2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

esbab merhaba,seni merak ediyorum.Umarım sen de bebeklerinde iyisinizdir.

merhaba canım.nihayet evdeyim.ayın 15inde kayseri tıp fakültesine gittik.hemen hastaneye yatırdılar.iki gün ciğer geliştirici iğne vuruldum.birsürü tahlil tetkik yapıldı.bebeğimin beslenmesini engelleyecek bir hastalığımın olmadığı anlaşıldı.sebebi yok belli değil dediler.anne karnında yapılabilecek birşey yokmuş.bekleyeceğiz.3 güne bir kalp atımlarını kontrol ettireceğiz.küçük kızımız az da olsa büyüyor.en son dün 650 gr ölçüldü.kayseride perinatoloji doçenti onun için umutlanmamamızı, yaşasa bile sağlıklı olmayacağını söyledi.ama biz umutluyuz o kadar çok dua edeni var ki inşallah üç bebeğimize de sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz.siz de dualarınızı eksik etmeyin.
sen ve bebişlerin nasılsınız?cinsiyetleri belli oldu mu?epeydir giremedim nete.aylin doğum yapmış maşallah:)kendine iyi bak.öpüyorum..

canım tebrik ederim çok sevindim yavrularına sağlıkla kavuştun maşallah.ben epeydir nete giremiyordum ama aklımdaydın hep.müsait olduğunda bizi haberdar et nasılsınız, günleriniz nasıl geçiyor? benim bebeklerden birinde gelişim geriliği var teyzesi dua et olur mu..Allaha emanet olun..

merhaba..

ikiz annelerıne bır sorum olacaktı.. eger cevaplarsanız çok mutlu olurum.. klomen tedavısıyle ikiz veya üçüz hamıle kalan varmı?.. yardımcı olurmusunuz.. ben önumuzdekı ay klomen başlayacagım..

arkadaşlar mrb..yeni katldm aranıza.ben de 15+2 üçüz annesi adayıyım:) 2 kız 1 erkek bekliorz inşallh..

hosgeldin canım bende 14 haftalıgım bizimde 2 erkek 1 kız olarak görünüyo canım bende çok kasık ağrısı oluyo sendede oluyomu doktor genişlemeden bahsediyo ama

Merhaba canım , seni çok merak ettim iyi olduğuna çok sevindim.Nete giremediğin süre içinde aklım hep sendeydi vallaha neyseki iyisin bebeklerinde iyi ,minik kızında kilo alıyormuş işte inşallah herşey yolunda gidecek tatlım ,dualarım seninle.Kendimi o kadar yalnız hissetmeye başlamıştım ki ,aylinsema doğum yaptı giremez oldu sen de giremedin neyse ki geldin artık:) inşallah hepimiz için herşey yolunda gidecek.salı günü kontrolüm var bakalım herhalde artık belli olur ,en son 15 gün önce gittiğimizde biri kıza benziyor dedi doktor ,ama diğerlerinin pozisyonu uygun değil o yüzden hiçbir yorum yapmadı .esbab detaylı ultrason yatırdın değil mi ben 18. haftamda yaptırmayı düşünüyorum.öpüyorum sende kendine ve bebişlerine iyi bak...

ben klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım ve üçüz bekliyorum:) kısmet herşeyin hayırlısı ,klomen ve çatlatma iğnesi çoğul gebelik olasılığını artırıyor doktorunla bu konuyu detaylı görüş başlamadan önce.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel.. ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?

yeni anne adayları facedeki grubumuza gelin facedeki adlarınızı veya msnlerinizi yazın ben sizi önce kendime ordan da gruba ekleyim..

Merhaba arkadaşlar yavrularımın üçüde artık evde.Çok yoğunuz İstanbuldan kızkardeşim ve eşi geldi yardıma buna rağmen zor yetişiyoruz yalnız kalınca napcaz bilmiyorum bütün günümüz mama hazırlamak biberon yıkamak alt değiştirmekle geçiyo.Geceleri bazen bir saat dahi uyumadığım oluyo.Her üç saatte bir uyandırıp beslemek gerekiyo bir buçuk saat alt bakımı ve beslenmeyle geçiyo zaten.Kızlarımdan birinde gaz sorunu var aradaki bir buçuk saatide uykuda geçiremiyorum o yüzden.Sizleri durumdan haberdar etmek istedim.Bundan sonra nete girmeyede zamanım olmayacağı kesin.Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat,anne babalarada bakabilme gücünü versin.Hepiniz öpüldünüz.

hosgeldin canım bende 14 haftalıgım bizimde 2 erkek 1 kız olarak görünüyo canım bende çok kasık ağrısı oluyo sendede oluyomu doktor genişlemeden bahsediyo ama

hoşbuldk cnm:) tebrk ederm seni de..ben de kasık ağrısı çok fazla yok,arada sırada oluyo sadece..

hoşgeldin aramıza ,bende 16+5 günlük üçüz annesi adayıyım:) ama cinsiyetler belli değil daha.hamilelik nasıl geçiyor ?

hoşbuldk:) hamilelik iyi gidiyor şuan,başlarda çok zorluklar yaşadım,ohss olmuştm,hastanede falan yattım uzun süre,sonra da mide bulantıları falan,hiç bişey yiyemedm,5 kilo verdm..ama artık iyiyim çok şükür:) bi sorunum kalmadı..sizlern nasıl geçiyor?

ne guzel... allah hayırlısı ile kucagına amayı nasıp etsin. pekı yumurta takıbı yaptırdın mı?..oluşan tum yumurtalar tutttumu?

merhaba arkadaşlar bende üçüz anne adayıyım allah izin verirse....
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım iki embryo transfer oldu ve ilk kontrlde de ikiz annesi olacağımı duyunca çok sevindim ... 15 gün sonraki kontrolde üçüz olduklarını öğrenince çok şaşıdım çünki ne benim ne de eşimin ailesinde tek yumurta ikizi yoktu.... doktorum birinin durumunun iyi olmadığını söyledi bende başka bi riskli gebelik uzmanına gittim ama o da tek yumurta ikizlerinde biri bozulursa diğeride bozulur dedi... ama ben hepsinin benimle kalacağına inanmak istiyorum ve çok istiyorum....
hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…