merhaba, ben bikenin eşiyim.
bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
merhaba, ben bikenin eşiyim.
bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
Canim bende sutumu artirmak istyomGünaydın kızlar. nasılsınız? biz oğlumla birbirimize alışıyoruz yavaş yavaşbugün 1 haftalık olduk
geçmişi çok okuyamadım. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı ömürlü olsun inşallah.
geçen hafta pazartesi günü sabah 9 da suni sancı verildi. epidural de takıldı. sonra yavaş yavaş suyum da geldi. tam açıklık da oluştu. her şey çok iyiydi. zaten doktor doğum akşamı bulur heyecan yapma demişti. akşam 7.30 gibi doğumhaneye aldı doktor. çok uğraştı ama oğlum bir türlü aşağıya inmedi. doktor da bebeği sıkıntıya sokmayalım dedi ve 9 da sezeryana alındım. spinal sezeryan yapıldı. 9. 15 te oğlum doğdu. suni sancı epidural spinal sezeryan hepsini yaşamış oldum:) ama çok güzel bi doğum oldu. ertesi gün ayağa kalktım. ağrılar tabiki oluyor ama dayanılmayacak ağrılar değil. bi de oğlum doğar doğmaz doktorun ve ebenin üstüne çişini yaptı
kızlar yaa benim tek derdim süt problemi. oğlum çok güzel emiyor maşallah ama bana sütüm az gibi geliyor. bi de ebe iri bebek olduğu için tam doymuyor dedi mama takviyesi yapıyoruz. mesela bir göğsümü sağdığım zaman 20 cc ya da 30 cc süt geliyor. bu az mı? sizlerin sütü nasıl?süt artırıcı ne varsa yiyip içiyorum ama bu kadar oluyor işteilk günler çok ağladım mama vermek istemedim ama bebeğim doymayınca mecbur veriyorum tabi...
Canim iyiyiz tefonunu ve mesajin gordum ama geri donemedimefsun hocm selamlar.nasılsınız.Elis kızımız nasılll.foto bekliyoruz,meraktayız.Allah sağlık versin inşallah.özelden msj atamıyormuşum henüz.buraya yazdım umarım görürsünz.görüşmek üzere...
günaydın kızlar.geçmişi tamamen okuyamadım.doğum yapan annişleri tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı.doktor çatı muaynesi yaptı.normal doğuma müsait olduğumu, 1 cm açılma olduğunu bol bol yürümemi söyledi.
bide çarşamba günü yine gel dedi.muayneden sonra kahverengimsi bir iki damla akıntım oldu.
şimdide uyandım lavaboya gittim.sanırsam nişan geldi.baya koyu kıvamlı bir akıntı.hafif kahverengimsilikte vardı.galiba doğum yaklaştı.çok korkuyorum kızlar.
banada dua edin olurmu?bide ben şimdi ne yapayım bana bir akıl verin?evde bekliyeyim mi?yoksa yarınımı beklesem?
benim de 18 ağustos perşembe sabah 8.30da sezeryanla alacağım bebeğimi
canıım;hadi hayırlısı doğum başlıyo galiba,biraz daha bekle sancın varmı,aralıkları nekadar?birde ılık duş al.açılmayı sağlıyomuş.evde yanlız değilsin dimi? darısı başıma seninle günlerimiz aynı bende bol bol yürüyorum bakalım...
sancı filan yok canım.acaba nişan geldikten sonra hemen doğum başlıyormu?
günaydın kızlar.geçmişi tamamen okuyamadım.doğum yapan annişleri tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı.doktor çatı muaynesi yaptı.normal doğuma müsait olduğumu, 1 cm açılma olduğunu bol bol yürümemi söyledi.
bide çarşamba günü yine gel dedi.muayneden sonra kahverengimsi bir iki damla akıntım oldu.
