2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Merhaba arkadaşlar ben de 30 haftalık üçüz anne adayıyım.Bu ilk mesajım.Takvim falan nerden oluşturuluyo henüz bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimizi sağlıklı
sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

öncelikle hoş geldin allah uzun hftalar ve saglıklı ömürler versin bebişlerine cinsiyetleri ne valla takvim işini ben hala yapamadım doguracam 10gün sonra ama hala yapamadım :)ama sanırım üçüncü sayfada yazıyo yapılışı biz facede bulduk birbirimizi o yüzden burayı ihmal ettik ...

Hoşbulduk canım.Güzel dileklerin için sağol.Benimkilerin üçü de kız :):):) Az kalmış senin doğumuna:)Yüce Rabbim senin bebişlerinede sağlıklı,güzel ömürler versin.Sağlıklı,kolay bir doğum nasip etsin.

Canım benim hiç üzülme ve stres yapma, benim düştüğüm hataya da düşme. Benim 27.haftamda ciğer iğnesi vurulmultu ve çok dikkatli olmam söylenmişti ama dinleyen kim, şimdi pişmanlığın faydası yok tabi. Sen bundan sonra yat canım hep. sakın tezcanlılık yapma sonrasındaki stres daha büyük oluyo çünkü. İnşallah hayırlısıyla güzel bi zamanda doğar yavruların...

Umarım en kısa zamanda Allahım sana da nasip eder annelik duygusunu. Tedavilerine başla eğer kaderinde varsa aşılama veya tüp bebek olması şart değil, benim çatlatma iğnesiyle oldu üçüz. Eğer çok istiyosan Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım...

Evet canım çok ara veriyosun ama tabi sen de haklısın evde bi çocuk daha var çok normal vakit bulamaman...
Yok artık suçlamıyorum, ara ara kızıyorum aklıma geldiğinde kendime ama ne yapayım geçen zaman geri gelmiyo kader böyleymiş inşallah sağlıkla gelirler yanıma unuturuz hepsini.. Sen tam benim doğum yaptığım günlerdesin inşallah uzun haftalar vardır önünde. Dikkat et ama bundan sonra çocuğunla uğraşırken yorma kendini bundan sonrası önemli...

Bu haftana kadar nerelerdeydin ki sen? Hoşgeldin aramıza... ticketfactory.com adresinden yapılıyo laptopun şarjı bitmek üzere uzun uzun anlatamıyorum sen bi bak olmazsa daga sonra yardım ederim sana. Gerçi az daha dur da bebeklerin yaşı için bi takvim yaparsın artık az kalmış :))) demek üç cimcimen var senin Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah...

sema kesinlikle haklısın dün cerrahpaşa gittim kafam rahatladı...kaç günlerdir ilk defa rahat bi uyku uyudum...insanın kafası hasta ise heryeri hasta oluyo vallahi..elim yüzüm bi hoş oldu stresten..ama artık rahatım rabbime sığındım mevlam neyler neylerse güzel eyler..senin tosunlar nasıl iyiler mi geçtiler mi diğer hastaneye ...

Geç keşfettim siteyi ama ilk 5 ayımda nete falan takılacak halim yoktu 4.aya kadar şiddetli bulantı ve kusma yaşadım su dahi içemiyodum serumla falan idare ettik.Daha sonrasında gücümü anca kazanabildim.Evet üç cimcimem doğacak hayırlısıyla.Allah bağışlasın hepimizin yavrularını.Sana da geçmiş olsun vede gözünaydın.Rabbim sağlıklarını esirgemesin.Çok teşekkür ederim dileklerin için.

