2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

aylinsema henüz doğurmamana sevindim:)sabret canım biraz daha.ödem şişlik oluştu mu yoksa ağırlaştığın için mi sıkıntıların?tansiyonun nasıl?yemek yiyebiliyor musun?bir de çocukların kilolarını söylüyorlar mı?bir de ne sıklıkta kontrole gidiyorsun ve ciğer geliştirici yada başka bişey verdiler mi?çok soru sordum galiba:)kendine iyi bak.öpüyorum..
dilfeza ben de 5 günlük yumurta geliştirici ve arkasından çatlatma iğnesi kullandım.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Sana da gönlüne göre ikiz nasip etsin inşallah:)

kızlar çok hayırsızız biz ya valla kendimi kötü hissettim tamam söz sakin olduğum hergün uğricam valla
figen biz doğuranlardan çok şey öğrendim face e yazmışın ya zaten doğru diyosun bacım
bu kızların bizden neyi eksik yahu:))) yeni gelenler göbiklerden öpüldünüz
kızlar hiçbirinizde cetvel yok nasıl takip etceksiniz ben size yaparım sat yazın bana gönderin:)))
şans yazıp 9999 gönder gibi oldu:)))

Şahsen çok memnun olurum.SAT:13 MAYIS 2011 şimdiden teşekkür ederim.

kızlar biz valla çok hayırsızız sizi iyice yalnız bıraktık
biz birkaç aylık anneler olarak face de toplandık boşladık burayı
ama ne merak ederseniz sorun her zaman yardım etmeye hazırız
isterseniz facede gelebilirsiniz
hepinize bol istirahatlı günler diliyorum,stres yapmayın hepiniz alacaksınız kucaklarınıza inşallah
sadece bol bol dinlenin ve bu son günlerin tadını çıkarın :)

Çok şükür canım ödem oluşmadı fazla kiloda almadım ağırlaştığım için zorlanıyorum.Midem kaburgalarım birbirine geçmiş gibi ama yine de yemek yiyebiliyorum.Bebişlerim şu son haftalar biraz daha toparlansın diye iştahsızda olsam yiyorum.Artık haftada bir NST e alıyolar.Her Cumartesi gidiyorum.Geçen gittiğimde ultrasonla bakmadı sadece NST yapıldı.Ultrasonla baktığında kilolarını söylüyor doktorum.Hemen hemen üçününde kilosu birbirine yakın normal geliştiklerini söyledi doktorum.Bakalım önümüzdeki Cumartesi yeni kiloları kaç olacak.Tansiyonum normal seyrinde,ciğer geliştirici falan hiçbişi yapılmadı.Ben de doktorumu soru yağmuruna tutuyorum oda çok rahat tek hamileye nasıl davranıyosa banada aynı tavsiyelerde bulunuyo sadece.Ağır kaldırma,20 dk dan fazla yürüme vs...istesemde yürüyemiyorum zaten.Rahat oluşu beni bazen geriyo:))) Ama şu var dr. ne söylerse sölesin vücudumuz neye izin verirse o kadarını yapabiliyoruz..Ayaklanmış kocaman bir pilates topu gibiyim:))) İstediğini sorabilirsin canım şimdilik cevaplayabiliyorum en azından.Doğumdan sonra nete bile giremeyebilirim.Bize yardım edecek birileri olmadığından zamanımızın olacağını sanmıyorum.Sende kendine vede bebişlerine iyi bak.Öpüldün.

Son düzenleme:
kızlar facede bulun bzi oradan konuşması daha rahat oluyo...bi ben vardım doğurmayan artık kalabalıklaştık...hepinize allah kolaylık versin..

Selam üçüz anneleri ve anne adayları,sağlıklı bir şekilde üçüzlerine kavuşan anneleri, ve 33.haftaya kadar gelen anne adaylarını öğrendikçe moral oluyor bana,zira ben daha çok yeniyim henüz 13+3 günlüğüz.Biraz tedirgin geçiyor ama burada vakit geçirince kendime geliyorum,hepinize sağlık dolu günler diliyorum.

Aylinsema merhaba,ben 13+3 günlük hamileyim şuana kadar 2 kilo falan aldım ,şimdiye kadar toplamda kaç kilo aldın öğrenebilirmiyim :) ve de bebişlerin kiloları nasıl ?

Aylinsema merhaba,ben 13+3 günlük hamileyim şuana kadar 2 kilo falan aldım ,şimdiye kadar toplamda kaç kilo aldın öğrenebilirmiyim :) ve de bebişlerin kiloları nasıl ?

