yani 21. haftaya giricem kilo alıcağıma veriyorum. karnımda sanki eskiden daha büyüktü gibi geliyor. bi bakın kızlar. hala kimse anlamıyor hamile olduğumu..
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
yani 21. haftaya giricem kilo alıcağıma veriyorum. karnımda sanki eskiden daha büyüktü gibi geliyor. bi bakın kızlar. hala kimse anlamıyor hamile olduğumu..
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
belli canim yaaa bence..
kendin cop gibisin onden gobek pirtlamis -minik de olsa
anlasilmasi lazim, hic bu kadar ince kiz da bu gobek olr mu demesi lazim insanlarin...
ama haklisin beni de bu koca gobegime ragmen hala anlamayanlar cokkk
--sen eger saglikli besleniyorsan kiloyu dertetme cnm benimm
Canım sen sağlıklı beslendikten sonra göbişini dert etme ne güzel fazla kilo almıyorsun, saten bebek şu anda 200-300 gr bişey. Kontrollerinde ağırlığı ve boyu normal değerlerde ise hiç dert etme. Harika görünüyorsun.
kız 21. haftada yarım gram nerdeyse bebek. en son kaç zaman önce gittiğimde zaten 271 gramdı. ne biliyim valla. neyse az kaldı doktora gitmeye bunuda bi sorjam. ama saolun içimi rahatlattınız.
Canım sen sağlıklı beslendikten sonra göbişini dert etme ne güzel fazla kilo almıyorsun, saten bebek şu anda 200-300 gr bişey. Kontrollerinde ağırlığı ve boyu normal değerlerde ise hiç dert etme. Harika görünüyorsun.
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
ohh maaşallah yarım kilo olmuşmudur. Benimkisi henüz 200 gr da, sizinkide olsa olsa 300 olur tahmininde bulundum :)))
Bence gayet belli oluyor katnın pepper ' ın da dediği gibi sen zaten ince olduğun için ufak bile olsa karnın kendini belli ediyor. Bence eşinde farkeder ama ben giyeceğin kıyafeti merak ettim.
büyümüş kıs büyümüş :)
maşallahh...önce koyduğun resimlerle baya fark oluşmuş...
bebişin sağlıklı olduğu sürece sen kendi görütünü takma yaaa aaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
bu da 18 haftalik biz :)
bugün itibariyle 3,5 kilo almisim :)))
Eki Görüntüle 165766 Eki Görüntüle 165767
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
Eki Görüntüle 167681
Eki Görüntüle 167680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?