2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm güle güle kullanın cicilerinizi eklersen görürüz bizde fikir ediniriz..
bende çok idrara çıkıyorum ama çok su içiyorum ona bağlıyorum ben
geçen hafta yaptırmıştım idrar testide bişi çıkmadı

sağol canım ben de 10 gün önce yaptırdım bişey çıkmamıştı. yanma faşlan da yok. bir de yoruldum falan. eklerim tabiki hafta sonu mothercarede yüzde 20 indirim de vardı iyi oldu 7li bodylerden 3 paket aldım 0-3 3-6 ve 6-9 aylık olanlardan aldım. kış da olsa alttan o giydiriltor benim onlardan baya oldu ama kullanışlı deniliyor

iyi yapmışsın cnm aldıklarını sağlıkla mutlulukla giydir inş bebişine...
bende alıcam 7lilerden

selamlar kızlaar herkeslerden iyi haberler var ne güzell bizde iyiyiz ama su kasılmalar yokmuuu aaahhhhh ahhhhh perşembe yoruldum cuma çektim cmt drum dinlen dedi dinlenmedim sonra bu gün yani pazar sabah kahvaltıya arkadaşlarım gelecekti hazırlıklar v.s öğleden sonra gittiler 3.5 gibi gittiler ama yorulmuştum gene kasıldım falan kasılınca hareketsiz kalmak kurtarıyor biraz ama nefesim kesilince çaresi yok işte en çok o rahatsız ediyor beni onun dışında iyiyiz :))

ben bunu gecen gun zeyland da gördüm içindeki herşey vardı ama bana hediye paketi gibi geldi çok cafcaflıydı ama sen bilirsin bide onda 1.5 yasa kadar hayatta yatamaz pazarlıyor ama yalan yani çocuk düşer
selam canım nasılsın geçmişi okuyunca anladım herşey yolunda süpeeerrr evinizde hayırlı olsun:))) hersey daha da güzel olsun :)))) sen kaç kilo aldın su ana kadar bebeğini de merak ettim dr sonrası yazarsın :))
herzaman_seninle
onemli degil canim benim ama dedigim gibi bence surekli pozisyon degistiriyordurda o zaman ole denk gelmistir.

bu arada hamile yogasina giden varmi?? sizce faydasi olurmu doguma?

bende istiyorum ama zamanım yok bizim hastanedeki eğitimlerde kimse katılmayınca bitti de ben gene hemşireyi arayıp bi gidim diorum ama aklımda bi yoga cd si almak var çalıştığım için bi yerlere git gel 2-3 saatime mal oluyor maalesef ev daha avantajlı oluyo benim için :))

valla, ben park yatak almaya düşünmediğim nevresimi nasıl olur diye hiç araştırmadım. bu arada, bebişin güle güle kullanır inş. bende aslında bu hafta bebişime bir sürü kıyafet aldım, ama bir türlü ekleyemedim bügün fotoğraflarını çekiyim baren:) bide şu wc olayı insanı gerçekten sıkıyor. her saniyede bir gitmekten felak oldum

evet, o var. rusya vatandaşı olman gerek. ben işte doğumu burada yapacağım için doğum masrafını alamayacağım ama bebek masrafı verecekler. bide bebek çifte vatandaş otomatik olarak olacağı için 18 yaşına kadar her ay para alacak. onları hiç kullanmıyacam 18 doldurduğunda hazırda eğitimi için parası durur bir kenarda.
ya, inanırmısınız, bebeğim benden önce türk vatandaşı olacak ben daha 1,5 yıl bekleyecem, bu sıpa direk iki vatandaşlıktan yararlanacak:) acaba bebeği amerikada mı doğursam, direk 3 tane vatandaşlığa sahip olsun

Son düzenleme:

kaç aylığa kadar kullanılır diye bi sorarsın...ama bizimkiler kullanamz bence..o sıcakta....pişer bebeklerimiz...

kızlar, şu dediğiniz sevi bebe tulum battaniyeli olan hastane çıkışı tam nasıl br şey, ben bulamadım nette

efsung canım o portatif beşiği gördüm demişsin...zaten benim derdim ,ilk doğduğu günlerde 1 ay falan bizim odada yanımızda yatırmak sonra kendi odasına zaten mobilya alacağım...orda yatırmak...ilk aylar için iş görür mü o beşik,ne dersin ???

Son düzenleme:

canım acaba banamı dedin..sanırım dediğin yatağı ben gördüm pembe olan....ilk aylar için iş görür..ama sonra nereye kadırcaksın? çok pratik değil gibi....kapanmış şeklini görmedim gerçi...benim düşündüğüm kapanınca çok minik oluyor..yer kaplamıyor..

kızlar tam yatmadan bişi daha buldum...bu yatak da hoşumuza gitti eşimle...
zaten funnababynin uyku setini kısımızın mobilyası için alacaktık bi baktık portatif yatak ve textil ürünü birlikte de satılıyor...
resmini de ekliyorum...nasıl sizce? fiyatı 300lerde ama içinde olanları yazdım aşağı...

