Herkese merhaba.. Bende bugün öğrendim üçüz annesi olduğumu. Doktorum ısrarla redüksiyon diyor. Ama sizleri ve üçüz doğuran anneleri okuduktan sonra cesaretlendim biraz. Anlıyacağınız henüz kafam karışık..
maşallah maşallah Allah daha da iyilik versin inşallah.bu haftaya kadar geldiler ya inşallah 35-36yı da tamamlarsınız.darısı tüm bekleyenlere.doğumda edilen dua kabul olurmuş.aklına gelirse bize de dua et emi:)Allaha emanet ol.öpüyorum..
Selam aylinsema,kontrolün nasıl geçti?bebişler nasıl?
hamişler pazartesi kuzularımı alacaklar dualarınızı bekliyorum...
hamişler pazartesi kuzularımı alacaklar dualarınızı bekliyorum...
Selam canım.Kontrolden bir gün önce biraz kanamam oldu Doktorumu aradım hemen gel dedi.ultrasonla baktı NST de çekildi hemen ama çok şükür doğumu gerektirecek bi durum çıkmadı.Ama doktorum bunun bir sinyal olduğunu söledi.Bebişlerim için ciğer geliştirici iğne yaptırttı.O gece hastane ve ben hepimiz tetikteydik bir an içn o gece doğum yapcam sandım ama şükür atlattık.Dün kontrolede gittim.Bebişlerim son iki hafta biraz az kilo almışlar önceki haftalara göre.Doktorum istirahat etmemi söledi süreyi urirreazatabileceğimiz kadar uzatalım diyor.İnşallah en azından bir hafta daha beklerler.Henüz 34+2 deyim bari 35 de bitse.Bu haftaları gördüğüm içinde şükrediyorum tabi.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Herişeyin yolund Olmasına çok ama çok sevindim canım.İnşallah hayırlısıyla 35 haftayı bitireceksin.aylinsema benim de hedefim 35 hafta inşallah bende sorunsuz bir şekilde o haftalara gelebilirim.Bol bol dinlen aman hiçbirşeye elini sürme,umarım evinde şuan sana yardımcı olan birileri vardır.sadece sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşacağını hayal et,güzel şeyler düşün.Allah nazarlardan korusun seni ve bebeklerini.Allah hepimize bugünlere gelebilmeyi nasip etsin inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerini bekliyorum..
Esbab nasılsın?nasıl gidiyor ,inşallah sende bebişlerinde iyisinizdir.
selam kızlar öncelikle yeni gelen hamşilere aramıza hoşgeldiniz ve hayırlı uğurlu olsun diyorum :))
doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün inşallah..
uzunnn zamandır giremiyorum buraya feyse takılmak pek iyi olmadu burayı boşladık burdaki herkesi de alsak ya feysdeki gruba? ama nasıl olcak bilmiyorum gizli grup çünkü sanırım sultan yapabiliyo o açmıştı grubu..
ben de yeni doğum yapmış biri olarak (yeni sayılır 1.5 ay oldu gerçi) size imreniyorum keşke hala hamile olsaydım daha az sorun vardı o zaman :)) şaka şaka gözünüzü korkutmayayım çok güzel bi duygu Allah sizlere de kucağınıza sağsaplim alabilmeyi nasip etsin inşallah. bu sayfadaki hamilelerin durumlarını ben tutuyodum tabloda, şimdi yeni gelenleri ekleyelim bakalım gönderin bana bilgilerinizi tabloya ekleyelim daha rahat takip edilir böylece..
hey gidi hey bi zamanlar böyle gün sayıyoduk :) bana özelden mesaj atın bu bilgileri kızlar ekliyim tabloya..
İsim
Sat
Tedavi yöntemi
14 nisan
Puregon iğne+çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
27
Diyarbakır
esra18
25 mayıs
Tedavisiz
2 erkek, 1 kız
23
İstanbul
emirzeynep
12 nisan
Çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
25
Isparta
begum0671
6 mart
Klomen+çatlatma iğnesi
2 kız, 1 erkek
30
Ankara
asuar
23 nisan
Aşılama
2 erkek, 1 kız
31
Ankara
mavi_mercan
15 nisan
Tüp bebek
2 erkek, 1 kız
30
İstanbul
aylint
1 nisan
Aşılama
2 kız, 1 erkek
32
Ankara
lavinay ve aylinsema çok şükür iyiyiz teşekkür ederim.karnım çok kaşınıyor ve derisi acıyor.kakao yağı kullanıyorum ama sanırım artık çatlayacağımbu arada kakao yağı ilk sürüldüğünde çok kötü kokuyor.ama sonraları dayanılmayacak kadar değil.perşembe günü bir prof.a gideceğiz tavsiye üzerine.bakalım ne diyecek.bizim şuan en büyük sıkıntımız gece gündüz arayabileceğimiz bir doktorumuzun olmaması.belki bebişlerimizin kilolarını da öğreniriz.
