2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

öyle yatagı falan dert etme nerde olsa yatar dönmeye başlayana kadar yolu var yazada at yere battaniye dönsün dursunlar ben aldım 2 tane kaç kere yattılar yataga koyunca uyanıyolar koltuk köşelerinde büyüyolar sonra zamanla alırsın hiç dert etme benim komşularım ın çocukları benimkilerden yaşca büyük onların salıncakları yürütecleri falan şimdiden herşey vaarr buhar mak. bi komşu söyledi sterlizör başka bi komşu verdii kısmetliler ben almadan herşeyleri oldu allah her yerden kapılarını açıyoo

bende zeynepe katılıyorum çocuklar zaten çabuk büyüyo öyle pahalı kıyafetler zaten gerek yok bebekken bizde annem toptan almıştı kıyafetleri sizde öyle yapabilirsiniz ilk günler sık değişiyosun bezleri 1paket 4 5 gün gidiyodu ama şimdi 10gün falan gidiyo bizede mamada hergün 1kutu bebelec içiyodu benimkiler bide bende süt yok çünkü şimdi 3gün yetiyo ek gıdalara başladığımız için sadece mama 300lira mama 100lirada bez diyebiliriz hesaplama yani allahım zten bereketinie veriyo onun sırrını kimse bilemez şimdiden bez almaya başla bence ama 2 3 numara diye değişikli al hepsini küçük alma ben öyle yapmıştım baya almıştım 4 ay kadar kullandım düşün yani

bide apache canım senin doğumun tahmini hangi aya geliyo???

canım biraz olsun içim rahatladı.Allah yardım edecek biliyorum ama onlar için en iyisini yapamamak üzüyor beni.6sene bebek diye hayaller kurarken ay hamile olsam şöyle yaparım böyyle ederim derdim...şimdi bişey yapamamak insanı üzüyo.gönül cicili bicili kıyafetler,en güzelinden yataklar arabalar eşyalar istiyo.ayy bu gönül de çok fena bırakmıyo yakamı.elim kolum bağlı oturmak bana göre değil ama herşey imtihan işte.sabretmek de güzel.(çok zor olsa da onlar için sağlıkları için,onları veren için)napalım

bez almaya çalışalım bari herkes ayı şeyi diyo.ilk zamanları için prima premium care mi almam lazım.çok küçük çok hassas olacaklar.herkeste öyle yazmış.en iyi fiyatı 22 tl. doğuma kadar 8 paket alsam yeni doğanından yeter mi?peki sonra başka marka pişik yapar mı?daha ucuz bişeye geçsem.

canım ben 18 haftalık hamileyim ya 21 haziran 35.haftayı bitirmiş oluyorum yanlış hesaplamadıysam.öncesini düşünmek istemiyorum ama haziranın her anı olabilir.Rabbim sağlıkla durdurursa...

benim en çok nelere ihtiyacım var sizce.herkes deli gibi listeler yazmış.3 çocukla çarpınca insan bi marsı ziyarete gidip gelmiş gibi oluyo bide bana artık kullanmadığınız şeyleri ve özellikle göğüs pompanız varsa kullanmıyosanız bana satarmısınız?göğüs pompası çok lazım diyolar.

ilgin için çok sağol canım.Allah razı olsun.görüşmek üzere.

valla canım benimde ne güzel hayallerim vardı ikizlerim olcaktı herşeyin en güzelini almak istedim hep ama kısmet olmadı 30 haftalık dünyaya geldiler yoğunbakım günleri falan derken aldığım hiçbirşeyi giymediler kullanmadılar çok hevesliydim ama olmadı nasip değilmiş 1 tane yatak almıştık ikeadan sadece 1 tane kalmıştı daha sonra alırız dedik cuma günü o pazarda doğum yaptım eltimin verdiği yatakta yatıyor kızım şimdilik küçükte geliyo bakıcaz artık.........

canım çok haklısın.çok sağolun.moral oldunuz bana.ben zaten tek bir tane park yatak almayı düşünüyorum.yatağımın yanına koyacağım.dizi dizi uyusun annesinin kuzuları.birbirlerini uyandırmıyorlar mı?yada biri uyanınca ötekilerde uyanıyor mu?bende tek bakıcam heralde.komşularım yardım ederiz diyolar ama nereye kadar yada ne kadar bilemiyorum.nasıl yetişiyosun yemeğe ev işine bebişlere...

bende kıyafeti de eşyaları da gocunmadan kullanırım.burda kızlardan biri sağolsun bana tulum filan yollamış ikizleri varmış dün geldi bende yıkadım kuruyorlar.hem sevindim hem içim biraz burkuldu ama herkes ister evladına en iyisini en güzelini almayı.napalım.onlar sağlıklı olsun da tek duam bu.

eski yazdıklarınızı okuyorum 133.sayfaya filan geldim sen daha doğum yapmadın.ama maşallah senin hamileliğin her açıdan güzel geçti hep zeynep gibi olsam deyip durdum bide begüm.onun dr.benim de dr.um.aynı hastane de doğum yapıcam nasipse...onu da yakın hissettim kendime.

