arkadaşlar size birsey sormak istiyorum 28. haftada karnımız çok mu büyüyo ve çok mu rahatsız hissediyoruz kendimizi ben kpss ye giricem de çok da çalısıyorum sınava giremeyebilirmiyim korkusuda çok var onca yıl okudum çocklarııma rahat kosullarda bakmak isterim stres yaptım iyice sizce nasıl olur
Merhaba asmin,ben şuanda 18+1 günlük hamileyim ,karnım şimdiden çok şişti,ama genel olarak iyiyim fakat sanırım 28. haftalarda genelde ağırlaşma oluyor hayırlısı inşallah kpss sınavı hangi haftalarına denk geliyor?
kızlar slm ben 3 üz annesiyim o kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi 8 haftalık hamileyim her utrasyona girdiğimde bebişelrimi öğrendim.ama şuan 2 tane bebişimin kalp atışını duydum 3 çü perşembe günü belli olacak nasıl bi duygu yaşadığımı inan ki bilmiyorum korku heycan sevinç allah yardımcımız olsun hayat o kadar tuhaf geliyor ki şuanda ne istediğimi bilmiyorum hamileli,kten dolayımı bilmiyorum sizler de nasıl bi ruh haline sahiptiniz arkadaşlar yardımçı olun lütfen kendimi hiç ii hissetmiyorum düzellecek mi bu halim...
arkadaşlar size birsey sormak istiyorum 28. haftada karnımız çok mu büyüyo ve çok mu rahatsız hissediyoruz kendimizi ben kpss ye giricem de çok da çalısıyorum sınava giremeyebilirmiyim korkusuda çok var onca yıl okudum çocklarııma rahat kosullarda bakmak isterim stres yaptım iyice sizce nasıl olur
asmincim eğer sınav 28.haftana denk geliyorsa sınırda ve iyi bir hafta
çok kilo almazsan o haftada hala rahat olabilirsin
ben 24.haftamda denize bile giriyordum,30.haftadan sonra değişti herşey toplamda da 14 kilo almama rağmen
yürüyüş ve nefes egzersizi yap,kilo alma ve aradaki 2 saati ful dinlenerek geçirirsen inşallah bir sıkıntı olmaz
ne öğretmeni olcan inşallah ?
devlet atamadan öğretmen olunmuyo ya bizde ondan sordum :)
üçüz anne adayları nasılsınız? esbab hiç haber yok senden iyisindir inşallah.
arkadaşlar 3 gündür faranjit olmuşum çok kötü olsum doktora gittim antibiyotik verdi,içiyorum ama inşallah bebklerim olumsuz etkilenmez bu durumdan.ama kendinize dikkat edin bu soğuk havalarda üşütüp hastalanmayın.
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hvalar tam hastalık havası...
merhaba arkadaşlar.yine görüşemedik epey bi zaman.pek bi değişiklik de olmamış ama:)biz şimdilik iyiyiz.büyük yavrular normal gelişiyor, küçük kızımız da az az büyüyor.bugün bana yatış verdiler doğuma kadar kontrol altında olmam iyi olurmuş.bizde pazara kadar müsade istedik hazırlıklarımızı tamamlamak için.annem cumartesi gelecek şuan yanımda kalacak kimse de yok.bakalım bebeler o zamana kadar dururlar inşallah:)
lavinay sen nerelerdesin.birkaç gündür yazmamışsın.herşey yolundadır umarım.
yeni anneler sizlerde hoşgeldiniz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
biz dua istiyoruz teyzeleri.Allaha emanet olun.hoşçakalın...
esbab haftan artık bayağı iyi cnm doğursanda sıkıntı olmaz ben 32 de doğum yaptım..senin kız da nazlı bnmki gibi..hiç kafana takma bak bnmki 1.5 kilo oldu yakında evimde olacak inş.allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz..merhaba arkadaşlar.yine görüşemedik epey bi zaman.pek bi değişiklik de olmamış ama:)biz şimdilik iyiyiz.büyük yavrular normal gelişiyor, küçük kızımız da az az büyüyor.bugün bana yatış verdiler doğuma kadar kontrol altında olmam iyi olurmuş.bizde pazara kadar müsade istedik hazırlıklarımızı tamamlamak için.annem cumartesi gelecek şuan yanımda kalacak kimse de yok.bakalım bebeler o zamana kadar dururlar inşallah:)
yeni anneler sizlerde hoşgeldiniz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Selam canım,senden haber aldığıma çok sevindim, inşallah biraz daha sabretsin bebişlerin,hayırlısıya en uygun zamanda kucağına almayı nasip etsin allahım.Canım ben de iyiyim karnımın çok büyüdüğünü hissediyorum.bu arada geçen hafta doktora gittiğimde 2 kız 1 erkek dedi cinsiyetlere bakalım bir sonraki kontrolde ne olacak:) kendine çok ama çok iyi bak durumundan haberdar etmerhaba arkadaşlar.yine görüşemedik epey bi zaman.pek bi değişiklik de olmamış ama:)biz şimdilik iyiyiz.büyük yavrular normal gelişiyor, küçük kızımız da az az büyüyor.bugün bana yatış verdiler doğuma kadar kontrol altında olmam iyi olurmuş.bizde pazara kadar müsade istedik hazırlıklarımızı tamamlamak için.annem cumartesi gelecek şuan yanımda kalacak kimse de yok.bakalım bebeler o zamana kadar dururlar inşallah:)
üçüz anne adayları nerelerdeseniz hiç sesiniz çıkmıyor umarım herşey yolundadır.kendinize iyi bakın.
merhaba lavinay.uzun zaman oldu yine ama bu arada çok şey oldu.21 şubatta 31+5 günlükken doğum yaptım.bebeklerim çok sıkıntılı doğmadılar miniğimiz dışında.oğlum 1650gr doğdu kendi kendine nefes alabiliyordu ama sonradan alamadı ve solunum cihazına bağlandı.kızlar 1550gr ve 750gr doğdular, doğar doğmaz solunum cihazına bağlandılar.23ü sabahı minik kızımızı rabbime uğurladık.2 gün yaşayabildi yavrum.solunum ve kalp yetmezliği,bunlara bağlı başka sıkıntılar vardı.şeker tedavisine başlamışlardı.daha fazla dayanamadı sevdemiz.büşra ve fikret ali hala yoğun bakımdalar.solunum cihazından çıkamadılar.bu yüzden hayati tehlikeyi atlatamadıklarını söylüyorlar.lütfen dua edin teyzeleri..onları öyle görmek çok zor.Rabbim cümlesine benim yavrularıma da şifa versin inşallah...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.umarım iyisinizdir.dayanın 34ü tamamlayın inşallah.Allaha emanet olun.dua edin..öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?