kızlar çok hayırsızız biz ya valla kendimi kötü hissettim tamam söz sakin olduğum hergün uğricam valla
figen biz doğuranlardan çok şey öğrendim face e yazmışın ya zaten doğru diyosun bacım
bu kızların bizden neyi eksik yahu:))) yeni gelenler göbiklerden öpüldünüz
kızlar hiçbirinizde cetvel yok nasıl takip etceksiniz ben size yaparım sat yazın bana gönderin:)))
şans yazıp 9999 gönder gibi oldu:)))
aylinsema henüz doğurmamana sevindim:)sabret canım biraz daha.ödem şişlik oluştu mu yoksa ağırlaştığın için mi sıkıntıların?tansiyonun nasıl?yemek yiyebiliyor musun?bir de çocukların kilolarını söylüyorlar mı?bir de ne sıklıkta kontrole gidiyorsun ve ciğer geliştirici yada başka bişey verdiler mi?çok soru sordum galiba:)kendine iyi bak.öpüyorum..
dilfeza ben de 5 günlük yumurta geliştirici ve arkasından çatlatma iğnesi kullandım.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Sana da gönlüne göre ikiz nasip etsin inşallah:)
sadece yumurtlama için destek almışsın o zaman yani normal yol çünkü genelde tüp bebek olunca ikiz yada üçüz oluyor ondan sordum bende üçüz biraz fazlada ikiz istiyorum inşaallah :))
Çok şükür canım ödem oluşmadı fazla kiloda almadım ağırlaştığım için zorlanıyorum.Midem kaburgalarım birbirine geçmiş gibi ama yine de yemek yiyebiliyorum.Bebişlerim şu son haftalar biraz daha toparlansın diye iştahsızda olsam yiyorum.Artık haftada bir NST e alıyolar.Her Cumartesi gidiyorum.Geçen gittiğimde ultrasonla bakmadı sadece NST yapıldı.Ultrasonla baktığında kilolarını söylüyor doktorum.Hemen hemen üçününde kilosu birbirine yakın normal geliştiklerini söyledi doktorum.Bakalım önümüzdeki Cumartesi yeni kiloları kaç olacak.Tansiyonum normal seyrinde,ciğer geliştirici falan hiçbişi yapılmadı.Ben de doktorumu soru yağmuruna tutuyorum oda çok rahat tek hamileye nasıl davranıyosa banada aynı tavsiyelerde bulunuyo sadece.Ağır kaldırma,20 dk dan fazla yürüme vs...istesemde yürüyemiyorum zaten.Rahat oluşu beni bazen geriyo:))) Ama şu var dr. ne söylerse sölesin vücudumuz neye izin verirse o kadarını yapabiliyoruz..Ayaklanmış kocaman bir pilates topu gibiyim:))) İstediğini sorabilirsin canım şimdilik cevaplayabiliyorum en azından.Doğumdan sonra nete bile giremeyebilirim.Bize yardım edecek birileri olmadığından zamanımızın olacağını sanmıyorum.Sende kendine vede bebişlerine iyi bak.Öpüldün.
Aylinsema merhaba,ben 13+3 günlük hamileyim şuana kadar 2 kilo falan aldım ,şimdiye kadar toplamda kaç kilo aldın öğrenebilirmiyim :) ve de bebişlerin kiloları nasıl ?
Herkese merhaba.. Bende bugün öğrendim üçüz annesi olduğumu. Doktorum ısrarla redüksiyon diyor. Ama sizleri ve üçüz doğuran anneleri okuduktan sonra cesaretlendim biraz. Anlıyacağınız henüz kafam karışık..