Meraba arkadaşlar nasılsınız valla buralara hiç uğrayamaz oldum eee malum yeni hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz..umarım herkes iyidir geçmişe pek bakamadım...sgün canım sen bebişlerin umarım daha iyisinizdir ..başka doğuran falan olmadı heralde daha...hepiniz moralinizi yüksek tutun sakın telaşa kapılmayın herşey olacağına varıyor..onların dpacakları zaman belli biz ne yapsakta bunu değiştiremeyiz...mesela ben 37.de doğum yaptım dr dediğine göre daha bir kaç hafta daha bekleyebilirdim çünkü doğum yapacağım sabah tekrar muayane etti nst de hiç ağrı falan çıkmadı serviks uzunluğu falan herşey çok iyiydi ama ben çok ısrar ettiğim için aldı doğuma demekki benim bebişlerim için doru zaman o zamanmıştı Allahıma şükürler olsun bir problemde yaşamadık ve benim dr bana ciğer geliştirici ine falan yaptırtmadı kısacası demek istediğim bişey olacak olduktan sonra biz ne yapsak oluyor...bebişlerimiz büyüyor teyzeleri kızlarımız birazcık yaramaz oğlumuz çok uslu onun dışında uykusuzluk insanı mahvediyor biz 4 kişi bakıyoruz inanın çok zor yetişiyoruz...o yüzden gelebilecek yardım edebilecek birileri varsa mutlaka çağırın...bende iyiyim çok çabuk ayaklandım doğumumun 3.günü nerdeyse eskisi gibiydim ne ağrı ne sızı hiçbişeyim yoktu Allaha şükür şimdi tabi daha iyiyim 22 günlük olduk zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz ...hepinizi çok öpüyorum vakit buldukça girmeye çalışacağım...

Selam arkadaslar. Ben su facebook isine pek sicak bakamadim bence biz yine burdan haberleselim. Yinr de bi gruba istekte bulundum. Siz yine de arada buraya takilin. Ben bi gurcu bskici getirtttim ama hic turkce bimiyor. Aslinds cok iyi biri ama hic bir iletisimimiz yok. Naparim bilmem. Begum sen de oyle diyince baya telaslandim. Ama bu bakici isi cok zormus. Ben hep Allahim tek saglikli sihhatli olsunlar ben onlara gece bi sekilde bakarim gunduz de bi bakici var diyorum. Ama dogum yapanlar ne dersiniz yatili bakici sart mi bulmak cok zor. Allah'a emanet olun.

Begumcum ne güzel herseyin yolunda gitmesine sevindim seninle aramızda çok az var ama ben daha annelik duygusunu tadamadim eve gelmedikleri için. Sen şimd kimle bakiyosun bebeklere yanında birileri var mı? Benim zaman zanan gözüm korkuyo bunalıma giriyorum bakım zorluklarını düşündükce. Senin bı gunün nasıl geçiyo mesela?

Asuarcim bakıcı olayı tam bı dert bulması icine sinmesi ucrti vs. Seninkinin dil bilmemesi kötü olmuş inşallah anlaşabilirsiniz bı süre denersin en azından. Benimki de gece kalmıyor ve ben de o konuyu kara kara düşünüyorum vakalım nasıl yapicaz.

Arkadaslar bogazimi usutmusum cok fenayim acayip oksuruyorum bu oksurmenin acilmay yapmsi gibi bi durum olur mu bi de cok akintim var suyla nasil ayiririm

