esbab merhaba. senin adına çok sevindim. Allah bebeklerini hayırlısıyla sana kavuştursun inşallah. benim ablamda üçüz doğum yaptı. yeğenlerim şimdi 1,5 yaşında çok tatlılar maşallah. 35. haftada dünyaya geldiler. rahat ol bol bol dua et Allah herşeyin kolaylığını verir.
sevgili mucize anneleri; arada giriyorum, yazıklarınızı, hazırladıklarınızı gıptayla, mutlulukla biraz da gözlerim dolarak okuyorum. belki hatırlarsınız, tüp bebek tedavisi görüyorum. bir negatifim var ve 3 aydır da plansız ve beklenmeyen nedenlerden (erken adet, kist vb) nedenlerden transferim erteleniyor. dondurulmuşlar ile bir deneme yapılacak kısmetse. sizler tedavi gördüyseniz; merkezleriniz ve dr larınız neresiydi/kimdi? yardımcı olur musunuz? Hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınızı almanızı ve hep güzel günlerini görmenizi diliyorum. benim için de dua edin kızlar, siz süper hamilelersiniz, dualarınız çok makbul inşallah.
Merhaba bende 12+2 haftalık üçüz anne adayıyım.Karışık duygular içindeyim.Tek dileğim bebeklerimin sağlıklı olması umarım Allahım herkesin yavrularına sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip eder
Merhaba bende 12+2 haftalık üçüz anne adayıyım.Karışık duygular içindeyim.Tek dileğim bebeklerimin sağlıklı olması umarım Allahım herkesin yavrularına sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip eder
teşekkürler esbab.sen 24 haftalıksın sanırım.Çalışabiliyormusun, çok kilo aldın mı ?ben şuan çalışıyorum pek kilo da almadım ama ne zaman ağırlaşacağım gerçekten çok merak ediyorum,dilerim allah hepimize kolaylıklar verir.
selam esbab,benim midem çok kötüydü biraz düzeldim şimdi.pek iştahım falan yok ,çok çabuk acıkıyorum ama az yiyebiliyorum.istanbuldayım ben.şuan başka bir problemle karşılaştım şimdiye kadar kanamam olmamıştı,dün akşam işten geldikten sonra kanamam oldu endişelendim.doktorumu aradım dinlen dedi,sabaha kadar başka kanama olmadı arada kahverengi lekelenmem oldu bugün.Bugün 18:30 da ense kalınlığı ölçümü için bir doçentle randevumuz var bakalım inşallah kötü bir şey yoktur.salı günü kontrolüm vardı herşey normal gözüküyor dedi doktor ama dünkü kanama neyin nesiydi anlayamadım.sen hiç karşılatın mı böyle bir durumla?evet ben 23+6'dayım bugün.18. haftadan itibaren rapor alıyorum.aslında kendimi iyi hissediyordum ama riske atmamak için doktorum dinlememin daha iyi olacağını söyledi.zaten 20. haftada artık uzun süre ayakta duramıyordum.ben çok kilo aldım çünkü 12 kilo aldım daha şimdiden.vücudum pek alışık değil,en fazla 50 kiloyu görmüştü şimdi 62 yim:)12 haftalıkken 51 kiloydum 1 kilo almıştım sadece.16 haftalıkken 54 kilo,20 haftalıkken 60 kiloydum.hemen hemen hiç bulantım olmadı herşeyden bolca yedim.çikolata türünü de çok yedim o sıralar.ondan oldu herhalde.hala da yiyorum:) ama artık dikkat ediyorum ekmeği ve abur-cuburu çok yemiyorum bakalım biraz yavaşladı kilo artışı.şimdilerde kaburga ve sırt ağrısı çekiyorum bide geceleri pek uyuyamıyorum.onun dışında çok şükür iyiyim.herkes farklı yaşıyor hamileliği.sen nasılsın nasıl gitti şimdiye kadar?bulantın var mı, iştahın nasıl?ben sivastayım,sen neredesin?
selam esbab,benim midem çok kötüydü biraz düzeldim şimdi.pek iştahım falan yok ,çok çabuk acıkıyorum ama az yiyebiliyorum.istanbuldayım ben.şuan başka bir problemle karşılaştım şimdiye kadar kanamam olmamıştı,dün akşam işten geldikten sonra kanamam oldu endişelendim.doktorumu aradım dinlen dedi,sabaha kadar başka kanama olmadı arada kahverengi lekelenmem oldu bugün.Bugün 18:30 da ense kalınlığı ölçümü için bir doçentle randevumuz var bakalım inşallah kötü bir şey yoktur.salı günü kontrolüm vardı herşey normal gözüküyor dedi doktor ama dünkü kanama neyin nesiydi anlayamadım.sen hiç karşılatın mı böyle bir durumla?
geçmiş olsun canım.benim de olmuştu 8.haftada.yaklaşık 1 hafta sürdü.çok şükür şimdiye kadar geldik.ben o zaman çok stresliydim çok ağladım ona bağlıyorum.hangi doktora sorsak birini sonlandırmamız lazım diyordu bende böyle bişeyi hiç istemiyordum.çok şükür doğru kararı verdiğimize inanıyorum.seninde belki yorgunluk belki stres etkili olmuştur.beni her gören yavaş yürü yavaş otur yavaş kalk diye uyarıyordu.hızlı hareket ediyormuşum.sende dikkat et kendine.kontrol nasıldı ne dedi doktor?Allaha emanet ol..
şimdi geldim doktordan çok şükür bir aksilik yok ,üçüz gebelik bu tür kanamalar olabilir dedi ama şimdilik korkacak birşey yok dedi.ense kalınlığı ölçümü yapıldı çok şükür değerler normal çıktı.Gittiğim doktor kendi doktorum değil perinatoloji doçenti ,üçüz gebeliğe çok ama çok soğuk bakıyordu o da redüksiyon kelimesini telafuz etti ama çok üstünde durmadı şimdilik.Canım Allahtan başka yardımcımız yok onu biliyorum,inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Çok sevindim canım ilk testi geçtiler aferin onlara:)kendine çok dikkat et.Allaha emanet olun.öpüyorum dördünüzü de..
şimdi geldim doktordan çok şükür bir aksilik yok ,üçüz gebelik bu tür kanamalar olabilir dedi ama şimdilik korkacak birşey yok dedi.ense kalınlığı ölçümü yapıldı çok şükür değerler normal çıktı.Gittiğim doktor kendi doktorum değil perinatoloji doçenti ,üçüz gebeliğe çok ama çok soğuk bakıyordu o da redüksiyon kelimesini telafuz etti ama çok üstünde durmadı şimdilik.Canım Allahtan başka yardımcımız yok onu biliyorum,inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi.
selam kızlar.herkesin yeni yılını kutluyorum.hayır ve sağlık dolu bir yıl olur inşallah.lavinay benim hem kanama hemde kahverengi akıntı şeklinde olmuştu dedimya bir hafta sürmüştü.sen dinlenmene bak canım gerisi Allah Kerim:)
esra hoşbulduk.sen 31-32. haftayı geçtin sanıyorum.Allah yardımcın olsun.
aylinsema nerelerdesin??? ses ver!!!
arkadaşlar siz normla yolla mı üçüz hamile kaldınız çok merak ettim çok güzel bişey ya bir anda 3 evlat rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeklerinizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?