2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım.Hiç kafan karışmasın benim doktorum hiç önermemişti redüksiyonu ve zaten müdahale ettirmezdim.İçimiz rahat etsin diye hamileliğimin 4.ayından sonra bi prof. le görüşmüştük o sadece moralimizi bozmuştu neden başında müdahale ettirmediniz falan ama hiç etkilenmemiştim bundan.Hiç bi şekilde müdahale ettirmezdik zaten.Çok şükür 35.haftalara kadar gelebildik.Allah sana da uzun haftalar ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

Çok sağol canım.İnşallah diyelim.Hepimize uzun haftalar diliyorum:)))

Selam aylinsema,kontrolün nasıl geçti?bebişler nasıl?

Selam canım.Kontrolden bir gün önce biraz kanamam oldu Doktorumu aradım hemen gel dedi.ultrasonla baktı NST de çekildi hemen ama çok şükür doğumu gerektirecek bi durum çıkmadı.Ama doktorum bunun bir sinyal olduğunu söledi.Bebişlerim için ciğer geliştirici iğne yaptırttı.O gece hastane ve ben hepimiz tetikteydik bir an içn o gece doğum yapcam sandım ama şükür atlattık.Dün kontrolede gittim.Bebişlerim son iki hafta biraz az kilo almışlar önceki haftalara göre.Doktorum istirahat etmemi söledi süreyi uazatabileceğimiz kadar uzatalım diyor.İnşallah en azından bir hafta daha beklerler.Henüz 34+2 deyim bari 35 de bitse.Bu haftaları gördüğüm içinde şükrediyorum tabi.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Herişeyin yolund Olmasına çok ama çok sevindim canım.İnşallah hayırlısıyla 35 haftayı bitireceksin.aylinsema benim de hedefim 35 hafta inşallah bende sorunsuz bir şekilde o haftalara gelebilirim.Bol bol dinlen aman hiçbirşeye elini sürme,umarım evinde şuan sana yardımcı olan birileri vardır.sadece sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşacağını hayal et,güzel şeyler düşün.Allah nazarlardan korusun seni ve bebeklerini.Allah hepimize bugünlere gelebilmeyi nasip etsin inşallah.

Bugünü de geçirdik hayırlısıyla.Malesef evde yalnızım canım yakınlarımızdan benimle kalabilecek müsait kimse yok.Geçen hafta çantamı falan kendim hazırladım belkide ondan oldu kanama.Eşim akşamları ve haftasonları yapabildiği kadar yapıyo ev işlerini.Yapamassa kalıyo öylece işler.Ortalık çoğu zaman berbat zaten alıştık epeydir dağınıklığa çünkü hamileliğim başından beri fırsat vermedi ev işlerine.Dünde oyun parklarını kurduk bebişlerimizin o zaman sıkıntılarımı unutup heyecanlanabildim:)))Duaların için sağol Amin diyelim canım.

Esbab nasılsın?nasıl gidiyor ,inşallah sende bebişlerinde iyisinizdir.

lavinay ve aylinsema çok şükür iyiyiz teşekkür ederim.karnım çok kaşınıyor ve derisi acıyor.kakao yağı kullanıyorum ama sanırım artık çatlayacağımbu arada kakao yağı ilk sürüldüğünde çok kötü kokuyor.ama sonraları dayanılmayacak kadar değil.perşembe günü bir prof.a gideceğiz tavsiye üzerine.bakalım ne diyecek.bizim şuan en büyük sıkıntımız gece gündüz arayabileceğimiz bir doktorumuzun olmaması.belki bebişlerimizin kilolarını da öğreniriz.

aylinsema kendine çok dikkat et aklımdan çıkmıyorsun.bende seninle gün sayıyorum.hayırlı zamanda hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah.yataklarını kurmuşsunuz hayırlı olsun.hangi marka ve kaç tane aldın öğrenebilir miyim?biz de araştırıyoruz şimdilik.doğmaya yakın yada doğunca alalım diyoruz.

lavinay yakınlarda kontrole gidecek misin?benim oğlanın cinsiyeti 14. haftada belli olmuştu.belki seninkiler de belli olur.

kendinize dikkat edin kızlar.öpüyorum..

s_gun henüz özelden mesaj atamıyorum buradan yazayım.sat:14 temmuz 2011. tedavi yöntemi: menagon iğne+çatlatma iğnesi. cinsiyet:2 kız 1 erkek. yaş:27. yer:sivas.
şimdiden teşekkür ederim..

