2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

güzel bakan gözlerinize saglik tatli hamisler
yorumlariniz icin tsk ederim
jade canim yine cok seker cikmissin göbüsün cok tatli

evet facede cok takiliyorum
eskiden buraliydim ara vermistim
son dönem öyle ara ara bakiniyodum dün bu topikler gözüme carpinca katiliim dedim :)

gri tişörtlü foto 28 haftalıkken...siyah elbiseli foto 29+4 beyaz tişörtlü siyah etekli foto bugüne ait yani 32+3

gelisimci harika kareler eklemissin
her biri ayri güzel ve özel
ayrica güzel yorumuna saglik
saglicakla gelsin meleghgin insaAllah

gelisimci harika kareler eklemissin
her biri ayri güzel ve özel
ayrica güzel yorumuna saglik
saglicakla gelsin meleghgin insaAllah

maşallahh canım.. hafta hafta büyümüş göbişin allah tamamına erdirsin.. çok şeker çıkmışsınnn..

amin kızlar hepimize allah hayırlı doğumlar versin..sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

kızlar bunlar da benden

elbiseli olan bugün yani 31 haftalıkken ..

Eklentiler

• $100_3115.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_3180.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
  • $fot.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
kızlar bunlar da benden

elbiseli olan bugün yani 31 haftalıkken ..

canimm; cok tatlisin masallah.
fazla kilo almadin sanirim; bayah ince gorunuyosun; bir de dikkatimi cekti ayaklarin hic sismemis , bileklerin incecik dutuyor masallah, ne guzell;
benim ayaklarimi ve ayak bileklerimi bi gorseniz:-(((

bir de elbisen lcw mi?
ben de cuma aksami aldim aynisini; bugun de giydim uzerimde hatta )))

çok sağol canım en zayıf fotolarımı koyuyorummm :13: 8-8,5 kilo aldım .. bileklerim incedir normalde de.. havalar da serindi ellerim ayaklarım hiç şişmedi tuz nerdeyse hiç yok hayatımda..

evet lcw .. güle güle giy canım sen de fotonu koysana .. bu arada benim üst bacaklarım kalınlaştı hava sıcak olunca sürtünüyo sinir oluyorum en rahatı pantolon ....

aynen benim de ust bacaklarim surttu birbirine dun, rahat edemedim;
kisa tayt giymek gerekecek sanirim elbise , eteklerin altina, yoksa rahat olmuyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…