Çok şükür canım ödem oluşmadı fazla kiloda almadım ağırlaştığım için zorlanıyorum.Midem kaburgalarım birbirine geçmiş gibi ama yine de yemek yiyebiliyorum.Bebişlerim şu son haftalar biraz daha toparlansın diye iştahsızda olsam yiyorum.Artık haftada bir NST e alıyolar.Her Cumartesi gidiyorum.Geçen gittiğimde ultrasonla bakmadı sadece NST yapıldı.Ultrasonla baktığında kilolarını söylüyor doktorum.Hemen hemen üçününde kilosu birbirine yakın normal geliştiklerini söyledi doktorum.Bakalım önümüzdeki Cumartesi yeni kiloları kaç olacak.Tansiyonum normal seyrinde,ciğer geliştirici falan hiçbişi yapılmadı.Ben de doktorumu soru yağmuruna tutuyorum oda çok rahat tek hamileye nasıl davranıyosa banada aynı tavsiyelerde bulunuyo sadece.Ağır kaldırma,20 dk dan fazla yürüme vs...istesemde yürüyemiyorum zaten.Rahat oluşu beni bazen geriyo:))) Ama şu var dr. ne söylerse sölesin vücudumuz neye izin verirse o kadarını yapabiliyoruz..Ayaklanmış kocaman bir pilates topu gibiyim:))) İstediğini sorabilirsin canım şimdilik cevaplayabiliyorum en azından.Doğumdan sonra nete bile giremeyebilirim.Bize yardım edecek birileri olmadığından zamanımızın olacağını sanmıyorum.Sende kendine vede bebişlerine iyi bak.Öpüldün.
İsim | Sat | Tedavi yöntemi | Cinsiyet | Yaş | Şehir |
s_gun | 14 nisan | Puregon iğne+çatlatma iğnesi | 2 erkek, 1 kız | 27 | Diyarbakır |
esra18 | 25 mayıs | Tedavisiz | 2 erkek, 1 kız | 23 | İstanbul |
emirzeynep | 12 nisan | Çatlatma iğnesi | 2 erkek, 1 kız | 25 | Isparta |
begum0671 | 6 mart | Klomen+çatlatma iğnesi | 2 kız, 1 erkek | 30 | Ankara |
asuar | 23 nisan | Aşılama | 2 erkek, 1 kız | 31 | Ankara |
mavi_mercan | 15 nisan | Tüp bebek | 2 erkek, 1 kız | 30 | İstanbul |
aylint | 1 nisan | Aşılama | 2 kız, 1 erkek | 32 | Ankara |
| | | | | |
esbab selam,canım sana biraz geç yazıyorum kusura bakma.doçent devlet hastanesinde ,ama benim gittiğim özel hastaneye belli günlerde ve saatlerde geliyor.memnun kaldım şimdilik.Sen nasılsın nasıl bebişler?kendinize çok iyi bakınyeni üçüz hamişler hoş geldiniz...nasıl gidio hamilelikleriniz...inş. iiidir
lavinay perinatoloji doçenti olarak hangi hastaneye nereye gidiyorsun acaba yazıhane ye mi devlete mi...
Merhaba Lavinay.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Benim hamileliğim sıkıntılı geçti canım.Senin haftalardayken şiddetli bulantı ve kusmalarla cebelleşiyodum.Bi deri bi kemik kalmıştım.Çok şükür 16.haftada bulantılar geçti.Sonra hızla eski kiloma döndüm.Şu ana kadar hamile kaldığım kilodan hesaplarsak 14 kg. aldım.Kendimde kilo yok gibi duruyo.Bebişlerimin kiloları çok şükür haftalarına göre olması gereken kilodalar.iki hafta önce 1800 civarındaydılar.Yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular.Bulantın falan yoksa şu anın tadını çıkar hiç endişelenme sadece hiç bi zaman üçüz hamile olduğunu unutma hareketlerine dikkat et.Yoksa karnın büyüyünce hiç bişi yapamıyosun zaten.Ben şu an evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum.Kocaman bir pilates topu gibiyim:))) Bebişlerine ve kendine dikkat et.Hoşçakal...
Herkese merhaba.. Bende bugün öğrendim üçüz annesi olduğumu. Doktorum ısrarla redüksiyon diyor. Ama sizleri ve üçüz doğuran anneleri okuduktan sonra cesaretlendim biraz. Anlıyacağınız henüz kafam karışık..
hamişler pazartesi kuzularımı alacaklar dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?