2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

hadi kizlarrr

yok mu baska foto

off ben hep unutuyorum cekmeyi

kizlar benim gobegim bayag cikti ama benden baska kimse anlamiyor;
hergun ise geliyorum, bi kimse hamile misin diye sormadi, disaridan anlasilmiyor demek ki
ama kiyafet secimin de cok zorlaniyorum
normal giysilerim olmuyor; hamilelikler komik duruyor, buyuk geliyor :-(((( offff

kızlar valla bende küçücük bir göbüş var ama o zaten vardı, bebişten değil yanı. demek ilk hamileliklerde daha gec cıkıyor gobus. olsun bızde cıkınca eklerız. hadı gobuş show devam etsın lutfen, göbeği çıkanlar eklesin bizede moral olur:))))))

aa evet gercekten de, simdi farkettim

sen cinsiyetini ogrenmedin diy mi cnm daha?
Erkek dedi canım ikili testi yaptırdığımız gün gördü 4 boyutlu ultrasonda...
Hayırlısı inşallah birde oğlum olur...yinede bir sonraki kontrolü bekliyorum yine erkek derse inanıcam
...

Erkek dedi canım ikili testi yaptırdığımız gün gördü 4 boyutlu ultrasonda...
Hayırlısı inşallah birde oğlum olur...yinede bir sonraki kontrolü bekliyorum yine erkek derse inanıcam
...

canim erkekse erkenden belli oluyormus diyorlar;
ben de o yuzden acaba kiz mi diye dusunmeye basladim cunku belli etmedi kendini hala )
ama benimki normal ultrasonda bakiliyor
doktorum cok iyi o yuzden vazgecmek istemiyorum ama sirf meraktan buyuk bi hastaneye 4d ultrasona gitsem mi diye de dusunmuyor degilim. cok fark oluyormu cnm 4d goruntude ?

ha bir de,

ya sen cok genc duruyorsun ve de fizigin incecik masallah,
bir de kizin mi var senin
kac yasindasin cnm

Son düzenleme:
ayy çok saol canım teşekkür ederim... 28 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var evet.
Yapım böyle zayıfım ve genç duruyorum evet... herkes kardeşin falanmı diye soruyor kızım için.
İşallah 2.den sonra çöküşe geçmem.
4 boyutlu renkli oluyor tabi daha net seçiliyor...
Bir sonraki kontrolün ne zaman o zaman baya büyür gösterebilir annesi...sabret bakalım biraz daha 4 boyutluda kesin görünür diye bişey yok zaten...bebeğin duruşuyla alakalı...
İlk çocuğunmu senin?

ooo sen birini buyutmussun bile masallah..
erken evlenen yol aliyor demek ki
cokmezsin bence, belli ki kendine bakiyorsun cunku

benim ilk canim . 30 yasindayim.
ben en son gecen hafta 2 li teste gidicem. bu hafta test sonuclari cikacak, onlari gostermeye gidicez.
ama asil rutin kontrolumuz martin ilk haftasi

Saol canım işallah...
Hayırlısı olsun ilk ya kız erkek farketmez hayırlı evlat olsunda...
İşallah temiz sonuçlarla dönersin benimde dün çıktı kan sonuçlarım hastaneden aradılar hiç bi problem yokmuş.
martın 12 si bizimde

Kızlar çok tatlı çıkmışsınız. Ben 14 haftalığım bugün , ama hala karnım bu kadar değil. 2-3 gün önce belirmeye başladı. Eşim dalga geçiyor zaten, kandırıyosun sen beni diye....

Kızlar çok tatlı çıkmışsınız. Ben 14 haftalığım bugün , ama hala karnım bu kadar değil. 2-3 gün önce belirmeye başladı. Eşim dalga geçiyor zaten, kandırıyosun sen beni diye....
aynen bende öyleyim.. eşimde ultrasonda görmesem inanmıycam diyo.biraz büyüsünler artık dimi:

ayy kızlar süpermiş göbişler. benim daha hiç ama hiç çıkmadı( merak ediyorum normalmi ki( 4 aylık oldu artık bebiş ultrasonda görmesem inanmıycam. neden bu kadar fark oluyorki. bidahakine sorucam doktora.

ayy kızlar süpermiş göbişler. benim daha hiç ama hiç çıkmadı( merak ediyorum normalmi ki( 4 aylık oldu artık bebiş ultrasonda görmesem inanmıycam. neden bu kadar fark oluyorki. bidahakine sorucam doktora.

benim abimin esiyle biz 5,5 aylik hamileyken tatile gitmistik,
bikini giydi, hic gobegi cikmamisti.
sadece gobek kismi ile bel kismi duzlesip bi hizaya gelmisti yani karin kismi genislemisti ama oe dogru pirtlayan bi gobegi yoktu hic.

6 ayda biraz cikti ancak

kisiden kisiye degisiyor demek ki
endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…