2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

bende figeni tutturdum figen bizde nasıl bi iz bıraktıysa
bi beni mi tutturamadın niye ayol aaaa çok mu çirkinim
senin resmin vardı ya az çok tahmin ediyodum seni

anaaaam begüm doğurdu demek
çok şükür kurtardı yaa bilirim o haftaları feci valla
canıımm begümcüm Allahım analı babalı büyütsün
küvezde değiller sanırım çok şükür
inşallah herkes hemen koynuna alır bebişini

kız asuar nasıl çatlamadan durdun da görmedin begümü ve bebişleri
bı bakıp çıksaydın
keşke ben burdan birileriyle karşılaşabilseydim valla çok isterdim
keşke komşu falan olsaydık bi apartmanda yaa süper olurduuuu
anca face de falan gördük birbirimizi

beni de herkes tahmin etmiş çok mu eleverdim ben kendimi yaw
ben pek tahmin edemem öyle aman işte merakımızı gierdik işte çok iyi oldu
ama lila kız seni bi elime geçirsem
ne o öyle höbek möbek bişey yok
bendeki o büyüyen karnın kalintısı hala var
egzersiz falan yapmam lazım ona da bi druma görüneyim de öyle başlarım
ben doğum sonrası kontrolüme haftaya gidicem
siz gittiniz mi?

ah canım yaa kocadan ayrılması çok zor hemde böyle bir dönemde
doğum için gidiyorsun dimi
Allahım iyi günlerde kavuştursun sizi inşallah

ya kızlar bu ufocan muhabbeti de ne ne kaçırdım ben ne zaman nasıl kaçırırım mümkün değil
dermişim
hakkaten neki bu :)

knuşcam canım
ama son kez konuşca galiba
birine bakmaya başladım bile
sende bul hemen sağlam birini valla çok önemli o iş

kızlar bu faceden ekleme işi ne iyi oldu yaaa bende zeynep i resmini gördüğüm için tahmin etmiştim ama tabi hamile hali değişmiş göbeklenmiş tombullaşmış...figende ole olmuş..doğum sonu bişi kalmamış ama ben şimdi kendimi merak ediyorum son zamanlarda tipim nasıl olacak diye boyda kısa yuvarlanırım herhalde artık...buğün son gün yarın ist. yolcusuyum artık...seviinsem mi üzülsem mi bilemiyorum bi yanda can bi yanda canan..çok zor vallahi...lila senden bebişlerin resimlerini bekliyoruz bol bol ki görelim figeninkilere dönüp dönüp bi daha bakıyorum insan bakmaya doyamıyor ki.....en son ben doğurcam bakalım o zamana kadar iyice taktik alırım sizden..öpüldünüz byyy

bende figeni tutturdum figen bizde nasıl bi iz bıraktıysa
bi beni mi tutturamadın niye ayol aaaa çok mu çirkinim
senin resmin vardı ya az çok tahmin ediyodum seni

:)yok vallatam tersi daha büyük ve kapalı ne bilem degişik birini bekliyodum .tam tersi oldu ..figen komik kadın konuşması espirileriyle yüzü tahmin ettigim gb :)))hepimiz güzelik şekerim biz mucizelerin annleriyiz:)))

canım dediğim gibi ben kilo almadım çok zaten doğumlada fazlasıyla verdim aldıklarımıda incecik oldum yine
bi tane foto var mutfakta çekilmiş yüzüm sapsarı 4 aylık falandı galiba orda hiç göbek yok orda çıkmadıki 4ay
yok canım ben gitmedim aslında gitmem gerek ama off o sandalyeyi hayal ettikçe korkuorum
ufocan nickli biri vardı onu dedim ben oda zeyneple aynıydı o yok bi piyasada

yok canım ya en küçüğünüzüm ben sizin galiba 88 doğumluyum sende 86lıymışın en yakın sensin sanırım bana valla bugüne kadar niye eklemediysek birbirimizi manyak gibi ama ben face i kapatmıştım zaten doğumdan sonra açtım normaldede çok foto yok çocuklarınkinide koymadım bende esrayı görünce şaşırdım daha farklı bekliyodum

bu arada figen bi sürü foto koymuşun ne güzel benimkileri görseniz korkarsınız diye koymuyorum:))) artık koyarım yavaş yavaş ya bide arzu diye biri eklemiş beni heralde bizden biri kabul ettim ben çünkü ama çıkaramadım doğum yapanlardan heralde tria olabilir mi???

bende 88 liyim...aynı yaşız lila..beni nasıl bekliyordun ki merak ettim....ben kimseyi kafamda canlandırmamıştım...ama genelde orta yaş hatunlar bekliyordum tam tersi çıktı...herkes gayet genç ve fit ..lila kız sen nasıl ole çöp gibi oldun geri...hala bekar kız gibisin valla...bu arada arzu tria..
kızlar ben bi süre yokum ist. net bağlanana kadar...kendinize mukayyet olun bebişlere ii bakın ben dönene kadar kimse doğurmasın..herkes beklesin....öpüldünüz...

kan değerin iyiymiş valla esra 10lardan 13lere nasıl çıkardın bravo valla...
evet o şeker yüklemesinde kusuyodum ben de nerdeyse. bi de bana 4 saatlik olandan da yaptı 4 saat aç biilaç bekletti bizi neyse ki geçti gitti evet sanırım başka test yok son haftalara doğru ciğer geliştirici iğne var bi de kan uyuşmzlığı varsa onun iğnesi var 27.haftada.. hadi yolun açık olsun yolculukta dikkat et bebişlere...

