2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

evet canım feyste arama bölümüne aynen öyle yaz "sema knr gnl" diye. profil resmi hamile bir kadın var çizgi resim. figen de eklemiş demek ki ben gizli değilmişim bulabilirsin canım ha gayret :)))

evet kurutma makinelerinin kıyafetleri küçülttüğünü duymuştum çok yüksek ısı verdiği için. ona dikkat edilmesi lazım..
ben de çocuk odasına koyuyodum çamaşırlığı kışın orda güzel kuruyodu ama artık o odada adım atacak yer kalmadı :) 2 beşik, dolap şifonyer derken, hele bi de 3. beşiği koyunca tam yeni doğan ünitesi gibi olcak sıra sıra beşikler :)) ben de yatak odasında kaloriferin önünde geniş bi boşluk var çamaşırlığı oraya koyucam artık napalım..

sgüncüm sen de gizlisin canım merak etme hepimiz gibi :)
bende seni uzun uğraşlardan sonra örgü kulübunden buldum
esrayı da senden eklerim
lilacım google dan arat sgünün adını ordan da gruptan sgünü ekleyebilirsin
ve oradan da tabiki benii :)

kurutma makinesini evet a sınıfı alamadım faturayı da etkileyecek kesin ama çookk rahat bişey
birde programı eğer çok dikkatli ayarlamazsan küçültebilir çamaşırları
ama kurala uygun çalıştırırsan bir sorun olmuyor
kaloriferde is çekiyo be güzelim ya askılığa as bence daha iyi olur
benim kurutma makinesine yerim vardı da askılığa yoktu valla ne ilginç dimi
banyoda ufak bi boşluk vardı hemmen doldurdum orayı

heyyy buldum sgünü tamam ark isteğimi kabul etsin ordan da seni bulurum inşallah vede esra yı
benim banyoda var uzun ince çubuk şeklinde kalorifer ben oraya seriyorum çokda güzel kuruyo valla
aman 1 saatte kuruyo zaten is çekene kadaaaaarr bide ütülüyoruz nasıl olsa

valla sgünün kulübü olmasaydı biraz zor bulurduk birbirimizi :)

benim yardımcı kadın yine sorun olmaya başladı resmen iş yavaşlatıyor
bizimle beraber kahvaltıdan kalkıyor 11-12 gibi sonra kahve
ardından 2 saatte ütü bitiyor
bi uyduruk süpürge tutup gidiyor
bugünde erken çıktı günü varmış
şaka gibi yaaa!!

Son düzenleme:
neyseki sonunda ekleyebildik birbirimizi :))

hakkaten şaka gibi canım yaaa
hala ol kadını tutuyo olman da ne sabırlı biri olduğunu gösteriyo
ben hala ayarlayamadım bikaç aday var gibi ama aklımda hep o sorular var benim de ya içime sinmezse, ya sinir olacağım hareketleri olursa naparım diye. ben çok sabırlı davranamam çünkü. alıp karşına güzel bi dille konuşmalısın bence...

şükür kavuşturana sonunda facede buluşmaya başladık .....
cnm o kadına tahammül etmek ne mümkün o kadar işi komşuda yapar....

Kızlar herkese selamlar... Ben unutturdum yine kendimi. ^Biz 30. haftaya girdikçok şükür. Herkese sağlıklı uzun hamilelikler...Ben bugun benim oğlanı doktora götürdüm orda bizim Begümle ortak doktorumuzu gördüm. Veeeee müjdeyi belki Begüm vericekti ama ben de dayanamadım. Kendim kadar sevindiğim için dayanamadım. Maaaşalllah kırk bir kere Begüm doğurmuş ve bebişler çok iyiymiş.

figencim ben de tam kurutma makinesi mi alsam acaba diyordum . Ama karar veremedim. Sen çok memnunsun yani. Çamaşırı yıpratıyor dediler ama. Ama evde kurutmak da çok zararlıymış...

aaaaaaa begüm doğum yapmış mııııı? bugüne tarih almışlardı galiba bugün mü yaptı acaba? Ayy hayırlı olsun yaa inşallah iyilerdir biri daha bebişlerine kavuştu darısı en hayırlı zamanda bize inşallah....

ayy begüm doğurdu mu ne güzel ne mutlu tüüüü maşallah
birimiz daha kavuştu kuzusuna...

