esbab merhaba,seni merak ediyorum.Umarım sen de bebeklerinde iyisinizdir.
Merhaba aradaşlar.Bebişlerim 35+0 da gelmeye karar verdiler.13.01.2012 de sabah 7:00 de doğum gerçekleşti.Ben az önce eve döndüm.Bebişlerim ortalama bir hafta kadar küvezde kalacaklar.Böle insan kendini bir tuhaf hissediyo ama bir açıdanda benden daha iyi bakacaklarından içim rahat.İnşallah sağlıklı sıhhatli eve dönerlerde bir an önce kokularını hissedip emzirebilirim.Sizleri haberdar etmek istedim.Dualarınızı eksik etmeyin.Öpüldünüz.
arkadaşlar mrb..yeni katldm aranıza.ben de 15+2 üçüz annesi adayıyım:) 2 kız 1 erkek bekliorz inşallh..
merhaba canım.nihayet evdeyim.ayın 15inde kayseri tıp fakültesine gittik.hemen hastaneye yatırdılar.iki gün ciğer geliştirici iğne vuruldum.birsürü tahlil tetkik yapıldı.bebeğimin beslenmesini engelleyecek bir hastalığımın olmadığı anlaşıldı.sebebi yok belli değil dediler.anne karnında yapılabilecek birşey yokmuş.bekleyeceğiz.3 güne bir kalp atımlarını kontrol ettireceğiz.küçük kızımız az da olsa büyüyor.en son dün 650 gr ölçüldü.kayseride perinatoloji doçenti onun için umutlanmamamızı, yaşasa bile sağlıklı olmayacağını söyledi.ama biz umutluyuz o kadar çok dua edeni var ki inşallah üç bebeğimize de sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz.siz de dualarınızı eksik etmeyin.
sen ve bebişlerin nasılsınız?cinsiyetleri belli oldu mu?epeydir giremedim nete.aylin doğum yapmış maşallah:)kendine iyi bak.öpüyorum..
merhaba..
ikiz annelerıne bır sorum olacaktı.. eger cevaplarsanız çok mutlu olurum.. klomen tedavısıyle ikiz veya üçüz hamıle kalan varmı?.. yardımcı olurmusunuz.. ben önumuzdekı ay klomen başlayacagım..
arkadaşlar mrb..yeni katldm aranıza.ben de 15+2 üçüz annesi adayıyım:) 2 kız 1 erkek bekliorz inşallh..
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel.. ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?arkadaşlar mrb..yeni katldm aranıza.ben de 15+2 üçüz annesi adayıyım:) 2 kız 1 erkek bekliorz inşallh..
canım tebrik ederim çok sevindim yavrularına sağlıkla kavuştun maşallah.ben epeydir nete giremiyordum ama aklımdaydın hep.müsait olduğunda bizi haberdar et nasılsınız, günleriniz nasıl geçiyor? benim bebeklerden birinde gelişim geriliği var teyzesi dua et olur mu..Allaha emanet olun..
canım tebrik ederim çok sevindim yavrularına sağlıkla kavuştun maşallah.ben epeydir nete giremiyordum ama aklımdaydın hep.müsait olduğunda bizi haberdar et nasılsınız, günleriniz nasıl geçiyor? benim bebeklerden birinde gelişim geriliği var teyzesi dua et olur mu..Allaha emanet olun..
hosgeldin canım bende 14 haftalıgım bizimde 2 erkek 1 kız olarak görünüyo canım bende çok kasık ağrısı oluyo sendede oluyomu doktor genişlemeden bahsediyo ama
hoşgeldin aramıza ,bende 16+5 günlük üçüz annesi adayıyım:) ama cinsiyetler belli değil daha.hamilelik nasıl geçiyor ?
yeni anne adayları facedeki grubumuza gelin facedeki adlarınızı veya msnlerinizi yazın ben sizi önce kendime ordan da gruba ekleyim..
ben klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ve üçüz bekliyorum:) kısmet herşeyin hayırlısı ,klomen ve çatlatma iğnesi çoğul gebelik olasılığını artırıyor doktorunla bu konuyu detaylı görüş başlamadan önce.
facedeki adım betül çakmak..gruba eklersenz çok sevnrm:)
cnm birsürü betül çakmak çıkıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?