şimdide uyandım lavaboya gittim.sanırsam nişan geldi.baya koyu kıvamlı bir akıntı.hafif kahverengimsilikte vardı.galiba doğum yaklaştı.çok korkuyorum kızlar.
banada dua edin olurmu?bide ben şimdi ne yapayım bana bir akıl verin?evde bekliyeyim mi?yoksa yarınımı beklesem?
kıızlar doğum listemizi düzenledim atladığım olmuşsa msj atsın bana eklerim
Sanırım doğumun yaklaşmış canım, bir avazda kurtulursun inşallah. Dayan bildiğin kadar evde kalmanı tavsiye ederim, benim teyzem ebe, daha dün konuşuyorduk bende normal doğum düşünüyorum şimdilik bunun içinde bir engel yok, baba dedi nişan geldikten 1 yada 2 gün içinde doğum başlıyor, dayana bildiğin kadar dayan evde çünkü açılma öyle birden olmuyor yavaş yavaş oluyor,zaten doğum başlayacak olsa ağrın çok olur belliolur, hastaneye gidersen seni yatırırlar vebelki saatlerce orda yatmak zorunda kalırsın, buda sıkıcı bişey hemde hastanede olmak ister istemez insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor, o yüzden evde kal yat duş al, uzan kalk, gez, yemek ye, dayanamıyacak gibi olduğundada hastaneye git dedi.
ben fikrimi bildireyim dedim, yinede kara senin sen bilirsin, umarım rahat bir doğum geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
benimki 1 hafta önce 3100 du doğumdan bir gün önce 300 du doğumdada 3200 çıktı
son zamanlarda ultrason çok sağlıklı ölçemiyor anladığım kadarı ile:)
yaaa bende artırmak istiyorum okudum ettim bol sıvı su ve sağmanın faydalı olduğu nu okudum 4 saatte bir falan gögüsler boşaltılsın yazıyodu
nice mutlu yıllara oğlunla eşinle :)))
sor canım bize de yazz :) drm banada mamayı bırak emzirmeye devam dedi allahtan sağ gögüsümüde verebiliyorum sabah denedim tuttu kızım :))
ahhh canııım yaaa amaaan kaynana der gecersin de annede diyemiyosunen iyisi konsantrasyonunu annenden başka bir yere dağıtmak
valla benimki geneldi çok memnunum :))
bütün gün sayfaya giremedim acilmadi bi türlü sinir oldummmm . zaten 2 gündür sinirlerim harap olmus durumda kayinvalidem ve kayinpederimin annemlere olan davranislarindan dolayi. neyse annemle kardesim yarin geliyolar hayirlisiyla babam da 30unda gelicek insallahhh o zamana kadar dogururum.
arada sancilarim oluyo ama ne nisan geldi ne su geldi sadece asiri bi akinti durumu var bende kac gündür adet olucakmisim gibi agrilar cekiyorum belimde karnimda kasiklarimda hissediyorum ama bizim kiz cok nazli cikti bi türlü gelmek bilmiyooo. bakalim belki annaneyle teyzeyi bekliyodur :) olmadi carsamba doktora gidicem bakalim ne dicek bu sefer.
hulyakara arkadasim sezeryanla ilgili yazini okudum bende senin gibi 3 yildir almanyadayim bu benim ilk dogumum olucak bugün tam 1 haftam kaldi ama hala bisey yok bekliyoruz. dedigin gibi türkiyede sezeryan orani cok fazla. yurtdisinda gerek görmedikce yapmiyolar sana sormuyolar bile ne istiyosun diye. hepimiz hakkinda hayirlisi neyse o olsun diyorum bende sürekli.
ben artik kizimi kucaklamak koklamak saatlerce onu izlemek gerekirse uykusuz kalmak istiyorummmm
♥ ♥ ♥Yokmuş bundan daha güzel bir duygu hayatımda hiç yaşamadığım tarifsiz Aşkmış bu...Adı Keremmiş bu aşkın ... İnsan 5 dakika görmeyince özleyebiliyormuş Annelikmiş bunun adı yaşayınca öğreniliyomuş ancak yaşadım tam 1 haftadır bulutların üzerindeyim . İçimdeki duyguların tarifi yok , yaşayanlar anlar beni ... 8 ve 9 ağustosun hayatıma o kadr çok anlam kattı ki...İyiki doğdun bebeğim artık içimde değil yüreğimdesin ♥ ♥ ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?