2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

23. haftada yaptırdığında sorun olmaz canım benim kızkardeşim 32. haftasında yaptırdı bişey olmadı:)))

Bence de 2-3 yaşındaki çocuklar için tüm gün kreş erken. Çok küçükler daha yazık
Benim yeğenim 3-3,5 yaşında yarım gün gitmeye başladı. Yani sadece yaşıtları ile oynayabilsin, belli bir düzene/kurala alışsın diye. Annem 10 gibi götürüyordu, 13:30 da yemeğini yiyince alıyordu. 3-4 saat onun için de oyun saati oluyordu ve biz çok yararını gördük. Paylaşmayı ve dediğim gibi okulda bazı kuralların olduğunu ve uymak zorunda olduğunu öğrenmişti. Hiç bencil bir çocuk olmadı, paylaşmayı da sever ki ailede tek torundu,tüm ailenin ilgisi onun üzerindeydi, çünkü 4 aylıkken babası vefat etmişti. Okula giderken de öyle zor adapte olmadı.

Canım ya benm kuzenimin 2 kızıda 2 yaşından okula başlayana kadar kreşe gittiler. Şimdi derslerinde çok başarılılar. Öğretmenleri diğer çocuklardan çok farklılar demişti. Bizim ailede olumsuz örneği yok... Tabi her çocuk böyle demiyorum, öğretmen olarak sende örnek çoktur...

Ben yinede gönderilmesi taraftarıyım

cnm inş yarın sorunsuz bi kontrol geçirirsin...
Kızlar AFP test sonucum çıkmış..

Risk 1/33000 düşük risk grubu yazıyor. Çok şükür
çok güzel bi sonuç cnm,ayrıca benimde zeynepela gibi 1/10000 çıkmıştı dr um süper dedi kapattı konuyu...

cnm bozma morelini bazen erkeklerde böyle oluyo önemli olan sizin bu durumu sürdürmemeniz,ne o hemen uçak biletleri bakmakta ne oluyo..

cnm uzulme, dondurursun sen de stajini 1 yil.

benim esimde staj yapiyor henuz, bir de is degistirirme durumu var, sidi gidecegi yerde staj yapma imkani olacak mi belirsiz.
yani napalim bunlar hayatin sonu degil
huzurumuz, canimizin sagligi ve de bebeklerimiz onemli canm.

takma kafana

gelisimci , only_smile kizlar dediginiz gibi annemin konusmasi gerek abimlerle, ama yigenimi de cok seviyorum ben, ona da kiyamiorum;
olmazsa anneme onu da al gel bize hergun, 2sine bir bak diycem
evlerimiz yakin,
annem sabah gelsin yigenimle, aksam da onu alip donsun
(tabi annem zorlanmazsa )

herzaman_seninle sagol cnm,
insallah guzel gecer kontrolum

kizzzlarrrr

dua edin de ben de cinsiyeti ogreneyim artik yaaaaaaaaaaa:84: :84:

canım öyle annenede yazık.. bizde iki kardeş hamileyiz annem bakacak ama yanına bi bakıcı tutmayı düşünüyoruz.bakıcı evin işleriyle ilgilenir annemde bebeklere bakar diye düşünüyoruz.sizde öyle yapabilirsiniz.annenin dediklerini yapacak birini tutabilirsiniz yanına.

Son düzenleme:
herzaman_seninle sagol cnm,
insallah guzel gecer kontrolum

kizzzlarrrr

dua edin de ben de cinsiyeti ogreneyim artik yaaaaaaaaaaa:84: :84:

Canım inşallah öğrenirsin yaaa, insan çok meraklanıyor.

Bide hamileliğin en heyecanlı kısmı cinsiyet öğrenme bence

çok güzel bi sonuç cnm,ayrıca benimde zeynepela gibi 1/10000 çıkmıştı dr um süper dedi kapattı konuyu...

Sağol canım...
Canım düşük risk çıkması önemli, çok şükür herşey yolunda..

Doktorumla görüşmedim testten sonra. Olumsuz bişey olursa ararım seni dedi. :26:

Son düzenleme:
kızlar 3 gündür göbek deliğimin çevresinde acayip bi ağrı var.. eğilip kalkamıyorum bile

aranızda var mı böyle bi ağrı yaşayan

haklısın canım :)) doktorun ağzında çıkacak şeyleri beklemek çok heyecan verici
gerçi ikincide doktoru beklemeden ben gördüm söyledim cinsiyetini doktorum çok gülmüştü

haklısın canım :)) doktorun ağzında çıkacak şeyleri beklemek çok heyecan verici
gerçi ikincide doktoru beklemeden ben gördüm söyledim cinsiyetini doktorum çok gülmüştü

Tecrübe konuşuyor desene

Bende heyecandan ölücektim nerdeyse. Hadi söyleyin diyip durdum doktora. O da iyice heyecanlandırdı beni.

Sonunda mutlu sonn

evet bunu ben de dusundum cnm.
artik ogunler bir gelsin de dusunucez bakalim

bu sefer kesin öğreneceksin bak içime doğdu

dualarımız seninle. bu sefer öğrenirsin inşallah.

insallah ogreniriz kizlar yaa
bu oglen metrocitye gittim, mothercare da cok tatli takimlar var;
ama kiz-erkek belli olmayinca secemedim.
54 tl ye, 6 li tk vardi, mothercare'e gore iyi bi fiyat diy mi?

canım evet daha şimdiden hayatımızın en önemli varlıkları bebişlerimiz.sağlıkla gelsinlerde onlar.
eşin inş en kısa zamanda daha iyi bir yere geçer canım.
bu arada ya doktorun artık söylesin bebişinin cinsiyetini valla ben bile meraktan çatladım.

eyeszay

gözlerim dolu dolu okudum inann.. günlerdir çok yazamasam da okuyorum.. ben sana eşimle aram iyi değil dediğinde unutulur mu dediğinde.. insan unutuyo demiştim, unutmasa da derine gömüyo.. İnşallah sen de yaşadığın bbütün aksilikleri unutacaksın 3 kişilik mutlu bi aile olacaksınız...

Canım ben 20 parçayı İdil Baby'den 108 TL'ye aldım. Mothercare'de pahalı biraz aslında.

Biraz daha dolaş canım. Belki daha hoşuna gidenler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…