Gözünaydın canım ben de seni merak ediyodum doğum oldu mu diye.Bugün seni diğer arkadaşlardan soracaktım.İyi olmanıza çok sevindim.Allahım sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.İnşallah ben de 36 haftayı görürüm.Bu arada profilinde Antalyada yaşadığını gördüm ben de antalyadayım.Özelden face adresini bana yazarsan ordanda haberleşebiliriz.Gerçi bundan sonra nete vaktin olur mu bilemiyorum..Ben doğumdan sonra zor vakit bulurum.Yardım eden birileri olmayacak bizde muhtemelen.Hangi hastanede doğum yaptığını merak ettim şimdi.Allah yardımcımız olsun.
Aylin zeynep mavi mercan öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum...Rabbim evlatlarınıza analı babalı büyümeyi ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...Aylin ve zeynep desenize maraton başladı sizde de kolaylıklar diliyorum ilk günler birazcık daha zor oluyor ama sonrasında insan alışmaya başlıyor bakın biz 1 aylık olduk nasıl geçti hiç anlamadık...mavi mercan sende moralini yüksek tut canım Allahın izniyle kuzucukların sağsalim evinize gelecek asıl koşuşturmaca o zaman başlayacak...
Bizim birlikte doğumu beklediğimiz arkadaşlardan doğurmayan kalmadı sanırım...yeni arkadaslar gelmişler hoşgelmişler inşallah uzun uzun haftalar görürler...aklınıza takılan sormak istediğiniz bişey olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım...
Bu arada ben doğum hikayemi yazamadım hala ilk fırsatta paylaşayım yoksa unutacağım dermişim...herkes kendine dikkat etsin görüşmek üzere
ALLAH tamamı na erdırsin canım bende dördüz bebek beklıyorumm ..ilk duyduğumda günlerce ağladımm sonra kendıme geldım inşallah bır sıkıntı olmadan kavuşuruz bebişlerimizee..
öncelikle allah isteyen herkese nerde arayan varsa ya aslındaa sürekli netteyim ama faceye çok takılıyoz bizim kızlar hep orda ve çogumuzda dogum yaptı iki kişi kaldı..evet cnm antlya ama şuan ıspartadayız tayinimiz çıktı zeynep bayram aksu...valla daha bebişler dış dünyanın farkında degiller uyuyolar..sürekli :))benimde yarıdm eden kimse yok eşimle yapıyoruz zaten kimseyede gerek yok ben kimsenin yaptıgı işi begenmiyorum biraz titizim zaten kayınvaldemle asla uyuşmayız hijyen olarak eşimle dengeliyruz:)))))))))))))))))ama antalyada da anadolu ve andevaları avsiye ediyolar hatta bi kaç dr var çok adı geçen istersen sorarım ark orda dogum yaptı...
Emre zeynep bebıslerınız hayırlı olsun sızın formu hep takıp edıyorum ısımlerını ne koydun
zeynep canım sen tek mi bakıyosun bundan sonrada tek bakmayı mı düşünüyosun??? iki kişi kim face de ben sadece esrayı biliyorum???
merhaba güzel anneler.haftasonu nete giremedim eşim badana boya yapıyor herşey her yerde malesef.yalnız aklıma takıldı.bazen karnım özellikle de göbeğimin hizası ve alt kısmı çok sertleşiyor.elimi koyduğumda da bazen çocukları hissediyorum donüyorlar galiba diyorum ama bazen de hissetmiyorum sadece sertlik oluyo.22+4 haftadayım.acaba çocuklar büyüdükleri için mi bu kadar hissediyorum.yoksa kasılma mı, çocukların sıkıntısı mı var diye endişeleniyorum artık.size de böyle şeyler oldu mu yada oluyor mu?
öncelikle allah isteyen herkese nerde arayan varsa ya aslındaa sürekli netteyim ama faceye çok takılıyoz bizim kızlar hep orda ve çogumuzda dogum yaptı iki kişi kaldı..evet cnm antlya ama şuan ıspartadayız tayinimiz çıktı zeynep bayram aksu...valla daha bebişler dış dünyanın farkında degiller uyuyolar..sürekli :))benimde yarıdm eden kimse yok eşimle yapıyoruz zaten kimseyede gerek yok ben kimsenin yaptıgı işi begenmiyorum biraz titizim zaten kayınvaldemle asla uyuşmayız hijyen olarak eşimle dengeliyruz:)))))))))))))))))ama antalyada da anadolu ve andevaları avsiye ediyolar hatta bi kaç dr var çok adı geçen istersen sorarım ark orda dogum yaptı...