kızlar bugün dr. gittik yavrularım iyiymiş kuzu kuzu yatıyolar içerde kızım hala biraz zayıf geriden gelio sizlerdede bole şeyler oluyo mu yoksa hepsi haftasında uyumlu mu gidio..şükür ki kansızlığımı yükselttim 13 olmuşum kan değerim....şeker yüklemesi yaptırdım sonucum iyi çıktı ayyy o şerbetin tadı ne kadar kötü yaa içim dışıma çıktı içene kadar..hamişler artık yapılacak bi test kalmadı değil mi... perşembe günü istanbul a gidiyorum..çok üzülüyorum kocamdan ayrıldığım için ama başka çare yok ..ilk defa ayrılıyorum ne kadar zormuş meğer ...hepinizi öpüyoruz bbyyy

cidden şaka gibi bu arada buldum sizi oleeeyyyy
ne gıcık kadınmış öyle beee sen başkasını aramaya başla canım
çocuklara yardım etmiyo mu
mesela ben bugün oğlanı götürdüm doktora
:26:yani 2kızı rahatlıkla bırakıp gidebildim 2saatliğine
sende keşke öyle birini bulabilsen
bu arada gördüm fotolarını oyy maşallah hepsine tek tek yorum yapamadım ama sen hepsini beğendim kabul et:)))
çok tatlısınız yaa benden başkalarını görmekte umut veriyo bana yani
bizim öyle çok fotomuz yok
ben yeni açtım face i zaten koymadım daha
zaten ilk fotolrı o kadar minikki görsen korkarsın yani
bide telelefonum kırıldı demştm ya hepsinin gitti fotosu

aaa begüm doğurmuş ne güzel
figen çaylaklar düşüyo yavaş yavaş:)))
asuar o gün aklımdaydın yaaa biri vardı diyodum
bide ufocan kalmış aklımda doğru dimi oda yok piyasada
gelsinde anlatsın bakim doğum macerasını küvözde diillerdir inşallah haftası güzeldi çünkü

Son düzenleme:
aferin kız zeynep hemende buldun beni cadı:)))
hayır adımı daha öncede dememiştimki
teknolojiyi bilen insan böyle oluyo işte
ay kızlar ne güzel artık yüzlerinizi biliyorum ne acaip eskiden hayaliniz vardı:)))
figencim yoksun bu gece benimkilr bana izin verdi saolsunlar bende geziniyorum
kızlar limangoya bakıııınnnn kırmızı kuzu diye bi marka var tam yeni doğanlar için

kız kırmızı kuzu iyi hoşta...o fiyatlar ne oyleeeee...el kadar tulum 45 tl

kızlar gözünüz aydın 2. teyzeliğide yaşadınız darısı sağlıkla sizlere inşallah . figenin bahsettiği makinayı bende aldım bu sefer figen nasıl kullanıyor bilmiyorum ama karma diye bi program var oraya atıyorum ben tahmini hesaplamadım ama 1 saat 15 dk gibi sanırım çıkartıyor ve alıp dolaba atıyorum bin kere pişman oldum daha önce almadığım için bendede hep aynı kaygılar vardı çünkü ama bende tavsiye ediyorum heleki evin içinde çamaşır kurutmak bebeklere zararlı ayrı bir odanız yoksa mutlaka düşünün . figencim kaç lere çalıştırdığına göre değşişyor tabi ki ebde beya çalıştırdım ona rağmen 20 lra gibi bi fark vardı oda abartılacak bişey değil rahatlığının yanında bu ay daha çok çalıştırdım bakalım ne gelecek

:)))vallla çok olmasada fena degil evde boş boş oturunca bencede çok iyi oldu valla yüzleri görünce bi esra ve figen kafamda canlandırdıgım gb :)))ama lila seni tututuramadım aslında aynı şehirlerde olsak ne güzel olurdu...görüşürdük bana bu kulübün faydası oldu ıspartada dr ararken ufocanla tanıştım ve görüştük ark. olduk keşke sizlerlede böyle imkanlar olsa sözlü yerine gözlü alırdık deneyimleri ama bunada şükür....

begümm hadi hayırlı olsun çok sevindim sende kurtulmuşsun darı bize inş....en kısa zamanda deneyim ve resimlerini bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…