ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bunda da henüz yaşamadım bilmiyorum
cnm çiğ köfte yememeye çalış sonuçta çiğ etten yapılıyor ilk 3 ayda önermiyorlar
etsiz olanları ye yada cnm
4 aylık olana kadar iyi bekletmişler.boş gebelik diye almamışlar AllahtanMerhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun neyseki bebeklerde sorun yok inşallah bir an önce bu durmu atlatırsınız.. benimde 5 /6 haftalıkken lekelenmem olmuştu mahvolmuştum bebeğin kalp atışını duyana kadar... Bu arada benim ablamında 4 aylık oluncaya kadar kısa aralıklarda adet kanaması gibi kanaması olmuştu ve çok ilginç ama ultrasonda dahi bebek görülmemişti taki 4 aylık olana kadar..
Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor kendinizi üzmeyin bol bol dua edin dikkat edin gerisi Allaha kalmış...
Canım bol bol dinlen,sakın birşeyler yapma.temizliği falan eşine yaptır yada kadın tutunbenim 11+2 iken ilk kanamam başladı, daha öncesinde hiç bi anormallik yoktu, ne bulatı, ne kusma, ne aşerme hiçbirini yaşamadım, bir gün öncesi karnım ağrımaya başlamıştı,
dikkat etmek gerekiyor, aman kızlar çok dikkatli olun, ben biraz hırpaladım kendimi, çok yorulmuştum o gün, herhalde ondan oldu diyorum, kısmet işte, olacağı varsa oluyor, allah korusun hepimizi ....
bende de vardı eskiden doktor bana sabahları ılık su ve 2-3 kayısı ye dedi.ondan sonradır en büyük kurtarıcım oldu benımiyi aksamlar kızlar..
kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. bebişler iyiymiş çok şükür..
buarada kızlar bende de kabızlık sorunu başladı.. iyi gelicek bişeyler biliyomusunuz mideyi rahatsız etmiycek ...
nasıl miden alıyor, yağı bandırıp yemeyi hamile hamileteşekkürler arkadaşım, iyi olucaz inşallah...
ayrıca sanada geçmiş olsun, bende yaşıyorum bazen bu sorunu, kahvaltıda zeytinyağına biraz pulbiber kekik döküp ekmeği bana bana yiyorum, sorun kalmıyor, mideme de dokunmuyor hem.
merhabalar bu başlığı yeni gördüm bende ağustos annesi olacağım inşallah
Kızlar günaydın,
benim mide bulantılarım azaldı çok şükür. Annemde de 6-9. hafta arası bulantı oluyormuş, bende de aynen öyle oldu.
Sizde durumlar nasıl?
günaydınn
gözünaydın, çok şükür nası bi mide varsa bende tık demedi :)
ayrıca kızlar akşamdan beri kan gelmiyor, çok mutluyum
günaydınn
4 aylık olana kadar iyi bekletmişler.boş gebelik diye almamışlar Allahtan
Adet kanaması gibi yoğun kanamaları olduğu için kendiliğinden düşecek zannettiler...
günaydınn
Ne güzel bir haberçok sevindim senin adına...
gecmıs olsun canım kaç haftalıksın? 8-9 haftaya kadar bekleseydın keske. bende bos gebelık olmadı ama bır oncekı gebelığımde bebeğimin kalbı atmadımerhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacaktim ama kesemin içinde bebeğim yok cuma günü sonlandıracaklar gebeliğimi çok korkuyorum kürtajdan aranızda boş gebelikten bebegini kaybeden varmı(
günaydın hanımlar nasılsınız? peppermint eşimde bana almadı.kızımda doğumda almıştı.bundada heralde doğumda alır.
günaydın hanımlar nasılsınız? peppermint eşimde bana almadı.kızımda doğumda almıştı.bundada heralde doğumda alır.
gecmıs olsun canım kaç haftalıksın? 8-9 haftaya kadar bekleseydın keske. bende bos gebelık olmadı ama bır oncekı gebelığımde bebeğimin kalbı atmadıkurtaj yaptırmadım kendılığınden düştü.
ama derlerkı düşükten kürtajdan sonra rahım temıslendığınden cok kolay hamıle kalınıyormus. nıtekım ben hemen sonra tekrar gebe kadım. ustelık daha once cok defa tup bebek yaptırıp kalamama ramen düşükten sonra doğal yolla hamıle kaldım. eğer gercekten bos gebelıkse rabbım sabır versın. allah sağlıklı hayırlı evlatlar versın herkese. gelişmelerden haberdar et bızı. allah yardımcın olsun canım.
