• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Arkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Bende hiç bir belirti olmamssına ragmen her tahlilimde cıkıyor iki kere antibiyotik kullandım hamilelere de veriliyor 😓 ama geçmedi. Kızılcık özü aldım o en iyi gelen şeylerden biriymiş inşallah işe yarar

Migrenim geçmiyor benim, ağrıdan gözüm çıkmak üzere
belki biliyorsunuzdur ama eczanelerde genelde kasanın orda baş ağrısı için ufak rolon gibi şeyler satılır başınıza masaj yaptığınızda baya ağrıyı azalttığını duymuştum. fikir olsun yine sorarsınız siz gebelere uygun mu diye ama

belki biliyorsunuzdur ama eczanelerde genelde kasanın orda baş ağrısı için ufak rolon gibi şeyler satılır başınıza masaj yaptığınızda baya ağrıyı azalttığını duymuştum. fikir olsun yine sorarsınız siz gebelere uygun mu diye ama
İğneli mi bahsettiğiniz şey,
Gece de uyutmadı zonklama tarzına geçti

İğneli mi bahsettiğiniz şey,
Gece de uyutmadı zonklama tarzına geçti
IMG_6224.webp

Eklentiler

• IMG_6223.webp
    IMG_6223.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Kızılcık suyu kaynatıp içmek de iyi geliyormuş hem bağışıklığa hrm enfeksiyona aklınızda olsun :))

Kızlar 🌸
İlk bebeğime hamileyim, çok şükür sağlıkla ilerliyor ama içim biraz karışık… Hep gönlümden kız bebek geçmişti ama geçen gün soylemistim zaten erkek💙 olduğunu.
Tabii ki en önemlisi sağlıklı gelmesi, buna şükrediyorum ama yine de içimde garip bir boşluk ve tedirginlik var. Erkek çocuk büyütmek nasıl olur, altından kalkabilir miyim, doğru yönlendirebilir miyim diye çok düşünüyorum.

Bu süreçten geçeniniz oldu mu? Özellikle erkek çocuk annelerinin tecrübelerini duymak bana çok iyi gelir. 🫶🥲

İnşallah iyi gelir hem hamilelik semptomları hem migren çok zor gerçekten bir de bazı migren atak ilaçları 2. Trimesterdan sonra yarar zarar oranına göre kullanılıyor inşallah tekrar yaşamazsınız ama aklınızda bulunsun
Çok sağ olun, inşallah gelir. Aldırdım şimdi bir deneyeceğim
Doktora bir sorarım başta bıraktırmıştı ama basit ağrı kesici ile geçmiyor

Kızlar 🌸
İlk bebeğime hamileyim, çok şükür sağlıkla ilerliyor ama içim biraz karışık… Hep gönlümden kız bebek geçmişti ama geçen gün soylemistim zaten erkek💙 olduğunu.
Tabii ki en önemlisi sağlıklı gelmesi, buna şükrediyorum ama yine de içimde garip bir boşluk ve tedirginlik var. Erkek çocuk büyütmek nasıl olur, altından kalkabilir miyim, doğru yönlendirebilir miyim diye çok düşünüyorum.

Bu süreçten geçeniniz oldu mu? Özellikle erkek çocuk annelerinin tecrübelerini duymak bana çok iyi gelir. 🫶🥲
Ben de ilk bebeğime hamileyim çok bir tecrübem yok ama 4 tane yeğenim var ve bebekliklerinde hep yanlarındaydım cinsiyeti öğrenmeden hatta hamile kalmadan önce ben de çok kaygılıydım bu konuda hala pek rahat olduğum söylenemez ama iş yerindeki benden büyük bir ablamla konuştuğumda içim çok rahatlamıştı bebeğini sen ve eşin beraber yetiştireceksiniz sizden öğrenecek sevgiyi merhameti güzel huyları bu dönemde evlat yetiştirmek çok zor evet ama karakter temelleri yuvanızda atılacak armut dibine düşer diye bir laf var ya evet bazen dibine düşmüyor ama genelde çok da uzağa düşmüyor demişti bu yolculukta bilmediklerimizi de sorarak araştırarak doğrusunu öğreneceğiz diye düşünüyorum 🫶

Biliyorum onu, alternatifini kullandım da bunu deneyeyiö bir de o zaman
Benim migrenim çok şiddetli oluyor bana da arkadaşım önermişti. Bence kişiye göre değişiyor olabilir ben de çok etki yapmadı. Parol serum iyi gelmişti. Anladığım kadarıyla sizin de benim gibi aşırıııııı şiddetli oluyor. Deneyin inşallah faydası olur. Dayanamayacak durumlara gelirseniz parol serum rahatlatmıştı bilginiz olsun geçmiş olsun

Back
X