2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aynı odada olması yeter heralde bilmiyorumki yinede 1 ay beraber yatıp sonra yatağınamı alıştırırız onlar belirleyecek doğdukları zaman biz şimdi ne desek boş..
bende bi bakıcam bulurum sade şık bi duvar kağıdı diye düşünüyorum ama kısmet

kız sen epey zayıftın ya ondanmı acaba hıçkırığı nasıl anlayabiliyonuz hayret gerçekten ama ne güzel bişidir ben ayaklarını hissediyorum sert bişi oluyo ama yinede kestiremiyorum net..
evet cnm dr dedi bana bebek aşağıda diye
aşağıda olması kafası aşağıda ayakları yukarıda

canım, senin adına çok sevindim. çok fazla hüzünlü zamanlar geçirdin, şimdi bundan sonra umarım hep böyle güzel şeyler yaşarsın. yeni evinde hayırlı olsun. kuzunla o evinizde mutlu ve huzurlu yaşarsın inş..

evet evet. ben okumustum daha 20 haftada hissedebilirsiniz bunu diye bazi bebekler cok hickiriyorlarmis. ama ben hic hissedemedim hickirmadi demekki. dun gece ikimizde sok olduk. bole ritmik bildigin hickirik tekme mekme degil surekli olarak pit pit pit atiyor kafasi ile. inanilmaz biseydi kalkip esim annesine gidip anlatti hemen heyecandanD cok gulduk ama cok tatliydi.

inşallah bendede olur çok görmek isterim ben çok zayıfım o yüzden çok hissettiğimi söylüyolar hareketleri inşallah bunuda görürüm

canim evet ben heryerini hissediyorum. sanki aramizda sadece incecik bi duvar varmis gibi. hickirik cok bariz belli. ama zaten hani bi kitap almistikya ona bak ordada yaziyor. 20 haftadan sonra bebekler hickiriyorlarmis. bazi bebekler surekli hickiriyormus bunu hissedebiliyorsunuz diyor. dikkat et bole ritmik bi hareket cok anlasiliyor zaten.

aa bu arada benim kafasi asagida degil. kafasi yukarida ama ayaklari ile tekmeledigi yer rahim. o zaman bebek asagida degilde plasentami asagidaq acaba yoksa benmi kuruntu yapiorum. sali ogrenicem bakalim. yaa ama senin olayinla ilgili zaten bu haftalarda bebekler heryerde olmuyorlarmi?? yani bi asagida kafasi bi asagida ayaklari ne biliyim.

cok saol canim benim. gercekten allah hic kimseyi uzmesin heleki hamileyken. cok zor gercekten. allah hepimize bebislerimizle beraber huzur mutluluk versin.

bende iki aya kadar bebeği bizim yanımızda beşikte yatırmaya düşünüyorum, sonrada odadaki yatağa geçirmeye düşünüyroum ancak, dediğiniz gibi, bu bebek küçükde olsa istediklerini yaptırır:):)
bu arada, izmirli anneler için. ben dün kemeraltıda biraz dolaştım, şu lohusa şerbeti, kapı süsü falan araştırdım. bir sürü seçenek var zaten. ama en güzeli, hasan ustanın cami yukarısına giden yolda direk görebileceğiniz bir dükkan var, oraya fikir sahibi olmak için kesinlikle girmeye tavsiye ederim, ne ararsanız var. lohusa şerbet takımı için hazır lastikler var, çok güzeldiler. 12 tanesi 20 liraya olanlar çok hoşuma gitti. ama daha uygunada var. sonra hatıra defteri, tüylü kalemler. isterseniz kendinizde yapabilirsiniz, orda bir sürü küçük yapıştırmalı bebekler var, tüyler vs.
sonra tanesi 2 liraya gelen bebek şekerini beğendim. 100 tane yaptıracağımı dedim. bide kapı süsü falan beğendim. bayan satıcı hem kapı ve oda süsü, altın yastığı, şeker sepeti, hoşgeldin bebek yazısı, 100 adet şeker, şerbet takımı için lastikler, hatıra defterini hepsini 300 liraya yaparız dedi. bence fiyat çok güzel, sizce? gerçek biraz daha araştırıp, bilgi vercem:)

bişi sorucam böyle bebek tekme attığı zaman sanki vajinandaymış gibi oluyomu bazen sanki alt tarafına vuruyomuş gibi yani benim öyle oluyo kimi zaman altımda hissediyorum her vuruşu

yaa bak ne diyecem bazen 5 6 kere aynı yerde pıt pıt nabız gibi devamlı attığı oluyo omu acaba...
benim kafası aşağıdaydı dr öle dedi bakalım bende salı gidecem ya inş değişmiştir pozisyonu
kız ben nst ye bile bağlandım aşağıda dedi ya,tedbir amaçlı ama sancı çıkmadı çok şükür
inş minik yavrum yer değiştirmiştirde yukarı çıkmıştır yaa...

cnm ben daha o araştırmalara girmediğim için fiyatkarı nedir ne değldir bilemiyorum
ama şu lohusa şerbeti için hazır lastikler dedinya o dikkatimi çekti hazırda bulabiliriz demekki bende bi bakınayım...

