sema bana yeni çizelge yapsana..9 ocak 2012
hayırdır esracım????
Merhaba aradaşlar.Bebişlerim 35+0 da gelmeye karar verdiler.13.01.2012 de sabah 7:00 de doğum gerçekleşti.Ben az önce eve döndüm.Bebişlerim ortalama bir hafta kadar küvezde kalacaklar.Böle insan kendini bir tuhaf hissediyo ama bir açıdanda benden daha iyi bakacaklarından içim rahat.İnşallah sağlıklı sıhhatli eve dönerlerde bir an önce kokularını hissedip emzirebilirim.Sizleri haberdar etmek istedim.Dualarınızı eksik etmeyin.Öpüldünüz.
tatlım gözünüz ayudınn sağlıkla dünyaya gelmişler şükür bir hafta dediğin neki gelir geçer sen bol bol enerji depola :)))
Selam canım ,hayırlı uğurlu olsun sende bebeklerinde sağlıklı ya ,gerisini boşver,varsın bir hafta sonra evlerine gelsinler .En zorunu atlattın diye düşünüyorum bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah.Tebrik ediyorum seni kendine çok iyi bak.Merhaba aradaşlar.Bebişlerim 35+0 da gelmeye karar verdiler.13.01.2012 de sabah 7:00 de doğum gerçekleşti.Ben az önce eve döndüm.Bebişlerim ortalama bir hafta kadar küvezde kalacaklar.Böle insan kendini bir tuhaf hissediyo ama bir açıdanda benden daha iyi bakacaklarından içim rahat.İnşallah sağlıklı sıhhatli eve dönerlerde bir an önce kokularını hissedip emzirebilirim.Sizleri haberdar etmek istedim.Dualarınızı eksik etmeyin.Öpüldünüz.
herkese merhaba.az önce kontrolden geldim.malesef bebeklerimden biri 22. haftada kalmış gelişimi çok yavaş.kan akımı azalmış yeterli beslenemiyormuş.suyuda azalmış.perinatoloji uzmanının görmesi gerekiyormuş.ankaraya sevk ettiler.haftasonu gideceğiz büyük ihtimal.yarın başka bi doktora daha gideceğim emin olmak için.inşallah yanlış ölçmüşlerdir diye kendimi avutuyorum.ne gelirse Allahtan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
lavinay fiziksel olarak iyi hissediyorum kendimi bi sorun yok.bu prof un muayene yaptığını yeni öğrendik onun için bide ona gidelim dedik.63-64 kiloyum.kendimi çok ağır hissetmiyorum.sende dikkat et kendine bol bol ye herşeyden.ben son zamanlarda pek dikkat etmedim yediklerime acaba ondan mı diye takılıyo aklıma.gerçi sordum alakası yok dedi ama yinede..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar aranızda böyle bebeklerinden birinde gelişim geriliği yaşayan var mı? varsa akıbeti ne oldu,nasıl bir tedavi yapıldı?lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim..
merhaba arkadaşlar bende üçüz annesiyim biz 4.ayımızdayız ek gıdalara geçicez fakat hiçbir bilgim yok benim bebişlerim erken doğdular bu yüzden yemekleri konusunda korku yaşamaktayım tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben üçüz annesi değilim fakat kendim bizzat üçüzüm yani bebişleriniz gibi :) bizde 2 kız 1 erkeğiz. Annemin o zamanlardaki resimlerini görünce inanamıyorum karnının büyüklüğüne, Allah hepinize sabır versin umarım onları sağlıklı mutlu bir şekilde karşılarsınız :)[/QU
tüm iyi dilerin için teşekkür ederiz.ne güzel böyle yetişkin bir üçüz ün forumu ziyaret etmesi.Bende karnım çok büyüycek diye korkmaya başladım şimdiden.Kaç haftalık doğmuşsunuz ve kaç yılında ?
Ben üçüz annesi değilim fakat kendim bizzat üçüzüm yani bebişleriniz gibi :) bizde 2 kız 1 erkeğiz. Annemin o zamanlardaki resimlerini görünce inanamıyorum karnının büyüklüğüne, Allah hepinize sabır versin umarım onları sağlıklı mutlu bir şekilde karşılarsınız :)[/QU
tüm iyi dilerin için teşekkür ederiz.ne güzel böyle yetişkin bir üçüz ün forumu ziyaret etmesi.Bende karnım çok büyüycek diye korkmaya başladım şimdiden.Kaç haftalık doğmuşsunuz ve kaç yılında ?
87 de doğduk 36 hafta olmuş hala doğmaya niyetimiz yokmuş ama annemin karnı çatlamaya başlamış artık almışlar sezeryanla ve hepimizde 2 kilonun üstünde doğduk :))
87 de doğduk 36 hafta olmuş hala doğmaya niyetimiz yokmuş ama annemin karnı çatlamaya başlamış artık almışlar sezeryanla ve hepimizde 2 kilonun üstünde doğduk :))
süpermişsiniz vallaha dilerim benim üçüzlerimde sizin gibi sabırlı davranırlar:)
süpermişsiniz vallaha dilerim benim üçüzlerimde sizin gibi sabırlı davranırlar:)
Umarım öyle olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?