ya ben ne face özürlü bi insanmışım meğer yok yok yok bulamadım valla
ya bide nasıl kapattığımı bilsem açıcam ama bilmiyorum
figenlede arkadaş olamamıştık bi türlü s gun canım ya seninki kısaltılarak mı yazılıyo böyle anlamadımki
figencim elektrik faturan geldiğinde bize rakamı söyleyip aydınlatırsan çok sevinirim bana çokda gerk yok bence çünkü boş odam var ve minicik kıyafetleri zaten kaloriferlerin üstüne atınca 2 saatte kurumuş oluyo
kuzenimde vardı hem çok fatura gelmişti hemde bazı kıyafetler küçülmüştü dikkat et sende
evet canım feyste arama bölümüne aynen öyle yaz "sema knr gnl" diye. profil resmi hamile bir kadın var çizgi resim. figen de eklemiş demek ki ben gizli değilmişim bulabilirsin canım ha gayret :)))
evet kurutma makinelerinin kıyafetleri küçülttüğünü duymuştum çok yüksek ısı verdiği için. ona dikkat edilmesi lazım..
ben de çocuk odasına koyuyodum çamaşırlığı kışın orda güzel kuruyodu ama artık o odada adım atacak yer kalmadı :) 2 beşik, dolap şifonyer derken, hele bi de 3. beşiği koyunca tam yeni doğan ünitesi gibi olcak sıra sıra beşikler :)) ben de yatak odasında kaloriferin önünde geniş bi boşluk var çamaşırlığı oraya koyucam artık napalım..
sgüncüm sen de gizlisin canım merak etme hepimiz gibi :)
bende seni uzun uğraşlardan sonra örgü kulübunden buldum
esrayı da senden eklerim
lilacım google dan arat sgünün adını ordan da gruptan sgünü ekleyebilirsin
ve oradan da tabiki benii :)
kurutma makinesini evet a sınıfı alamadım faturayı da etkileyecek kesin ama çookk rahat bişey
birde programı eğer çok dikkatli ayarlamazsan küçültebilir çamaşırları
ama kurala uygun çalıştırırsan bir sorun olmuyor
kaloriferde is çekiyo be güzelim ya askılığa as bence daha iyi olur
benim kurutma makinesine yerim vardı da askılığa yoktu valla ne ilginç dimi
banyoda ufak bi boşluk vardı hemmen doldurdum orayı
heyyy buldum sgünü tamam ark isteğimi kabul etsin ordan da seni bulurum inşallah vede esra yı
benim banyoda var uzun ince çubuk şeklinde kalorifer ben oraya seriyorum çokda güzel kuruyo valla
aman 1 saatte kuruyo zaten is çekene kadaaaaarr bide ütülüyoruz nasıl olsa
valla sgünün kulübü olmasaydı biraz zor bulurduk birbirimizi :)
benim yardımcı kadın yine sorun olmaya başladı resmen iş yavaşlatıyor
bizimle beraber kahvaltıdan kalkıyor 11-12 gibi sonra kahve
ardından 2 saatte ütü bitiyor
bi uyduruk süpürge tutup gidiyor
bugünde erken çıktı günü varmış
şaka gibi yaaa!!
Kızlar herkese selamlar... Ben unutturdum yine kendimi. ^Biz 30. haftaya girdikçok şükür. Herkese sağlıklı uzun hamilelikler...Ben bugun benim oğlanı doktora götürdüm orda bizim Begümle ortak doktorumuzu gördüm. Veeeee müjdeyi belki Begüm vericekti ama ben de dayanamadım. Kendim kadar sevindiğim için dayanamadım. Maaaşalllah kırk bir kere Begüm doğurmuş ve bebişler çok iyiymiş.
Kızlar herkese selamlar... Ben unutturdum yine kendimi. ^Biz 30. haftaya girdikçok şükür. Herkese sağlıklı uzun hamilelikler...Ben bugun benim oğlanı doktora götürdüm orda bizim Begümle ortak doktorumuzu gördüm. Veeeee müjdeyi belki Begüm vericekti ama ben de dayanamadım. Kendim kadar sevindiğim için dayanamadım. Maaaşalllah kırk bir kere Begüm doğurmuş ve bebişler çok iyiymiş.
valla sgünün kulübü olmasaydı biraz zor bulurduk birbirimizi :)
benim yardımcı kadın yine sorun olmaya başladı resmen iş yavaşlatıyor
bizimle beraber kahvaltıdan kalkıyor 11-12 gibi sonra kahve
ardından 2 saatte ütü bitiyor
bi uyduruk süpürge tutup gidiyor
bugünde erken çıktı günü varmış
şaka gibi yaaa!!
aferin kız zeynep hemende buldun beni cadı:)))
hayır adımı daha öncede dememiştimki
teknolojiyi bilen insan böyle oluyo işte
ay kızlar ne güzel artık yüzlerinizi biliyorum ne acaip eskiden hayaliniz vardı:)))
figencim yoksun bu gece benimkilr bana izin verdi saolsunlar bende geziniyorum
kızlar limangoya bakıııınnnn kırmızı kuzu diye bi marka var tam yeni doğanlar için
aferin kız zeynep hemende buldun beni cadı:)))
hayır adımı daha öncede dememiştimki
teknolojiyi bilen insan böyle oluyo işte
ay kızlar ne güzel artık yüzlerinizi biliyorum ne acaip eskiden hayaliniz vardı:)))
figencim yoksun bu gece benimkilr bana izin verdi saolsunlar bende geziniyorum
kızlar limangoya bakıııınnnn kırmızı kuzu diye bi marka var tam yeni doğanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?