Kurulumu kolay demonte bir üründür.Paketin içinden çıkan alyan anahtarı ile beşiğinizi hemen kurabilirsiniz.Tekerleklidir.Ev içinde rahat hareket ettirilebilir.Cibinlik ve mekanızması istenildiğinde rahatça çıkarılabilir.Bebeğinizi evin içerisinde nerede isterseniz uyutabilirsiniz.Bu beşik ile bebeğiniz her an gözünüzün önünde olacak.Paket İçeriği: Cibinlik askısı-cibinlik-iç yatak-çarşaf-yastık kılıfı-örtüAhşap kısım: Ağaç Tekstil kısmı : %100 pamuklu kumaşÖlçü : 52x90 cm
bu sanki diğerinden daha kullanışlı gibi geldi...
neyse biz kaçıyoruz artık..hepinize ii geceler...öperiz sevgiyle :)

Son düzenleme:

ooo ne guzelmis, 18 yasina kadar alabiliyor demek:)burada sanirim 2 yil her ay oduyorlar ben vatandas degilim o yuzden alamayacagim, zaten almaya da calismazfim sanirim ben haketmiyorum ki:)

cok sasirdim tr de evlenince hemen vatandaslik hakki taniniyor saniyordum, burada da beklemek gerekiyor sanirim...

max. 2 vatandaslik alma hakki var sanirim, 3. vatandasligi almak icin birinden vazgecmesi gerekecek yani...

cnm benimde yarın 3 te randevum var hadı bakalım yarın görüşürüz güzel haberlerle gelırız ıns
öpüyorm

Günaydınnn kızlarrr.. Güzel bi haftaya başlayalımm bebişlerimizle mutlu sağlıklı..

Azracım güsel haberlerini bekliyorum canım..
Dün tahlillerimi yaptırdım akşama doğru çıkacakmış.. Danışırım artık size..
Buarada şeker yüklemesi yapılırken içine kendileri biraz limon sıkmış.. çok zorlanmadım inşallah güzel çıkar sonucu da..

günaydın güzel anneler, haftasonu giremedim umarım herkes iyidir..bu arada ayrıntılı ultrassyonu kaçırmştım doktorum bana geri dönüp yeni bir gün için randövü verecekti hala aramadı:18:

Arkadaslar Gunaydin

Bir suredir yazamadim ama hepsini okuyamamakla birlikte ara ara okudum. Bir cok kimsenin seker yuklemsi yapilmis genelde sonuclar iyi sanirim. Bizim de haftaya yapilacak, ailede seker hastasi yok ama hamileleikte bu isler pek belli olmuyor.

Redmask, sonuclarin umarim guzel cikar.

Hippy, yatak modeliniz cok sirin. Masallah senin bebis bayagi tontis olacak.:81:Seninle asagi yukari ayniyiz ama kilolari bebek yerine ben aliyorum sanirim. Ayy sekerim biraz tiyo ver nasil bebeklerimizi tombis yapacagiz.:13:

Eyeszay, esine kavusmussun, gozunaydin. Artik bundan sonra herseyin yolunda gitmsi dilegiyle, hakikaten bir arkadas daha vardi, insallah onlar da tatliya baglamislardir.

Venus, esinin isi ile duruma uzuldum, umarim cok uygun bir yol bulursunuz canim.

Agustos anneleri listesi o kadar kabarikki , ismini yazamadiklarima ve herkese sevgiler gonderiyorum.

Bazi arkadaslar vajina agrisindan bahsetmis, yada sol- sag kasiktaki agrilardan, bunlari ben gecen iki hafta cok yasadim. Rahim buyudugunden dolayi, oradaki tutan baglardaki gerilme nedeni ile bu agrilar oluyormus, endiselenecek bir sey yok. Agrilari hissettiginiz anda ya uzanin yada oturun, ise yariyor.
Benim de bu aralar kabizlik problemim depresti, o kadar da ne yedigime dikkat ettigim halde, cok icacici bir durum degil yani...Bir de disimdeki eski kanalli dolgularimdan birinin bir parcasi dustu. Ozel koruyucu onluk giydirilerek rontgen cekildi, simdi bir kac gun parasetemol ile idare edecegim, eger gecmezse dolgunun sokulup yeniden kanalli olarak yapilmasi gerekiyor ki biraz korkuyorum. Bir de dis doktoru ozellikle gebelikte dis ipi kullanilmasini onerdi, benim de cok kullandigim bir sey degil aslinda ama basliyorum. Hormonlarin yuksek olmasi nedeni ile dis aralarini temizlemek fircalama ile cok iyi olmuyormus o yuzden de diseti enfeksiyonuna kolaylikla yol acabiliyormus bilgilerinize...

Herkese guzel bir hafta olsun.

günaydın güzel anneler, haftasonu giremedim umarım herkes iyidir..bu arada ayrıntılı ultrassyonu kaçırmştım doktorum bana geri dönüp yeni bir gün için randövü verecekti hala aramadı:18:

günaydın canım istersen doktoruna bi hatırlat yoğunsa unutmuştur belki..

Günaydın kızlar...

Umarım herkes iyidir.

Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…