2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

esbab merhaba. senin adına çok sevindim. Allah bebeklerini hayırlısıyla sana kavuştursun inşallah. benim ablamda üçüz doğum yaptı. yeğenlerim şimdi 1,5 yaşında çok tatlılar maşallah. 35. haftada dünyaya geldiler. rahat ol bol bol dua et Allah herşeyin kolaylığını verir.
 
tşk ederim reyyan moral verdin. geçen sene hormon tahlili yapıldı. çok şükür bende de eşimde de sorun yok. demekki zamanı gelmemiş. Allahın hazinesinde çok isteyelim sebebleri halk etsin Yüce Yaradan. herkes sorup duruyor canı sıkılıyor insanın. kayınvalideme göre kiloluyum ondan olmuyor eşime göre başka sebepten olmuyor. yani hep sorumlu benim. bazen kaldıramıyorum üstüme çok geliyorlar. görümcelerim geçen sene ikiside doğum yaptılar. bir araya geldiğimizde onlar çocuklu siz yardım edin yok senin elini ayağını bağlayan mı var yok çoluk yok çocuk yok ne işin var. yani saymakla bitemez. bazen çoookk uzaklara gitmek istiyorum tanıdık kimseyi görmek istemiyorum.
 

sağol canım.amiiiiiiiiin diyorum cümlemize inşallah.Allah esirgesin yeğenlerini maşallah,ablana da kolaylık versin.hep dua ediyoruz ailecek hatta sülalecek:)Allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.çok tanıdık şeyler yaşamışsın.bizim de sebepsiz bir şekilde olmuyordu.soran sorana tabi.iyi niyetli olduklarını bilsemde aynı şeyleri,üstelik zaten beni üzen bir durumu her seferinde anlatmak çok yoruyordu.küçük kardeşim doğum yaptı, bak senden hızlı çıktı sen niye duruyosun,daha neyi bekliyosun vs.vermeyince mabud neylesin mahmut!Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.hayırsız sağlıksız evlatlarla bizi imtihan etme diye dua ediyorum hep.herşeyin bi vakti var.bize düşen de sabırla beklemek üzerimize düşeni yapmak.seni çok iyi anlıyorum.bize dua et teyzecik:)bizde sana dua edicez..öpüyoruz..
 

canım Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah.ben tüp bebek tedavisi görmedim iğne ile oldu ama antalyada çok övülen bir doktor var ona gittim. özel vitale hastanesinde Ali Fuat Şengör.ben 4-5 ay klomen kullandım sivasta.olmadı.sonra yazın annemlerin yanına antalyaya gittik.annem çok duymuş bu doktoru bi gidelim dedi.doktor muayene ettikten sonra direk senin yumurtalıkların iğnelik gibi duruyo hap yetersiz kalmıştır dedi ve iğne kullandım.çatlatma iğnesinin zamanını da söyledi onu da vurundum ve çok şükür nasip oldu.İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder.gönlünü ferah tut vardır bir zamanı.dualarımız seninle..
 
Merhaba bende 12+2 haftalık üçüz anne adayıyım.Karışık duygular içindeyim.Tek dileğim bebeklerimin sağlıklı olması umarım Allahım herkesin yavrularına sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip eder
 

hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.burada sağlıkla meleklerine kavuşan o kadar çok anne var ki insan okudukça moral buluyor,endişelerden biraz olsun uzaklaşıyor.İnşallah biz de o annelerden oluruz:)genelde tecrübe sahiplerinin söylediği şey şu:güzel düşün güzel olsun İNŞALLAH!:)
 

hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.burada sağlıkla meleklerine kavuşan o kadar çok anne var ki insan okudukça moral buluyor,endişelerden biraz olsun uzaklaşıyor.İnşallah biz de o annelerden oluruz:)genelde tecrübe sahiplerinin söylediği şey şu:güzel düşün güzel olsun İNŞALLAH!:)
 
teşekkürler esbab.sen 24 haftalıksın sanırım.Çalışabiliyormusun, çok kilo aldın mı ?ben şuan çalışıyorum pek kilo da almadım ama ne zaman ağırlaşacağım gerçekten çok merak ediyorum,dilerim allah hepimize kolaylıklar verir.
 

evet ben 23+6'dayım bugün.18. haftadan itibaren rapor alıyorum.aslında kendimi iyi hissediyordum ama riske atmamak için doktorum dinlememin daha iyi olacağını söyledi.zaten 20. haftada artık uzun süre ayakta duramıyordum.ben çok kilo aldım çünkü 12 kilo aldım daha şimdiden.vücudum pek alışık değil,en fazla 50 kiloyu görmüştü şimdi 62 yim:)12 haftalıkken 51 kiloydum 1 kilo almıştım sadece.16 haftalıkken 54 kilo,20 haftalıkken 60 kiloydum.hemen hemen hiç bulantım olmadı herşeyden bolca yedim.çikolata türünü de çok yedim o sıralar.ondan oldu herhalde.hala da yiyorum:) ama artık dikkat ediyorum ekmeği ve abur-cuburu çok yemiyorum bakalım biraz yavaşladı kilo artışı.şimdilerde kaburga ve sırt ağrısı çekiyorum bide geceleri pek uyuyamıyorum.onun dışında çok şükür iyiyim.herkes farklı yaşıyor hamileliği.sen nasılsın nasıl gitti şimdiye kadar?bulantın var mı, iştahın nasıl?ben sivastayım,sen neredesin?
 
