2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

yani 21. haftaya giricem kilo alıcağıma veriyorum. karnımda sanki eskiden daha büyüktü gibi geliyor. bi bakın kızlar. hala kimse anlamıyor hamile olduğumu..

belli canim yaaa bence..

kendin cop gibisin onden gobek pirtlamis -minik de olsa
anlasilmasi lazim, hic bu kadar ince kiz da bu gobek olr mu demesi lazim insanlarin...

ama haklisin beni de bu koca gobegime ragmen hala anlamayanlar cokkk

--sen eger saglikli besleniyorsan kiloyu dertetme cnm benimm

Canım sen sağlıklı beslendikten sonra göbişini dert etme ne güzel fazla kilo almıyorsun, saten bebek şu anda 200-300 gr bişey. Kontrollerinde ağırlığı ve boyu normal değerlerde ise hiç dert etme. Harika görünüyorsun.

belli dimi. ya insan heralde önceki halini unutuyor yeni haliyle kıyaslıyor. sanki diorum daha çoktu karnım. kilo verince oda gitti sanki. nese ben geç kaldım saol içimi rahatlattın valla. öpüldün.

valla bacım süpersin bence endişelenme doktorun söylerdi ama değil mi

kız 21. haftada yarım gram nerdeyse bebek. en son kaç zaman önce gittiğimde zaten 271 gramdı. ne biliyim valla. neyse az kaldı doktora gitmeye bunuda bi sorjam. ama saolun içimi rahatlattınız.

kız 21. haftada yarım gram nerdeyse bebek. en son kaç zaman önce gittiğimde zaten 271 gramdı. ne biliyim valla. neyse az kaldı doktora gitmeye bunuda bi sorjam. ama saolun içimi rahatlattınız.

ohh maaşallah yarım kilo olmuşmudur. Benimkisi henüz 200 gr da, sizinkide olsa olsa 300 olur tahmininde bulundum :)))

cnm hiç takma kafana... kendin ince yapılı olduğun için göbeğinin böle olması normal... benim de eski işyerimde bi arkadaşım vardı senin gibi vücut yapısı olan 8 aylık hamileyken benim şimdiki halim gibiydi göbeği (5 aylık) ve bilirsin ki 7. aydan sonra uçaklara almazlar ama o 8. ayında amerikaya doğuma gitti, hiç kimsede anlamamıştı hamileliğinin o kadar ileri olduğunu :))

yok canım daha önce koyduğuna gore buyuk bu sefer gobüşün endişelenme canım daha öncekı resımde küçüktü büyümüş herkesın yapısı farklı canım kımının hemen cıkar kımının daha sonra senın ıc karnın büyüktür canım

Bence gayet belli oluyor katnın pepper ' ın da dediği gibi sen zaten ince olduğun için ufak bile olsa karnın kendini belli ediyor. Bence eşinde farkeder ama ben giyeceğin kıyafeti merak ettim.

büyümüş kıs büyümüş :)
maşallahh...önce koyduğun resimlerle baya fark oluşmuş...
bebişin sağlıklı olduğu sürece sen kendi görütünü takma yaaa aaaaaaaaaaaaaa

ohh maaşallah yarım kilo olmuşmudur. Benimkisi henüz 200 gr da, sizinkide olsa olsa 300 olur tahmininde bulundum :)))

hihihi çok çabuk büyüyolar ablası.

Bence gayet belli oluyor katnın pepper ' ın da dediği gibi sen zaten ince olduğun için ufak bile olsa karnın kendini belli ediyor. Bence eşinde farkeder ama ben giyeceğin kıyafeti merak ettim.

hehe şimdi koyucam giyeceğim kıyafeti. pek öle hani aman aman bişey değil. aksine çok sıradan. ama neden bilmiyorum içime sindi. ona görünmek istediğim gibi tam.

büyümüş kıs büyümüş :)
maşallahh...önce koyduğun resimlerle baya fark oluşmuş...
bebişin sağlıklı olduğu sürece sen kendi görütünü takma yaaa aaaaaaaaaaaaaa

hihi tamam takmıorum. ama şunu demek istedim ben aslında. daha büyüktü sanki küçüldü. bugün bu arada az alışveriş yaptım. giriyorum beden soruyorum en küçük bedeni veriolar. var var küçüğü. halbuki ben büyüğünü soruyorum:))

gelişimciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa bayıldım senin şu alttaki takip şeyine. adı herneyse. ne tatlı yazmış yaa ayy ağlıjam. ben çok kıpırtıyorum anneyi gece uyandırıyorum. ayy yerim onlarııııııııııııııııı:))

bu da 18 haftalik biz :)

bugün itibariyle 3,5 kilo almisim :)))
Eki Görüntüle 165766 Eki Görüntüle 165767

hepinize maşşallah diyeyim nazarlıklarınızıda koydum zaten :))) göbüş hepimize yakışıyomu ne :))
pepermint ve eyeszay in az çıkmış biraz ama bebşişin gelişiminde sorun yoksa problemde yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…