini hamileyken örmedim aslında önceden örüp kenara koyduğum şeyler de var benim minişlerime kısmetmiş demek ki. oldum olası örgü en güzel hobim oldu benim, işe gitmeden önce erken uyanırsam yatağın içinde oturup bikaç saat örgü örer öyle giderdim işe o derece yani :)))

Teyzoşlar bugün kontrolümüz vardı bizim de...
kiloları 1500lerdeydi, her ne kadar doktor ideal kiloları dese de ben daha fazla bekliyodum birazcık hayal kırıklığına uğradım o açıdan..
gelişimleri vs.. herşey güzel dedi, zaten öyle bi hareketliydiler ki canıma yettiler doktora gidip gelene kadar..
rahim uzaklığı falan da iyi, açılma yok dedi buna çok sevindik.
35i görcez inşallah dedi, sahi mi söyledi yoksa beni avutmak için mi bilmiyorum ama bizim için moral oldu tabi bu, 3 hafta önceki panikten sonra :))
şimdilik herşey güzel yani teyzeler. inşallah dediği gibi olur doktorumuzun hatta daha fazlası..

sağol tatlım teşekkür ederim inşallah bebişlere giydirmeyi de nasip eder Allahım...

sgüncüm saol yani
yaptıklarını görünce bizde karı mıyız dedirttin
süperler valla çok da tertiplisin maşallah girdin gözüme :)

sgüncüm saol yani
yaptıklarını görünce bizde karı mıyız dedirttin
süperler valla çok da tertiplisin maşallah girdin gözüme :)

ilahi figen güldürdün beni
sağol canım beğenmenize sevindim
ama marifet ortada çoluk çocuk yokken tertipli olmak değil olunca görücez artık nasıl oluyomuş
senin bebişler napıyo uyku yeme içme düzenleri nasıl? ne kadar emziriyosun günde, ne kadar mama yiyolar? bunları merak etmeye başladım zaman yaklaştıkça.
bi de benim göğsümü sıkınca süt geliyo artık sıkmak istemiyorum bitirmiyim daha çocuklar olmadan diye :)) ama meraktan sıkıyorum da bazen bakalım gelcek mi diye napiyim :)))

canım ben biraz tertip dlisiyimdir
evde yardımcım varda allahtan biraz daha koruyorum düzeni
yoksa kafayı yiyorum ortalıkta bişey olursa,habire ev topluyorum
sende öyle olursun merak etme

bebişlerimde iyiler ama doymuyorlar teyzesi maşallah
diğer topikte anlatıyorum habire
ama doymayınca da uzun soluklu uyuyamıyorlar,daha küçükler tabi

ha birde bak memenle oynama sakın rahmin kasılmasına sebep olabilirsin
erken doğum başlatabilirsin ona dikkat et canım
birde özelden bana facedeki adlarınızı yazında bende ekliyim sizi

kızlar özelden birbirimize..adlarımız atalım face de arkadaş olalım...

evet ya bencede benimki kapalı ama görünmüyomuş dışardan ben yapmadım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum siz bana özelden mesaj atın adımıda söylerim kabul edersiniz o yüzden figenle bi türlü arkadaş olamadık hatta

esracım mailden nasıl aratılıyor face de?
nereye yazacam arama motoruna yazdım bişey çıkmadı?

kzılar size bir tavsiyede bulunacağım
çok ihmal edilen bir ev aleti ama hayat kurtarıyormuş resmen
ben yeni aldım ve denemeden bişey yazmak istemedim
iki gündür kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum
çamaşır kurutma makinesinden söz ediyorum
resmen medeniyetmiş,ne dışarda is pas oluyor zaten kurumuyor kış günü
ne de içerde bebekler deterjan soluyor
bizler için bile tehlikeli o solunan deterjan aslında
imkanınız varsa tüm üçüz anneleri almalı bence çünkü bir ömür habire çamaşır yıkayacaz :)

arçelik aldım ben şu an çok iyi bir kampanya var
normalde pahal br alet ama o kampanyadan 470 e aldık biz
pek durumumuz yoktu bu aralar ama ben çamaşırdan cinnet geçirince aldık bir daha
paylaşayım dedim şekerler
öpt.

cnm sen mesaj at adını ben aratyım seni
kurutma makinesi süper bi icat ama kendi evin olucak onun için bizler gibi kiracılara çok zor ama çok rahat olur senin için
büyüklüğü ne kadar cnm...

cnm sen mesaj at adını ben aratyım seni
kurutma makinesi süper bi icat ama kendi evin olucak onun için bizler gibi kiracılara çok zor ama çok rahat olur senin için
büyüklüğü ne kadar cnm...

canım sorun şu ki bende gizliyim :)
herkes gizli ben anlamadım bu işi
bir gün herkes açık olsun da bari sözleşelim ekleyelim birbirimizi

bende kiracıym ve emin ol evim burdaki herkesin evinden küçüktür
ufacık çatı katı benimkisi :)
ama buldum yer valla
büyüklüğü çam.makinesi kadar ve çam.makinesinin üstüne kurulabiliyor
su çıkışı girisi falan yok fişi takıyosun o kadar

valla canım evet bence de güzel bişey bi aralar eşimde diyodu reklamlarda gördükçe ama işte onun için yer lazım. Bizim evde şimdi iğne atsan yere düşmez desen yeridir heryer doldu. Banyoda zaten yer yok, çamaşır makinesinin üstünde de dolap var oraya da olmuyo yani. Ama senin yerin varsa iyi etmişsin fiyatı da gayet uygunmuş. Bizim şimdi planımız dyson'un şu reklamlarda çıkan elektrikli süpürgesi var ya onu almayı istiyoruz fiyatı çok yüksek ama kafaya koyduk borçlar taksitler bitsin alıcaz inşallah aman yaaaa hiç ihtiyaç bitmiyo valla.....

özelden atıyorum ismini eklersiniz, ben de gizli olduğumu sanıyodum ama esra ekleyebildiğine göre gizli değilmişim :)))

bu arada figencim iyi ki söyledin göğüsle uğraşınca doğumun geldiğini bilmiyodum bak ben de öyle meraktan bakıyodum ara ara geliyo mu bakiyim diye. aman çocuklar durun durduğunuz yerde daha çoook erken :))

kızlar s_gün ü bulunca beni ordan ekleyebilirsiniz ben s_günü facedki grubundan buldum örgü kulubü resmi aynı olduğu için tanıdım ekledim bende onda varım..

ya ben ne face özürlü bi insanmışım meğer yok yok yok bulamadım valla
ya bide nasıl kapattığımı bilsem açıcam ama bilmiyorum
figenlede arkadaş olamamıştık bi türlü s gun canım ya seninki kısaltılarak mı yazılıyo böyle anlamadımki

figencim elektrik faturan geldiğinde bize rakamı söyleyip aydınlatırsan çok sevinirim bana çokda gerk yok bence çünkü boş odam var ve minicik kıyafetleri zaten kaloriferlerin üstüne atınca 2 saatte kurumuş oluyo
kuzenimde vardı hem çok fatura gelmişti hemde bazı kıyafetler küçülmüştü dikkat et sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…