Merhaba Lavinay.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Benim hamileliğim sıkıntılı geçti canım.Senin haftalardayken şiddetli bulantı ve kusmalarla cebelleşiyodum.Bi deri bi kemik kalmıştım.Çok şükür 16.haftada bulantılar geçti.Sonra hızla eski kiloma döndüm.Şu ana kadar hamile kaldığım kilodan hesaplarsak 14 kg. aldım.Kendimde kilo yok gibi duruyo.Bebişlerimin kiloları çok şükür haftalarına göre olması gereken kilodalar.iki hafta önce 1800 civarındaydılar.Yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular.Bulantın falan yoksa şu anın tadını çıkar hiç endişelenme sadece hiç bi zaman üçüz hamile olduğunu unutma hareketlerine dikkat et.Yoksa karnın büyüyünce hiç bişi yapamıyosun zaten.Ben şu an evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum.Kocaman bir pilates topu gibiyim:))) Bebişlerine ve kendine dikkat et.Hoşçakal...

Herkese merhaba.. Bende bugün öğrendim üçüz annesi olduğumu. Doktorum ısrarla redüksiyon diyor. Ama sizleri ve üçüz doğuran anneleri okuduktan sonra cesaretlendim biraz. Anlıyacağınız henüz kafam karışık..

hoşgeldin nadidem.hayırlı olsun bebişlerin.birçoğuna olduğu gibi bana da redüksiyon önerdiler.ilk öğrendiğim gün ağlaya ağlaya okudum buradaki yazıları.kıyamazdım yavrularıma.benim elimden olmasın Rabbim ne dilediyse o olsun dedim.aksi halde ömür boyu vicdan azabı çekerdim.şuan sonuç ne olursa olsun içim rahat.İnşallah sizin için hayırlı olan kararı verirsin.Allahın izniyle sağlıklı doğan bir sürü üçüz var.Hakkımızda hayırlısı:)hoşçakal..

maşallah maşallah Allah daha da iyilik versin inşallah.bu haftaya kadar geldiler ya inşallah 35-36yı da tamamlarsınız.darısı tüm bekleyenlere.doğumda edilen dua kabul olurmuş.aklına gelirse bize de dua et emi:)Allaha emanet ol.öpüyorum..

selam kızlar öncelikle yeni gelen hamşilere aramıza hoşgeldiniz ve hayırlı uğurlu olsun diyorum :))
doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün inşallah..
uzunnn zamandır giremiyorum buraya feyse takılmak pek iyi olmadu burayı boşladık burdaki herkesi de alsak ya feysdeki gruba? ama nasıl olcak bilmiyorum gizli grup çünkü sanırım sultan yapabiliyo o açmıştı grubu..
ben de yeni doğum yapmış biri olarak (yeni sayılır 1.5 ay oldu gerçi) size imreniyorum keşke hala hamile olsaydım daha az sorun vardı o zaman :)) şaka şaka gözünüzü korkutmayayım çok güzel bi duygu Allah sizlere de kucağınıza sağsaplim alabilmeyi nasip etsin inşallah. bu sayfadaki hamilelerin durumlarını ben tutuyodum tabloda, şimdi yeni gelenleri ekleyelim bakalım gönderin bana bilgilerinizi tabloya ekleyelim daha rahat takip edilir böylece..

İsim
Sat
Tedavi yöntemi
14 nisan
Puregon iğne+çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
27
Diyarbakır
esra18
25 mayıs
Tedavisiz
2 erkek, 1 kız
23
İstanbul
emirzeynep
12 nisan
Çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
25
Isparta
begum0671
6 mart
Klomen+çatlatma iğnesi
2 kız, 1 erkek
30
Ankara
asuar
23 nisan
Aşılama
2 erkek, 1 kız
31
Ankara
mavi_mercan
15 nisan
Tüp bebek
2 erkek, 1 kız
30
İstanbul
aylint
1 nisan
Aşılama
2 kız, 1 erkek
32
Ankara

hey gidi hey bi zamanlar böyle gün sayıyoduk :) bana özelden mesaj atın bu bilgileri kızlar ekliyim tabloya..

Son düzenleme:
yeni üçüz hamişler hoş geldiniz...nasıl gidio hamilelikleriniz...inş. iiidir
lavinay perinatoloji doçenti olarak hangi hastaneye nereye gidiyorsun acaba yazıhane ye mi devlete mi...
esbab selam,canım sana biraz geç yazıyorum kusura bakma.doçent devlet hastanesinde ,ama benim gittiğim özel hastaneye belli günlerde ve saatlerde geliyor.memnun kaldım şimdilik.Sen nasılsın nasıl bebişler?kendinize çok iyi bakın

Selam aylinsema,kontrolün nasıl geçti?bebişler nasıl?

Merhaba nadidem,üçüzlerin hayırlı olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin inşallah.Bende çok eski sayımam 13+5 günlüğüm ,ben redüksiyon kelimesiyle çok karşı karşıya kalmadım bu süre içerisinde ,ama araştırmıştım gerçekten çok zor bir durum allahım kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın.İçini ferha tut daha yenisin anladığımı kadarıyla bakalım inşallah bebişlerin sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder ve böyle bir durumla karşılaşmazsın.

esra saglıkl a gelsınler ıns ıyı bı haftadasıın ıns canım nerde olucaksın capa mı cok optum ıyı bak kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…