2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

öncelikle allah isteyen herkese nerde arayan varsa ya aslındaa sürekli netteyim ama faceye çok takılıyoz bizim kızlar hep orda ve çogumuzda dogum yaptı iki kişi kaldı..evet cnm antlya ama şuan ıspartadayız tayinimiz çıktı zeynep bayram aksu...valla daha bebişler dış dünyanın farkında degiller uyuyolar..sürekli :))benimde yarıdm eden kimse yok eşimle yapıyoruz zaten kimseyede gerek yok ben kimsenin yaptıgı işi begenmiyorum biraz titizim zaten kayınvaldemle asla uyuşmayız hijyen olarak eşimle dengeliyruz:)))))))))))))))))ama antalyada da anadolu ve andevaları avsiye ediyolar hatta bi kaç dr var çok adı geçen istersen sorarım ark orda dogum yaptı...

evet başladı maraton begüm sorma...ama çok tatlı bi maraton kokulu kokulu....aylin mavimercan s.gün ve ben 4kişi arka arkaya dogum yaptık...benimkiside 2si benimle 1 daha küvezde kusma sorunu varrmışş.. biraz daha kalacak sanırım bi kaç gün daha..

ALLAH tamamı na erdırsin canım bende dördüz bebek beklıyorumm ..ilk duyduğumda günlerce ağladımm sonra kendıme geldım inşallah bır sıkıntı olmadan kavuşuruz bebişlerimizee..

Hayırlısı olsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Ben de ikiz bekliyorum.Nisan gibi kısmetse.Seninkiler nezaman geliyorlar.Ailede çoğul gebelik varmı?
Yardımcı tutmayı düşünüyomusun?Ben düşünüyorum çünkü bende 1 tane daha var.

merhaba güzel anneler.haftasonu nete giremedim eşim badana boya yapıyor herşey her yerde malesef.yalnız aklıma takıldı.bazen karnım özellikle de göbeğimin hizası ve alt kısmı çok sertleşiyor.elimi koyduğumda da bazen çocukları hissediyorum donüyorlar galiba diyorum ama bazen de hissetmiyorum sadece sertlik oluyo.22+4 haftadayım.acaba çocuklar büyüdükleri için mi bu kadar hissediyorum.yoksa kasılma mı, çocukların sıkıntısı mı var diye endişeleniyorum artık.size de böyle şeyler oldu mu yada oluyor mu?

zeynep canım sen tek mi bakıyosun bundan sonrada tek bakmayı mı düşünüyosun??? iki kişi kim face de ben sadece esrayı biliyorum???

zeynep canım sen tek mi bakıyosun bundan sonrada tek bakmayı mı düşünüyosun??? iki kişi kim face de ben sadece esrayı biliyorum???

asur var ya cnm her seferinde isyan ediyo beni unuttunuz yine diyo :)))evet eşimle tek bakıyoruz şimdilik zaten hala hastanedeyiz 2si yanımızda bebişlerin 1 hala küvezde sindirim sorunu var kusuyomuş((ama 1ay annem kalacak 20kayınvaldem bakacak sonra ben tekim aslında kaynanam gelecegine tek kalsam daha iyi 1 haftada sinir etti beni herşeye karışıyo:)(

arkadaşım ben yaşamadım ama yaşayan ark. var geçmişe dön istersen bu konu baya yazıldı()fydası olur belki...

Hamilelik öncesi ve hamileliğimin ilk aylarında Anadolu Hastanesine gidiyodum canım.Doktorum işinde gayet iyiydi ama Hastaneyi çok ilgisiz ve sistemsiz bulduğumdan bıraktım.4.ayımdan sonra Andeva Hastanesine geçtim doğumu falanda Andevada yapcam hayırlısıyla.Ekledim seni bundan sonra faceden de görüşürüz.İlgine teşekkür ederim.Görüşmek üzre.İnşallah kısa zamanda 3. bebişinde çıkar hst. döner eve.Resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Sağlıcakla kalın.

merhaba güzel anneler.herkes doğurdu galiba pek uğrayan yok:)herkes iyidir umarım.ben bu aralar o kadar boşum ki, eşim gelene kadar internet başından kalkmıyorum neredeyse.kasılmalarım azaldı rahatladım biraz.haftasonu kendimi yormuştum ondan oldu galiba.ama bu sefer de uyuyamıyorum.son günlerde bir sürü rüya görüyorum.bebeklerimle ilgili can sıkıcı rüyalar..sonrada uyku tutmuyo.dua ediyorum bol bol.Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
bu arada ben sivastayım.tıp fakültesine gidiyorum sivasta başka seçeneğim olmadığını söylediler.ama orada da hep asistanlar muayene ediyor.gerçi her seferinde hocalarına danışıyorlar üçüz olduğu için ama biz daha kimseyle görüşemedik.görüştüklerimizde doğum için söz verdiler muayene yapmadıklarını söylediler.bu konu biraz canımı sıkıyor.benim gibi sivasta olan üçüz anne adayları var mı arkadaşlar?yada belki bilginiz vardır burayla ilgili.kime muayene oluyorlar,hastanelerde neler yaşıyorlar,vs.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.doğum hikayelerini merakla bekliyorum..

