ne guzel... Allah hayırlısı ile kucagına amayı nasıp etsin. Pekı yumurta takıbı yaptırdın mı?..oluşan tum yumurtalar tutttumu?
herkese merhaba arkadaşlar bende dün üçüzlerim olacağını öğrendim gecen hafta gittiğimde ikizdi bu hafta üçüz oldular doktor birini alalım dedi ben kabul etmedim doğrumu karar verdim bilmiyorum ama allahın verdiği canı almak bana düşmez hipo hipo hastasıyım yumurta takibiyle hamile kaldım dün üçüz olduğunu öğrendiğimde ağlaya ağlaya öldüm ama bugün daha iyiyim allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bana da yardımcı olursanız çok sevinirim...
Günaydın kızlar!
Bende 3.5- 4 yıl kadar önce hergün neredeyse bilgisayara yapışık yaşıyordum.Sizler gibi üçüz hamile olduğumu öğrenince kendimi kadınlar kulübünde buldum ve burdan çok şey öğrendim.Özellikle çocuklarını yanılmıyorsam 26 haftalık dünyaya getiren umuttayeşerençiçekler den çok şey öğrendim.bana hep çok güzel örnek oldu.O kadar erken doğmalarına rağmen üç bebeğide maşallah çok sağlıklıydı.umarım burdaki herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar.benim minnoşlarım 18 şubatta 3. yaşlarını dolduracaklar.Ayrıca sizlere iyi örnek olmayabilirim ama 4. bebeğim yolda:) Bana sormak istediğiniz şeyler olursa burda olduğum kadarıyla cevaplandırırım.hepinize kolay bir hamilelik diliyorum.İnşallah 38 haftalık doğumlar yaparsınız.
1985 canım ben demet ablan.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel.. ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?
selam kızlar bebeklerimizin cinsiyetini öğrendik 3 tane kızımız olacak:) allahın izniyle.Hani birtanesi farklı cinsiyet olsaydı fena olmazdı ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil,hepinizin bebeklerine sağlık diliyorum.
herkese merhaba arkadaşlar bende dün üçüzlerim olacağını öğrendim gecen hafta gittiğimde ikizdi bu hafta üçüz oldular doktor birini alalım dedi ben kabul etmedim doğrumu karar verdim bilmiyorum ama allahın verdiği canı almak bana düşmez hipo hipo hastasıyım yumurta takibiyle hamile kaldım dün üçüz olduğunu öğrendiğiYmde ağlaya ağlaya öldüm ama bugün daha iyiyim allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bana da yardımcı olursanız çok sevinirim...
Allah hayırlı etsin canım.biz de üç kız kardeşiz.annem hep şanslı olduğunu söyler.ama babam da zaman zaman kendini yalnız hissettiğini söyler:) işin şakası tabi.Allah hayırlısıyla sağlıkla doğmalarını nasip etsin.sağlıcakla kal..
o yeni anneler gelmişler..üçüzler giderek çoğalıyor...hepinize sağlıklı hamişlikler....
sağol canım benim ,bakarsın biri süpriz yapar esbab:) sağlıklı olmalarını istiyorum gerisi çok önmeli değil.Sen nasılsın?pek yazmıyorsun eskisi kadar bebeklerin nasıl minik kızının durumu nasıl canım maşallah 29. haftaya geldin nasıl ağırlaştın mı çatlaklar vs ne durumdasın ?seni merajk ediyorum ara ara da olsa haberdar kendinden.öpüyorum...
merhaba canım.evet pek giremiyorum nete.annemler geldi eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz.zaten artık uzun süre oturamıyorum.toplam 16 kilo aldım hala da alıyorum. 5 dk ayakta dursam nefes nefese kalıyorum belim ağrıyor.ve tabiki çatlıyorum:)hem krem hem yağ kullanıyorum ama yinede çok kaşınıyorum.küçük kızım inşallah büyüyor teyzesi en son 700gr dediler.pazartesi yine gideceğiz bakalım ne diyecekler.ölçümden ölçüme de değişiyor.diğer ikisi çok şükür normal devam ediyor.bi 4-5 hafta daha dursalar hayırlısıyla:)
evet belki de bebişler süpriz yapar:)ama çok doğru düşünüyorsun bence en önemlisi sağlık.Allah cümlesine içinde de bizlere eksiksiz kusursuz salih evlatlar nasip etsin inşallah.kendine dikkat et canım.fırsat buldukça yazarım.öpüyorum..
esracım merhaba.nasılsın bebeklerin nasıl?epeydir nete giremiyordum.takip edemedim.benim face hesabım da yok onun için sadece buradan takip edebiliyorum.seni ve bebeklerinin durumunu merak ettim.inşallah iyisinizdir.sağlıklar diliyorum..
kızlar slm ben 3 üz annesiyim o kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi 8 haftalık hamileyim her utrasyona girdiğimde bebişelrimi öğrendim.ama şuan 2 tane bebişimin kalp atışını duydum 3 çü perşembe günü belli olacak nasıl bi duygu yaşadığımı inan ki bilmiyorum korku heycan sevinç allah yardımcımız olsun hayat o kadar tuhaf geliyor ki şuanda ne istediğimi bilmiyorum hamileli,kten dolayımı bilmiyorum sizler de nasıl bi ruh haline sahiptiniz arkadaşlar yardımçı olun lütfen kendimi hiç ii hissetmiyorum düzellecek mi bu halim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?