Meraba canım nasılsın toparlanabildin mi bebişler nasıl umarım daha iyilerdir...üzme kendini Allahın izniyle bebişlerin sağlıklı bir şekilde eve gelecekler ve inan annelik duygusunun ne demek olduğunu gerçekten anlayacaksın ama asıl koşuşturmaca o zaman başlayacak...ben şimdi bebeklere kayınvalidem görümcem ve eşimle bakıyorum ama eşimin izni bitince kayınvalide ve görümceyle bakmaya devam edeceğiz...canım o bunalım durumları zaman zaman bende de oluyor bazaen insan yetemediğini falan düşünebiliyor böyle durumlara hazırlıklı ol uykusuzluk ve yorgunluğu hiç katmıyorum bile...ben sana günümün nasıl geçtiğini geceden başlayarak anlatayım gece 12 de bebekleri besliyoruz altlarını değiştiriyoruz uyutuyoruz geceleri şimdilik eşimle bakıyoruz bu yaklaşık 1;5 saatimizi alıyor sonra bu yaptıklarımızı her iki saatte bir tekrarlıyoruz gece toplamda 3 kere falan uyanıyorlar sabah oluyor kayınvalidemler uyanıyor bebekleri biraz onlara bırakıp 2 3 saat uyumaya çalışıyorum ama bu da pek mümkün olmuyor çünkü kızların gaz problemi var sustaramayınca hadi tekrardan beni kaldırıyorlar...günler bu şekilde geçiyor zaman nasıl geçiyor insan hiç anlamıyor...şimdiden kendini hazırla yani sanırım sen bakıcı ile bakacaksın bir dene bakalım nasıl olacak ben kayınvalidemlerle baktığıma biraz pişmanım açıkcası zaman zaman gerginlik yaşayabiliyoruz o yüzden en kısa sürede kendim nasıl bakarım onun yollarını bulmaya çalışacağım...bende durumlar böyle bebişler eve gelince sendeki durumlarıda dinleriz...öpüyorum görüşmek üzere...

Arkadaslar bogazimi usutmusum cok fenayim acayip oksuruyorum bu oksurmenin acilmay yapmsi gibi bi durum olur mu bi de cok akintim var suyla nasil ayiririm

Canım çok geçmiş olsun öncelikle valla bu konuda hiçbir fikrim yok öksürmek açılmaya falan sebep olur mu bilmiyorum...ama akıntı konusu dersen benimde son zamanlarda çok fazla akıntım vardı su nasıl gelir onuda bilmiyorum...gidip keşke bir muayene olsaydın en azından için rahatlardı...kaç haftalık oldun canım senin doğumda korudamı olacak...kendine dikkat et görüşmek üzere

Asursun öksürük açılmaya sebep olur mü bende tam bilmiyorum ama sen dikkatli ol. Akıntı
Olayını ben de dogum yapmış bı arkadasıma sormuştum akıntıylla suyu karıştırmazsin emin ol demişti.

Begumcum Allah sana da kolaylık versin evet kayınvalide falan olunca gerginlik olması normal anneyle bile oluyo. Benin annex yanimda yok bakici ayarladik arasiRada kayinvalidem de gelir ama her zaman değil. Bakalım bizi neler bekliyo çıksınlar dert yanmaya baslarım ben de :))

İnşallah canım hayırlısıyla çıkar bebişlerinde sende dert yanmaya başlarsın...bakıcın umarım iyi çıkarda bir problem yaşamazsın...belki yabancı biriyle bakmak daha iyi olur ben kayınvalide ile bakma olayını hiç sevmedim birde biz 5 yıllık evliyiz hep yalnızdık eşimle kayınvalidemler il dışından geldi aynı evin içinde olmuyor uyum problemi yaşıyoruz bir 5 6 ay geçsin tek bakmaya başlayacağım sanırım zaten benim ailem burda onlar bana destek olurlar...diğer kızlar nerelerde ya doğum falan yapan var mı ...bir de facedeyiz demişiniz kimseyi bilmiyorum bende ekleyim sizleri bana bir haber verin ya...herkesi öpüyorum...

selem kızlar adım gül hepimize allah kolaylık versin bende 7+4 günlük 3üz hamileyim sevincimi yaşayamadan doktorlar redüksüyon yapalım yoksa diğerleri zarar görecek diyorlar bende yaptırmaya korkuyorum tecrübeli olanlar lütfen akıl versin teşekkürler

senin ailen yanındaysa sorun yok onlar yardım eder sana. benim ailem eskişehirde şimdilik annem yanımda 1 hafta sonra dönmek zorunda bebeklerde 1-2 hafta sonra çıkcak. annemin bi faydası olmayacak yani artık bakıcı kıza kaldım inşallah iyi çıkar.. anneyle de olsa kayınvalideyle de olsa ev ev üstüne olmuyo illa bi alınganlık çıkıyo çok dikkatli olmak lazım.

