2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

yaşasın ben de çekip eklemeyi başardım sanırım...

kıyafetlerin çoğu ortak lcw. teşekkür maili atmak lazım valla piyasaya göre fiyatları uygun güzel şeyler çıkartmışlar
redmask ben de sende ki pembe elbiseden almayı düşünüyorum hatta ekledim sepete ama boyu nasıl bilemedim lcw sitesindeki resimde dizden bayağı yukarda sen de tam dizde durmuş. işte felanda rahat olmak istiyorum 1,60 boyum senin boyun nasıl dizde durur mu bende de...

Eklentiler

• $S6305477.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 61

canım kusura bakma yeni gördüm.. ben 1.68im . kısa değil kesinlikle dizde durur kesin sende de..
kesiminden herhalde diğer kıyafetlere göre karnımı bayaa büyük gösteriyo. ben m beden aldım çok rahat tavsiye ederim..

saol canım aldım bile:)

daha dün geldi daha giyemedim ama denedim boyu iyiymiş.. ama dediğin gibi göbüş kocaman çıkıyor gerçekten ama çok şirin...

ilk defa bende ekliyorum. ama benimki toptan olacak:)

MART (4 aylık)

NİSAN (5 aylık)

MAYIS (6 aylık)

HAZİRAN (7 aylık)

TEMMUZ (8 aylık)

sonuncu o kadar çok beklenen ağustos ayı olacak:) ondan sonra bebekli fotoğraflar gelecek:)

Son düzenleme:

maşallah canım sana ve bebeğine hamilelik çok yakışmış sana sonuncuyuda bekliyoruz artık hehehhehe

canım çok şekersin çok yakışmış valla sana maşallah

çok güzel bir seri olmuş :))

cnm maşallah çok güzel bi fotoğraf albümü olmuş sende çok güzelsin cnm fazlalık yok maşallah

sagol canım, bizde o sonuncuları baya bir bekliyoruz bu arada, hamile bardağım nasıl ama:)

maşallah çok güzel fotolar..şimdi hepsini gördüm...bardağında çok hoş...

Çok tatlısınız ikiniz de :)))

çok teşekkür ederim kızlar. buğün fotoğrafları eklerken zamanın ne kadarda çabuk geçtiğini fark ettim. sanki dünmüş gibi elimde gebelik testiyle hamile olduğumu ögrenmiştim. sonraki aylarda ise bu göbek ne zamanda belli olacak diye hayallerini yaşıyordum. kızım ilk hareketlerini iple çekişimi. sonradanda çıkan bıdıcık göbeğimi okşayıp hayallere dalışım:97:şimdi ise önden gelen koca karpuzumuz var:) ve yakında o koca karpuzumuzda gidecek. bebeklerimizin hareketlerini artık içimizde hissedemeyeceğiz. galiba ben bu 9 ayı çok özleyeceğimbari şu son ay fazladan fotoğraf çekeyimde ilerde hatıra olarak kalsın:):)

çok srkrt cıkmıssın masallah ıkınızedeee

bikesha canımm süpersinnnn maşallahhhh.. o kupanı da yerim yaa . çok şirin...
evet bebişinle fotolarını da görmek kısmet olurrr inşallahhhhh... bu arda çok güzel bi kızmışsın belirtmeden geçemiycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…