2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

canimmm oturdugun icin mi acaba,
bayag cikmis gobisin.

cok cok tatli ama

tabi senin kizin abla olmus, 17 haftalik olmus, bizimkilerden buyuk. yeriz onu bizzz :97:

ohhh maşallah göbişine sabahcan. Çok şekersiniz..

teşekkürler teyzeleri, evet biz abla olduk artık, doğum 1 ağustos gözüküyo takvimlerde ama biz ağustosa kalmayız herhalde, kızlar erken geliyomuş :) bakalım hayırlısıyla inşallah görürüz o günleride...
boydan fotomuzuda koydum öbürünün yanına, tek başına pek sağlıklı olmuyo çekim, okuldayım bide gizli gizli çekiyorum halimi görseniz çok komikk :))

bude benim göbişim

maşallah canım benımkıde aynen bukadar.buyusun artıkta şöyle bi gerine gerine yuruyelim dimi ama :))))) rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin. şuan bebeğin hayalını kuruyoruz. kim bilir kucağımıza alınca neler yapıcaz:)))) rabbım herkese yaşatsın ınsallah.

demekki öyle:)) bende normalde çok zayıfım aslında karnım içine yapışık gibidir. şimdi düzlendi hiç olmazsa. o zaman endişelenicek bişi yok:)

aminn canım, her ay koyalım fotomuzu..değişimi hep beraber görmüş oluruz..ve hep aynı giysiyle..ben sanırım siyah giymekle iyi yapmadım çok belli olmuyor olabilr

ooo maşallah göbüşler büyümüş :))sağlıkla büyüsünler içerde kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…