hayırlısı olsun canım :))selam kızlar doktordan geldik herşey yolunda.. Daha öncede söylediğim gibi 25 ağustosta bebişimize kısmetse kavuşuyoruz sezeryan şeklinide genel sezeryan olarak seçtim daha doğrusu kendi doktorum onu uygun gördü öyle olunca bende onayladım.. Hayırlısı olsun inşallah..
canım sıkma canını dert etme eminim bişey çıkmaz beyin ultrasonundan da bak ne guzel düşmüş merak etme azmedersen tekrar memeye de alışır uzulma ki moral veresin bebişine annelik güçlü olmayı gerektiriyor bazen bende onla beraber aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi güçlü olmam gerek bende aglarsam kim bakar ona ??selam kızlar kızımın sarılığı 9.6 ya düşmüş vücudundaki susuzlukta geçmiş ama eve çıkarmadılar şu anda hastanede ve sadece mama takviyesi yapıyolar benide günde sadece 1 kere emiyo ve bugün çok zor emdi çünkü hemen biberona alışmış çok zorlandım emzirirken bide pazartesi beyin oltrasonu çekceklermiş sarılık zarar verdimi diye moralim çok bozuk anlayacağınız pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum nolur dua edin bi sorun çıkmasın sağlıklı bi şekilde kızım evine gelsin
hayırlısı olsun canım :))
selam kızlar kızımın sarılığı 9.6 ya düşmüş vücudundaki susuzlukta geçmiş ama eve çıkarmadılar şu anda hastanede ve sadece mama takviyesi yapıyolar benide günde sadece 1 kere emiyo ve bugün çok zor emdi çünkü hemen biberona alışmış çok zorlandım emzirirken bide pazartesi beyin oltrasonu çekceklermiş sarılık zarar verdimi diye moralim çok bozuk anlayacağınız pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum nolur dua edin bi sorun çıkmasın sağlıklı bi şekilde kızım evine gelsin
Slm kızlar bende 15 ağustosta oğlumu 3750 gr. olarak dünyaya getirdim...
Bebeğim dönmediği için sezeryan oldum doğum süreci gerçekten zormuş ama tüm sıkıntılra değer bir güzelik var sonunda...Çok enteresan olmasada doğum hikayemi daha geniş bir zamanda paylaşacağım..
tatlı kuzumun ismini ayaz çağan koyduk...
ayrıca doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı doğum yapacaklara da güç kuvvet sağlık diliyroum şimdilik hoşçakalın...
offf yaaa ben su emzirme sistemin i anlamadım yapamıyorumda dr anlatıyorda olmuyor yani bebeğim farklı davranıyor sistematiğimiz yok
selam kızlar kızımın sarılığı 9.6 ya düşmüş vücudundaki susuzlukta geçmiş ama eve çıkarmadılar şu anda hastanede ve sadece mama takviyesi yapıyolar benide günde sadece 1 kere emiyo ve bugün çok zor emdi çünkü hemen biberona alışmış çok zorlandım emzirirken bide pazartesi beyin oltrasonu çekceklermiş sarılık zarar verdimi diye moralim çok bozuk anlayacağınız pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum nolur dua edin bi sorun çıkmasın sağlıklı bi şekilde kızım evine gelsin
teorikle pratik birbirine uymuyor diyosun yani :))))))))) genelde de öyle olmazmı zaten :)))))
Sırtından kontrol etmeliymişiz üşüyüp üşümediğini. Ensesinin hemen altından... Bizde uzun kollu tek kat body ve ayaklı pijama giydiriyoruz. Annem kısa kollu giydirtmiyor dahaBebekler biz ne giyiniyorsak bir fazlasını giyimeliymiş. Biz kısa kollu gıyınıyorsak onlara birde uzun kollu giydirmeliymişiz. Biz sort giyiniyorsak onlar patikli pantolon giyimeliymiş.Askılı veya yarım kollu bady üzerine bir tulum , ayaklarınada kısabir çorap iyi geliyor. Tüm gün ve gece kilimamız 27 derecede çalısıyor. Sıcakta uyusmasını engellemek için.
Kırkı çıkınca artık biz ne giyinirsek onu giyinebilirmiş.Üşüdüğünü eli , ayagı ve burnunun soğukluğundan anlayabiliriz.Banyo sonrası çok hızlıca kurlamalı ve giydirmeliyiz. Emerken terlediyse ince bir tülbentle terini mutlaka silmeliyiz.Çok tatlılar ya Allah hepimizin yavrularını korusun...
Biz çıkardık bebek arabası ile gezdikkızlar bebeklerinizi dışarı çıkarıyomusunuz yoksa kırkının dolmasınımı bekliyosunuz.ben akşam dışarı çıkarmayı düşünüyorum sakıncası olur mu ki?
canım bol bol sıvı tüketiyorum yani 4 lt kadar su içiyorum, çorba hoşaf falan yedim bol bol,humana içiyorum günde 4 fincan kadar.alkolsüz bira içtim bikaç kez.duşta göğüslerime sıcak su tutuyorum, (çok sıcak değildi tabi)
canım biberonla veriyor. biz başta mama takviyesi yapıyoduk herkes kaşıkla ver sakın biberonla verme memeyi almaz dedi. tam tersi kaşıkla verince bütün gün memeyi almadı resmen eliyle ittiriyodu. kaşıkla verince hazır geliyo tabi ağzına.çaba sarf etmiyo. biberon avent aldım ben. 1 numara başlık taktım. memeyi nasıl emiyosa onu da aynı öyle emiyo. eşim de biberonla veriyor yani.
bende perşembe günü spinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim ağrılarım devam ediyor tecrübeliler ne zamn geçer bu ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?