3 tane aldık sonuçta birkaç yıl kullanacaklar mecburen ayrı olmalı.Markası Baby Joy.Öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın....

3 tane aldık sonuçta birkaç yıl kullanacaklar mecburen ayrı olmalı.Markası Baby Joy.Öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın....

selam canım,inşallah bebeklerini mutlu bir şekilde hazırladığın odada büyüteceksin.aylinsema doğumun çok yaklaştı ya gün içerisinde ara ara seni düşünüyorum.Senin adına ben de çok heyecanlanıyorum.Son durumun nasıl?Ne olur doğumdan sonra bizi unutma ,en kısa zamanda bize yaz yoksa ben seni çok merak edeceğim.Benek odası artık tamamen hazır değilmi? Ben daha hiç araştırmadım ama Baby Joy neyin markası bebek odası takımının mı bunlar mobilya beşik mi yoksa park beşik diyorlar ondan mı?Bebek giysi dolabı da bunların parçalarından biri mi? kendine çok iyi bak.

Selam esbab ,umarım kontrolün iyi geçer ,herşey yolundadır?Bu hafta da prof gitmeni gerektirecek bir durum mu var yoksa rutin kontrolden biri mi?Ben de yakın zamanda kontrole gideceğim vallaha cinsiyetleri merak ediyorum,tabiki inşallah sağlıklı olsunlar öncelikle ama birinin cinsiyeti farklı olursa çok sevineceğim,iki kız bir erkek y ada iki erkek bir kız fena olmaz:) canım allah hepimize kolaylıklar versin ,gerçekten heyecanlı ve tedirgin bir bekleyiş yaşıyoruz.Ama yalnız olmadığını bilmek çok güzel.aylinsema nın doğumu çok yakın ya ben de kendimi onu düşünürken bulıyorum gün içersisinde.bu arada 26 haftalık oldun değil mi ?nasıl değişikliler kilo alımı,hareket kısıtlılığı,çabuk yorulma vs. yaz bana.iyi bak kendine ve bebişlerine

selam,öncelikle allaha analı babalı büyütsün bebişlerini ?hepinize sağlık ve huzur diliyorum.Sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdikdikten sonra herşey daha kolay olur diye düşünüyorum tabiki henüz doğum yapmamış biri olarak:) beni de tabloya eklemen için; SAT 3, ekim yaş 34,kolmen+ovitrelle çatlatma iğnesi ,İstanbul,cinsiyetlerini henüz öğrenemedik.

Dün yine NST ye girdim canım şükür herşey yolunda.Yarın 35 bitecek Allahın izniyle:)))Konuşurken bile nefesim kesiliyo canım.Yatarken çok zorlanıyorum ağrımayan yerim yok gece sürekli sağımı solumu değiştirerek sabahı ediyorum.Saat başı lavaboya kalkmak da cabası.Ama psikolojik olarak önceki haftalara göre daha rahatım en azından bu haftalara geldikya şükrediyorum.Mobilya falan almadık canım sadece park beşik.Yatak odamıza kurduk üçünüd
e anca sığdı.Sende bebişlerine ve kendine iyi bak.Öpüldünüz...