aylinsema kendine çok dikkat et aklımdan çıkmıyorsun.bende seninle gün sayıyorum.hayırlı zamanda hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah.yataklarını kurmuşsunuz hayırlı olsun.hangi marka ve kaç tane aldın öğrenebilir miyim?biz de araştırıyoruz şimdilik.doğmaya yakın yada doğunca alalım diyoruz.
lavinay yakınlarda kontrole gidecek misin?benim oğlanın cinsiyeti 14. haftada belli olmuştu.belki seninkiler de belli olur.
kendinize dikkat edin kızlar.öpüyorum..
3 tane aldık sonuçta birkaç yıl kullanacaklar mecburen ayrı olmalı.Markası Baby Joy.Öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın....
lavinay ve aylinsema çok şükür iyiyiz teşekkür ederim.karnım çok kaşınıyor ve derisi acıyor.kakao yağı kullanıyorum ama sanırım artık çatlayacağımbu arada kakao yağı ilk sürüldüğünde çok kötü kokuyor.ama sonraları dayanılmayacak kadar değil.perşembe günü bir prof.a gideceğiz tavsiye üzerine.bakalım ne diyecek.bizim şuan en büyük sıkıntımız gece gündüz arayabileceğimiz bir doktorumuzun olmaması.belki bebişlerimizin kilolarını da öğreniriz.
aylinsema kendine çok dikkat et aklımdan çıkmıyorsun.bende seninle gün sayıyorum.hayırlı zamanda hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah.yataklarını kurmuşsunuz hayırlı olsun.hangi marka ve kaç tane aldın öğrenebilir miyim?biz de araştırıyoruz şimdilik.doğmaya yakın yada doğunca alalım diyoruz.
lavinay yakınlarda kontrole gidecek misin?benim oğlanın cinsiyeti 14. haftada belli olmuştu.belki seninkiler de belli olur.
kendinize dikkat edin kızlar.öpüyorum..
selam,öncelikle allaha analı babalı büyütsün bebişlerini ?hepinize sağlık ve huzur diliyorum.Sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdikdikten sonra herşey daha kolay olur diye düşünüyorum tabiki henüz doğum yapmamış biri olarak:) beni de tabloya eklemen için; SAT 3, ekim yaş 34,kolmen+ovitrelle çatlatma iğnesi ,İstanbul,cinsiyetlerini henüz öğrenemedik.selam kızlar öncelikle yeni gelen hamşilere aramıza hoşgeldiniz ve hayırlı uğurlu olsun diyorum :))
doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün inşallah..
uzunnn zamandır giremiyorum buraya feyse takılmak pek iyi olmadu burayı boşladık burdaki herkesi de alsak ya feysdeki gruba? ama nasıl olcak bilmiyorum gizli grup çünkü sanırım sultan yapabiliyo o açmıştı grubu..
ben de yeni doğum yapmış biri olarak (yeni sayılır 1.5 ay oldu gerçi) size imreniyorum keşke hala hamile olsaydım daha az sorun vardı o zaman :)) şaka şaka gözünüzü korkutmayayım çok güzel bi duygu Allah sizlere de kucağınıza sağsaplim alabilmeyi nasip etsin inşallah. bu sayfadaki hamilelerin durumlarını ben tutuyodum tabloda, şimdi yeni gelenleri ekleyelim bakalım gönderin bana bilgilerinizi tabloya ekleyelim daha rahat takip edilir böylece..
hey gidi hey bi zamanlar böyle gün sayıyoduk :) bana özelden mesaj atın bu bilgileri kızlar ekliyim tabloya..
