2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

üçüz anne adaylarına maaşallah kızlarrr.. hepiniz süpersiniz.. allah sağlıkla hepsini beraber kucağınıza almayı nasip etsin ben hep buraları okuyup sizlere dua ediyorumm... sizlerde biz gebe kalamayanlardan da dualarınızı eksik etmeyin nolur... sağlıklı güzel günler görün evlatlarınızla inşallah......

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Tedavi yöntemi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]s_gun
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]Puregon iğne+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Diyarbakır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra18
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]Tedavisiz
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirzeynep
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[TD]Çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Isparta
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begum0671
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asuar
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi_mercan
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]Tüp bebek
[/TD]
[TD]2 erkek, 1 kız
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylint
[/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[TD]Aşılama
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]Ankara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esbab
[/TD]
[TD]14 temmuz
[/TD]
[TD]Menagon+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD]2 kız, 1 erkek
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sivas
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lavinay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]Klomen+çatlatma iğnesi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yeni hamişleri eklemeye başladık, bu listedeki 2 kişi hariç herkes doğum yaptı aslında ama ben nostalji olsun diye silmek istemedim böyle devam edellim :)) evet diğer hamişler siz de gönderin bilgilerinizi..

ayy çok güzel ya maşallah.. bende 3 senedir bebek istiyorum ama klomen kullandım bu ay bakalım hayırlısı. hep takip ediyorum siteyi çok hoşuma gidiyo yazdıklarınızı okumakk.. bende üçüz istiyorumm aklıma hep üçüz bebeğim olcak gibi geliyo ama çok zor yaa gerçekten Rabbim yardımcınz olsun Allah tüümm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn..

Merhaba aradaşlar.Bebişlerim 35+0 da gelmeye karar verdiler.13.01.2012 de sabah 7:00 de doğum gerçekleşti.Ben az önce eve döndüm.Bebişlerim ortalama bir hafta kadar küvezde kalacaklar.Böle insan kendini bir tuhaf hissediyo ama bir açıdanda benden daha iyi bakacaklarından içim rahat.İnşallah sağlıklı sıhhatli eve dönerlerde bir an önce kokularını hissedip emzirebilirim.Sizleri haberdar etmek istedim.Dualarınızı eksik etmeyin.Öpüldünüz.

tatlım gözünüz ayudınn sağlıkla dünyaya gelmişler şükür bir hafta dediğin neki gelir geçer sen bol bol enerji depola :)))

Selam canım ,hayırlı uğurlu olsun sende bebeklerinde sağlıklı ya ,gerisini boşver,varsın bir hafta sonra evlerine gelsinler .En zorunu atlattın diye düşünüyorum bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah.Tebrik ediyorum seni kendine çok iyi bak.

esbab merhaba,seni merak ediyorum.Umarım sen de bebeklerinde iyisinizdir.

merhaba arkadaşlar bende üçüz annesiyim biz 4.ayımızdayız ek gıdalara geçicez fakat hiçbir bilgim yok benim bebişlerim erken doğdular bu yüzden yemekleri konusunda korku yaşamaktayım tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:

Merhaba ,Allah bebeklerine sağlık versin inşallah.Ne güzel sağlıkla kucağına almışsın,bende 16 haftalık üçüz annesi adayıyım ek gıda konusunda sana yardımcı olamayacağım üzgünüm.Bebeklerin kaçıncı haftada doğdu ve kaç kilo doğdular ? küveze girdiler mi ,şayet girdilerse ne kadar kaldılar yazarsan sevinirim.

Ben üçüz annesi değilim fakat kendim bizzat üçüzüm yani bebişleriniz gibi :) bizde 2 kız 1 erkeğiz. Annemin o zamanlardaki resimlerini görünce inanamıyorum karnının büyüklüğüne, Allah hepinize sabır versin umarım onları sağlıklı mutlu bir şekilde karşılarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…