2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
evet 2011 ağustos anneleri
bizimde artık göbek show topicimiz var:))
yeni yeni çıkan göbişlerimizi burdan takip edelim
bunlarda nazarlıklarımız

ilk resim bende olsun dedim
13+1 günlük göbişim yani meleğim

akşama doğru karnım daha da belirginleşiyo sabahları daha bi inik:))
hadi arkadaşlar sizleride bekliyoruz

oh oh oh maşallah diyeyim belli olmuş karnışın valla :)

ay bende göbüşüm çok erken çıktı diye düşünüyordum .şimdi senin göbüşünü görünce rahatladım normalmiş demekki

ay bende göbüşüm çok erken çıktı diye düşünüyordum .şimdi senin göbüşünü görünce rahatladım normalmiş demekki

canım sende ekle senide meleğinide görelim:))
oğlumda karnım çok geç çıkmıştı. bildiğim kadarıyla ikinci bebklerde karın daha çabuk büyümeye başlıyomuş

benim 3.hamileliğim bu sefer karnım çok az 4 aylık olucam cumartesi günü ama bu kadar karnım yok

ayy çok şeker çıkmış göbecik:)
benimki de baya çıktı yaa...hele yemekten sonra görseniz hehe
herşey yolunda gitsin,şu ctsyi atlatiyim ben de çeker koyarım hehe...
bu arada ben zayıfken de göbek fenaydı...hamileyken coştu ve coşmaya devam ediyor hehe

canım maşallah ya bayağı çıkmış.üstelik zayıf olduğn halde göbek bir haylı var..bende de normalde göbek olduğu için bebişin nekadar göbiş yaptığını anlayamıyorm haftaya çarşamba kontrolüm var herşey güzel geçerse bende eklerim inşallah:26:

esteda cnm masallah gobisine,
cok tatli cikmis

h.sonu ben de eklerim, benimki senin ki kadar yok ama cikti yine de.

bu arada inceciksin masallah, kac kilosun cnm?

canım sende ekle senide meleğinide görelim:))
oğlumda karnım çok geç çıkmıştı. bildiğim kadarıyla ikinci bebklerde karın daha çabuk büyümeye başlıyomuş

benim ilk hamileliğim ama karnım büyük bayağa. bende birkaç gün içinde ekleyeceğim fotomu.

ayyy maşşallahhh ben 12+4 haftalığım ama bu kadar yok daha...
Kızımda daha büyüktü sanki... genişlemişimm herhal ben ...
Seninde 2. bebiş heralde araları kaç yaş olacak kısmetse sizin?
bende eklemeye çalışıcam göbüşümü

canım çok sağol
benimde akşama doğru karnım baya çıkıyo sabahları daha bi inik:))
benim fazla göbeğim yoktu şimdi çıkmaya başladı
senin fotolarınıda bekliyoruz canım

çok sağol bitanem ilkinde bu kadar değildi 4-5. aylarda belirginleşmişti ama bunda erkenden çıktı
inşallah canım herhangi bi sorunla karşılaşmazsın içini ferah tut seninde fotolarını bekliyoruz

esteda cnm masallah gobisine,
cok tatli cikmis

h.sonu ben de eklerim, benimki senin ki kadar yok ama cikti yine de.

bu arada inceciksin masallah, kac kilosun cnm?

çok sağol canım
ben 60.5 kiloyum şuan. 62.5 den düştüm biliyosunuzdur yemek yiyemedim 3 kilo vermiştim şuan 1 kilo aldım sayılır:)) 1.70 boyum
oğlumda 12 kilo almıştım onda da 59 la hamile kalmıştım 71 le doğuma girmiştim

benim ilk hamileliğim ama karnım büyük bayağa. bende birkaç gün içinde ekleyeceğim fotomu.
canım iç karının dardır öyle derler ya. benimde bunda baya belirgin ilkinde sonradan çıkmıştı:))

çok sağol canım
evet canım 2. bebeğimiz oğlum 2.5 yaşında aralarında 3 yaş olucak
çok yaş farkı olsun istemedik beraber büyüsünle diye düşündük
seninkilerin yaş farkı kaç canım genelde 2. hamilelikte karın daha çok büyür derler

esteda maşallah senin göbüşünde benimki gibi :))benim ilk hamileliğimde 5.aya kadar çıkmamıştı ama şimdi fena valla:))bende bı ara koyarım resmini ama önce makinamın gelmesi lazım tabi evde değil de:))

Ya şimdi mutluluktan ağlayacağım karnımın aşırı büyük olduğu yönünde herkes birşeyler söylüyordu ve beslenmeme çok dikkat ediyor olmama rağmen niye böyle diye çok üzülüyordum. Şuan bana en büyük iyiliği yapan insansın. Demek ki normalmiş diyorum :)))

Neredeyse 16 haftama giricem ama göbek daha kendini tam olarak gösterebilmiş değil:)
İleriki zamanlarda paylaşırım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…