benim ilk üç ayım kabus gibiydi.16.haftada bulantılarım bitti derken.şimdi mide gazı ve mide yanması beni mahvediyo.hiç sağlıklı beslenemedim.beslenemiyorum.enerjimde okadar düşük ki...yattığım yerde yoruluyorum.şimdilik 3.5 kg.filan aldım.sen kaç kg. ile doğum yaptın?

canım her konuda aklına ne gelirse tavsiyelerini bekliyorum.beni yalnız bırakmayın...görüşmek üzere

canım yazdıklarını pür dikkat okudum.senin doğum hikayeni de yeni okudum o da çok etkiledi beni.verdiğin tüm bilgiler için çok sağol.sanırım eskişehirlisin bende eskişehirliyim ama ankarada oturuyorum.ailem ve tüm akrabalarım eskişehirde.tekrar memnun oldum tanıştığımıza.

yataktı arabaydı büyük eşyaları almıcaz şimdi en son doğuma yakın.büyük ihtimalde 2.el alıcaz.göğüs pompasını da sizlerden biri satar diye bekliyorum.gerçi siz daha çok kullanırsınız da bebekleri daha büyük olanlar satarsa alıcam.internetteki 2.ellere güvenemiyorum.bez illa prima premium care mi alayım ilk etapta.sonra marka değişince pişik olursa...

canım bence hamileliği özleme gerçi sen güzel bir hamilelik geçirdin okuduğum kadarıyla.ben 3 ay süründüm.16.haftada iyiyim derken bulantılar bitti derken şimdi midem beni mahvediyor hayata küstüm ya gerçekten.hiç yaşasın hamileyim diyemedim devamlı hasta gibiyim.midemde bir gaz oluyor neden anlayamadım şişiyor şişiyor nasıl bir basınç patlıcam sanıyorum.tansiyonum çıkıyor kulaklarım ellerim ateş gibi oluyor.o biraz azaldı derken mide yanması bi başlıyor bitiş yok zorla uyuyorum.yemek borum asitten yana yana.mide asidim ağzıma gelince uykuda hoplayıp kalkıyorum.sizde de böyle miydi.ben mi böyleyim bilemedim.ne keyfim var ne enerjim.adım atmak istemiyorum.bende bir gariplik var heralde.dr.umda çok pozitif ne desem dinleyip moral verici bişeyler söylüyor.ay ne biliyim canım bende doğsunlar sağlıkla 36.hafta gelsin inşallah diye bekliyorum valla.düşünsene daha 18.hafta daha çoook var.

üçüz anne adayları nasılsınız size bişey sormak istiyorum ben 12. haftaya girdim ve aşırı uyku problemim var akşam saat 7 de yatıyorum sabah saat 7 ye kadar gündüzleride deslerdesüekli uyku kali ve kendimi çok yorgun hissediyorum sizce bu belirtiler normal mi?bu uyku hali ne zamn gecer ?sersem gibiyim sürekli....

canım çok normal merak etme.uyuyabiliyorken kıymetini bilelim.25.haftadan sonra uyku filan kalmıyormuş.ben 18 haftalık hamişim hala hasta gibiyim enerjisiz ve keyifsizim.bizimki zor bir hamilelik...sabırla beklicez....

Merhaba Figenay,bir saatir eski yazduklarınızı okuyorum.Senin doğum yapmanı bekleyerek okudum yazdıklarını,ne güzel her anının paylaşmışsın bu sayfalarda.Tabi buarada gözyaşlarımı tutamadığımı söylememe gerek yok herhalde.Dilerim hepimiz senin kadar şanslı oluruz...

eski üçüz anne adayları şimdinin üçüz anneler bugün geçmiş sayfaları okudum,s_gün,emrzeynep,esra18 ,begüm ,lila3146,figenay vs.vs şuanda figenayın doğum yapmış olduğu sayfaları okudum yavaş yavaş hepinizin o anlarını okuyacağım inşallah.İyi ki böyle bir forum var kendimi yalnız hissetmiyorum,emrzeynep bu sayfayı açtığın için teşekkürler...

biraz sabret geciçek bu durum,14. haftadan sonra rahatlarsın ama 20. haftalardan sonrada başka rahatsızlıklar çıkıyor:) napalım idare edicez yeterki üçüzlerimiz sağlılka gelsinler...