Canım dediğim giibi fazla yorma kendini, tek hamilelik gibi davranma hiçbirzaman.Kendini yorgun hisstettiğinde yada ayakta fazla kaldığında uzan istirahat et.Rüyalara gelince hamilelikte gayet normal bir durum hiç takılma sıkma canını.İnşallah iyi bir doktor edinebilirsin.Ben bile alternatifimiz çok olduğu halde üçüz gebelik olduğu için doktor kararında çok tereddüt yaşamıştım.
.Kendine ve bebişlerine dikkat et.Sağlıcakla kal.

Sağol canım.bu haftalardan sonra yorgunluk daha çok etkiliyor bunu anladım.Hayırlısıyla bizde bi 35. 36. haftaları görebilseydik:)aramızda 9 hafta var.senin az kalmış 32 bitti sanırım.en az 3-4 hafta daha yerlerinde uslu uslu dursunlar bakalım:)karnın çok büyümüştür tabi şimdi.çatlak oluştu mu, bişey kullandın mı?beni görenler karnımın üçüze göre küçük olduğunu söylüyorlar.çocuklar haftasında ve sağlıklı olduktan sonra varsın küçük olsun diyorum bende.işime gelir:)sende size iyi bak:)

İnşallah 3-4 haftayı atlatırız cnm.Senin haftalarda karnım büyük değildi o kadar ama sonradan farkediyo baya.Şu an balon gibiyim fazla dışarı çıkamıyorum çıktığımda şöle 10-15 dk yürüsem herkesin bakışları karnıma takılıyo.Karnıma göre vücudum zayıf durduğundan arkadaşlar komşular falan bile karnıma bakıp gülümsemekten kendilerini alamıyolar:))))))) Çok şükür çatlak oluşmadı.Sürekli olmasada duştan sonra badem ve zeytinyağı karışımı kullanıyodum.Şimdi sadece zeytinyağı.Ben de face deki guruba dahil oldum.İstersen senide ekleriz.

Son düzenleme:
sevgili mucize anneleri; arada giriyorum, yazıklarınızı, hazırladıklarınızı gıptayla, mutlulukla biraz da gözlerim dolarak okuyorum. belki hatırlarsınız, tüp bebek tedavisi görüyorum. bir negatifim var ve 3 aydır da plansız ve beklenmeyen nedenlerden (erken adet, kist vb) nedenlerden transferim erteleniyor. dondurulmuşlar ile bir deneme yapılacak kısmetse. sizler tedavi gördüyseniz; merkezleriniz ve dr larınız neresiydi/kimdi? yardımcı olur musunuz? Hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınızı almanızı ve hep güzel günlerini görmenizi diliyorum. benim için de dua edin kızlar, siz süper hamilelersiniz, dualarınız çok makbul inşallah.

aylinsema nerelerdesin canım iyi misin?birkaç gündür yazmayınca merak ettim.fırsat bulunca haberdar et lütfen.Allah yardımcın olsun..

aylinsema nerelerdesin canım iyi misin?birkaç gündür yazmayınca merak ettim.fırsat bulunca haberdar et lütfen.Allah yardımcın olsun..

Canım sağol ilgin için.Çok şükür herşey yolunda ama ağırlığım arttıkça sitresimde artıyor.Hiç bir şey yapasım yok, kitap falan okumaya çalışıyorum olmuyor.Vakit çok geç geçiyo benim için.Sitrese girince bu defa bebişlerimde etkilenecek diye üzülüyorum.Devamlı ağlama modundayım.Hayırlısıyla şu bir kaç haftayı geçirsem nefes alıcam.Şikayette etmek istemiyorum Rabbime şükür bu haftalara kadar gelebildik.Umarım sende iyisindir canım.Fırsat buldukça yazarım yine ben.Öpüldün:)))

çok şükür iyi olmana sevindim.tabi hareketlerin daha da kısıtlı artık zor günler ama bebeklerinin küvöze girmeden eve geldiklerini düşün,hemen kucağına alabildiğini düşün:)inşallah Rabbim öyle olmasını nasip eder.birkaç gündür ben de çok daralmıştım.hep evde olmak tek başına hiçbirşey yapamamak insanı boğuyor gerçekten.şimdilik kendime bi çare buldum: oğluşuma battaniye örüyorum! bir yandan da kızlarım için model tasarlıyorum.vakit geçiyo gerçekten.ısrarla sana da tavsiye ederim.çok büyük bölümünü atlattın az kaldı strese girmemeye çalış.ha sevdiğin diziler falan varsa internetten onları izle istersen, ben bi ara onu da yaptım:)bizi habersiz bırakma.Allah yardımcın olsun,kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.Allaha emanet ol.dördünüzü de öpüyoruz...:)

öncelikle sende mücizesin unutma allah sanada bu özelliği vermiş hepimiz geçtik bu yollardan benim 2sene olmadı..ama öle tedavide olmadım çünki 5tane normal kist 1tane çikolata kistim çıktı hatta ocak ayında eger bu kisti almassak çocugun olmaz dediler 2ay hormon ilacı kullandım nisanda hamileydim megersem horman seviyem yüksekmiş ve nisan ayında yumurta geliştirici hap ve kendi göbegimden iğne vuruldum evde kendim vurdum:)))))ve sonuçç çok şükür o yüzden sıkma umutsuzluk herkezde oluyo ama öyle bizr zaman oluyoallahım kulunu darda koymaz...

kızlarrr pozitiff oluyoruz stres yapcak bişey yok iyi düşünün iyi olsun kendinizi hiç birşey için sıkmayın herşey olcagına varıyo yatın dinlenin bol bol dogumdan sonra fırsat olmuyo ....:))))ahhh ahhha oo tatlı uykular diceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…