:)))vallla çok olmasada fena degil evde boş boş oturunca bencede çok iyi oldu valla yüzleri görünce bi esra ve figen kafamda canlandırdıgım gb :)))ama lila seni tututuramadım aslında aynı şehirlerde olsak ne güzel olurdu...görüşürdük bana bu kulübün faydası oldu ıspartada dr ararken ufocanla tanıştım ve görüştük ark. olduk keşke sizlerlede böyle imkanlar olsa sözlü yerine gözlü alırdık deneyimleri ama bunada şükür....
kızlar bugün dr. gittik yavrularım iyiymiş kuzu kuzu yatıyolar içerde kızım hala biraz zayıf geriden gelio sizlerdede bole şeyler oluyo mu yoksa hepsi haftasında uyumlu mu gidio..şükür ki kansızlığımı yükselttim 13 olmuşum kan değerim....şeker yüklemesi yaptırdım sonucum iyi çıktı ayyy o şerbetin tadı ne kadar kötü yaa içim dışıma çıktı içene kadar..hamişler artık yapılacak bi test kalmadı değil mi... perşembe günü istanbul a gidiyorum..çok üzülüyorum kocamdan ayrıldığım için ama başka çare yok ..ilk defa ayrılıyorum ne kadar zormuş meğer ...hepinizi öpüyoruz bbyyy
neyseki sonunda ekleyebildik birbirimizi :))
hakkaten şaka gibi canım yaaa
hala ol kadını tutuyo olman da ne sabırlı biri olduğunu gösteriyo
ben hala ayarlayamadım bikaç aday var gibi ama aklımda hep o sorular var benim de ya içime sinmezse, ya sinir olacağım hareketleri olursa naparım diye. ben çok sabırlı davranamam çünkü. alıp karşına güzel bi dille konuşmalısın bence...
bende figeni tutturdum figen bizde nasıl bi iz bıraktıysa
bi beni mi tutturamadın niye ayol aaaa çok mu çirkinim
senin resmin vardı ya az çok tahmin ediyodum seni
anaaaam begüm doğurdu demek
çok şükür kurtardı yaa bilirim o haftaları feci valla
canıımm begümcüm Allahım analı babalı büyütsün
küvezde değiller sanırım çok şükür
inşallah herkes hemen koynuna alır bebişini
kız asuar nasıl çatlamadan durdun da görmedin begümü ve bebişleri
bı bakıp çıksaydın
keşke ben burdan birileriyle karşılaşabilseydim valla çok isterdim
keşke komşu falan olsaydık bi apartmanda yaa süper olurduuuu
anca face de falan gördük birbirimizi
beni de herkes tahmin etmiş çok mu eleverdim ben kendimi yaw
ben pek tahmin edemem öyle aman işte merakımızı gierdik işte çok iyi oldu
ama lila kız seni bi elime geçirsem
ne o öyle höbek möbek bişey yok
bendeki o büyüyen karnın kalintısı hala var
egzersiz falan yapmam lazım ona da bi druma görüneyim de öyle başlarım
ben doğum sonrası kontrolüme haftaya gidicem
siz gittiniz mi?
:)yok vallatam tersi daha büyük ve kapalı ne bilem degişik birini bekliyodum .tam tersi oldu ..figen komik kadın konuşması espirileriyle yüzü tahmin ettigim gb :)))hepimiz güzelik şekerim biz mucizelerin annleriyiz:)))
yok canım ya en küçüğünüzüm ben sizin galiba 88 doğumluyum sende 86lıymışın en yakın sensin sanırım bana valla bugüne kadar niye eklemediysek birbirimizi manyak gibi ama ben face i kapatmıştım zaten doğumdan sonra açtım normaldede çok foto yok çocuklarınkinide koymadım bende esrayı görünce şaşırdım daha farklı bekliyodum
bu arada figen bi sürü foto koymuşun ne güzel benimkileri görseniz korkarsınız diye koymuyorum:))) artık koyarım yavaş yavaş ya bide arzu diye biri eklemiş beni heralde bizden biri kabul ettim ben çünkü ama çıkaramadım doğum yapanlardan heralde tria olabilir mi???
kızlar bugün dr. gittik yavrularım iyiymiş kuzu kuzu yatıyolar içerde kızım hala biraz zayıf geriden gelio sizlerdede bole şeyler oluyo mu yoksa hepsi haftasında uyumlu mu gidio..şükür ki kansızlığımı yükselttim 13 olmuşum kan değerim....şeker yüklemesi yaptırdım sonucum iyi çıktı ayyy o şerbetin tadı ne kadar kötü yaa içim dışıma çıktı içene kadar..hamişler artık yapılacak bi test kalmadı değil mi... perşembe günü istanbul a gidiyorum..çok üzülüyorum kocamdan ayrıldığım için ama başka çare yok ..ilk defa ayrılıyorum ne kadar zormuş meğer ...hepinizi öpüyoruz bbyyy
şimdi şöyle yapıyosun canm, biz dde herkes gizli olduğu için farklı bir yöntem bulundu eklemek için :))) facebookta "örgü kulubü" sayfasını buluyosun, o sayfanın sahibi olan kişiyi ekliyosun (o kişi ben oluyorumKızlar ben geride kaldım nasıl ekliyoruz birb irimize face de
şimdi şöyle yapıyosun canm, biz dde herkes gizli olduğu için farklı bir yöntem bulundu eklemek için :))) facebookta "örgü kulubü" sayfasını buluyosun, o sayfanın sahibi olan kişiyi ekliyosun (o kişi ben oluyorum) ordan da diğer kızları ekleyebilirsin..