inşallah yukarı çıkmıştır ayaklarını yukarı dikip yatmayı dene o zaman yukarı çıkıyomuş eskiler öyle diyo bi dene bakalım canım

bişi sorucam böyle bebek tekme attığı zaman sanki vajinandaymış gibi oluyomu bazen sanki alt tarafına vuruyomuş gibi yani benim öyle oluyo kimi zaman altımda hissediyorum her vuruşu

evet senin haftalarindayken surekli ordaydi. yani rahimde gibi hani vajina cok daha asagida sanirim. sende rahimi kastediyorsun. hani gobegimizle rahim cizgisinin alti hemen. ama simdide 4 5 kere orayi tekmeledi. bilmiyorum normalmi dogalmi sali gunu ogrenicez bakalim.

evet evet. yakin yerlerde ama daha uzun suruyor 5 6 kez degil 20 dakika falan gibi. muhtemelen 5 6 kez hickirip pozisyonu degistirmistir gerisini hissedememissindir.

ayy canim isallah degismistir yaa. off internetten baktinmi neler yardim ediyomus yukari cikmasina. dinlenmek en iyisi diyorlar gerci ama. haber ver doktora gidince merak ettim simdi.

aa birde bole bugun bacaklarimin arasina yastik koydu esim annesi solemis. bebege rahat pozisyon sagliyormus gercektende yukari cikti sanki biraz daha. bide uyurken bunu dene canim.

cnm dr um hiç bi yasak koymadı geçende istanbul dışına çıktık eşimle sorduk bi sorun olurmu diye yok yok olmaz rahat olun dedi yasağın y sini sölemedi yani...inş salı günü güzel hbrlerle gelirim.dr um yasak koymadığı için nettende araştırmadım kafam karışmasın diye
aa birde bole bugun bacaklarimin arasina yastik koydu esim annesi solemis. bebege rahat pozisyon sagliyormus gercektende yukari cikti sanki biraz daha. bide uyurken bunu dene canim.

nası yani hangi yatış pozisyonunda bacakarasına yastık konulacak bunu biraz açarmısın?

cnm ben daha o araştırmalara girmediğim için fiyatkarı nedir ne değldir bilemiyorum
ama şu lohusa şerbeti için hazır lastikler dedinya o dikkatimi çekti hazırda bulabiliriz demekki bende bi bakınayım...
evet, hemde çeşit çeşit. ben lastiği dantelli üstünde pembe donlu bebek olanı beğendim. ama tüylüsü, pırıltılı falanda vardı. hazır tepsilerde vardı, tepsi kendin yapmak istersende bir sürü malzeme vardı. açıkçası ben sadece o aradaki sokaktakilere baktım ama asıl hisar caminin orda bir sürü şekerci var, oarayada bakmak lazım. ama baktığım dükkanlardan bu dükkanın istemediğin kadar çeşit ve en güzeli kendin yapmak için malzemeler var. bide şeker sepeti bebek beşik halindaydi, o çok güzeldi. bide bu biberon şeklinde şekerler herkes yaptırıryormuş. fiyatıda 1 liraymış. şekerciler artık klişe oldu bunlar dedi. haln-buli tipleri çok hoşuma giderdi ama ben o biberonları koymak için koca biberonu olanı almaya düşünüyorum, bebek odasına koyarım dedim:) içine bir şeyler koyarım

fıstık ben bilmem izmiri yaa hiç elinde örnek yokmu görelim,almadın sanırım..ya ben istanbuldayımda nereden alacaz acaba buradan şekercileremi bakacaz nereye baksak.

canim doktorun yasak koymamasi normal cunku bencede bebek zaten durmadan yer degistiriyor bu haftalarda. yani ben zannetmiyorum bi anormallik oldugunu. hani son haftalar neyse. sen hic takma.
bacakarasina yastigi saga yada sola yattiginda koyuyorsun bacaklarin kapanmasin diye. bacaklar acik olunca bebegin alanida daha genis oluyormus. ben normal yastik koyuyorum nette ornek yastiklar bile var. hatta ornek yatis pozisyonlari.

doğru cnm yaa aklısın
hani bi laf var ya anya konya belli olacak
salı günü bizdede anya konya belli olacak
dediğini anladım cnm deneyeceğim..çok sğl bilgi verdiğin için.

fıstık ben bilmem izmiri yaa hiç elinde örnek yokmu görelim,almadın sanırım..ya ben istanbuldayımda nereden alacaz acaba buradan şekercileremi bakacaz nereye baksak.
yok canım, henüz almadım. ama istanbul için millet hep burda eminönüden falan bahsediyordu, belki orada olabilir. izmirde ise bizim herkesin bildiği kemeraltının arka sokaklar var, ne ararsan bulursunorda, hemde baya uygun fiyata. olduki izmire geldin, burda hasan usta var içinde oradan zaten iç kısımlara girdin mi bulursun. bide kızlraağasının orada da bir sürü şekerciler var. zaten sordun mu direk gösterirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…