• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
o ilacı kullanmasam asıl çocuğu zehirleyeceğim diye düşünmüyorlar sanırım ondan bu tıp düşmanlığı sanırım.

Biz susalım konuşamaylım o zaman :D Mazallah büyük analar kızar :D

Aman sinirlenip kalp kırmaya değmez. Sığ düşünceli bir insan için kendini gerip bebeğini rahatsız ettme. He he diyip geçiyoruz bu dönemde bol bol :D

Konuyu alınırsınız alınmazsınız bilemem. Herkes iki can taşıyor evet ve bazı kişiler ilaç kullanımı konusunda daha hassas olabilir. Nasıl ki ilaç kullanmama fikrini paylaşabiliyorlarsa. İlaç kullananlarında kendi fikirlerini söyleme hakkının var olduğunu düşünüyorum.

Katılıyorum ben de hep takip etmeme rağmen görmedim o mesajı sadece ilaç kullanımı konusuna denk geldim onun üzerine yazdım.
Yazdığınız şeyler fikrinizi söylemek değilde başka anne adaylarına yaptığınız saygısızlık ve zorbalık olmasın??

Canim konu prilam degil prilamda dahil tum ilaclar
Neyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çokta

Tartışma bitmemişti. Ben senin seviyene inmeyi ve burada olan insanları rahatsız etmeyi tercih etmedim o kadar. Burda tek gerilen sensin
Neyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz vermeyin birbirinizi olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çokta
Aman canim bunlarla basedemeyiz biz sus lutfen
Simdi sana satasicaklar
Bosver 3 4 kisi gruplar belli

Neyse ne canım kapatın konuyu bir birinize laf sokarak ta kimse yarışı kazanmayacak . Hepimiz hamileyiz olan masum bebeklere oluyor . Yani şunu da anlamıyorum konu kapanmisken neden fitilleyip uzatan mesajlar atılıyor gerek yok gerctekten çokta
Fitilleyen insanla konuşurken başka fitilleyenler olduğunu mu düşünüyorsunuz, onlar dalga geçerken istediğini söylerken neredeydiniz şimdi neden ortaya çıktınız da bunları söylüyorsunuz o zaman müdahale etmediyseniz şimdi de konuşmayın bence ortamı germeyin

Fitilleyen insanla konuşurken başka fitilleyenler olduğunu mu düşünüyorsunuz, onlar dalga geçerken istediğini söylerken neredeydiniz şimdi neden ortaya çıktınız da bunları söylüyorsunuz o zaman müdahale etmediyseniz şimdi de konuşmayın bence ortamı germeyin
Evet herkes sussun sadece asyabirce Hanım konuşsun. Konuşun Asyabirce hanım dinliyoruz 😂😂

Konuyu alınırsınız alınmazsınız bilemem. Herkes iki can taşıyor evet ve bazı kişiler ilaç kullanımı konusunda daha hassas olabilir. Nasıl ki ilaç kullanmama fikrini paylaşabiliyorlarsa. İlaç kullananlarında kendi fikirlerini söyleme hakkının var olduğunu düşünüyorum.
Bakın burası kimsenin babasının at çiftliği değil. Konu bugün tiye alarak dalga geçen sizsiniz. Yani uzatan sizsiniz. Yok en doğru analar gelir bilmem ne. Herkesin bir düşüncesi veya kararı olabilir. Kimse de direkt aman ilaç kullanmayın zararlıdır demedi. Sizde o arkadaşınızın gazına geldiniz. Hemen dalga geçme modunuzu açtınız. Ayrica herkesin aklı ve doktoru var değil mi zararli olup olmayacagini bilir. Burda zararlı denince veya su soyledir denince hayatımızın bir gerçeği haline gelmiyor

Konu kapanmisken fitilleyip yazanlara sesleniyorum buradan konuyu başlayanlara değil . Ben kimsenin avukatı değilim çenesini buzemem onlar alay etmiş yada etmemiş bu benim sorunum değil herkes kendi diline mukayet olsun ben herhangi kırıcı veya alaycı bir cümle kurmadım ben kendimden sorumluyum kimseyi tembih etmeye gelmedim sizin de burada beni bu şekilde incitmeye hakkınız yok laflarinizi ölçün de konuşun.