merhaba güzel anneler.herkes doğurdu galiba pek uğrayan yok:)herkes iyidir umarım.ben bu aralar o kadar boşum ki, eşim gelene kadar internet başından kalkmıyorum neredeyse.kasılmalarım azaldı rahatladım biraz.haftasonu kendimi yormuştum ondan oldu galiba.ama bu sefer de uyuyamıyorum.son günlerde bir sürü rüya görüyorum.bebeklerimle ilgili can sıkıcı rüyalar..sonrada uyku tutmuyo.dua ediyorum bol bol.Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
bu arada ben sivastayım.tıp fakültesine gidiyorum sivasta başka seçeneğim olmadığını söylediler.ama orada da hep asistanlar muayene ediyor.gerçi her seferinde hocalarına danışıyorlar üçüz olduğu için ama biz daha kimseyle görüşemedik.görüştüklerimizde doğum için söz verdiler muayene yapmadıklarını söylediler.bu konu biraz canımı sıkıyor.benim gibi sivasta olan üçüz anne adayları var mı arkadaşlar?yada belki bilginiz vardır burayla ilgili.kime muayene oluyorlar,hastanelerde neler yaşıyorlar,vs.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.doğum hikayelerini merakla bekliyorum..
Canım dediğim giibi fazla yorma kendini, tek hamilelik gibi davranma hiçbirzaman.Kendini yorgun hisstettiğinde yada ayakta fazla kaldığında uzan istirahat et.Rüyalara gelince hamilelikte gayet normal bir durum hiç takılma sıkma canını.İnşallah iyi bir doktor edinebilirsin.Ben bile alternatifimiz çok olduğu halde üçüz gebelik olduğu için doktor kararında çok tereddüt yaşamıştım.
.Kendine ve bebişlerine dikkat et.Sağlıcakla kal.
Sağol canım.bu haftalardan sonra yorgunluk daha çok etkiliyor bunu anladım.Hayırlısıyla bizde bi 35. 36. haftaları görebilseydik:)aramızda 9 hafta var.senin az kalmış 32 bitti sanırım.en az 3-4 hafta daha yerlerinde uslu uslu dursunlar bakalım:)karnın çok büyümüştür tabi şimdi.çatlak oluştu mu, bişey kullandın mı?beni görenler karnımın üçüze göre küçük olduğunu söylüyorlar.çocuklar haftasında ve sağlıklı olduktan sonra varsın küçük olsun diyorum bende.işime gelir:)sende size iyi bak:)
aylinsema nerelerdesin canım iyi misin?birkaç gündür yazmayınca merak ettim.fırsat bulunca haberdar et lütfen.Allah yardımcın olsun..
Canım sağol ilgin için.Çok şükür herşey yolunda ama ağırlığım arttıkça sitresimde artıyor.Hiç bir şey yapasım yok, kitap falan okumaya çalışıyorum olmuyor.Vakit çok geç geçiyo benim için.Sitrese girince bu defa bebişlerimde etkilenecek diye üzülüyorum.Devamlı ağlama modundayım.Hayırlısıyla şu bir kaç haftayı geçirsem nefes alıcam.Şikayette etmek istemiyorum Rabbime şükür bu haftalara kadar gelebildik.Umarım sende iyisindir canım.Fırsat buldukça yazarım yine ben.Öpüldün:)))
sevgili mucize anneleri; arada giriyorum, yazıklarınızı, hazırladıklarınızı gıptayla, mutlulukla biraz da gözlerim dolarak okuyorum. belki hatırlarsınız, tüp bebek tedavisi görüyorum. bir negatifim var ve 3 aydır da plansız ve beklenmeyen nedenlerden (erken adet, kist vb) nedenlerden transferim erteleniyor. dondurulmuşlar ile bir deneme yapılacak kısmetse. sizler tedavi gördüyseniz; merkezleriniz ve dr larınız neresiydi/kimdi? yardımcı olur musunuz? Hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınızı almanızı ve hep güzel günlerini görmenizi diliyorum. benim için de dua edin kızlar, siz süper hamilelersiniz, dualarınız çok makbul inşallah.
Canım sağol ilgin için.Çok şükür herşey yolunda ama ağırlığım arttıkça sitresimde artıyor.Hiç bir şey yapasım yok, kitap falan okumaya çalışıyorum olmuyor.Vakit çok geç geçiyo benim için.Sitrese girince bu defa bebişlerimde etkilenecek diye üzülüyorum.Devamlı ağlama modundayım.Hayırlısıyla şu bir kaç haftayı geçirsem nefes alıcam.Şikayette etmek istemiyorum Rabbime şükür bu haftalara kadar gelebildik.Umarım sende iyisindir canım.Fırsat buldukça yazarım yine ben.Öpüldün:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?