2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Merhaba asmin,ben şuanda 18+1 günlük hamileyim ,karnım şimdiden çok şişti,ama genel olarak iyiyim fakat sanırım 28. haftalarda genelde ağırlaşma oluyor hayırlısı inşallah kpss sınavı hangi haftalarına denk geliyor?

28. hafta yada 29. haftaya denk geliyor hem sabah 2 saat hem öğleden sonra 2.5 saat hayırlısı inşallah girerim sınava karın şişliği çok önemli değilde önemli olan halsizlik bakalım artık nasibimizde varsa olur ne diyelim...

:)Buna şok deniliyo canım.Yaşamayanımız yok sanırım bu duyguyu.1 hafta içinde hiçbişeyin kalmaz merak etme.Tadını çıkart.Allah yardımcısı olsun tüm üçüz anne adaylarının.

asmincim eğer sınav 28.haftana denk geliyorsa sınırda ve iyi bir hafta
çok kilo almazsan o haftada hala rahat olabilirsin
ben 24.haftamda denize bile giriyordum,30.haftadan sonra değişti herşey toplamda da 14 kilo almama rağmen
yürüyüş ve nefes egzersizi yap,kilo alma ve aradaki 2 saati ful dinlenerek geçirirsen inşallah bir sıkıntı olmaz
ne öğretmeni olcan inşallah ?
devlet atamadan öğretmen olunmuyo ya bizde ondan sordum :)

canım ben beden eğitimi öğretmeniyim şubat atamasına başvuramadım hem üçüz olması hemde doğu olması nedeni ile eişm de istemedi doğumdan sonra nereye istersen gideriz dedi o yüzden birini kaçırdım iyi bir puan alıyımda ağustosta batıya atanıyım diye uğraşıyorum çok kilo almamak için nasıl beslenmeliyim çünkü ben biraz kilolu başladım yüksek dozda menegon iğneleri kullandığım için şu an hergün yürüyüş yapıyorum yarım saat ortalama yememmede dikkat ediyorum bakalım inşallah daha fazla kilo almam...

üçüz anne adayları nasılsınız? esbab hiç haber yok senden iyisindir inşallah.

arkadaşlar 3 gündür faranjit olmuşum çok kötü olsum doktora gittim antibiyotik verdi,içiyorum ama inşallah bebklerim olumsuz etkilenmez bu durumdan.ama kendinize dikkat edin bu soğuk havalarda üşütüp hastalanmayın.

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hvalar tam hastalık havası...

merhaba arkadaşlar.yine görüşemedik epey bi zaman.pek bi değişiklik de olmamış ama:)biz şimdilik iyiyiz.büyük yavrular normal gelişiyor, küçük kızımız da az az büyüyor.bugün bana yatış verdiler doğuma kadar kontrol altında olmam iyi olurmuş.bizde pazara kadar müsade istedik hazırlıklarımızı tamamlamak için.annem cumartesi gelecek şuan yanımda kalacak kimse de yok.bakalım bebeler o zamana kadar dururlar inşallah:)
lavinay sen nerelerdesin.birkaç gündür yazmamışsın.herşey yolundadır umarım.
yeni anneler sizlerde hoşgeldiniz .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
biz dua istiyoruz teyzeleri.Allaha emanet olun.hoşçakalın...

esbab Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallh..umarım herşey yolunda gider..bol bol dua edicem:)
arkadaşlar benim de 18 hafta bitti,ama 2 haftadır aşırı derecede bel ve sırt ağrılarım var.gece uyku uyuyamıorum ağrıdan.bu kadar erken mi başlıyor ağrılar çoğul gebelikte?bide ben 2 sene önce ameliyat olmuştum,boynuma ve sırtıma doğru platin takıldı.zaten boynumda ve sırtımda ağrılarım oluyordu hala,sanırım bunun da etkisi var..sizin de bu dönemlerde başladımı bel ve sırt ağrılarınız?

merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık üçüz hamileyim.benim merak ettiğim bazı konular var yardımcı olursanız sevinirim, beslenme konusunda ve kilo alımında ayda ortalama kaç kilo alınmalı,karnımız çok mu büyür ve bu aylarda ne gibi besin öğeleri önerirsiniz,ve kaç haftaya kadar bebeklerimizi götürebiliriz,bana doktorum 28 haftadan sonra alabilirim dedi,son olarakta üç ayrı kese olunca 3 ayrı yumurtamı oluyor,bebekler birbirlerine benzermiler,doktora kontrole gittiğimde bazılarını sorduysamda bazılarınıda ultrasyonda bebekleri görüp heyecandan unuttum,bu ayın sonunda tekrar gidecem doktora kontrole,o zamanda sorarım yinede sizlerde yardımcı olurmusunuz,muhtemelen cinsiyetleride belli olur demi ayın sonunda,Allahım herkesin evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı bi şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin,isteyen herkese rabbim nasip etsin,Allaha emanet olun arkadaşlar.

esbab haftan artık bayağı iyi cnm doğursanda sıkıntı olmaz ben 32 de doğum yaptım..senin kız da nazlı bnmki gibi..hiç kafana takma bak bnmki 1.5 kilo oldu yakında evimde olacak inş.allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz..

Selam canım,senden haber aldığıma çok sevindim, inşallah biraz daha sabretsin bebişlerin,hayırlısıya en uygun zamanda kucağına almayı nasip etsin allahım.Canım ben de iyiyim karnımın çok büyüdüğünü hissediyorum.bu arada geçen hafta doktora gittiğimde 2 kız 1 erkek dedi cinsiyetlere bakalım bir sonraki kontrolde ne olacak:) kendine çok ama çok iyi bak durumundan haberdar et

üçüz anne adayları nerelerdeseniz hiç sesiniz çıkmıyor umarım herşey yolundadır.kendinize iyi bakın.

merhaba lavinay.uzun zaman oldu yine ama bu arada çok şey oldu.21 şubatta 31+5 günlükken doğum yaptım.bebeklerim çok sıkıntılı doğmadılar miniğimiz dışında.oğlum 1650gr doğdu kendi kendine nefes alabiliyordu ama sonradan alamadı ve solunum cihazına bağlandı.kızlar 1550gr ve 750gr doğdular, doğar doğmaz solunum cihazına bağlandılar.23ü sabahı minik kızımızı rabbime uğurladık.2 gün yaşayabildi yavrum.solunum ve kalp yetmezliği,bunlara bağlı başka sıkıntılar vardı.şeker tedavisine başlamışlardı.daha fazla dayanamadı sevdemiz.büşra ve fikret ali hala yoğun bakımdalar.solunum cihazından çıkamadılar.bu yüzden hayati tehlikeyi atlatamadıklarını söylüyorlar.lütfen dua edin teyzeleri..onları öyle görmek çok zor.Rabbim cümlesine benim yavrularıma da şifa versin inşallah...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.umarım iyisinizdir.dayanın 34ü tamamlayın inşallah.Allaha emanet olun.dua edin..öpüyorum..

başın sagolsun arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun üzülme o senin cennete şefaatcin dualarımız seninle allah cennette kavuşursun...

Esbabcım başın sağolsun çok üzüldüm duyunca Allah sabır versin tatlım, inşallah diğer yavrularını sana bağışlar. sen doktorların hgayati tehlike demelerine aldırış etme çünkü küvezdeyken onlar herkes için öyle konuşuyo. benimkiler de 1 ay kaldı hep öyle söylediler herşeye hazırlıklı olun sonuçta bunlar prematüre diye. ben de 31+2 de doğum yapmıştım. zaman herşeyin ilacı sen de üzülme ki sütün gitmesin bol bol süt sağıp götür bebeklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…