Bakın burası kimsenin babasının at çiftliği değil. Konu bugün tiye alarak dalga geçen sizsiniz. Yani uzatan sizsiniz. Yok en doğru analar gelir bilmem ne. Herkesin bir düşüncesi veya kararı olabilir. Kimse de direkt aman ilaç kullanmayın zararlıdır demedi. Sizde o arkadaşınızın gazına geldiniz. Hemen dalga geçme modunuzu açtınız. Ayrica herkesin aklı ve doktoru var değil mi zararli olup olmayacagini bilir. Burda zararlı denince veya su soyledir denince hayatımızın bir gerçeği haline gelmiyor
Ben kimseye ilaç kullanın ya da kullanmayın demedim. Doktorun tavsiye ettiği ilacın kullanılmamasından açılmıştı konu zaten

Ahahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorum 😀😀😀
Burda sadece bir kişiyle geçmişim var. Diğerlerine burda yazışıyorduk. Ama sağol sen ve mesajlarınla turnusol oldun. Gerekirse cete de oluruz. Bu seni ilgilendirmez

Evetttt birazdan sana da seviyene inmem demeye baslar
Arkadasin seviyesinden kisiler getiein gruba lutfen pleaseee

Ahahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorum 😀😀😀

Ben kimseye ilaç kullanın ya da kullanmayın demedim. Doktorun tavsiye ettiği ilacın kullanılmamasından açılmıştı konu zaten
Başka bir mesele olsa umrumda olmaz ama buradaki Gebe kadınların kullanabildiği ya da kullanamadığı ilaçlardan dolayı yaptığınız yorumlar kesinlikle faydalı olacak yorumlar değil küçük düşürme dalga geçmekti konunun benle pek de bir alakası yok aslında ama böyle şeylerde susmak sizin gibilere sesini çıkarmak benim içimi rahatlatır karşınızda hassas ve hamile insanlar var edepli olun

Evet. Dalga geçerek yazistiniz. Herkesin kararına saygı duymak gerekir. Ama büyük ana falan diyerek dalga geçiyorsunuz. Diğer yazılanları hatırlamıyorum.

Konu kapanmisken fitilleyip yazanlara sesleniyorum buradan konuyu başlayanlara değil . Ben kimsenin avukatı değilim çenesini buzemem onlar alay etmiş yada etmemiş bu benim sorunum değil herkes kendi diline mukayet olsun ben herhangi kırıcı veya alaycı bir cümle kurmadım ben kendimden sorumluyum kimseyi tembih etmeye gelmedim sizin de burada beni bu şekilde incitmeye hakkınız yok laflarinizi ölçün de konuşun.
Onlar istediğini yazdılar biz de cevap verdik,konunun ne zaman kapandığını ben hatırlayamıyorum?evet söylediklerinize hak veriyorum sadece sizi değil diğer hamileleri de bu şekilde incitmeye kimsenin hakkı yok ben de dahil

Fetal sonucum çıktı. Her şey yolunda. Cinsiyet konusunda bütün tahminler hatalı çıktı.
Çünkü bir KIZIM daha oluyor. 🥹🎀💞🩷
Şükürler olsun.
Tüm anne adaylarına sağlıklı, hayırlı evlat nasip olsun inşallah. 🙏🏻
Ay prenses geliyorrr ❤️Benimkini söylemedi ama bence kız. Yoksa belli olurdu yani. Bir de hep kız gördüm rüyamda. Bir de sizinle ultrason aynıydı bizim. Ortadaydı bebek. Kız olabilir demiştim. Kıza benzetmişti 11. hafta da doktor ama bence benim de kız zaten ❤️

Back
X