merhaba kızlar bu hafta sonu istanbula gittik çook yorulduk ama bebeğimize bir sürü alışveriş yaptık umarım sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur amin.
ama dün özellikle çok yoruldum bebeğim hiç hareket etmedi sonra sabah hareketlendi de rahatladım. ama yorulunca çok kötü oluyor rahim de fena oluyor dikkat etmek lazım artık. bu arada 2 gündür o kadar çok idrarım geliyorki anlatamam sürekli wcdeyim sanki. sizler nasılsınız bu arada yakında aldıklarımın resimleirni de koyarım.
bir de kızlar park yatak aldım nasıl uyku seti olmalı fikri olan ya da alan var mı araştırıyorum?
cnm güle güle kullanın cicilerinizi eklersen görürüz bizde fikir ediniriz..
bende çok idrara çıkıyorum ama çok su içiyorum ona bağlıyorum ben
geçen hafta yaptırmıştım idrar testide bişi çıkmadı
sağol canım ben de 10 gün önce yaptırdım bişey çıkmamıştı. yanma faşlan da yok. bir de yoruldum falan. eklerim tabiki hafta sonu mothercarede yüzde 20 indirim de vardı iyi oldu 7li bodylerden 3 paket aldım 0-3 3-6 ve 6-9 aylık olanlardan aldım. kış da olsa alttan o giydiriltor benim onlardan baya oldu ama kullanışlı deniliyor
ben bunu gecen gun zeyland da gördüm içindeki herşey vardı ama bana hediye paketi gibi geldi çok cafcaflıydı ama sen bilirsin bide onda 1.5 yasa kadar hayatta yatamaz pazarlıyor ama yalan yani çocuk düşeryaaa kızlar bu arada ben hala kararsızım şu kuzumun bizim yanımızda küçük yatağı olsun istiyoruz biz de...şu modeli yakından incelemek istiyorum...aranızda hiç bi yerlerde görüp inceleme fırsatı olan oldu mu? çok kararsız kaldık???
Eki Görüntüle 187793
149L fiyatı...
Bebeğinizin yenidoğumundan 15 ay olana kadar kullanabileceğiniz sevimli sepet. Cibinliği ve sallanma özelliği vardır. Tekerlekleri sayesinde kolayca bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz.
Yeni tasarım büyük ve geniş yatak bölümü
Kullanışlı sağlam cibinlik
Kullanışlı alt sepet
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sallanabilme özelliği
Kaliteli ve dayanıklı kumaş
Sağlam ve ergonomik gövde yapısı
Extra kalın yatak
selam canım nasılsın geçmişi okuyunca anladım herşey yolunda süpeeerrr evinizde hayırlı olsun:))) hersey daha da güzel olsun :)))) sen kaç kilo aldın su ana kadar bebeğini de merak ettim dr sonrası yazarsın :))kizlarrrr ben geldim. gene giremedim kac gundur ev aramaktan canimiz cikti ama sonunda allah yardim etti verdi bize bir odul. tam istedigim yerde tuttuk evi cok guzel bahcesi falan agaclar yakininda cocuk parki ve istanbullu rumlarin falan yasadigi biyer burasi athinanin en guzel yeri 2 tane istanbullu var apartmanimizda. simdi boyasi falan yapiliyor. yaa gercekten sabrin sonu selamet olayina iyice inandim artik. o kadar aci cektim ettim 2 ayim hergun aglamakla gecti simdi uzerime titriyor herkes. allah bozmasin isallah burda baska arkadaslarda vardi esleri ile sorunlu dilerim en kisa zamanda onlarda kavussun.
benim haberlerim bole. sizler nasilsiniz. onemli biseyler varmi?? herkes iyimi?? agri sizi ne alemde. bugun saat 5 e kadar sizinleyim alex provaya gitti 5 de gelicek. hehe bende sizi cok ozlemisim doya doya konusurum bugun:) aaa sali gunude doktor randevumuz var:)
herzaman_seninle
onemli degil canim benim ama dedigim gibi bence surekli pozisyon degistiriyordurda o zaman ole denk gelmistir.
bu arada hamile yogasina giden varmi?? sizce faydasi olurmu doguma?
valla, ben park yatak almaya düşünmediğim nevresimi nasıl olur diye hiç araştırmadım. bu arada, bebişin güle güle kullanır inş. bende aslında bu hafta bebişime bir sürü kıyafet aldım, ama bir türlü ekleyemedimmerhaba kızlar bu hafta sonu istanbula gittik çook yorulduk ama bebeğimize bir sürü alışveriş yaptık umarım sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur amin.
ama dün özellikle çok yoruldum bebeğim hiç hareket etmedi sonra sabah hareketlendi de rahatladım. ama yorulunca çok kötü oluyor rahim de fena oluyor dikkat etmek lazım artık. bu arada 2 gündür o kadar çok idrarım geliyorki anlatamam sürekli wcdeyim sanki. sizler nasılsınız bu arada yakında aldıklarımın resimleirni de koyarım.