İsim
Sat
Tedavi yöntemi
14 nisan
Puregon iğne+çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
27
Diyarbakır
esra18
25 mayıs
Tedavisiz
2 erkek, 1 kız
23
İstanbul
emirzeynep
12 nisan
Çatlatma iğnesi
2 erkek, 1 kız
25
Isparta
begum0671
6 mart
Klomen+çatlatma iğnesi
2 kız, 1 erkek
30
Ankara
asuar
23 nisan
Aşılama
2 erkek, 1 kız
31
Ankara
mavi_mercan
15 nisan
Tüp bebek
2 erkek, 1 kız
30
İstanbul
aylint
1 nisan
Aşılama
2 kız, 1 erkek
32
Ankara
selam canım,inşallah bebeklerini mutlu bir şekilde hazırladığın odada büyüteceksin.aylinsema doğumun çok yaklaştı ya gün içerisinde ara ara seni düşünüyorum.Senin adına ben de çok heyecanlanıyorum.Son durumun nasıl?Ne olur doğumdan sonra bizi unutma ,en kısa zamanda bize yaz yoksa ben seni çok merak edeceğim.Benek odası artık tamamen hazır değilmi? Ben daha hiç araştırmadım ama Baby Joy neyin markası bebek odası takımının mı bunlar mobilya beşik mi yoksa park beşik diyorlar ondan mı?Bebek giysi dolabı da bunların parçalarından biri mi? kendine çok iyi bak.
herkese merhaba.az önce kontrolden geldim.malesef bebeklerimden biri 22. haftada kalmış gelişimi çok yavaş.kan akımı azalmış yeterli beslenemiyormuş.suyuda azalmış.perinatoloji uzmanının görmesi gerekiyormuş.ankaraya sevk ettiler.haftasonu gideceğiz büyük ihtimal.yarın başka bi doktora daha gideceğim emin olmak için.inşallah yanlış ölçmüşlerdir diye kendimi avutuyorum.ne gelirse Allahtan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
lavinay fiziksel olarak iyi hissediyorum kendimi bi sorun yok.bu prof un muayene yaptığını yeni öğrendik onun için bide ona gidelim dedik.63-64 kiloyum.kendimi çok ağır hissetmiyorum.sende dikkat et kendine bol bol ye herşeyden.ben son zamanlarda pek dikkat etmedim yediklerime acaba ondan mı diye takılıyo aklıma.gerçi sordum alakası yok dedi ama yinede..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar aranızda böyle bebeklerinden birinde gelişim geriliği yaşayan var mı? varsa akıbeti ne oldu,nasıl bir tedavi yapıldı?lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim..
herkese merhaba.az önce kontrolden geldim.malesef bebeklerimden biri 22. haftada kalmış gelişimi çok yavaş.kan akımı azalmış yeterli beslenemiyormuş.suyuda azalmış.perinatoloji uzmanının görmesi gerekiyormuş.ankaraya sevk ettiler.haftasonu gideceğiz büyük ihtimal.yarın başka bi doktora daha gideceğim emin olmak için.inşallah yanlış ölçmüşlerdir diye kendimi avutuyorum.ne gelirse Allahtan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
lavinay fiziksel olarak iyi hissediyorum kendimi bi sorun yok.bu prof un muayene yaptığını yeni öğrendik onun için bide ona gidelim dedik.63-64 kiloyum.kendimi çok ağır hissetmiyorum.sende dikkat et kendine bol bol ye herşeyden.ben son zamanlarda pek dikkat etmedim yediklerime acaba ondan mı diye takılıyo aklıma.gerçi sordum alakası yok dedi ama yinede..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar aranızda böyle bebeklerinden birinde gelişim geriliği yaşayan var mı? varsa akıbeti ne oldu,nasıl bir tedavi yapıldı?lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim..
Dün yine NST ye girdim canım şükür herşey yolunda.Yarın 35 bitecek Allahın izniyle:)))Konuşurken bile nefesim kesiliyo canım.Yatarken çok zorlanıyorum ağrımayan yerim yok gece sürekli sağımı solumu değiştirerek sabahı ediyorum.Saat başı lavaboya kalkmak da cabası.Ama psikolojik olarak önceki haftalara göre daha rahatım en azından bu haftalara geldikya şükrediyorum.Mobilya falan almadık canım sadece park beşik.Yatak odamıza kurduk üçünüd
e anca sığdı.Sende bebişlerine ve kendine iyi bak.Öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?