- 29 Haziran 2024
- 2.261
- 2.941
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #7.861
Çok sevindim, hamilelikte artıyormuş. Kazasız belasız atlatsak su sureclerıAldım aldım şimdi daha iyiyim kafa yarmalı masaj yaptırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim, hamilelikte artıyormuş. Kazasız belasız atlatsak su sureclerıAldım aldım şimdi daha iyiyim kafa yarmalı masaj yaptırdım![]()
İnşallah hep beraber sevgi, saygı, samimiyetleÇok sevindim, hamilelikte artıyormuş. Kazasız belasız atlatsak su sureclerı![]()
17. Haftada yani 2 hafta sonra çok var dahaBen de 12 haftalik kız 13 haftalik erkek denildi. Yarın kontrolde ne diyecek bakalım haberdar edeceğimsizin kontrol ne zaman tekrar
Çok sevindimEvet çok iyi geliyor gerçektenBenim çok fazla olmasa da laktoz intoleransım da olduğu için yoğurdu da kefiri de laktozsuz tüketiyorum çok iyi geliyor
![]()
Benimde sol göğsüm sağdan daha büyükSol gögüs daha koyuysa kız, sağ koyu ise erkek. Sol sağdan büyükse kız, sağ büyükse erkekmiş![]()
Bakalım bende tutucak mıBenimde sol göğsüm sağdan daha büyükcinsiyet kız
Sizinle aynı durumdayım, yarınki sonucunuzu yazar mısınızBen de 12 haftalik kız 13 haftalik erkek denildi. Yarın kontrolde ne diyecek bakalım haberdar edeceğimsizin kontrol ne zaman tekrar
Anne olunca bazı cümleler otomatik yükleniyor demekki hahahha. Hiçbir şey unutulmuyor. İyisiyle kötüsüyle aklında oluyor ama hayatta her güzel şey maalesef yüksek emek ve sabır istiyor. Benim doğumum güzeldi bir de. Onun de etkisi olabilir. Bir de ikinci çocuk zaten daha ilk hamileliğimde istiyordum. Yasim da 32 olunca yaptım ben de. Büyük ihtimalle de bu doğumdan sonra tesisi kapatıyorum hahahaMesela bunu bana annem de söyledi kötü olsa sana niye kardeş yaptım ki dergerçekten o ilk doğum ve yaşanan zorluklar unutuluyor mu ? Yoksa ben anneyim o kadarı olur tabi diyip alışkanlık haline mi geliyor ? Çok merak ediyorum
İlk çocuğum kız, şuanki belli değilBenim de öyleSizin cinsiyet neydi
Yorumunuzu görmemişimEstağfurullah olur mu öyle şey, hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim ilk kontrolde kan ve idrar bakılmıştı, idrarda bakteri vardı. Bakteriyle beraber eritrosit de vardı, yani bir miktar kanama. Enfeksiyona bağlı..
Bana da tek kullanımlık suya atılan antibiyotikten verdi ama içmedim.
İlaç kullanmak istemedim.
Şimdi burada önemli olan nokta şu, üreme olduysa üreyen canlının sayısı ne kadar?
İdrarda başka cisimler var mı?
İdrarda lökosit ya da eritrosit sayısı ne kadar?
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşama riski artıyor, bol bol su tüketin.
Kızılcık kirazı enfeksiyona bire bir, şerbeti de olur meyvesi de olur. Aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz.
Bağışıklığı güçlendirin, tuvaletinize asla sıkışmayın, az da olsa sürekli gidin, pamuklu iç çamaşırı kullanın, gerekirse çamaşırınızı ütüleyin.
Eğer gebelik olmasaydı nioli yağı önerirdim ancak gebelikte kullanımı hakkında bilgim yok.
Önlemede daha etkili bence ama enfeksiyon varsa da semptomları azaltıyorYorumunuzu görmemişimenfeksiyonu önleyici tedbirler mi acaba bunlar yoksa olduktan sonra iyileştirici mi
kızılcık kirazı nerden bulabilirim acaba istanbulda pazarda bulunuyor mu gören var mı : )
Bende aynı durumdan muzdaribim. Hergun olmasa da arada yanma ve kaşıntı oluyor. Dün geceden sabaha kadar yine başladı ne yapmam gerekiyor bilmiyorumArkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Bol su ve kefir yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalış. Tek kullanımlık toz verecektir canımArkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Sanırım bizim hamilelik öyle geçecek ben başından beri kurtulamadım maalesefBende aynı durumdan muzdaribim. Hergun olmasa da arada yanma ve kaşıntı oluyor. Dün geceden sabaha kadar yine başladı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum![]()
Ben de vardı direkt hamilelik başında. Hemen antibiyotik vermişti doktorum idrar kültüründen sonra. Kullanılıyor yani enfeksiyon daha zararlı görülüyor.Arkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Ben kızımda enfeksiyon için bunu kullandım canım turna yemişi meyvesinden yapılıyor ve zararı yok takviye gıda enfeksiyonu kesiyor önlüyor alabilirsin :)Arkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir
Merhaba bende 4 haftalıkken oldu ve idrarımda aşırı üreme vardı mecburen antibiyotik içtim bir kutu. Şimdi bol bol su içiyorum günde 3 litreye yakın, iç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum. Tekrarlamadı şükür. Sağlık ocağı varsa bir idrar verip baktırsanız içiniz rahat eder.Arkadaşlar selamlar hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor antibiyotik kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla : ( birkaç gündür idrar yollarımda hafif yanma başladı doktorum 1 hafta yok hemen gidemiyorum o yüzden : ( acaba ne iyi gelir