bir de kızlar park yatak aldım nasıl uyku seti olmalı fikri olan ya da alan var mı araştırıyorum?
evet, o var. rusya vatandaşı olman gerek. ben işte doğumu burada yapacağım için doğum masrafını alamayacağım ama bebek masrafı verecekler. bide bebek çifte vatandaş otomatik olarak olacağı için 18 yaşına kadar her ay para alacak. onları hiç kullanmıyacam 18 doldurduğunda hazırda eğitimi için parası durur bir kenarda.muhtemelan rusya vatandaslarina bu haklar taniniyordur cunku burada da benzer haklar taniniyor ancak ben hamile masraflarinin(doktor kontrolleri,testler,ultrasonlar falan iste doguma kadarki surec),dogum masraflarinin bebek bakim ucretlerinin karsilanmasindan ve bir de devletin verdigi dogum paketinden yararlanabiliyorum.
ayy bende görmüştüm sevi bebe tabelası biyerde ama nerdeydi yaa unuttumm şimdi...
o kundak battaniye takımmıydı cnm tek satılmıyomuydu?
tabi yaa kullanılmaz görünüş içimdir zaten biz bile saten nevresimlerde rahat yatamazken bebişime o eziyeti çektirmem
temiz uyku seti olarak kullanırız dediğin gibi mevltlerde misafir gelmelerinde
demek ayrica bitane almam gerekecek nevresin takımı bi incelemelerine başlasam iyi olacak
mobilyaya pembe attırmamaya karar verdim cnm
ben hani uyku seti ve cibinliği pembe olur diye düşünüyodum ama bu gidişle onlarda krem olacak
bebek odasında morlu bi köşe koltuğum var pembe ne yapabilirim odada onu düşünüyorum tül diktirecem ama sadece tülmü pembe olacak
duvar kağıdı bakacam bakalım belki orada renkte kararım değişir..
ayy zor ve tatlı işlermiş bunlar yaa
cnm 6 tanede çook olur o kadarda değil hastane çıkışlarındada bulunuyo zaten penye battaniye hbrin olsun..
ama şöyle olur çoook büyük diyosun ya kendi yatak odana kestir yatağının boyutunda geri kalanındanda 1 2bebiş için çıkarsa diktirirsin
ama 6 çook fazla bide hepsi aynı renk desen sıkıcı olur...
polar battaniyede mantıklı olabilir aslında
aldıklarını güle güle kullan cnm...
ayy çok doğru dedin yaa benimde aklıma geldi bu ama battaniyenin şekerliğini görnce aklım başımdan gitti unuttum..acaba kullanılırmı ki
ben çok beğendim ne kadar fiyatları bende düşünebilirim
gelişimci sen foruma girince ben ve kızım niye mutlu oluyoruz
efsung canım o portatif beşiği gördüm demişsin...zaten benim derdim ,ilk doğduğu günlerde 1 ay falan bizim odada yanımızda yatırmak sonra kendi odasına zaten mobilya alacağım...orda yatırmak...ilk aylar için iş görür mü o beşik,ne dersin ???
valla, ben park yatak almaya düşünmediğim nevresimi nasıl olur diye hiç araştırmadım. bu arada, bebişin güle güle kullanır inş. bende aslında bu hafta bebişime bir sürü kıyafet aldım, ama bir türlü ekleyemedimbügün fotoğraflarını çekiyim baren:) bide şu wc olayı insanı gerçekten sıkıyor. her saniyede bir gitmekten felak oldum
evet, o var. rusya vatandaşı olman gerek. ben işte doğumu burada yapacağım için doğum masrafını alamayacağım ama bebek masrafı verecekler. bide bebek çifte vatandaş otomatik olarak olacağı için 18 yaşına kadar her ay para alacak. onları hiç kullanmıyacam 18 doldurduğunda hazırda eğitimi için parası durur bir kenarda.
ya, inanırmısınız, bebeğim benden önce türk vatandaşı olacakben daha 1,5 yıl bekleyecem, bu sıpa direk iki vatandaşlıktan yararlanacak:) acaba bebeği amerikada mı doğursam, direk 3 tane vatandaşlığa sahip olsun
merhaba kızlar havanın güzelliğini değerlendirip yürüdüm azcık ..
venüscümm geçmiş olsun aman dinlen dikkat et kendine.. gerekirse rapor al dinlen güzelce..
hippy maşallaaahhhh bebişine kocaman olmuşş.. şeker çıkmamasına çok sevindim. darısı başıma.. bnm de şeker ve kan tahlilerim yrn ..
hepinizi çook optummm..
günaydın güzel anneler, haftasonu giremedim umarım herkes iyidir..bu arada ayrıntılı ultrassyonu kaçırmştım doktorum bana geri dönüp yeni bir gün için randövü verecekti hala aramadı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?