Kızlar yaw,benımkı ayıptır soylemesı bıraz odunsudur :)))))) pek oyle hedıyeyle ısı olmaz. ama aldığım duyumlara göre, bu ay sonu doğum gunum. ıkısını bırlestırıp guzel bır hedıye alacakmış. gercı balon haberde olabılır:) gelişmelerden haberdar ederim sizi.
Kanaması olan arkadaslar. benım bır arkadasım tüp bebekle hamıle kaldı ve uzun sure adet gıbı kanaması oldu. şimdi bebeği kucağında. eğer bebek sağlıklıysa bır sorun yok. ama dınlenmek şart diye biliyorum.
Herkese allah kolylık versın. bu arada ben 8+1 üm ve ıkı gundur mıde bulantım gectı cok sükür. erken gecmedimi yaw.
evet benim esim de dogumda alacak sanirim
(insallah o gunleri gorelim de hediye de onemli degil gerci)
benim bulantilarim da 8. haftadan itibaren daha iyilesti cnm.
5-8. haftalararasi yogundu,
bu hafta iyiyim
Günaydın kızlar.
Sağlık bakanlığı gebeleri sayıyomuş. Aile hekimimiz bulunduğu sağlık ocaklarına gidip kayıt yaptıcakmışız. Eve gelmişler. Beni bulamayınca komşulara sormuşlar. Kimselere söylememiştim oysa ben.
Böyle bi şeyden haberiniz var mı?
senınle aynıyız canım:) progestanı ağızdanmı alıyorsun. ben artık gece yatarken almaya basladım sanırım ondan gectı bulantı.bazen birkaç gün mide bulantım olmuyordu bende bitti zannettim.ama şu 2 gündürde kötüyüm.bu arada 8+1'im ben. dikkat ettimde hafta sonu bulantılarım olmuyor.geç kalktığm için sanırım:44:
Günaydın kızlar.
Sağlık bakanlığı gebeleri sayıyomuş. Aile hekimimiz bulunduğu sağlık ocaklarına gidip kayıt yaptıcakmışız. Eve gelmişler. Beni bulamayınca komşulara sormuşlar. Kimselere söylememiştim oysa ben.
Böyle bi şeyden haberiniz var mı?
kızlar tamam gıdıp kayıt olalımda. bu tetenoz 3 dozda oluyor galıba. ilki nin ne zaman olması gerekiyor bılen varmı. 12 hafta gectıkten sonra değilmi acaba?
senınle aynıyız canım:) progestanı ağızdanmı alıyorsun. ben artık gece yatarken almaya basladım sanırım ondan gectı bulantı.
gunaydın canım. benım bıldığım , sağlık ocağına kayıt oluyorsun (tabı sımdı aile hekimliği çıktı)
sonra onlar eve gelip senın tetenoz asılarını falan yağıyorlar bıldığım kadarıyla ücretsiz.
kilisliyim ben canım sen nerelisin??
kanaması olan arkadaşlar benim ablam kadın doğum dr u kendisinin bile doğum olana kadar neredeyse kanaması olmuştu ama karnı burnunda doğum yaptırıyordu kendinizi çok kasmayın inşallah biran önce geçer bende de ara ara oluyor ablam iğne verdi sabah akşam vuruluyorum kesildi çok şükür kızımda da olmuştu sağlıklı bir bebek olarak geldi dünyaya bunlarda sağlıkla gelirler inşallah Allaha emanetlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?