2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

canım senle günlerimiz aynı. benim göbeğim de aynı seninki kadar. benim oğluşum olacak herkes tam oğlan göbeği sipsivri diyor. senin bebiş de oğlan gibi geldi bana

hadi bakalim bi oglan daha mi geliyor yoksa.

gerci ben kiz hissediyorum ama hisler yaniltici olabiliyor ;-))

maşallah bebişine, erkek gibi geldi bana da...

canım senın oğlan bence cunku sıvrı gobegın kız oldumu kalca ve basenler hemen kılo alıyo canım bence erkek

cogunluk erkege benzetiyor valla gobegimi.
bu sabah bi arkadasimla karsilastim; gobegimi muayene etti eliyle soyle bi,
erkek bu dedi ))

canım göbişin çok tatlı kız gibi duruyor..sanırım aç karnına çekinmedin bir haylı büyük duruyor göbişin..3.5 kilo güzel gidiyosun canım

sagol canim yarin kontrolümüz var bakalim insallah hersey yolundadir ve cinsiyetini ögrenebiliriz bazilari kiz gibi diyo bazilari erkek bende ne hissediyorum artik bilemiyorum :)

evet fazla kilo almadim ama son zamanlarda istahim gayet yerinde :) tok karnina degildim resimde bende sadece göbek var bi de gögüslerde büyüme ne kalcalarim ne bacaklarim baska hicbir yer almadi kilo göbege calisiyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…