Kızlar ben geride kaldım nasıl ekliyoruz birb irimize face de
şimdi şöyle yapıyosun canm, biz dde herkes gizli olduğu için farklı bir yöntem bulundu eklemek için :))) facebookta "örgü kulubü" sayfasını buluyosun, o sayfanın sahibi olan kişiyi ekliyosun (o kişi ben oluyorum) ordan da diğer kızları ekleyebilirsin..

evet yaa lila ne o öyle dümdüz karınla bize nispet yapıyosun valla ne güzel vermişsin hemen kiloları inşallah biz de veririz ben bu günlerde acayip yiyorum öyle bi iştahım arttı ki şuanaa kadar 10 kilo almıştım son bikaç haftada da bi 10 kilo daha alıcam herlade bu iştahla

figem senin resimlere ben de bayıldım içim gitti resmen duygulandım bi fena oldum.. biz de böyle yanyana görebilcek miyiz kuzuları...

Canım ekledim şimdi ben seni, esmer kıvırcık saçlı bir hatun varsa o benim :)

semacım rüyanda mı gördün bizi canım kalkmış sabahın köründe yazı yazmış
kızım yat uyu ya 8 de kalkılır mı :)

anam hepiniz ne o öyle 88liler 86 lılar falan
valla kapatırım üyeliği
bana abla desin herkes bakiim o zaman
şekilden den anladınız tabi çok kızarım sakın ha :)

esracımm alışmıştık sana da ya canım hayırlı haberlerle gel inşallah
tosun gibi doğurursun inşallah hepsini değer çekilen herşeye
aylinde gitti hiç haber yok sen bizi habersiz bırakma bu kadar
allahım sabrını versin
kendine iyi bak canım
valla duygulandım şimdi

aynı sende küçükmüşün saol canım bak doğsunlar kilo alamıyosun canım bide benim genlerde var galiba sülalece fitiz:))) bende seni açık bekliyodum o kadar bide esra18 yazmışın ya 18yaşındasın sanıyodum

canım hamileyken bi tane resmim var sadece göbek vardı bende çok şükür şişmedim zaten çok hastalıkla geçti hamileliğim ilk 4 ay 6kilo verdim sonrada 6kilo alabildim totalde 12 kilo göbeğim sarkar sandım ama öyle olmadı şükür 1.haftadan sonra korse taktım bide ben doktor izin vermedi ama napim sanki göbeğimi aşağı çkiyolar sanıyodum onu takarken çok rahat hareket ediyodum yoksa nasıl gitcem hastaneye araba kullanamazdım valla benim sütüm ilk baştan beri yoktu yoğunbakımdaki hemşire beni tersliyo yemezsen sütün olmaz tabi diyo ukala valla açtım ağzımı yumdum gözümü keyfimden mi verdim ben bu kiloyu sen dalga mı geçiyosun benimle 3tane doğur evde hiçbiri olmasın o psiklojiylede kilo mu alcaktım daha dedim

ohhh iyi demişim:))) canım istesende alamazsın o kadar kiloyu doğumla beraber benden kilo birden gitti merak edip ertesi gün tartıldımda 64le hamile kaldım ilk 4 ay 58e düştüm 70le doğum yaptım doğumdan 2gün sonra 58dim

Canım ekledim şimdi ben seni, esmer kıvırcık saçlı bir hatun varsa o benim :)

kabul ettim galiba canım 2 kişi vardı beni ekleyen senin eşinle foton vardı di mi?

evet senin genetik canım belli. ama galiba genelde üçüzlerde fazla kilo alınmıyo ben de karnımdan başka bi yerime almadım -şimdilik- zaten doğumda da 10 kilo gidiyomuş kalırsa biraz göbek kalır sende o da yok ne güzel..

fazla embriyo transferi için ne gerekli? 35 yaş altı üçüz anne adayı varmı?

biz hepimiz 35 yaş altıyız zaten emriyo trasferi dediğiniz aşılama mı oluyo ? Galiba bizim içimizde de vardı aşılamayla hamile kalan...

şekerim ne 8'i, 4te 5te açıyorum gözümü bi daha da uyku tutmuyo ben de bilgisayar başında alıyorum soluğu sabahın köründe..
niye sen kaç yaşındasın ki abla olasın gayer genç görünüyosun?

10 kilodan fazla gidiyo valla bide benimkiler çok almadı alsaydı daha fazla giderdi bence korse takarsan o göbekte kalmaz inşallah zaten istesende başka yerden alamazsın şişersin belki oda anında gidiyo zaten

yani tüp bebekler yani nasıl oldugunuzu merak ediyorum :) banada söyleyin ne olur nasıl oldunuz? naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…