canım hayırlı olsun öncelikle çok şükür iyilermiş ne zman çıkarlarmış doktor bişey dedimi kilolarıda benimkilerle hemen hemen aynı ama inşallah benimkiler kadar uzun kalmazlar umarım bu arada bende aynen senin gibiydim sürekli geziniyodum hiç oturmuyodum yerimde hiç hamile gibi davranmıyodum ama unutma onların gelecek saniyeleri bile belliydi hiç kafana takma o yüzden hamileliğin ilk gününden beri yatıpda düşük yapanlar var ki biz 3taneyi tutabilmeyi başardık seni çok iyi anlıyorum canını sıkma dinlenip iyileşmene bak banyodan sonrada sütün gelir mutlaka ama üzülürsen sütünde etkilenir unutma
3-4 haftayı bulur diyo doktorlar. Seninkiler ne kadar kalmıştı? Solunum cihazına vs... bağlanmışlar mıydı?
Evet kader sonuçta ama insan yine de kendini sorgulamadan edemiyo onları o halde görünce..
Sütüm ilk 2-3 gün hiç denecek kadar az geldi. Erken doğmayacaklarına o kadar inandırmıştım ki kendimi makine falan da almamıştım. Baktık ki manuel pompayla olmuyo bu iş, lansinoh'un çiftli makinesini aldık. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Kullandığım ilk seferden itibaren sütüm artmaya başladı. Çiftli olanlar çok kullanışlı değil diye okumuştum ama bence zamandan tasarruf sağlıyo.Sadece iki elini de bağlamış oluyosun aynı anda başka bişey yapamıyosun o deavantajı var..
sgünümmmm hayırlı olsun canım tekrardan
hikayende kendimi bulduğum çok yer oldu
şu ambulans meselesi mesela :) ben 32.haftamda 6 saat yolculuk yaptım o şekilde düşün yani
bende epiduralden sonra çok heyecanlandım hissediyorum sandım,beni de uyuttular senin gibi
bende suyum şakır şakır gelirken kaşlarımı alıyordum tuvalette sende dudaklarının derdine düşmüşün :)
ama çok ağlamışın be güzelim ya kıyamam
ama öyle bir hiski annen falanda ykmuş yanında insan çok korkuyor
ben mi başlattım doğumu diyorsun,ne yaptım acaba diyosun,hayatta kalabilicekler mi diyosun
film şeridi gibi geçiyor herşey
benim doğum yaptığım hastanede yani klinikte küvezde yoktu bide yani riske bak sen
ama haftalarına güvendik işte gerek olmaz muhtemelen diye ama tabi bu korkunu hiiçç azaltmıyor
bebeklerin emin ellerde memorial iyi bir hastane için rahat olsun
sende kendini toparlayınca gelecek bebişlerin bak bu da çok öenmli
benide yürüttüklerinde bu ne dedim ya bu nasıl bir acı!!
güzel tasvir etmişsin kör testereyle kesilmek heralde böyle birşeydi
ben o halde hemen çocuk bakmaya başladım çünkü bakacak kişi olarak birtek annem vardı hala da öyle
yani canım durumunda hem artılar hem eksiler var
ama herşeyden önemlsii bebklerin hayatta ve yakında seninle olacaklar
sende sapasağlam olup onlara süt vermeye çalış şimdilik
sakın kendini suçlama
geçmiş zaman işte insan yaşamadan anlamıyor
burdan da sürekli iş yapan misafir ağırlayan arkadaşlara örnek ol inşallah :)
allahım tez zamanda kavuşmak nasip etsin canım
Amin canım çok sağol. Evet ambulansta giderken bi ara sen de geldin aklıma. O kadar yolu bu şekilde nasıl gitmiş bu kız diye düşündüm. Ama helal olsun onca badireye rağmen tuttun bebişleri içerde..
Şimdi bebeklerden ikisi memorial'da, durumu daha kötü olanı başka bi hastaneye taşıdık. İkiye bölünüyoruz artık, 2 küvez daha boşaldığı zaman diğerlerini de oraya taşıycaz. Durumları beni çok endişelendiriyo. Çok üzülüyorum, çok alıngan oldum en küçk bi söz bişey beni çok etkiliyo oturup saatlerce ağlıyorum en ufak şey için. Biliyorum sütümü etkileyebilir ama elimde değil...
Çok kötü bir süreç bu. Allah kimsey yaşatmasın...
:)))))yaaaa figennn ...dünkü okudugum hikayeden beriii yerimden kımıldamıyorum çantam hazır....çok korktum vallla zaten dogum fobimde var allahım ne olcak bilmiyorum kimseyide kabul etmicem artık:))))s gün bana güzel bir örnek oldu
yatışşş başladııı perşembe kontrol var bakalım ne diyecek dr açılma varmı telaşşş sardı vallla beni:)))
Evet canım ççok dikkat et benim yaşadıklarımı yaşama inan çok yıpratıcı bişey...
Sgün hayırlı olsun tatlım allah analı babalı büyütsün inşallah . Sağlıkla bian önce kavuşta bebeişlere sende bizim telaşlarda yerini al :))
Teşekkür ederim triacım Allah hepimizin yavrularını bağışlasın...