biz faceten ekledik birbirimizi bi de üçüzler grubu var özelden bana adını göndersene ekliyim seni. sen beni ekleyemezsin gizliyim çünkü açamıyorum da bulamadım nasıl açılacağını :))

hayırlı olsun canım öncelikle..
redüksüyon şart mı diyo doktorun yoksa saedece tavsiye mi etti? tavsiyeyi hepimize söylediler hiçbirimiz kabul etmedik. hatta benimki baya ısrar etti ben öldüremem Allahın verdiği canı dedim tamam dedi. 3 aylıkken eskişehire gittim orda kanamam oldu, hastanedeki gıcık doktor redüksüyon tavsiye tmediler mi sana dedi, ettiler ama ben kabul etmedim dedim, kaşının birini kaldırıp gıcık bi şekilde "hepsinin hayatını tehlikeye attın yaniiiiii" dedi, ben katil olamam dedim, sen bilirsin dedi.. hamileliğim boyunca 2 kere hastanelik oldum, erken de doğdular ama buna rağmen öldürmeyen Allah öldürmüyo işte şuan küvezde de olsa yaşıyolar. Burdaki çoğu kişinin de doğumu zamanında ve sağlıklı bi şekilde oldu. Eğer gerçekten bi tehlike ve risk yoksa ben tavsiye etmem canım bu benim fikrim tabii, karar senin...

evet canım sadece tavsiye ediyorlar ama biz istemiyoruz sana sormak istediğim erken dediğin kaç haftada doğum yaptın bebeklerin kilosu sağlığı nasıl sen hamileliğini rahat geçirebildinmi ben biraz korkuyorum zor geçer bebeklere zarar verirsin erken doğarlarsa yaşamazlar diyorlar sakat olurlar yani diyolarda diyolar sen bize akıl ver

ben 31+2 de doğum yaptım, 8.haftada 2 büyük kistim yüzünden bi kere hastanelik oldum, çok feci bişeydi ama 1 hafta içinde kayboldu kistlerim, 3.ayda eskişehirde hiç dikkat etmediğim fıldır fıldır gezdiğim için kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım, 4 aya kadar kasık ağrılarım oldu, 5-6 aylarda sırt ağrısı, 7.ayda da ağırlaşmadan dolayı halsizlik nefes alma vermede zorluk, yatamama gibi şikayetlerim oldu. Bunlar her hamilelikte olabilecek normal şeyler. Bunların haricinde bir çok tek hamileye göre çok rahat bi hamilelikti, 6 ay boyunca her işimi kendim yaptım, gezdim tozdum, pek dikkat etmedim sanırım erken doğum bu yüzden oldu. Bebekler 1500-1700 arası, küvezdeler. Sağlık sorunları yok şimdilik çok şükür. kilo almayı bekliyolar orda. Tabi herkesin hamileliği kendine özgüdür canım bunu unutma. Veren Allah kolaylığını da veriyo bi şekilde. Bence redüksüyon kürtajdan farksız. Ben üçüz gebeliği öğrendiğimde beynimdne vurulmuşa döndüm, bunalıma girdim kendimi eve kapattım 1 ay kimseyle görüşmedik konuşmadım hep ağladım. buna rağmen redüksüyon istemedim. tabi sonra üzüldüğüm için pişman oldum. hele şimdi hepsini görünce diyorum ki, hangisine kıyabilirdim ki, hangisinden vazgeçebilirim şimdi? hiçbirinden.... onlar yaşamak istiyo ve sana sıkı sıkı tutunmuşlar. onu sana bağlayan ipleri nasıl kesebilirsin?....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…