herkese merhaba.az önce kontrolden geldim.malesef bebeklerimden biri 22. haftada kalmış gelişimi çok yavaş.kan akımı azalmış yeterli beslenemiyormuş.suyuda azalmış.perinatoloji uzmanının görmesi gerekiyormuş.ankaraya sevk ettiler.haftasonu gideceğiz büyük ihtimal.yarın başka bi doktora daha gideceğim emin olmak için.inşallah yanlış ölçmüşlerdir diye kendimi avutuyorum.ne gelirse Allahtan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
lavinay fiziksel olarak iyi hissediyorum kendimi bi sorun yok.bu prof un muayene yaptığını yeni öğrendik onun için bide ona gidelim dedik.63-64 kiloyum.kendimi çok ağır hissetmiyorum.sende dikkat et kendine bol bol ye herşeyden.ben son zamanlarda pek dikkat etmedim yediklerime acaba ondan mı diye takılıyo aklıma.gerçi sordum alakası yok dedi ama yinede.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar aranızda böyle bebeklerinden birinde gelişim geriliği yaşayan var mı? varsa akıbeti ne oldu,nasıl bir tedavi yapıldı?lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim..

Geçmiş olsun canım ya .4.ayımda bende dr. değiştirme sürecindeyken perinatoloji uzmanı olan bir prof.e yönlendirmişti özel hastaneden bir doktor.Çoğul gebeliğin onların uzmanlık alanı olduğunu söleyerek.İçimiz rahat olsun diye gitmiştik ama prof.den hiç memnun kalmamıştım yarım saat ultrasonla baktı baktı net bi açıklama yapmamıştı.Size hamileliğin başında redüksiyon fakan önermedilermi biz çoğuldan yana değiliz çoğul gebeliği sağlıklı bulmuyoruz falan filan moralimizi bozup göndermişti.Oysa o ana kadar gittiğim dr. herşeyin yolunda olduğunu sölemişti.(aynı zamanda tedavimi yapan doktordu.)ondan vazgeçmemin sebebide hastanenin yoğunluğundan dolayı beklediğim ilgiyi gösteremiyordu.Yoksa alanında çok iyiydi.Hemde hastane eve uzak kalıyodu.Neyseki bizi bu prof.e yönlendiren dr.u değilde aynı hastanede başka dr.u tercih ettik bir arkadaşımında doktoruydu ama tekil gebelik olmadığı için kimi seçeceğimi bilemiyodum.Yinede tavsiye edilen dr.u tercih ettim görüştüm kendine güveni vardı ilk başta bana gelseydiniz sizi prof e falan yönlendirmezdim dedi.Daha önce üçüz doğumda yaptırdığını söledi.Şu anki dr.umda aynı kişi zaten.Çok poziiitif bir insan .Bunu anlatmamın sebebi eshapcım hiç moralini bozma belki hiçde olumsuz sonuçlar olmayacak.Allahtan hayırlısı.İlla perinatoloji uzmanına değilde işinde uzman başka bir dr.ada görünebilirsin gitmişken.Ne biliyim mesela tüp bebek merkezlerinin dr.u falan olabilir.Antalya'ya gelme imkanın olsa keşke benim doktorumada görünürdün.Ankara'dan hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Selam canım,moralini bozma herşey Allhtan dediğin gibi,çok şükür inanıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Bende bu ara hastaneye gidip geliyorum.Daha önce geçirdiğim hamilelikte bebekte anamoli vardı 24. hafta da gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık.Ama o üzüntüyle otopsi yaptırmadık,şimdi gittiğim perinotoloji uzmanı bizi tıbbı genetik bölümüne yönlendirdi.Şuan için bebeklerde herhangi bir sorun yok o yüzden ben amniyosentez yaptırmak istemiyorum ,gerçi şuan için doktorlar da önermedi,fakat ben ve eşim kromozom analizi için kan verdik bakalım 3 hafta sonra alacağız sonuçları.Şimdi düşünüyorum bir problem olursa ne yaparız?Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden daha önce de dediğim gibi zorlu bir süreç,bu süreçte sık sıkk sorunlarla karşılaşacağız ,hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda gider hepimiz için dualarım seninle ...

canım inşallah bebişlerin küveze girmeyecek ve inşallah doğumunu yaptıktan en fazla iki gün sonra bebeklerini alıp hazırladığın yataklarda uyutacaksın.Maşallah aylinsema senin adına öyle seviniyorum ki darısı hepimiz başına ,doğuma giderken bizi de unutma olurmu bizim dualarımız seninle sen de bizim için dua et.Kendine çok ama çok dikkat et.Sağlıcakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…