..
bende 88 liyim...aynı yaşız lila..beni nasıl bekliyordun ki merak ettim....ben kimseyi kafamda canlandırmamıştım...ama genelde orta yaş hatunlar bekliyordum tam tersi çıktı...herkes gayet genç ve fit ..lila kız sen nasıl ole çöp gibi oldun geri...hala bekar kız gibisin valla...bu arada arzu tria..
kızlar ben bi süre yokum ist. net bağlanana kadar...kendinize mukayyet olun bebişlere ii bakın ben dönene kadar kimse doğurmasın..herkes beklesin....öpüldünüz...
kan değerin iyiymiş valla esra 10lardan 13lere nasıl çıkardın bravo valla...
evet o şeker yüklemesinde kusuyodum ben de nerdeyse. bi de bana 4 saatlik olandan da yaptı 4 saat aç biilaç bekletti bizi neyse ki geçti gitti evet sanırım başka test yok son haftalara doğru ciğer geliştirici iğne var bi de kan uyuşmzlığı varsa onun iğnesi var 27.haftada.. hadi yolun açık olsun yolculukta dikkat et bebişlere...
şimdi şöyle yapıyosun canm, biz dde herkes gizli olduğu için farklı bir yöntem bulundu eklemek için :))) facebookta "örgü kulubü" sayfasını buluyosun, o sayfanın sahibi olan kişiyi ekliyosun (o kişi ben oluyorum) ordan da diğer kızları ekleyebilirsin..
evet yaa lila ne o öyle dümdüz karınla bize nispet yapıyosunvalla ne güzel vermişsin hemen kiloları inşallah biz de veririz ben bu günlerde acayip yiyorum öyle bi iştahım arttı ki şuanaa kadar 10 kilo almıştım son bikaç haftada da bi 10 kilo daha alıcam herlade bu iştahla
figem senin resimlere ben de bayıldım içim gitti resmen duygulandım bi fena oldum.. biz de böyle yanyana görebilcek miyiz kuzuları...
Canım ekledim şimdi ben seni, esmer kıvırcık saçlı bir hatun varsa o benim :)
canım hamileyken bi tane resmim var sadece göbek vardı bende çok şükür şişmedim zaten çok hastalıkla geçti hamileliğim ilk 4 ay 6kilo verdim sonrada 6kilo alabildim totalde 12 kilo göbeğim sarkar sandım ama öyle olmadı şükür 1.haftadan sonra korse taktım bide ben doktor izin vermedi ama napim sanki göbeğimi aşağı çkiyolar sanıyodum onu takarken çok rahat hareket ediyodum yoksa nasıl gitcem hastaneye araba kullanamazdım valla benim sütüm ilk baştan beri yoktu yoğunbakımdaki hemşire beni tersliyo yemezsen sütün olmaz tabi diyo ukala valla açtım ağzımı yumdum gözümü keyfimden mi verdim ben bu kiloyu sen dalga mı geçiyosun benimle 3tane doğur evde hiçbiri olmasın o psiklojiylede kilo mu alcaktım daha dedim
ohhh iyi demişim:))) canım istesende alamazsın o kadar kiloyu doğumla beraber benden kilo birden gitti merak edip ertesi gün tartıldımda 64le hamile kaldım ilk 4 ay 58e düştüm 70le doğum yaptım doğumdan 2gün sonra 58dim
fazla embriyo transferi için ne gerekli? 35 yaş altı üçüz anne adayı varmı?
semacım rüyanda mı gördün bizi canım kalkmış sabahın köründe yazı yazmış
kızım yat uyu ya 8 de kalkılır mı :)
anam hepiniz ne o öyle 88liler 86 lılar falan
valla kapatırım üyeliği
bana abla desin herkes bakiim o zaman
şekilden den anladınız tabi çok kızarım sakın ha :)
esracımm alışmıştık sana da ya canım hayırlı haberlerle gel inşallah
tosun gibi doğurursun inşallah hepsini değer çekilen herşeye
aylinde gitti hiç haber yok sen bizi habersiz bırakma bu kadar
allahım sabrını versin
kendine iyi bak canım
valla duygulandım şimdi
evet senin genetik canım belli. ama galiba genelde üçüzlerde fazla kilo alınmıyo ben de karnımdan başka bi yerime almadım -şimdilik- zaten doğumda da 10 kilo gidiyomuş kalırsa biraz göbek kalır sende o da yok ne güzel..
kabul ettim galiba canım 2 kişi vardı beni ekleyen senin eşinle foton vardı di mi?
evet senin genetik canım belli. ama galiba genelde üçüzlerde fazla kilo alınmıyo ben de karnımdan başka bi yerime almadım -şimdilik- zaten doğumda da 10 kilo gidiyomuş kalırsa biraz göbek kalır sende o da yok ne güzel..
biz hepimiz 35 yaş altıyız zaten emriyo trasferi dediğiniz aşılama mı oluyo ? Galiba bizim içimizde de vardı aşılamayla hamile kalan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?