kızlar benim tayin çıktı demiştim ya bugün dr gittik rapor almak için merkez olsunda tedavi sıkıntı olmasın diye fakat dr morelimi bozdu 1ni hemen alalım dedi .yaşamazlar hepsini kaybederisn dedi sinir oldum. ya insanın morelini bozmak saniyelerini alıyo neyse bende kesinlikle dedim ben üçünüde istiyorum dedim şuan saglıkları bukadar iyi iken nasıl kıyarım yok dedim inatlaştım zaten kendi dr degildi. çok takmıyorum ama insanın aklına gelince sinirlerine sahip olamıyor.şimdi içimi korku sardı ya hepsini kaybedersem neden diyorum sebebi yok çatladım sinirden( 49::26:
aa canımm ankaradayım ben deeTeşekkür ederim canım sizinde tayininiz hayırlı olsun..bende polis eşiyim biz kırıkkaledeydik ankaraya çıktı bizimkisi...hakkımızda hayırlısı olur umarım...taşınma telaşı bizdede başladı ne yapacağız bilmiyorum bende yavaş yavaş topluyorum işte...cinsiyetleri inşallah doğrudur eşimde bende iki kız bir erkek istiyorduk...sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyoruz...
amin canımm benimm.. maşallah size de, hep böyle devam eder inşallah..Aylin s_gün sizlere de çok teşekkür ederim umarım sizde bebeklerin hayırlı haberlerini alırsınız şimdilik benim herşey yolunda az çok cinsiyetlerini öğrendik ölçümleri normal gelişimleri normal inşallah hep birlikte sonuna kadar böyle gideriz ...birde şu taşınma teleşını atlatırsak sıkıntısız bende iyisi olmayacak...
denemeeeee denemeeee:)))))))))))
Aylin canım demek ankaradasın hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun ...ben kırıkkaleden ankaraya dr geliyordum zaten ...aydan biri var gazinin hocası ona gidiyorum...
begümcüm ben de zekai tahir burak hastanesine gidiyorum, doktorum müzeyyen gülnur özakşit..
ayy canım yaa... gerçekten kötüymüş tecrübelerin. benim de dr.umun muayenehaneye ilk gidişimizde hamilelikte dış gebelik şüphesi oldu ve ertesi gün hastaneye yattım..hastaneye yatmadan önceki gece çok kötüydü, çok korktuk eşimle.. neyseki hastaneye yattığım sabah dış gebelik görünmedi şükür.. ama ohss yüzünden 4-5 gün yattım, serum takıldı.. ilk yatışımı genel odaya yapmıştık, ordaki hanımlar da çok şekerlerdi çok güldük muhabbet ettik.. özel odaya geçtim sonra, orası daha rahat ama hastane sonuçta.. İnşallah sağlıkla tamamlarız hamileliklerimizi sorunsuz rahat da bi tek doğuma gideriz...zekai tahir deyince tüylerim diken diken hamileliğimi orda ögrendim bana dış gebelik teşhirsi konuldu hast. yattım 1 gece bana 10 yıl gb geldi çok korktum dogum haneyi gördüm falan filan çok kötüydü o yüzden korkuyorum çok ordaki dr. bana üçüz oldugunu duyunca bunun birini alırlar dedi.... hiç iyi anılarım yok yani bi ankaralı olarak:)))
Valla dr kendisi tek tek verdi bu arada tayinim çıktı kızlar:))mardindeydim ıspartaya gidiyorum bide ev topla şimdi işin yoksa oy:)))ya ben 3çüz oldugunu ögrendiğim günden beri herkese morel veriyorum nasıl bakcan nasıl büyütcen falan diye cvp hazır hiç de sorun yapmıyorum açıkcası böyle konuşanlarıonun dışında herşey güzel gidiyo ben hiç hamile oldugunu anlamıyanlaranım ..çogu zaman unutuyorum bile çokk şükürr rabbime inşş sizinde geçer rahat dönemlerinizbaşlar öyle bide cinsiyetleri ögrenirsem daha ne isterim ki:)))
canım sen hiç moralini bozma drlar öyle konuşuyor inan hepimize aynı şeyleri söylediler ...sen rahat ol kararının arkasında dur onlar bizim psikolojimizi düşünmüyor ki umurlarında değil ...o yüzden sen takma kafana allahın izniyle sorunsuz sağlıklı bir şekilde bir hamilelik geçirip bebişlerimizi alacağız kucağımıza...sen raporunu al emniyet müdürlüğüne mutlaka verin...biz merkez istemiyoruz benim ailem ankaranın ilçesinde çalıştığım için bebeklere bakma konusunda ailem yardımcı olacak ...benim sağlık kurulu raporlarım vardı zaten bir dilekçe yazıp emniyet müdürlüğüne verdik bakalım heyecanla sonucu bekliyoruz...hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
begümcüm merhabalar, bu bahsettiğiniz sağlık raporu ne işe yarayacak tayin için mi kullanacaksınız? ben öğretmenim acaba üçüzlerin bakımı için merkeze tayin yaptırabilir mi? görev yaptığım yerde ne benim ne de eşimin yakınları yok annemlere yakın olmak için tayin istiycektik. biilgin varsa lütfen paylaşır mısın?