Apache ve diğer yeni hamiş arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım rahat ve uzun bir hamilelik dönemi geçirirsiniz....yazılanları okurken apache yazdıklarını okurken dikkatimi çekti demek senda Aydan hocamın hastasısın mükemmel bir insan ve çok iyi bir dr kesinlikle ona sonuna kadar güvenebilirsin...ben 36+2 de doğum yaptım oda kendi isteğimle durumum daha beklemey müsaitti ve Aydan hocamda bekleme taraftarıydı ama ben doğum yapmak istedim oda yaptırdı aklına takılan sormak istediğin ne varsa sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...bütün hamile rakadaşlar merak ettiğiniz öğrenmek isteediğiniz ne varsa tecrübelerimi sizinle paylaşmaya hazırım...

sayfayı açtım ama dogum hikayemi yazamadım daha valla ben açtım kızlarda yanlız bırakmadı öle dertleşe dertleşe bugünlere geldik

cnmmm alll kiloları hiç dert etme 26kg aldım dogumla hepsi gitti..ilk üç ay cehennem orta 3ay balayı son 3ay da hamileliğin heycanlı kısmıymış keyfini çıkarın

uyu cnm uyuyabildiğin kadarr sonra o uykuları arıcaksın hamilelikte ilk altın kurall rahat olun herşeyi kafanıza takmayın uykuysa uyu yemekse yeee kafana göre takıl cnmm sıkıntı yok herşey normall:)))))

cnmmm sen prima falan şart degil hemen öle pişik olmuyolar...öle uçuk kaçık listelere takılma ama sana şu kadınlar kulübündenden okuyupta en çok dua ettiğim şey agız beziii gerçekten herşeyden daha gerekliymiş:)))40tane aldım anca yetiyo ıslak mendil ilk molfik yeni dogan aldım sonra hangisi kampanyadaysa pez prima ve molfiks aldım 15tl den haziranada dogum yapcaksın yazın havalr nasıl olur bilmem ama çıtçıtlı al 3er takımda yenidogan al sorda yavaş yavaş takımlarıalırsın çünkü kışın giycekler ve büyüyecekler öle çok alıpta büyütme valla 2hafta önce denediğiim kıyafet birden küçülmüş çok üzüldüm kızların çogu artık sagmıyo fısladı gögüslerimiz ama pompada küvezde oldugu sürece lazım oluyo sonra biberona alışırsa seni emmez en büyük hatamda o oldu benim sagmak yerine ver emsinler senii biberona alışınca kaçınılmaz son emmiyolar battaniyede ilk başta çok alma senin yaza gelcek küçülür kışa uygunun u alırsın ama sonra kurtarıcı oluyokundakla uyuttaklıma gelenler bunlar sonra detaylı yazarım koca bebek ilği bekliyo:)))

unutmayın kızlar hiçbirşey illaki olacak degil maddi ve manevi kendinizi yıpratmayın herşey oldugu kadar allahım onların rızıklarını veriri yeterki şükredelim... ölee iilla o şart bu şart degil yapabildiğizi yapalım eskiler nasıl büyütmüş bezi ellerinde yıkarmış dayarmış pirinç ununu büyümedikmii??? ve büyülerin dediğinden şaşmayın onlar bişey diyosa vardır bi bildklerii hamileliğinizi bunları düşünerek geçirmeyin bebegide etkiler sonra sinirli oluyo pıtırcıklar:))))

ders çalışmak zorunda olmasam uyumak çok güzel ama çok uyuyuncada dersler kalcak diye de üzülüyorum inşallah en kısa sürede geçer...

uyu cnm uyuyabildiğin kadarr sonra o uykuları arıcaksın hamilelikte ilk altın kurall rahat olun herşeyi kafanıza takmayın uykuysa uyu yemekse yeee kafana göre takıl cnmm sıkıntı yok herşey normall:)))))

cnm bizim eşlerimiz aynı meslek sanırım nasıl üçüzlerle sıkıntı çekiyormusunuz maddi olarak...

canım aydan hoca üçüzlerden ve senden bahsediyor zaman zaman ama tabi ben senin olduğunu tesadüfen geçmiş mesajlarınızı okurken anladım.sen ve sanırım asuarmıydı ikinizde hem aydan hocanın hastasıydınız hem koruda doğum yaptınız.zaten içimden diyordum ah keşke tanışsam şu üçüz anneleriyle diyordum nasipmiş demekki.memnun oldum.hatta ikinizden biri eryamandaymış.bende ordayım.göksuya evim çok yakın.

sana sormak istediğim bir değil bin şey var.yandın sen...

senin doğum hikayeni eski mesajlarda ayrıntılı göremedim.bana hastaneyi,ekipi,doğum nasıl oldu,kendine geldiğinde ağrın çokmuydu...bunları yaz nolur.bide doğum için hastaneye kaç tl.ödediniz gerçi senin bebekler küvözde kalmamış ama ben o küvöz parasından çok korkuyorum.aydan hoca da net bişey söylemiyo bizde kara kara düşünüyoruz.vitamin filan ne kullandın.kaç kilo aldın.bebekleri hangi çoçuk dr.una götürüyorsun.hastaneye giderken kendin ve bebekler için ne götürdün.hastane doğumda ne veriyor.hastanede süt pompası varmıydı sen götürdünmü?

ayy ne çok şey sordum.şimdiden teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…