2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım :))

canım sıkma canını dert etme eminim bişey çıkmaz beyin ultrasonundan da bak ne guzel düşmüş merak etme azmedersen tekrar memeye de alışır uzulma ki moral veresin bebişine annelik güçlü olmayı gerektiriyor bazen bende onla beraber aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi güçlü olmam gerek bende aglarsam kim bakar ona ??

canım merak etme bi hasar vermemiştir.. doktorların çoğu hastanelere maddi açıdan getiri sağlamak için böyle şeyler yapıyolar bizim zor anımızdan istifade ediyolar yani.. Allah hep iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizi.. sıkma canını..

Slm kızlar bende 15 ağustosta oğlumu 3750 gr. olarak dünyaya getirdim...
Bebeğim dönmediği için sezeryan oldum doğum süreci gerçekten zormuş ama tüm sıkıntılra değer bir güzelik var sonunda...Çok enteresan olmasada doğum hikayemi daha geniş bir zamanda paylaşacağım..
tatlı kuzumun ismini ayaz çağan koyduk...
ayrıca doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı doğum yapacaklara da güç kuvvet sağlık diliyroum şimdilik hoşçakalın...

offf yaaa ben su emzirme sistemin i anlamadım yapamıyorumda dr anlatıyorda olmuyor yani bebeğim farklı davranıyor sistematiğimiz yok

canım gecelik ve pijama için yarın beylik pazarına gidebilirsin annem ordan aldı bana çok güzel inci düğmeleri var çok hoş.sabahtan sakin oluyor kalabalık olmadan gidip bakabilirsin.fiyatları da iyiydi sanırım 20 tl ye almıştı.ben gezdiğim hiç bir yerde onun kadar güzel görmedim iyiki almış annecim diyorum

hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun inşallah...darısı başıma

sulesli canım Allah acil şifa versin sıkma canını kuvvetli ol sen.... sağ salim çıkıcak bebeğin hiç merak etme..
dualarımız seninle

çizelgeyi ben de değiştirmek istiyorum bi deneyeyim

evettt beceremedim :)

bu arada kızlar tabi kimse ben kadar kilo almadım ama :) göbek sarkmasını engellemek için bildiğiniz bir formül var mı ?
korse ve bağlama dışında :)

sulesliiii canım cok gecmıs olsun.uzulme sen guzel anne bebegın smdı bıberona alısmıs gozuksede sen onu neyapar eder memeye döndurursun mucadele etmek hemen pes etmemek gerekmıs.bakalım bız henuz bebegıne kavusamamıslar olarak ne sıkıntılarla karsılasıcaz.ALLAH tedavısı olmayan hastalık vermesın dualarımızın hepınızın meleklerıyle...

karnımın sol alt tarafında bi ağrı var bugün.sanki belime vuruyo gibi.neden aceba?böyle ağrısı olan var mı?

canım bak en azından düşmüş...kötü düşünme..beyin ultrasonunuda tedbir amaçlı çekecklerdir...üzülmeki sütün kesilmesin....

teorikle pratik birbirine uymuyor diyosun yani :))))))))) genelde de öyle olmazmı zaten :)))))

ah canım teorikle pratik uysaydı ben şimdiye kadar emzirirdim...4 yıl eğitim aldım ama sanki bu konuda çok cahilim..... insan kendine gelince tamamen cahilleşiyor...bildiğim şleyleri bile sorar oldum....

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum . yapacaklarada Allah kolaylıklar versin diyorum.
biz 11 günlük olduk bugün ,çok şükür çok iyi bende iyileşmeye çalışıyorum yavaş yavaş .korsemi iki gündür giyiyorum sezeryan olmuştum ama dikiş olan yer yapıştırma old için dışarıdan belli olmuyo . 10 kilom gitti bugün itibariyle merak edenlere ama bol bol yiyorum su çok tüketiyorum . ewde yapılmış meyve suları bayağı iyi geliyo tavsiye ederim hepinize şimdilik bizden bu kadar çok öptük sizi teyzoşlaaarrr :)

bende perşembe günü spinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim ağrılarım devam ediyor tecrübeliler ne zamn geçer bu ağrılar?

Doğum yapan tüm anneler hayırlı olsun...Güle güle büyütün meleklerinizi...
Doğumu bekleyen kızlar allah kolay doğumlar nasip etsin.

Sulesliii;
Canım bu kadar sıkma canını, çok hassassın. Nerdeyse tüm bebekler sarılık oluyor, bu kadar takma kafana allah başka hastalık vermesin.
Sırtından kontrol etmeliymişiz üşüyüp üşümediğini. Ensesinin hemen altından... Bizde uzun kollu tek kat body ve ayaklı pijama giydiriyoruz. Annem kısa kollu giydirtmiyor daha(
Bize de doktor sizden bir kat fazla giysin demişti ama 1. ay kontrolümüzde soracağım tekrar büyüdü biraz...
kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarıyomusunuz yoksa kırkının dolmasınımı bekliyosunuz.ben akşam dışarı çıkarmayı düşünüyorum sakıncası olur mu ki?
Biz çıkardık bebek arabası ile gezdik
Maşallah
Bu arada geçmiş olsun canım...Baya bi uğraşmış üzülmüşsünüz ama geçmiş olsun, allah dermansız hastalık ermesin.

Bizde avent kulllanıyoruz. Şuan ikisini de kullanıyorum ben, emmeyi bırakma gibi bir durumu olmadı. Mamayı bıraktık ama gece derin uykusunda sağdığım sütü veriyorum. Uykudan uyanmadan daha rahat içiyor, doyuruyor karnını...

offffff cok s1k1ntiliyim ben yaaa

son 2 günüm kaldi ama hala bisey yok. bugün doktordaydim 1 tane bile sancim cikmadi. deli olucammmm. bi de doktordaki kiz 5 dk boyunca bebegin kalp atislarini bulamadi o 5 dk yi nasil gecirdim anlatamam. ömrümden ömür gitti. doktora diyorum ultrasonla bak suyuna kordonuna plasentada kireclenme var dediniz ne durumda diye parasi neyse vericem gerek yok nst de belli oluyo iyi oldugu bebegin diyo. aglamak istiyorum artik. belim agriyo kasiklarim agriyo yürüdükce vajinama bicaklar saplaniyo. ama bunlari doktora söyleyince hepsine normal diyo. bu bebek 2 haftadir dogum kanalinda ama ne sanci var ne acilma böyle is mi olur. ne suni sanciyi secebiliyorum ne sezeryani. ben günüm gectikten sonra beklemek istemiyorum yaa. cocugumu nasil dünyaya getirecegime kendim karar veremicek miyim. nasil bi ülke böyle. psikolojim bitmis durumda kizlar

bende perşembe günü spinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim ağrılarım devam ediyor tecrübeliler ne zamn geçer bu ağrılar?

canım gözünaydın çok geçmiş olsun . Allah meleğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin . benim ağrılarım 8.9. gün de geçti sayılır canım ozamana kadar sürekli ağrı kesici içtim bugün 11. günümüz baya ii sayılırız merak etme az kalmış çok kötü ağrılar bilirim ama geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…