selam kıslar ya ben aylardır bu sitedeyim burayı yeni keşfettim oleeeeyyyy
galiba en ilerde ben varım merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz rahat rahat ben cevaplarım benim cevaplicak kimsem yoktu((
minikler ne alemde???
Meraba figen canım ya benimde burda kimsem yoktu yoktu o yüzden ankaraya tayin istedik çıktı...eşim polis benim onları il ilçe verirken mazeretleri varsa bunların değerlendirileceği söylendi...bizde rapor alarak üçüzlerimizin olacağını tek başımıza bakamıyacağımızı bu yüzden ailemin bulunduğu ilçeye verilmemizi talep eden bir dilekçeyle birlikte sağlık raporunu verdik ...değerlendirileceğini söylediler ama hala yerimiz belli olmadı...bizim yaşadığımız süreç bu şekilde sizde bir şansınızı deneyin derim belki değerlendirmeye alınır...bizim sonucu bildiririm..hepimizin hakkında hayırlısı olsun çünkü zor günler bizi bekliyor..
Merabalar aramıza hoşgeldin..maşallah en ileride olanımız sensinbizler daha yolun başında sayılırız...inşallah hepimiz sorunsuz hayırlı şekilde bu yolculuğu tamamlarız...aklıma takılan bişeyler olursa mutlaka sorarım senin gibi tecrübeli birinin aramızda olması çok iyi olduu
demek ıspartaya tayininiz çıktı ne iş yapıyorsunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırım doktorumdanda çok memnunum size tavsiye ederim benim oğlum 4 aylık oldu biz halen doktorumuzla görüşürüz . pazara kadar değil mezara kadar işte.her konuda yardımcı olurum elimden geldiğince ben özelden mesaj atamıyorum 100 tane olcakmış olamadı gitti neyse görüşürüz
ayy canım yaa... gerçekten kötüymüş tecrübelerin. benim de dr.umun muayenehaneye ilk gidişimizde hamilelikte dış gebelik şüphesi oldu ve ertesi gün hastaneye yattım..hastaneye yatmadan önceki gece çok kötüydü, çok korktuk eşimle.. neyseki hastaneye yattığım sabah dış gebelik görünmedi şükür.. ama ohss yüzünden 4-5 gün yattım, serum takıldı.. ilk yatışımı genel odaya yapmıştık, ordaki hanımlar da çok şekerlerdi çok güldük muhabbet ettik.. özel odaya geçtim sonra, orası daha rahat ama hastane sonuçta.. İnşallah sağlıkla tamamlarız hamileliklerimizi sorunsuz rahat da bi tek doğuma gideriz...
senin hastane ve dr hangileri canım? demek sen de ankara, ankaralılar bebişlerle buluşalım herkes şaşırsın :)))
selam kıslar ya ben aylardır bu sitedeyim burayı yeni keşfettim oleeeeyyyy
galiba en ilerde ben varım merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz rahat rahat ben cevaplarım benim cevaplicak kimsem yoktu((
minikler ne alemde???
hoşgeldinn lilaaaselam kıslar ya ben aylardır bu sitedeyim burayı yeni keşfettim oleeeeyyyy
minikler ne alemde???
cnm biz anaranın yerlisiyiz annem kızılcahamamlı babam kayaşlı yerlisiyiz ama 10 yıl önce antalyaya taşındık ama sürekli gidip geliyorum. düğüne gitmiştim hamile oldugumu ögrendim oynayamadan geldim:))))...sonra evledim mardine tayin çıktı şimdi tekrar ısparta dolanıp duruyoruz :))))allahım hayırlısını versin bebişerim de anası gb gezmeci olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?