selam esbab,benim midem çok kötüydü biraz düzeldim şimdi.pek iştahım falan yok ,çok çabuk acıkıyorum ama az yiyebiliyorum.istanbuldayım ben.şuan başka bir problemle karşılaştım şimdiye kadar kanamam olmamıştı,dün akşam işten geldikten sonra kanamam oldu endişelendim.doktorumu aradım dinlen dedi,sabaha kadar başka kanama olmadı arada kahverengi lekelenmem oldu bugün.Bugün 18:30 da ense kalınlığı ölçümü için bir doçentle randevumuz var bakalım inşallah kötü bir şey yoktur.salı günü kontrolüm vardı herşey normal gözüküyor dedi doktor ama dünkü kanama neyin nesiydi anlayamadım.sen hiç karşılatın mı böyle bir durumla?
 

geçmiş olsun canım.benim de olmuştu 8.haftada.yaklaşık 1 hafta sürdü.çok şükür şimdiye kadar geldik.ben o zaman çok stresliydim çok ağladım ona bağlıyorum.hangi doktora sorsak birini sonlandırmamız lazım diyordu bende böyle bişeyi hiç istemiyordum.çok şükür doğru kararı verdiğimize inanıyorum.seninde belki yorgunluk belki stres etkili olmuştur.beni her gören yavaş yürü yavaş otur yavaş kalk diye uyarıyordu.hızlı hareket ediyormuşum.sende dikkat et kendine.kontrol nasıldı ne dedi doktor?Allaha emanet ol..
 

şimdi geldim doktordan çok şükür bir aksilik yok ,üçüz gebelik bu tür kanamalar olabilir dedi ama şimdilik korkacak birşey yok dedi.ense kalınlığı ölçümü yapıldı çok şükür değerler normal çıktı.Gittiğim doktor kendi doktorum değil perinatoloji doçenti ,üçüz gebeliğe çok ama çok soğuk bakıyordu o da redüksiyon kelimesini telafuz etti ama çok üstünde durmadı şimdilik.Canım Allahtan başka yardımcımız yok onu biliyorum,inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi.
 

Çok sevindim canım ilk testi geçtiler aferin onlara:)kendine çok dikkat et.Allaha emanet olun.öpüyorum dördünüzü de..
 
Çok sevindim canım ilk testi geçtiler aferin onlara:)kendine çok dikkat et.Allaha emanet olun.öpüyorum dördünüzü de..

selam esbab,vete ilk testi geçtiler:) dr onlara isim verdi a, b ve c :) b biraz küçük diğerlerine göre ama çok şükür iyiler.ya esbab kanama değilde gün içinde ara sıra kahverengi bazen kırmızıya dönük akıntım oluyor bu beni tedirgin ediyor ama doktor içerde kese etrafında herhangi bir kanama yok dedi.Neyse canım hayırlı mutlu yıllar diliyorum sanada bebeklerine de inşallah 2012 yılı hepimiz için hayırlı olur ,bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.
 

yeni üçüz hamişler hoş geldiniz...nasıl gidio hamilelikleriniz...inş. iiidir
lavinay perinatoloji doçenti olarak hangi hastaneye nereye gidiyorsun acaba yazıhane ye mi devlete mi...
 
selam kızlar.herkesin yeni yılını kutluyorum.hayır ve sağlık dolu bir yıl olur inşallah.lavinay benim hem kanama hemde kahverengi akıntı şeklinde olmuştu dedimya bir hafta sürmüştü.sen dinlenmene bak canım gerisi Allah Kerim:)
esra hoşbulduk.sen 31-32. haftayı geçtin sanıyorum.Allah yardımcın olsun.
aylinsema nerelerdesin??? ses ver!!!
 

arkadaşlar siz normla yolla mı üçüz hamile kaldınız çok merak ettim çok güzel bişey ya bir anda 3 evlat rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeklerinizi :))
 

Merhaba,merak etme doğurmadım:)))Face deki guruba katılınca burayı ihmal ettim galiba. Birkaç haftadır sitresliydim heran doğum olacakmış gibi hissediyordum ama çok şükür Aralık ayını da atlattık.33 haftayı geride bıraktık.Şikayetlerim aynı şekilde gündüzleri biraz daha rahat geçiyo ama akşamüstü bel ve kaburga ağrılarım başlıyo.Gece daha da kötü.İnşallah bir kaç hafta daha geçirebilirim.Bu arada herkese hayırlı sağlıklı yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
 
arkadaşlar siz normla yolla mı üçüz hamile kaldınız çok merak ettim çok güzel bişey ya bir anda 3 evlat rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeklerinizi :))

Ben bir haftalık yumurta geliştirici ve ardından çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Dileklerin için teşekkür.Amin.
 
sadece yumurtlama için destek almışsın o zaman yani normal yol çünkü genelde tüp bebek olunca ikiz yada üçüz oluyor ondan sordum bende üçüz biraz fazlada ikiz istiyorum inşaallah :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…